2014. október 25., szombat

' 6.- Ital

Helloovvvv!!! Ugye nem kellett sokat várni a friss részre? Szerintem nem..hoztam volna én előbb is csak csütörtöktől még mindig sokkos állapotba vagyok : ÁÁÁ JÖNNEK A FÉRJEIM BÉCSBE!!,,,mély levegő be és kifúj..lenyugodtam :P és tegnap kijött az új klip is szóval azóta állandóan azt bámulom, h legyen meg a rekord :3 jó őrült vagyok, de az van...megpróbálok  a napokban lenyugodni mert így valahogy semmi másra nem tudok koncentrálni xD de az már biztos h júniusban ismét olvasni fogtok egy új koncert élményes beszámolót tőlem, ami már a második lesz ezen a blogon :) és megint elkalandoztam xD öhmmm...olvasni meg komizniiiii

#LIAM
A suli kapujában álltam és Harryre vártam. Kezeimet zsebre dugtam ugyanis rájöttem arra hogyha csak úgy álldogálok egy adott ponton sokkal dögösebbnek nézek ki ha zsebre vannak téve a kezeim. Mondjuk ma még érthető is volt ugyanis a hidegben egy kicsit fáztak a kezeim. Azonban ha nem fáznának akkor is így állnék. Ráadásként még a hátamat is a vaskapunak nyomtam amitől pár másodpercre kirázott a hideg, de nem foglalkoztam vele ugyanis pont abban a pillanatban haladt el előttem pár gólya. Imádtam az elsős husikat. Ők annyira tudatlanok és naivak voltak még. Észre sem veszik, hogy csak hülyítem őket.
Mikor elhaladnak előttem le sem veszik rólam a szemüket. Sőt az sem kerüli el a pillantásomat, hogy a középen haladó lány feljebb húzza az amúgy is mini szoknyáját. Csak az nem esik le neki, hogy hosszított felsőt visel szóval sehogy sem fogok semmit látni a fenekéből. Pedig szívesen megnézném Őt közelebbről is, de a suli előtt már nem zaklathatom a gólyákat, mivel a tanárok árgus szemekkel figyelik Őket mivel még kicsit.
A szélső csaj annyira álmodozva bámul, hogy kis híján elesik egy kavicsban, de szerencsére a két barátnője elkapja. Magamba majd megfulladok a röhögéstől amiért ilyen szerencsétlen. Felegyenesedik paprikavörös fejjel és a tekintetemet keresi. Szeplők vannak az arcán és pisze orra van, ráadásul vörös a haja. Még csak melle is! És én ezt nem röhögtem pofán? Most azt fogja bemesélni magának, hogy bejön nekem. Pedig nem. A középen haladó jó seggű lány rám mosolyog bátortalanul és olyan mintha a tekintetével megköszönné, hogy nem nevettem ki a barátnőjét. Én is elmosolyodok és intek egyet, de csak azért mert hármuk közül Ő néz ki a legjobban és szívesen eljátszadoznék vele valamikor.
A lányok elmennek én pedig még mindig maradok. Harrynek mostanában nagyon a szokásává vált, hogy hosszú perceket kell rá várnom. Ha nem ismerném még azt hinném, hogy csaj van a dologba. Azonban tudom, hogy az öcsém nem valami nagy csajozógép. Szerencsére nem meleg, vagy valami. Egyszerűen csak jobban érdekli a tanulás meg a többi ostoba programja mint a lányok. Az első csókjánál is totál beégette magát. Volt egy lány aki velem akart mindenáron összejönni, aztán sikerült levakarnom Őt magamról mivel nem jött be és mondtam neki, hogy az öcsém is épp olyan dögös mint én vagyok. A lánynak pedig épp elég volt ez is ugyanis neki mindegy volt csak Paynel járhasson. Sulibál volt és együtt mentek, a lány pedig mert tovább lépni, vagyis Ő volt az aki megcsókolta Harryt. Ezzel nem is lenne akkora baj ha az öcsém nem futott volna el. Igen, Harry mikor felfogta, hogy mi is történik vele berezelt és elfutott. Napokig bezárkózott a szobájában, majd anyának sírva mesélte el, hogy mi történt vele. Harry néha tényleg furcsa.
- Én úgy emlékszem, hogy neked még csak rá sem szabad nézned a gólyákra. - tekintetemet elfordítom a három lányról majd egyenesen Kelly arcával találom szembe magam. Annyira közel áll már hozzám, hogy szinte érzem a hideg leheletét az arcomon. Ő nem hátrál én pedig nem tudok mivel mögöttem van a kapu. Kelly mindig is az a lány volt aki mindent megkapott mivel jól nézett ki. Szívesen megdugtam már volna nem is egyszer, csak az a gond, hogy Ő többet szeretne tőle. És, hogy őszinte legyek nem hiszem azt, hogy Ő az a lány akivel járni szeretnék a közeljövőbe. Túl jól néz ki és ha összejönnék vele akkor minden percben azon kéne idegeskednem, hogy kivel csal meg. Mert megcsalna ugyanis imádja hülyíteni a pasikat. Valami oknál fogva mégis pont rám esett a választása akivel meg akar állapodni. Dugtunk párszor, jó volt, és ennyi. Pár hónap múlva elválnak az útjaink és akkor még csak látni sem fog. Most is csak akkor beszélünk mikor valamelyikőnknek hiánya van. Igen, Kelly azok közé a lányok közé tartozik akivel szívesen eljátszadozom mikor unatkozom, szóval Ő nem azon a listán van amin az egy éjszakás lányok vannak.
- Ezt pont Te teszed szóvá nekem? - vonom fel a szemöldökeimet vigyorogva miközben kezeimet kihúzom a zsebeimből és egyenesen az előttem álló lány derekára teszem. Semmi reakciót nem vált ki belőle az érintésem mivel a számára normális. Ha egy lány tényleg totál belém van zúgva már észre vettem, hogy libabőrös lesz és megremeg már csak a puszta érintésemtől is. - Úgy emlékszem, hogy ez rád is igaz csak más szemszögből. Ugyanis nem én voltam az akit rajta kaptak a kémia laborban a matek tanárral. - kacsintok rá ravaszul. Kelly hanyagul vállat von miközben arca csak úgy sugárzik. Büszke rá, hogy egy tanárt miatta rúgtak ki az iskolából majd bírósági ügy lett mivel Kelly kiskorú volt mikor az eset történt. Soha nem értettem, hogy miért pont a kémia laborra esett a választásuk. Mondjuk azt sem értem, hogy hogyan volt gusztusa kikezdeni egy tanárral. Akár mennyire dögös lenne az egyik tanárnőm akkor sem hajtanék rá. Az már nekem is durva lenne.
- Megérte, ugyanis az volt életem legjobb szexe - vigyorodik el, erre én úgy teszek mintha halálra lennék sértődve. Hiába nem mondja tudom, hogy velem is élvezi mert akkor nem jönne vissza hozzám. Valamiért mindig vissza jön, szóval mégis csak tudhatok valamit.
- Mégis mindig hozzám jössz vissza - kacsintok rá és egy puszit nyomok a szájára.
Az egész egy másodpercig tart. A szám éppen hogy csak hozzá ér a szájához máris elhúzódom tőle. Pedig tudom, hogy Kelly ennél sokkal többet akart. Két tenyerét az arcomra helyezi, hogy tudjon végig simítani rajta, mikor kezét pontosan arra a pontra helyezi ahol Theo Morris a töri könyvemmel bántalmazott. Igen, fáj. Nem, nem fogom beismerni! Tök ciki, hogy lány létére ilyen erővel bír. Inkább nem is ciki hanem félelmetes. Persze én nem félek Tőle. Ha úgy lenne simán győznék vele szembe. De mint mondtam én nem ütök meg lányt.
- Mi történt a homlokoddal Édesem? - kérdezi elérzékenyülten és egy lágy puszit lehel a homlokom lévő fájó pontra.
Ezek szerint nem csak fáj hanem még látszik is. Ezért kinyírom Theot! Csak találkozzak vele, de én nem egy sima töri könyvel fogom fejbe vágni, hanem egy enciklopédiával ami több ezer oldalból áll. Miatta még a könyvtárba is bemegyek csak azért, hogy tudjam kikölcsönözni a suliban lévő legvastagabb könyvet. Majd aztán megtanulja, hogy engem nem lehet csak úgy könyvekkel dobálni. Mondjuk ha ébren lettem volna akkor most sem sikerült neki. Ha nem lenne a történelem óra olyan unalmas akkor nem aludnék el.
- Fejbe vágtak egy töri könyvel - mondom és megint elönt a düh ahogy arra a ribancra gondolok. Komolyan miért kell ennyire megkeserítenie az életemet?  Nem haragudnék meg érte ha elköltözne mondjuk a Holdra. Habár az nem jó mert onnan vissza tudna jönni. Inkább költözzön el valamilyen lakatlan szigetre. Vagy akár hova, csak jó messze legyen tőlem.
- Jaj, Te szegény - szisszen fel Kelly és elhúzza a kezét a homlokomról, majd helyette a kabátom gallérjával kezd el játszadozni. - Ha akarod én szívesen ápolgatlak, hogy ne fájjon. - mondja hízelgően és megnyalja az alsó ajkát. Szóval dugni akar és már megint velem. Istenem ha most nem lenne rajta ilyen mély kivágású póló és nem látnám a melleit esküszöm vissza utasítanám ugyanis megígértem Harrynek, hogy csinálunk apának kaját szóval csak vele foglalkozom. De mivel annyira hívogatóak Kelly mellei, hogy a farkam már így is alig fér el a nadrágomba a látvány miatt, hogy egy csapásra elfeledkezem Harryről és a közös programunkról. Kellyt már úgy is rég barangoltam be.
- Egy kis kényeztetés jól esne - mondom ki végül a döntésemet. - Este várlak. Tudod, hogy hol lakom. - teszem még hozzá.
- Oké...- válaszolja Kelly és a nyakamba ugrik. Kezeim még mindig a derekán pihennek, de ahogy ölelem úgy szorítom Őt jobban meg. Csak akkor engedem el mikor mellőlem valaki megköszörüli a torkát. Kelly rögtön elenged, majd egyszerre nézünk Harryre. Fején a jól ismert sapkája pihen amiből kikandigálnak a göndör tincsei amiket próbál szinte minden percben vissza dugni a sapija alá. Hiába a harc azok csak nem akarnak úgy maradni ahogy Ő akarja.
- Szia öcsi! - köszöntöm Őt boldogan. Tényleg boldog vagyok mert így legalább megszabadulok Kellytől aki szerencsére veszi is a lapot, hogy ideje lelépnie ugyanis búcsúzóul egy puszit a nyom az arcomra majd csatlakozik egy kisebb lánycsapathoz akikkel aztán vihogva tovább állnak.
- Megint új csaj? - forgatja meg a szemei bosszúsan Harry majd karba fonja a kezeit. Gyorsan körül nézek és megnézem, hogy ne a hallgatózik valaki körülöttünk. Nem értem, hogy az öcsémnek miért kell ennyit foglalkoznia az életemmel. Semmi köze hozzá, hogy kivel kavarok. A csajozás nem betegség! - Reggel még egy fekete hajú lánnyal smároltál, most meg egy szőkével cseréltél nyált. Hány csajod van neked egyszerre? - kérdezi rosszindulatúan.
- Egy sem ugyanis szingli vagyok, de ezt Te is jól tudod - válaszolom egyhangúan. - Ezek a lányok hidegen hagynak engem. Egyszerűen csak jó velük játszadozni. - nevetek fel jóízűen. Harry zöld szemei azonban elsötétülnek. Ő inkább a kapcsolatok híve.
- Szóval csak kihasználod Őket - kezd el hümmögni pontosan úgy mint anya mikor valami nem tetszett neki. Felháborodhatnék Harry kijelentésén. Állíthatnám az ellenkezőjét, de akkor hazudnom kéne az öcsémnek. Család tagoknak pedig nem szeretek hazudni, pláne nem Harrynek. Igaza van abban, hogy csak kihasználom a lányokat, pedig tudom, hogy szinte az összes hosszabb távra tervez velem. Egy csomó lány sírt már miattam mert én nem úgy viselkedtem ahogy kellett volna. Csak a gond az, hogy ez engem valamiért nem zavar. Élvezem, hogy kihasználhatom Őket és kész. Ezen pedig senki és semmi nem tud változtatni. - Bele sem gondolsz abba, hogy esetleg fájdalmat okozol nekik?
- Őőő...nem. - csóválom meg a fejem.
- Tudod nekik lehet vannak érzéseik nem úgy mint neked! - utálom azt, hogy Harry tizenhat évesen okosabb mint én tizennyolc évesen. Pedig én fogok lassan érettségizni nem pedig Ő.
- És kit érdekel? Nekem nem kell barátnő és kész - csattanok fel idegesen, Harry pedig meghökken. Tudom nem szabad vele kiabálni mivel hamar elsírja magát, de évekig nem lehet ennyire kisfiú. Vagy talán még húsz év múlva is anyát fogja gyászolni? Apa miért tesz valamit vele, hogy végre lépjen túl ezen a traumán. A végén még kimarad minden jóból. Mindenkinek fáj, hogy meghalt anya, de tudjuk gyászolni Őt a szívünkben. Nem úgy mint Harry. Jó, hogy beszélni lehet előtte, szinte csoda, hogy ettől nem bőgi el magát. - Menjünk haza. Justin már az autójánál vár. - váltok inkább témát. Én elindulok azonban Harry ugyan ott áll ahol eddig.
- Te azt akarod, hogy én szálljak be a lökött haverod autójába? - kérdezi megszeppenve. A túlzott óvatosság. " Minden rossza ami egy kicsit is izgi " elv, kitalálója Harold Payne.
- Harry könyörgöm ne légy már ennyire beszari - sóhajtok fel és az Ég felé emelem a pillantásom. Miért kell ilyen lúzer öcsémnek lennie? Egyébként Ő régebben nem volt ilyen. Normális fiú volt. De aztán anya meghalt és most már kezdem úgy érezni, hogy az öcsém is meghalt vele együtt. - Justin haza visz és így több időnk lesz apának főzni - váltok hangstílust és elmosolyodom. Harry szemei rögtön felcsillannak. Merem azt mondani, hogy azt hitte, hogy elfeledkeztem arról amit reggel ígértem meg neki. Soha nem feledkeznék el arról amit az öcsémnek ígértem meg.  - Vagy már nincs kedved?
- Nekem van kedvem, ha neked van kedved - válaszolja izgatottan.
- Nekem van kedvem. De ahhoz akkor most be kell ülnöd Justin kocsijába, hogy tudjon haza vinni minket. - ez még alkunak is jól hangzik. Nincs főzés ha nem ül bele az autóba. Kénytelen lesz választani.
- Nem fog gyorsan vezetni, ugye? - kérdezi meg miközben csak az egyik szemöldökét húzza fel. Szóval ha most azt mondom, hogy gyorsan fog vezetni akkor nem száll be és akkor apa le fog cseszni, hogy hagytam azt, hogy Ő buszozzon én meg egy kényelmes autóval jöttem haza.
- Mikor vezetett Ő gyorsan? - tárom szét a kezeimet értetlenül. Harry arcól le lehet olvasni az igazságot, vagyis azt, hogy Justin mindig gyorsan vezet. - Nyugi, most nem fog ugyanis megkértem rá. - nyugtatom meg.
Végül aztán sikerül rábeszélnem Harryt, hogy üljön be az autóba. De egész úton szinte még csak levegőt sem mer venni és eléggé csúnya pillantásokkal áld meg a hátsó ülésről. Szerencsére Justin hallgatott rám és próbált nem annyira gyorsan menni. Mikor megérkezünk a házunk elé rögtön tudom, hogy az öcsémnek még ez a tempó is gyors volt ugyanis Ő az aki először száll ki. Bevár engem is majd az utunk egyenesen a konyhába vezet. A táskáinkat ledobáljuk a padlóra és körbe nézünk a helysége.
Minden ugyan úgy van ahogy reggel hagytuk. A tejes üveg az asztalon pihen a piszkos poharainkkal együtt. Ha anya élne akkor itt már minden csillognak és meleg ebéd várna minket. Viszont apa lehet még mindig nincs is otthon.
- Igyunk tejet, hogy több legyen az energiánk - a két asztalon pihenő poharat megtöltöm az asztalon heverő tejjel ami egész nap ugyan ott áll. Mind ketten megfogjuk a tejjel teli töltött poharainkat majd iszunk belőle.
Éppen, hogy csak lenyel az első cseppet hányingerem támad. Kegyetlen rossz íze van. Harryre nézek akinek éppen olyan rosszul áll a szája mint az enyém. A poharába szagol, erre én is követem a példáját. Szerintem a tejnek nem ilyen büdös, orrfacsaró szaga szokott lenni. Ismét iszom belőle hátha most már normális íze lesz és megiszom az egész pohár tartalmát. Harry csak iszogatja.
Addigra az én hasam morogni kezd és valami csak fel akar törni belőlem.
- Te Liam...- kezdi Harry nyöszörögve miközben a hasát fogja. - Szerintem ez a tej romlott volt. - és ez a szó mikor elhagyja a száját a gyomrom görcsbe rándul és szerintem még a múlt heti kajától is megszabadulok, pont úgy ahogy Harry is. Rosszul leszek ha most ételmérgezést kaptunk...


35 megjegyzés:

  1. XD már csak a vécéért való harc hiányzott volna a végére :DD amúgy mint mindig most is isteni rész lett :3 szóval gyorsan kövit :D

    Chu~Hime-sama♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jó h az nem érdekel h hogyan csinálták volna, vagy h mi jött volna ki belőlük xD

      Törlés
    2. az nem érdekel, hogy mi jött volna ki belőlük XD csak az ahogyan harcolnak érte :DD XD

      Törlés
  2. nee, az komoly volt, Liam az egész pohár tejet megitta , nem csoda hogy annyira rosszul lesz tőle :D amúgy én is megnéztem volna, hogy hogyan harcolnak a wc-ért :D
    látom Liamnek megint húzós éjszakája lesz xD
    várom a kövi részt :D ♥
    xoxo

    u.i: én is imádom az új klipjüket, és gondolkodtam rajta hogy megyek koncertre, mert hozzám csak 1 órára van Bécs csak nem tudom, hogy mennyi a jegy, meg hogy jutnék ki :(( de legalább te kijutsz :))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. tőlem is kb. 1 órára van és én busszal megyek mivel tőlünk elég sok jár oda is meg vissza is :D szóval nekem nincs ilyenben gondom...az már egy másik kérdés h a stadiont hogy fogom megtalálni mivel még életemben nem voltam Bécsbe xD de ha Londonba nem vesztem el akkor szerintem itt se fogok :D
      azért szurkolok neked is hátha kijutsz :P

      Törlés
  3. Harryt nem Payne-nek hívják?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. kijavítva :D csak furcsa HArryt Paynek írni xD

      Törlés
  4. Sziasziaszia, díj nálam:) ♥
    http://waybackintolove-1dfanfictionbyenpayne.blogspot.hu/2014/10/2-dij.html?m=1

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm, de ha megkérhetlek legközelebb ezt a chathez írd :)

      Törlés
  5. Wow :3 Liam azért mégsem olyan kőszívű :D Én sajnos nem tudok menni Bécsbe :/ Ezért nagyon várom majd a koncert beszámolód :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. miért nem tudsz ? :c szegény

      Törlés
    2. Sajnos eléggé messze lakok Bécstől.Bár, még változhat.

      Törlés
  6. Liam megérdemelné ha italmérgezést kapna mert a történetben egy köcsög viszont Harry ő ugyanis olyan cuki.Imádom az SMG klippet neked mi a véleményed? Szerintem kurva jól sikerült (elnézést a szóhasználatért de egyszer élünk nem de?)
    A történet kb.mikor indul be?
    Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bocs nem írtam oda hogy Harry NEM érdekelné meg.
      Amúgy Liam csak a történetben érdemelné meg a való életben viszont nem.

      Törlés
    2. Bocsi de megint elírtam(ilyen bénát,csak én lehetek)
      Amúgy telóról írok és ezért ilyen nehéz.
      Az érdekelné szó helyett érdemelné.
      Puszi,a bénától avagy a szerencsétlenségtől

      Törlés
    3. Ezt nem hiszem el megint érted megint elííííííííírrrrrttttaaaam.a bénát helyett béna.

      Törlés
    4. Ki lesz a férjed? Mész Bécsbe?én sajnos nem mehetek nem engednek meg én Románia és Szlovákia felé lakom majdnem a határon ����������������������������������������
      A határon nem is lehet.amúgy én nagyon szeretnék menni de ugye béna vagyok önértékelési problémám van.
      Te hány éves vagy?
      Én 13 és fél.és te?
      Puuuussssszzzziiiiiikkkkkaaaaa

      Törlés
    5. A rekord meglett?holnap jön új rész?

      Törlés
    6. a klip jó lett... a történet hamarosan beindul..kb két rész még ilyen unalmas aztán már jobb lesz :D a férjeim lesznek..szám szerint 5 is :D még jó h 5 ujjam van így az összes gyűrű ráfér xD és igen megyek bécsbe...és én is Szlovákiában élek szóval hozzám közel van ausztria... húsz éves leszek most novemberbe.....és remélem minden kérdésedre válaszoltam :D ha meg nem akkor kérdezd meg újra mert így egyszerre sok mindent zúdítottál rám xD

      Törlés
  7. Igen meglett a rekord!! Amúgy nagyon jóó lett ez a rész!!4 Főleg az tetszett hogy mindkettenrosszul lettek!!! Haamr kövitt!! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát a Vevo még mindig nem erősítette meg ezt a rekord dolgot, csak Harry és NIall írta ki xD de remélem h meglett..mert ha nem kiugrom az ablakon :D

      Törlés
  8. Nagyon jó rész lett. :P
    majdnem elolvadtam, ahogy Harryt leírtad. :)))
    puszi♥

    VálaszTörlés
  9. Hány részes lesz ez a történeted?
    Siess a kövivel.
    Jó rész lett. Nagyon.

    VálaszTörlés
  10. Lehet egy kérésem.. kérlek írd bele ahogyan a sloziért harcolnak :D még az lenne a legjobb xDD bár enélkül is tökéletes volt! :)))
    várom a kövit!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem írom bele xD azért nem vagyok annyira gusztustalan xD

      Törlés
  11. Mi az a slozie?és mért harcolnak érte?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. te neked is szörnyű gyerekkorod lehetett ha nem tudod az ilyen alapvető kifejezéseket xD

      Törlés
  12. A slozie a wc....

    VálaszTörlés
  13. Jajj hát ez nagyon ott van xD Komolyan csak a Liam-nek lehet annyi esze,hogy érzi valami nincs rendbe azzal a pohár tejjel,de azért megissza..Istenem :'DD Tényleg az lett volna még a Legjobb,hogy elkezdenek a veszekedni a WC-n xDD Fantasztikusan írsz:33

    Ui.:Bocsánat,hogy az előző részhez nem írtam://

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. semmi gond h nem írtál hisz nem kötelező :D és nem lesz benne olyan rész...ti kis gusztustalanok xD

      Törlés
  14. Imádom az írásodat, már régóta olvasom a blogaidat de nem nagyon írtam egy részhez sem! Remélem elnézed nekem, cserébe pedig ígérem, hogy mostantól néha-néha megleplek pár mondatos komival! ;)
    A részről annyit szeretnék mondani, hogy elég humorosra sikeredett - ha mondhatom ezt - és nagyon tetszett!! :D <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. örülök neki ha tetszik...senkit nem kényszerítek h komizzon :D mindenki akkor komizik mikor akad és kedve van :D
      tudod részben az a célom h meg is nevettesselek benneteket :) úgy látszik néha sikerül is, ez pedig cseszett jó érzés ;)

      Törlés