2014. október 20., hétfő

' 4.- Történelem óra

Heyeeee!!!! Tudom elég rég volt rész, de ez van, nem tudok magyarázkodni mert nem érdemes. Nekem is suli van még akkor is ha szarok rá az egészre :D nem azt mondom h a lustaság miatt nem írok, ugyanis írok. csak egyszerűen ti sem vagytok nagyon aktívak ezért én sem vagyok az :P ennyi... pedig már hat rész meg van írva előre :D komizniiii ...

#LIAM
Öt perc! Pontosan ennyi telt el azóta mióta becsengettek és Mrs. Young betotyogott a terembe, hogy tudja megtartani a szokásos hangvételű történelem óráját. Az asszony engem mindig egy pingvinre emlékeztetett. Fekete-fehér ruhákba járt a haja pedig ősz volt. Szemüveg nélkül semmit nem látott, de az is csak arra szolgált a számára, hogy tudja elolvasni a tankönyvből az anyagot. Azonban ha arra került a sor, hogy egy diákjával kelljen beszélni akkor még a lányt sem tudta megkülönböztetni a fiútól, ugyanis annyira rosszul látott. És a hangja. Mintha dél kellős közepén kezdett volna el olvasni egy esti mesét.
Asszem a rekord időm míg ébren voltam nála a tíz perc volt. Viszont ma kifejezetten álmosító volt ahogyan az amerikai polgárháborúról kezdett el mormogni valami az orra alatt. Mindig is csodáltam azokat az osztálytársaimat akik az egész órát ébren tudtak nála maradni és mellette még figyelnek és jegyzetelnek is. Örülök neki ha úgy alszom el, hogy legalább a csengő szóra felébredek, nem hogy még ébren maradjak és jegyzeteljek is. Meg amúgy is akkor miért vannak itt az osztályban a nyomik akik a legelső padban ülnek. Nekik az a dolguk, hogy dolgozatíráskor hátra adják nekem a megoldásokat és pedig lepuskázom és egész jó eredményeket érek el. Nálam az a szabály, hogy csak a következő évfolyamba jussak át. Viszont idén az a célom, hogy legyen meg az érettségim.
De ahhoz még túl kell élnem jó pár történelem órát Mrs. Younggal. Próbálok figyelni, de tényleg, aztán azt veszem észre, hogy nagyokat pislogok. Jobbra nézek ahol Justin ül. Táskája az asztalán pihen és azon alszik. Megcsóválom a fejem és elhessegetem a fejemből a gondolatot, hogy milyen vicces lenne ha most kihúznám a feje alól a táskát. Nagyot koppanna a feje, viszont túl nagy zajt csapna a tanárnő pedig bepipulna és megint ránk hívná az igazgatót. Szóval ezt az ötletemet hamar elfelejtem. Fejemet elfordítom a másik oldalamra ahol Amy ül. Hosszú vörös haja félig az arcába lóg, de mikor már zavarni kezdi gondosan a füle mögé tűri, de ezzel egy időben az is észre veszi, hogy nézem. Abba hagyja az írást és rám tekint. Küldök felé egy mosolyt, majd vissza fordulok a tanárnő felé.
Vajon most Amynek is az járhat a fejében mikor tavaly osztálykiránduláson visszaszöktünk a kiránduló buszba és élveztük egymás társaságát? Én tényleg élveztem és nem bántam volna ha azon a három napon még összebújtunk volna. Csak hát Ő nem akarta, mivel Doug a pasija is velünk volt, és Amy totál szarul érezte magát amiért megcsalta a pasiját. Pedig mondtam neki, hogy kár emésztenie magát ugyanis én semmi komolyat nem akarok tőle. Azóta jó ha pár szót beszélünk.
Megcsóválom a fejem, majd egy gyors lendülettel a fejemre húzom a kapucnimat és úgy hajtom rá a fejem a karomra. A kapucnim gondosan eltakarja az arcom így senki nem veszi észre, hogy szundítok miközben a pingvin bőszen hablatyol a polgárháborúról.
Fejemben lejátszódik egy jelenet ahol én vagyok a háborúban az egyik katona és megtámadom Mrs.Youngot. Élvezettel loccsantom szét a fejét miközben röhögök. Magamban elmosolyodok a fantáziámon, mikor halk beszédre leszek figyelmes. Nincs kedvem felemelni a fejem. Ha valami súlyos dolog történt volna akkor már rég megszólalt volna a sulirádió.
- Rosszul van? - hallom meg Mrs.Young hangját, de még erre sem vagyok hajlandó felemelni a fejem. Ki van rosszul? Leszarom csak ha hány ne rám szökjön a trutyi.
Megnyálazom a számat és egy picit megmozgatom a fejem ugyanis a nyakam zsibbadni kezd. Hány perc lehet még hátra? Inkább nem nézem meg az órát mert még szörnyet halok.
-Őt bízza csak rám tanárnő. - egy újabb hang ami szokatlanul ismerősen cseng. Még hozzá reggelről! Villámcsapásként ér a felismerés ezért amilyen gyorsan csak tudom lehúzom a fejemről a kapucni, majd szembe találom magam egy...könyvel.
Theo Morris áll a padom mellett miközben keze még mindig pontosan úgy van mint aki megütött valakit. Az a valaki pedig én voltam. Igen, fejbe vágott egy bazinagy és vastag történelem könyvel. A fejem iszonyatosan zúg, miközben Theo már meg van görnyedve a nevetéstől. Ugyanis olyan erővel vágott fejen, hogy kis híján még a székről is lefordultam. Utálom ezt a csajt! Sőt tiszta szívemből gyűlölöm. Még ha nem ismerném személyesen szerintem akkor is utálnám. Őt egyszerűen nem lehet kedvelni mert semmi szerethetni való nincs benne. Hisz még a neve is szörnyű. Mondjuk nem csoda, hogy fiús nevet adtak neki a szülei. Ha nem lenne derékig érő hosszú haja és ha nem sminkelné magát, akkor simán rá lehetne mondani, hogy egy srác. Azt sem értem, hogy minek hord melltartót, - ha egyáltalán hord, ugyanis elméletileg nincs is neki mint bele tennie, mivel a pólója alól nem úgy látszik mintha nagyon lennének mellei. Viszont a feneke az elég feszes. Igaz kicsi, de mikor cicanadrág van rajta szívesen megmarkolásznám neki. Na igen, csak itt az a bökkenő, hogy nem lennék képes hozzá érni mivel undorodom Tőle. Ez van. És még rám mondja azt, hogy csajfaló meg szexmániás vagyok. Tessék Theo Morris az élő bizonyíték arra, hogy nem kezdek el flörtölni minden lánnyal.
- Te normális vagy? - pillantok fel a lányra aki szinte már a könnyeivel küszköd. Hát én is szinte elsírom magam, de nem a nevetéstől hanem a fájdalomtól.
- A tanárnő arra kért, hogy ébresszelek fel és adjam oda a töri könyvedet, ami én találtam meg a folyosón és voltam olyan rendes, hogy vissza adjam nehogy aztán a végén még ne tudj tanulni. Egyébként szívesen. - kacsint rám és megtörli a szemeit amikben még mindig csillognak az örömkönnyek. Kinyírom egyszer még ezt a csajt.
Felállok a székemről és kicsit sem érdekel, hogy épp óra van. Mrs. Young úgysem veszi észre, hogy mi is történik pontosan körülötte. A többi diák pedig nem érdekel.
- Nem fogom megköszönni azt, hogy fejbe vágtál egy majd ezer oldalas könyvel. - mondom felháborodva.
- Nocsak, hogy tudja valaki az oldalak számát. A végén még kiderül, hogy titkon mikor unatkozol a sulis könyveidet lapozgatod. - feszült csend van a terembe. Mindenki csak engem és Theót nézi. Összeszűkített szemekkel meredek a lány barna szemeibe.
- Ne tereld a témát Tea! - vágok vissza és most Ő az akinek az arcizmai megfeszülnek. Tudom, hogy mennyire imádja mikor Teának csúfolom. - Ha erősebben ütöttél volna meg akkor még a fejem is beszakadhatott volna, te pedig egészen év végéig büntetésben lettél volna amiért bántalmaztál egy diákot. - kulcsolom össze a kezeimet a mellkasom előtt és lenézek rá.
Apró teste szinte a vállamig ér fel. Két fejjel tuti, hogy alacsonyabb tőle. Miért jó az alacsony csaj? Mert nem kell lehajolni miközben leszop. Persze ez Theora nem vonatkozik. Nála ciki, hogy milyen alacsony.
- Persze az nem volt bántalmazás mikor ma reggel megrúgtál. - szorulnak ökölbe apró kezei. Elgondolkodok. Én megrúgtam Őt ma reggel? Hm, ez érdekes, ugyanis nem emlékszem rá. Na gondolkodjunk csak. A buszon mellettem ült,veszekedtünk, láttam az amerikai zombi csaját, és megint veszekedtünk, utána megállt a busz a sulinál Ő pedig elsőként pattant fel az ülésről, majd megállt az ajtóban, hogy a dilis barátnőjét várja meg. Én le akartam szállni, de nem mozdult ezért egy picit megbillentettem a popóját. Ő azt mondja megrúgásnak? Basszus én ha megrúgok valakit akkor az hónapig nem tud leülni és feküdni. Harryt kellene erről megkérdeznie ugyanis Ő tudna mesélni a ' Liam féle seggbe rúgásról.
- Nem rúgtalak meg. Hiába akarsz befeketíteni, nem fog sikerülni. Hidd el szívesen megvernélek néha, de pasi vagyok akit nem úgy neveltek, hogy üssön meg egy nőt. - és ez most tényleg igaz.
Theo azok közé az emberek közé tartozik akiket legszívesebben agyon vernék mivel annyira idegesítőek és képesek lennének még az őrületbe is kergetni. De mint mondtam Ő lány. Lányt pedig soha nem lennék képes megverni, akár mennyire is utálom az illetőt. Arról pedig én már nem tehetek, hogy a reggeli kis incidensemet így fogta fel. Csak hülyültem!
- Igen? Akkor mivel magyarázod a nadrágomon lévő hatalmas és ocsmány lábnyomodat? - vonja fel a szemöldökét kérdően. Nem állom meg, hogy ne nézzek rá a nadrágjára. Oké hülye vagyok, mert pont szembe áll velem szóval nem látom a hátulját.
- Hozzá sem ért a cipőm a seggedhez! - emelem fel a hangom. Ha így folytatjuk mindjárt jön az igazgató. Az pedig nagyon nem lesz jó ugyanis nincs kedvem büntetésbe menni Theoval. Más csajjal szívesen mennék, de vele semmi kép sem. Meg aztán az sem szeretném ha behívatnák apát.
- Akkor elmagyarázod, hogy miért éreztem?
- Te nem csak idióta vagy hanem agybeteg is. Beképzelsz dolgokat amik meg sem történtek. - csóválom meg a fejem egyhangúan. . - És ha most megbocsájtasz szeretnék figyelni a történelemre, ugyanis még az is érdekesebb mint a Te ocsmány, kurva képed. - kacsintok felé bájosan majd újra kényelmesen vissza ülök a székemre.
- Menj a picsába Payne! - üvölti el magát Theo és erre még Mrs.Young is felfigyel.
Igen egész idáig a könyvéből olvasott. Azonban mikorra sikerülne neki megkérdenie, hogy mi volt ez a nagy kiabálás Theo kiviharzik az osztályteremből, Mrs.Young pedig el is felejti, hogy mit akart kérdezni. És engem sem foglalkoztat Theo. Idegbeteg ezen pedig nem tudok választani. A szüleinek kellene észre venniük, hogy a leányuknak segítségre van szüksége. Kapucnimat vissza húzom a fejemre és megint álomra hajtom a fejem, de ezentúl remélem, hogy senki nem úgy fog felébreszteni, hogy hozzám vág egy könyvet. És azt is remélem, hogy mikor felébredek az első dolog nem Theo Morris lesz akit meglátok...


16 megjegyzés:

  1. Komolyan először leesett az állam és visítottam, hogy ez milyen egyedi, aztán jött egy ilyen a szövegben: "Theo Morris áll a padom mellett " mondom mi van? Most harmadik személyben beszél magáról. Visszatekertem az elejére és akkor láttam, hogy Liam XD Én meg azt hittem, hogy The feküdt le Amyvel. :c Sikítottam, hogy végre valaki írt egy biszexes történetet aztán kicsit csalódtam :( De ettől függetlenül még egyedi történeted szívem :) Amúgy marha jó, és ejnye Liam, tessék már szépeket gondolni Theoról vagy megfosztalak a büszkeségedtől XD Én már love-ot akarok T.T Gyorsan kövit asszony! :D

    Chu~Hime-sama♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. majd te írsz egy biszex törit ;) ha love-ot akarsz akkor nézz be az egyik facebookos csoportba és ott szinte az összes blog arról szól xD

      Törlés
  2. Imádtam mint mindig!! Várom a folytatást!!!! <3

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó rész lett csak így tovább.

    VálaszTörlés
  4. az oszt igen :DD
    mikor elolvastam, azt a részt,hogy Amyvel csinálta buszban, akkor kicsit nagyon lestem egyet, hogy Theo leszbikus, de aztán rájöttem, hogy ez most Liam szemszögéből van, és így értelmet nyert minden XDD majd szakadtam egy sort magamon xD meg az óra kellős közepén neki állnak veszekedni, na az sem volt semmi :D
    nagyon nagyon szuper rész lett, csak így tovább, siess a kövivel :D ♥♥
    Xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ennél nagyobb betűkkel sajnos nem enged írni a blogspot xD

      Törlés
  5. omfg
    lol hát ez nagyon nagy volt.
    wut
    na jó Tina nem normális.
    abba kéne hagynom az ökörködést, de nincs hozzá hangulatom lol.

    Na szóval a rész fenomenális lett.
    Először félre néztem és így véletlenül Theo szemszögében kezdtem olvasni.
    Bár mondjuk furcsálltam, hogy Theo más lányokkal bújik össze, szóval megnéztem és kiderült, hogy Payne bácsi szemszögéből van....
    Én egy hülye vagyok. lol.
    Tényleg elfelejtettem mondani ma megyünk dokihoz edzés után és lehet, hogy leveszik a gipszet.
    De előtte edzés lol.
    Gyorsan meg kell írnom ezt a komit.

    Én vagyok az első aki Tiames vagyok lol.
    Nekik is legyen gyerekük és majd én leszek a keresztanyjuk.
    Uhh milyen cukik lesznek majd a Little Liamek és a Little Theok lol.
    Amúgy nagyon perfie lett a rész!
    Fantörpisztikusan kecskeisztikus lol.
    Tina jól van.
    Dancsó Péter megengedte, hogy Tina hülye legyen. :D
    NEM SOKÁRA SMG OMFG EL SEM HISZEM.
    ÉRTED NEM SOKÁRA.
    N E M S O K Á R A!!!!
    wut wut wut??????
    na jó már megint lefárasztalak már lol.
    LOOL
    Na Tinácska most ment edzésre aztán orvoshoz aztán kézilabdára. yeey
    nem jó egyáltalán nem......pff NEEEMM JÓÓ
    Na de mos már tényleg megyek...
    Puszil Tina!!
    UI.: Még mindig figyelek!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem csak te vagy a hülye, ugyanis szinte mindenki más is Theo szemszögéből kezdte el olvasni, ami furcsa ugyanis a legnagyobb betűkkel írtam Liam nevét xD de ezek szerint még nagyobbakkal kéne mert mint kiderült az olvasóim többségének gyenge a látása.
      Még mindig nem te leszel a keresztanyjuk :D Dancsó Péter mindent megengedett :D
      Igen, holnap után már SMG klipp :D wáááááá, már számolok vissza de rendesen :P
      még mindig nem fárasztasz le xD

      Törlés
  6. Úúúúúúú siess a kövivel remélem összejönnek!

    VálaszTörlés
  7. Ezaztán bunkó húzás volt Theotól de Liam egy bunkó pöcs.

    VálaszTörlés
  8. Először is örülök,hogy jobban vagy :D
    Másodszor Liam nagyon kis bunkóka,de nem baj annak is kell lenni :)) Azért kíváncsi vagyok arra,hogy ha most ilyeneket gondol Theo-ról,akkor később mitől változik meg az ízlése?
    Tudom,hogy te ezt is profin meg fogod oldani:33 Nagyon várom a folytatást!:**

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. még csak a töri elején járunk szóval az még nagyon messze van amiről te beszélsz..sőt lehet, hogy nem is fog megváltozni xD majd kiderül ;)

      Törlés