2014. október 31., péntek

' 8.-Kórház

Igen, tudom megint picit késtem a résszel, de szerda óta megint sokkos állapotban vagyok xD ha azt mondom h meg van már rendelve a bécsi koncertje a jegyem, akkor elnézitek nekem, hogy nem hoztam hamarabb a részt? xD jó kifogás ugye? :D a lényeg az h itt a rész, ami remélem elnyeri a tetszéseteket..és még mindig nem kell szerintem olyan sokat várni a fejezetekre mint egyes blogoknál ;) a komikat köszönöööööm ♥ és komozni nagyon érrrrrr...

#THEO
- Mindig is mondtam, hogy a Sors kifürkészhetetlen - kezd el csevegni velem az orvos miközben egy bazihosszú tűnek nézi a hegyét. Nem tudom eldönteni, hogy melyikőjüktől legyek rosszul. A tűtől ami pár perc múlva a fejembe fog landolni. Vagy pedig az orvostól aki az anyám új sebész pasija.
Merem azt mondani, hogy anya még örült is neki, hogy fejbe vágtam magam a távirányítóval és beszakadt a fejem. Totál bezsongott tőle, hogy vissza kell jönnie a kórházba. Különös ugyanis senki máshoz nem vitt, csak a sebészhez. Lehet, hogy aztán ez a normális, de én úgy gondoltam, hogy először más orvoshoz is kellett volna vinnie. Hát az anyám nem úgy gondolta. Karon ragadt majd felrohant velem a negyedikre és egyszerűen bekopogott az ajtón, pedig voltak még előttem. Örülnöm kéne neki, hogy hamar sorra kerültem, de mikor a doki egy gyors öleléssel köszöntötte az anyámat, legszívesebben elhánytam volna magam.
Anyát eddig még az apámon kívül senki mással nem láttam ölelkezni. Természetes dolog, hogy rosszul lettem. És tényleg rosszul lettem ugyanis megszédültem. A doki és anya eldöntötték, hogy biztos a vérveszteségtől lettem rosszul. A francokat! Rosszul lettem a saját anyámtól és a pasijától akit életemben nem is láttam. Van egy olyan sejtésem, hogy ez a pici románc nem mostanában kezdődött közöttük. Csak történetesen én nem tudtam róla. Ami lehet jobb is volt, ugyanis néha napján még reménykedem benne, hogy talán apa megunja Alaszkát és vissza jön hozzánk. De így ha anya bepasizik akkor apának már semmi esélye sem lesz. És akkor tényleg hivatalosan is vége van a kis családunknak.
Pedig én nem akarok lenni egy sebész lánya! Van apám, akit lehet már hosszú évek óta nem láttam, de akkor sem akarok mostohaapát. Mi lesz akkor ha ez is megbántja az anyámat és cserben hagyja? Anya nem bír el még egy szakítást. Hova gondolok már? Úgy beszélek mintha már összeházasodtak volna. Lehet, hogy nem is járnak.
Viszont ez az egész dolog magyarázat ad arra, hogy anya mostanában miért nem jött haza időben a munkahelyéről. Vajon mióta randizgatnak? Esetleg már össze is jöttek? És anya már a doki gyerekeit is látta. Úr Isten, ha ezek ketten összejönnek akkor össze is költöznek ami azt jelenti, hogy kapok két testvért. Nem egyet, hanem rögtön kettőt! Hát ez szörnyű, ugyanis utálom a tőlem fiatalabb gyerekeket. Senki bébicsősze nem akarok lenni. Nekem tökéletes életem van az anyámmal. És szerintem egyikőnk életébe sem kell férfi. Pláne nem az anyáméba.
- Először Te találkozol a fiaimmal, most pedig én ismerhetem meg a lányod. - mindig is utáltam az orvosokat mikor nyalizni próbáltak nekem. De ezt az egyedet különösebb módon megölném. Egy hegyes tűt tart felém, közben pedig az anyámat bámulja egy olyan mosollyal az arcán amit szívesen levakarnék róla. A legrosszabb pedig az, hogy anya szinte már olvad. Egyáltalán minek jött be velem ide?
- Elképesztő az élet, nem? - válaszolja anya két vörös folttal az arcán. Na ez az a pillanat mikor minden béketűrésem tovaszáll. Mind a ketten egymás szemébe bámulnak, és van egy olyan érzésem, hogy rólam már el is feledkeztek. Nehogy már itt flörtöljenek előttem!
- Bocs, hogy megzavarom az idill pillanatot, de... - köszörülöm meg a torkom, hogy végre essen le nekik az, hogy egy hatalmas seb éktelenkedik a fejemen. - MINDJÁRT ELVÉRZEM! - emelem fel a hangomat, de úgy hogy szinte már üvöltök.
Azok ketten rögtön leveszik egymásról a tekintetük majd gyorsan lenéznek rám. Anya zavarban van és mindenhova néz csak rám nem. A doki pedig ismét a tűvel van elfoglalva. Esküszöm úgy nézi mintha még soha az életében nem látta volna. És még róla mondják azt, hogy a kórház legjobb sebésze. Habár az is lehet, hogy csak így próbálja leplezni azt, hogy zavarba hoztam. Rólam nem lehet csak úgy megfeledkezni.
Végül megpiszkálja az orrát, majd a tűvel elkezd közelíteni a fejem felé. Rögtön besokkolok.
- Ez egy picit most fájni fog - mondja kedvesen, azonban én felemelem a kezeimet, hogy tudjam megállítani a gonosz tervében. Ő úgy akarja összevarrni a fejem, hogy én ébren vagyok? Ez normális?! Ilyenkor nem kellene elaltatni vagy valami? Hiszen ez kínzás!
- Maga csak úgy belém akarja szúrni azt az izét? - kérdezem csodálkozva, de mikor anya észre veszi, hogy ficánkolni kezdek az ágyon rögtön elkapja a fejem. Miért kell neki nővérnek lennie? Miért pont itt ebbe a kórházba?
- Theo kaptál érkéstelenítőt. - csóválja a fejét anya. Milyen megnyugtató. De akkor is ébren leszek! Én nem vagyok egy rongy amit össze kell varrni. Kicsit sem vagyok kíváncsi arra ahogy a fejem öltögeti össze-vissza. Inkább aludnék, vagy valami.
- Olyan lesz mint egy szúnyogcsípés. - szál be a beszélgetésbe a doki mosolyogva. Milyen ízetlen feje van már. Azt hiszi hogyha kedves velem akkor meg fogom neki bocsájtani, hogy ráhajtott az anyámra? Akár mit csinál akkor is utálni fogom.
- Utálom a szúúú...- és elfelejtem azt is, hogy mit akartam mondani ugyanis abban a pillanatban szúrja belém a tűt, de mégis ennél sokkal szörnyűbb dologra leszek figyelmes.
Ahogy felettem hajol és a fejemmel dolgozik az orvosi köpenyét pontosan látom. Vagyis azt ahol a névkártyája szerepel. Először csak azt hiszem, hogy a szemem káprázik, de mikor vagy tizedszer is ugyan azt a nevet olvasom rájövök arra, hogy nagyon is jól olvasom. A kártyára fekete betűkkel a Payne nevet írták. Számomra a Payne név pedig egyet jelent Liam Payneével.
Mélyen kifújom a levegőt és becsukom a szemeimet. Lehet, hogy semmi közük egymáshoz. Hisz Angliában sok Payne él. Lehet, hogy csak névrokonok. Nem kell feltétlenül ismerniük egymást. Viszont az eléggé furcsa, hogy két fia van. És a baj az, hogy köztudott tény, hogy Liamnek van egy tizenhat éves öccse Harry, szóval ketten vannak testvérek. Azonban az apjukról nem tudok semmit. Mondjuk szerintem biztos, hogy nem lehet a fia, hisz Liam egy kőbunkó. Még jó, hogy írni tud. Szóval semmi kép sem lehet az, hogy egy sebésznek, - vagyis orvosnak, - egy olyan fia legyen mint Liam.
Meg amúgy is ma láttam és sajnos még beszélni is volt szerencsém Liammel és az öccsével is találkoztam és egyikőjük sem úgy nézett ki mint akik ételmérgezésben szenvednek. Mit bizonyít ez is? Azt, hogy nem a doki fiai. Erről ennyit, most pedig megnyugodhatok.
- Kész is volnánk - csapja össze a kezeit az én drága orvosom, mire a szemei rögtön kipattannak és automatikusan nyúlok a fejemhez. Meglepetettségemre csak egy apró vágásnyomot érzek. Azt hittem, hogy ennél durvább beavatkozás lesz. Igen azt képzeltem, hogy leborotválják a hajam, hogy tudják összevarrni a heget. Néha túlreagálom az apró dolgokat. - Ma éjjelre bent kell maradnod megfigyelésre. - én meg a kórház? Na ne! Ez olyan kombináció mint én meg Liam Payne, - vagyis utáljuk egymást.
- Nincs semmi bajom! - erőszakoskodom majd amilyen gyorsan csak tudok felülök és azon vagyok, hogy leugorjak az ágyról mikor anya elkapja a karom.
- Hallottad a doktor urat. Bent maradsz és nem vitatkozol. - hű az anyám most játssza magát a pasija előle. Micsoda minta anya lett belőle hirtelen. Habár mikor az egészségemről volt szó mindig mindent nagyon komolyan vett. Nála már egy vírusos fertőzés is felér egy halálos betegséggel. Szívás ha az anyád egy kórházi nővér. - Most pedig gyere és megmutatom a szobád.
- A fiúk kórtermében van még egy szabad ágy - lépked mellénk a doki, mire anya rögtön elengedi a kezem és szinte már olvadozva fordul a férfi felé. Már megint ezek a bizonyos fiúk akikkel annyira rossz az előérzetem. Miért kell ennek az orvosnak Paynek lennie? És mi van akkor ha tényleg köze van Liamhez? És engem most oda akarnak becsukni. A pokolba!
- Adam, ez csodás ötlet. - egyezik bele boldogan anya. Felnyögök, de senki nem vesz figyelembe. Helyette anyám ujjai megint a karomra fonódnak és úgy indulunk el a kórterem felé ahol az éjszakámat kell töltenem.
Miközben a folyosókat rójuk addig ők ketten mély beszélgetésbe enyelednek. Már régen rossz, hogy tegezik egymást. Úgy beszélgetnek egymással mintha ezer éve ismernék egymás. Mi van akkor ha tényleg régóta ismerik egymást? Lehet, hogy barátságból alakult ki a szerelem. Legrosszabb változat.
És akkor megállnak egy kórházi szoba előle. Éjjeli lámpa világít, miközben én mély levegőt szippantok a levegőből. Olyan szag bolyong a helységben mint a tisztítószereké. Undorító.
Anya és Adam előttem állnak én pedig szinte már elveszek mellettünk. Magamban kezdek megnyugodni ugyanis a fényben semmi ismerős alakot nem tudok kivenni. Mondtam én, hogy ennek a Paynek semmi köze ahhoz a Paynehez...
- Harry? Liam? Nézzétek éjjelre hoztam egy szobatársat...- a fali lámpa felkapcsolódik és a két ágyról két ismerős arc néz vissza rám. Szinte lefagyok és ha anya nem fogná a karom szerintem már rég megfordultam volna.
Harry és Liam az a Harry és Liam. Vagyis mégis csak igazam volt. A sebész aki az anyámnak csapja a szelet az Ő apjuk. Liam apja flörtöl az én anyámmal! Az anyám totál bele van zúgva Liam apjába! Tudjátok mit jelent ez? Katasztrófát.
- Theo menny szépen a Liam melletti ágyhoz. És most az egyszer légy kedves. - az utolsó mondatot anya a fülembe suttogja. Felhorkantok, de nem mozdulok.
Nincs az az erő ami engem oda visz ahhoz az ágyhoz. Hisz az az ágy Liam mellett van. Ha most én oda lefekszem akkor ez a barom még az éjjel folyamán megtalál fojtani. Vagy fordítva. Közel lesz hozzám szóval egy rossz szó és máris megfojtom a párnámmal. - Egyébként, hogy érzitek magatokat? Már jobban vagytok? - kérdezi kedves anya a két sráctól. Őket ápolgatta egész délután! Hát mi ez már. Elárult a saját anyám.
- Anne a teád fantasztikus volt. Sokkal jobban éreztem magam utána. - szólal meg Harry mosolyogva. Ó, szóval már tegezi az anyámat? Hogy oda ne rohanjak. Azt hiszem, hogy az éjjel nem csak Liamet fojtom meg hanem Harryt is. Semmi köze az anyámhoz. Dicsérgesse a saját anyja teáját.  Anya bólint és Liam felé néz aki szokás szerint bunkón ül és a telefonját nézegeti. Mikor észre veszi, hogy anya őt nézi rögtön felemeli a fejét.
- Hirtelen megint szarul érzem magam ugyanis sötét erők lepték el a szobát. - és azzal vicsorítva rám néz. Felmorgok, de mielőtt szólásra nyitnám a számat, anya szó szerint a szabad ágyhoz húz. Nem akarok leülni, de lenyom rá. - Szerintem húzz a közelemből, ha kedves az életed. - figyelmeztet Liam.
- Inkább Te húzz.....Te...Te kis anya lopó! - szisszenek fel mérgesen. Liam értetlenül bámul rám, de én csak felhúzom az orrom.
Aztán hirtelen minden olyan gyorsan történik. Liam elfehéredik majd hirtelen az egész cipőm és nadrágom az ő hányásával lesz tele. Mikor újra normálisan tud ülni pofán röhög mire én elveszítem az eszem és ráugrom majd ütni kezdem a párnáival. Szinte összeverekszünk az ágyában, de úgy gondolom, hogy muszáj megbűnhődnie mivel direkt rókázott le. Anyának és az apjuknak csak nagy nehezen sikerül minket szétválasztaniuk. Hosszú lesz még az éjszaka...



21 megjegyzés:

  1. Ez az első!!! Semmi baj!! Ezzel meg van bocsátva!! Imádom!!!!! És mi lesz az éjszaka! XD Hamar kövit!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  2. Hát Liam, te sem tudod hogy merre van a WC :D Remélem legalább 1 éjszakát kibírnak veszekedés nélkül XD Szegény Harry-nek nehéz éjszakája lesz :D Siess<3

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jo lett!! Es gratu a koncerthez!

    VálaszTörlés
  4. fúúúúúúúúúúj lehányta qwq ha Liam tényleg ilyen bunkó lenne én is megfojtanám egy párnával vagy kettővel fő a biztonság :DD - és most humorosnak érzem magam xd- de az a rókázós rész, ma egész nap hányingerem volt, nekem ez nem kellett volna -nyugi nem hánytam- XD
    na, de kíváncsi vagyok szóóóval siess asszony! -csattogtatja a képzeletbeli ostorát :D -

    Chu~ Hime-sama♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. az lett volna a vicces ha tényleg hánytál volna a rész elolvasása után xD

      Törlés
    2. neeee XDD de kis gonosz vagy :PP

      Törlés
  5. basszus...végig röhögtem xdd anyám nem tudta,hogy mi bajom xdd nagyon jó rész lett! gyorsan a kövit <3 imádom a blogodat <3

    VálaszTörlés
  6. én sok mindent bele tudok képzelni ebbe az éjszakába komolyan mondom :DD
    nagyon szupi rész volt, és remélem nagyon-nagyon, de nagyon hosszú beszámolót fogsz nekünk írni a koncertről :D

    VálaszTörlés
  7. Csokipudingosszépjóóreggelt!:3
    Reggel szép lassan felkelek, kinyitom a csipás szemecskéimet, körbenézek, mosolygok mint egy retardált idióta, és szépen elkezdek telefonozni, aha, gondoltam én, csakhogy, az a szar szépen befejelt, jól indul a reggel egy szép puklival. Na mindegy.xD
    Ahhoz képest, hogy még hajnal van nekem, végig röhögtem az egészet.xDD
    És sajnos át tudom érzeni, Theo idegbetegségét, mikor a doki nem rá figyelt, mert engem is műtöttek nemrég (sajnos nem altattak, hogy rohadnának meg) és épp azon voltam, hogy leharapom a doki ujját, ha nem kezdi végre el kivenni a fogamat. Pedig szívesen leharaptam volna, kíváncsi lettem volna, kinek fáj jobban, neki vagy nekem. Muhahaha.~ Azért én szerencsére nem dobtam taccsot a papa kocsijában, mint Liam.xDD És van egy olyan sejtésem, hogy Theo az éjjel tuti megfojtja álmában, vagy kever egy kis hashajtót a poharába (ha van.xD), na jóó nem, nem vagyok én olyan gonosz.~ (remélem érezhető az irónia :3) Habár, én majd a tesitanárom kávéjába akarok egyszer beleborítani egy egész dobozzal, na majd 12.-ben.:3
    Vissza térve a részhez, (tudom, kibaszott sokat tudok beszélni, főleg ha beindul a szófosásom, na akkor be se tudom fogni.) baromi jó, lett, és baromi viccesen tudod megírni a vicces részeket, szóval hamar hozd a kövit, had történjen velem megint valami.xDD xx
    ui.: bocsi a soook hosszú monológért. Hihihi. ~

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hashajtót ... hát te nagyon őrült vagy (és a jó értelembe) szegény tesitanárod :D nem is beszélsz sokat...sőt imádom olvasni a komijaidat :D nyugodtan írhatsz annyit amennyit csak akarsz mert én szívesen olvasom...komolyan viccesek? hát remélem :D
      nem kell bocsánatot kérned a mondológodért mert élveztem az össze szavát :D

      Törlés
  8. OMG! :DD
    végig röhögtem az egészet! :D ahogy Theo előtt flörtöltek, hát az nagy volt, én is így viselkedtem volna a helyében, de az vitte a prímet, hogy Liam leokádta, az meg elkezdte ütni, verni :D xD
    nagyon nagyon szuper rész lett, siess a kövivel, nagyon várom :D
    xoxo

    u.i: az nem baj, hogy nincs könyved, akkor úgy mondom, hogy a kedvenc írónőm az interneten :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. na ez a kedvences dolog így már jobban tetszik :D

      Törlés
  9. Oláh!:D Azért remélem,hogy a fiatalok nem fogják egymást megfojtani.Vagy ha valamelyik még is neki esne a másiknak,remélem Harold drága lesz olyan aranyos és szét szedi őket.xD Imádtam ahogy az összes többit is.:33

    Ui.:Örülök,hogy el jutsz a Koncertre:DD Lehet én is mehetek:))

    VálaszTörlés
  10. Fantasztikus lett a rész ^_^
    Siess a kövi résszel, nagyon imádom a storyaid *_*

    VálaszTörlés
  11. benne vagyok a cserébe....és igen megyek...ha álló jegyet veszel akkor 15-nek kell lenned és kell felnőtt kísérő...ha ülő jegyed van akkor oda mindegy hogy hány éves vagy mert beengednek...de asszem az ülőhelyesnek is be kell töltenie a 12 mert ha kisebb akkor viszont oda is kell kísérő...remélem érthető voltam

    VálaszTörlés