2014. december 5., péntek

' 21.-Ez már szerelem vagy mégsem?

Hellóóó:D Először is tisztázzuk, hogy a vége azért lett olyan fura mivel pár héttel ezelőtt még úgy volt, hogy a történetnek ez lesz az utolsó rész, de mivel aztán meggondoltam és írtam még hozzá plusz három fejezetet plusz egy epilógust, így a rész vége különleges lett xD remélem nem haragszotok meg érte...szóval ebből a történetből még négy rész lesz olvasható epilógussal együtt :) addig is komizniiii

#THEO
- Indulhatunk? - fordul felém, kezét nyújtva Ashton, de mielőtt bármit is tudnék mondani, elkapja a derekam magához húz és lágyan megcsókol. Nem csókolom vissza, sőt még csak a szemeimet sem csukom le és remélem, hogy feltűnik neki, hogy mennyire nem kívánom ezt az egész helyzetet. Nem akarok Ashtonnal lenni. Buli pedig pláne nem akarok vele menni, de egyszerűen nem tudok mit tenni ellene. Tegnap óta mintha teljesen kicserélték volna. Mikor átjött megbeszélni azt, hogy  ma mikor akar indulni a házibuliba és meglátott Liam szobájában, vérszemet kapott. Éjjel sikerült leráznom magamról ugyanis addig velem volt a szobámba és ha Adam nem küldte volna haza akkor szerintem még lett volna pofája nálam is aludni. Aztán reggel mikor még mélyen aludtam megint itt volt. Olyan mintha magához akarna láncolni. Vagy pedig csak egyszerűen féltékeny Liamre.
Liam. Tegnap óta totál máshogy viszonyulok hozzá. Ashton mellett nem érzem azt amit Liam mellett. Nem görcsöl a gyomrom, nem vagyok zavarban és nem akarom azt, hogy randira hívjon. Azonban Liammel nagyon is szívesen elmennék kettesben valahova. Sőt ebbe a buliba is inkább vele mennék mint Ashtonnal. Akarom még egyszer hallani a szájából, hogy szerelmes volt belém.
Belém még igazából soha nem volt senki szerelmes, csak Ő. És ez engem rettentően boldoggá tesz. Nem hittem volna, hogy egyszer Liam lesz az a fiú aki után sóvárogni fogok. Mostanra már valahogy az egész srác bejön. Nem tartom utálatosnak, hülyének, idiótának és még rondának sem. Szerintem nagyon is szexi stílusa van amihez még hozzá tartozik a mély hangja és a cuki kiskutya szemei is. Nem is értem, hogy eddig, hogy nem tűnt fel, hogy Ő mennyire az ideálom. Talán azért nem mert eltakarta a szememet a gyűlölet.
Ha három éve adtam volna neki egy esélyt akkor lehet, hogy még mindig ő lenne a pasi és nem lett volna ekkora nőcsábász. Én csináltam belőle szörnyeteget csak azért mert magamra gondoltam. Mostanra már bánom azt, hogy annyiszor kikosaraztam. Pedig igazából aranyosnak találtam. Viszont az évfolyam társaim közül akkor még senkinek nem volt pasija így tartottam attól, hogy ribancnak fognak tartani amiért tizennégy évesen már fiúm van. A mai világban már inkább az a ciki a tinnégy évesek között ha valakinek nincs pasija.
Lehetséges egy nap alatt bele zúgni egy olyan személybe akit hosszú évekig gyűlöltem? A neten azt olvastam, hogy igen, mert van olyan helyzet is mikor valaki egy másodperc alatt szeret bele valakibe.
Összezavarodtam. Liammel akarok lenni, de egyszerűen félek attól, hogy mi lesz akkor ha megint olyan lesz mint régen? Vagyis bunkó és flegma. Viszont ha esélyt sem adok neki akkor meg lehet megbánom. Gőzöm sincs, hogy ki az igazi Liam. De ahogy Harry szokott mesélni róla, akkor szerintem az az igazi Liam akivel tegnap beszélgettem. És abba a Liambe fülig szerelmes vagyok.
- Még meg kell keresnem a táskámat - húzódok el Ashtontól majd hátrálni kezdek. Elég béna kifogás tudom. Igazából arra számítok, hogy valami történni fog és nem kell Ashtonnal elmennem kettesben. Nem akarok vele menni egy buliba! - Tudod mit? Menj ki és várj meg az autóban. Ígérem sietek. -Ashton gyanakodva méreget, de végül bólint majd sarkon fordul és kisétál a házunból. Megkönnyebülten felsóhajtok és az alsó ajkamba harapok. Muszáj összeszednem magam. Hisz Ashton rendes srác és mikor először találkoztunk még tetszett is. De akkor miért változott meg róla ennyire a véleményem. Hisz semmi rosszat nem csinált nekem. Azonban mégis van benne valami furcsa. Nem tudom, hogy mi az, de valami érdekes dolog.
- Ne menj el Vele! - még csak meg sem kell fordulnom rögtön tudom, hogy Liam az aki mögöttem áll. Mégis megfordulok és szembe találom magam a szomorú és egyben csalódott arcával. Tegnap óta mást sem szajkózik csak ezt az egy mondatot. Tudom, hogy nem bírja Ashtont, de azt nem tudom, hogy miért nem akarja azt, hogy elmenjek vele ebbe a buliba. - Ashton nem az akinek mutatja magát. Ismerem az olyan fiúkat mint Én, hisz egy voltam közülük. Csak meg akar fektetni téged és pont ezért visz el abba a házibuliba - lép közelebb hozzám. Nem szólok semmit csak komoran állok és hallgatom. Lehet hinnem kellene neki, de valahogy Ashtonból nem tudom kinézni, hogy csak ki akar használni. - Theo én tudom mik mennek az ilyen bulikban. Leitat majd felvisz egy üres szobába és szépen megdug, másnap reggel pedig elküld a francba. Nem szeret téged. Lehet, hogy most azt hiszed, hogy kamuzok pedig nem, hisz pár hónapja még én is ilyen voltam ezért tudom, hogy mi a terve veled annak a köcsögnek. - mérges, de annyira, hogy félek mindjárt széttör valamit. Hinni akarok neki, de nem tudok. Mi van akkor ha csak hazudik?  Ashton nem úgy néz ki mint aki csak kihasználja a lányokat.
- Két napja még a halálomat kívántad, most pedig szinte elsírod magad csak az miatt,hogy ne menjek el Ashtonnal bulizni - kezdek el hangosan töprengeni. - Nem értelek Téged Liam! És hinni szeretnék neked, de nem tudom, hogy bízhatok e. Ilyen kevés nap alatt nem változik meg valaki ennyire. - és kimondtam azt amit igazából gondolok. Mindenre rosszra fel vagyok készülve. Tuti, hogy megint idegbajt kap és kezdődik elölről az egész utálat dolog. Azonban nagyon is meglepődök mikor a plafon felé fordítsa a fejét és mély levegőt vesz. Valamit mondani akar, csak nem tudja, hogy hogyan kezdjen neki.
- Mert tetszel! - nyögi ki ezt a két szót és a szemembe néz. A szívem hevesebben kezd el dobogni és még a világ is megfordul velem. Azt mondta, hogy tetszem neki. - Három éve megfogadtam, hogy gyűlölni foglak és akkor így megakadályozom, hogy megint fájdalmat okozz. De arra nem gondoltam, hogy jön egy pasi aki levesz a lábadról és akibe bele szeretsz.  Nekem kellene Ashton helyében lennem! Én vagyok az a srác akire neked szükséged van. - elkapja a kezem és elkezd maga felé húzni.
Nem ellenkezem, helyette várom, hogy valamit csináljon. Akarom, hogy ismét magához húzzon és megöleljen. Azonban most nem akar ölelkezni. Egyik percen kezével még az én kezemet fogja, majd a másik percben már a derekamon pihen a keze, a feje pedig vészesen közelíteni kezd felém. Nem húzódom el. Egyszerűen akarom azt, hogy megcsókoljon. Nagy is a csalódás mikor ajkait az arcomon érzem meg. Csalódott vagyok és ennek hangot is adok, vagyis szomorúan felsóhajtok. Felkuncog, majd ismét megpuszil, de valamivel leljebb. És ez így folytatódik hosszú másodpercekig, vagyis egészen addig míg az utolsó pusziból csók nem lesz. Lassan, finoman kóstolgatja az ajkaimat, de mikor megérzi, hogy nincs mitől tartani sokkal bátrabban csókol. Szinte képzeletben már hallom a tűzijátékot, és szerintem még az egyik lábamat is felemeltem. Tényleg jól csókol.
A gyönyörű pillanatnak egy hangos ajtócsapódás vet véget, mi pedig rögtön szét ugrunk. Ashton az aki az ajtóban áll és szinte villámló tekintettel méregeti Liamet. Na basszus, Ő róla elfeledkeztem.
- Theo, indulhatnánk végre? - kérdezi idegesen és a vállamra teszi a kezét, majd úgy kezd el kifelé húzni a házból. Liam meg jön utánunk, de ezt mikor Ashton észreveszi megtorpan és vissza fordul a fiú felé. Én Liamet akarom! Nekem Ő kell és nem Ashton. - Bocs, de téged senki nem hívott meg, ugyanis az én baráti körömbe Te egy nem kívánatos személy vagy.
- Ennyire nem tűnt még fel, hogy Theonak nem Te kellesz hanem én? - kérdezi Liam és egy diadalittas mosoly terül szét az arcán. Na nehogy már miattam vesszenek össze. Tök röhej, hogy mind a kettejüknek én kellek. Mintha egy szupermodell lennék.
- Mégis velem jár, és nem veled. - kacsint rá Ashton. Liam meglepődik majd kérdően néz rám. Próbálom a tudatára adni, hogy ez nem igaz. Én nem járok Ashtonnal, csak Ő képzeli be. Azonban mikor szólásra nyitnám a számat Ashton megint húzni kezd és meg sem áll az autójáig. Ott benyom az anyósülésre és rám csapja az ajtót, Ő pedig beül a volán mögé és elindulunk.
Azt hiszem, hogy mondhatom azt, hogy túl vagyok életem egyik legrosszabb kocsikázásán. Nem elég, hogy Ashton tuti a kerülő úton ment, de mikor még csak a fél úton jártunk, kezét a combomra tette és az út hátralévő részében azzal volt elfoglalva, hogy a szoknyámat tudja minél feljebb csúsztatni. Kijelenthetem, hogy Liamnek igaza volt. Ashton ma meg akar fektetni.
A házibuli egy otthonos kis házban volt. Ashton rögtön otthon érezte magát, és a haverjaival vad ivászatba kezdett. Én pedig senkit nem ismertem és nem is akartam senkit megismerni. Az egybegyűltek nagy tömege már részeg volt és merem azt mondani, hogy Ashtonnak nem adok két órát és Ő is hulla részeg lesz. Ami rám nézve jó lenne mert akkor kidőlne én pedig húzhatnék haza Liamhez és megmagyarázhatnám neki, hogy semmi közöm Ashtonhoz.
Csak arra nem számítottam, hogy a részeg barátom táncolni fog akarni velem. Egy óra alatt részegre itta magát és velem akart táncolni. Nem volt más választásom, muszáj volt vele elmennem. A pia totál kimosta az agyát. Annyira szorított magához, hogy szinte levegőt nem kaptam, és ha ez még mind nem lenne elég, csókolgatott. Mindenhol! Azt hittem, hogy elhányom magam Tőle és akkor hirtelen abba hagyta.
- Gyere, mutatok valami szépet Neked Csinibaba - suttogta a fülembe és mielőtt bármit tudtam volna csinálni elkapta a csuklóm és elkezdett húzni az emelet felé. Mindenhol szerelmes párok, nekem pedig rossz előérzetem támadt. Mit akar az emeleten, ahol elméletileg a hálószobák vannak? Elméletileg? Ashton pontosan az egyik ilyen szobába nyitott be, majd kicsit sem kedvesen lökött le az ágyra és mászott felém. A teljes testével letepett miközben a két kezemet a testem mellé szorította és elkezdte a nyakamat szívni.
- Ashton, állj le! - parancsoltam és a lábammal próbáltam Őt megrúgni, de ezzel csak még jobban felhergeltem Őt. Erőszakosabb lett és már ahogy csókolni akart, még az is fájt. Ő engem most meg akar erőszakolni? - Hallod, ez fáj! - szóltam rá még erélyesebben, de csak kinevetett. Most komolyan hagynom kell, hogy ez a paraszt ezt csinálja velem? És én még azt mondtam rá, hogy édes, meg kedves? Ez egy vadállat!
Az ajtó kinyitódik, de Ashton nem zavartatja magát egészen addig míg valaki le nem húzza rólam. És az a valaki Liam volt. A padlóra taszította Ashtont majd ő is rávetette saját magát és ott kezdte el ütni ahol csak érte.
- Ha még egyszer hozzá mersz érni Theohoz esküszöm megöllek! - és minden egyes szó után behúzott egyet az alatta vergölődő Ashtonnak. Lehet bunkó leszek, de szerintem megérdemelte. Ha nem jött volna időben Liam, akkor ez a marha képes lett volna engem megerőszakolni. Liam megmentett engem. Úgy látszik, hogy mégis bízhatok benne. - És csak, hogy tudd Ő az én csajom. - és azzal felál, majd a kezét nyújta felém. Rögtön megfogom és hagyom, hogy kihúzzon a helységből, majd a házból. Mikor a friss levegőn állunk megtorpanok. Ős is megáll és idegesen néz felém.
- Megmentettél. - köszörülöm meg a torkom miközben észre veszem, hogy a szája sarka vérzik. Felé lépek és a pólóm ujjával letörlöm neki a vért. Hálás érte. Kezeimet az arcára teszem és végig simítok rajta. Annyira puha arca van. Elmosolyodik az érintésemtől és akkor két gödröcskére leszek figyelmes az arcán. Neki vannak gödröcskéi az arcán! Ennél cukibb már nem is lehetne. Akkor most már hivatalosan is tökéletes! - Eszméletlen, hogy egész idáig nem tűnt fel, hogy a pasi akit mindenhol kerestem, végig előttem volt. Ígérd meg nekem, hogy soha nem változol meg. Nem leszel bunkó, vagy flegma, hanem ilyen maradsz mint most. Aranyos , kedves, imádnivaló. Pontosan ilyen aki elérte nálam, hogy egy nap alatt bele szeressek. - Liam szájára még szélesebb mosoly húszódik és elkezd az ujjaimmal játszani.
- Akkor most hivatalosan is megcsókolhatlak? - kérdezi bátortalanul, de választ nem kap. Helyette a nyakába vetem magam és most én vagyok az aki szenvedélyesen megcsókolja őt.
Ha valaki pár hónapja azt mondja nekem, hogy Liam Payne lesz a pasim akivel szinte képesek lettünk volna megölni egymást, akkor az illetőt hülyének néztem volna. De pár napja nem ismertem az igazi Liamet. Mert ez a Liam egy érző szívű srác, aki a szerelemre várt, de mivel én kikosaraztam, magába roskadt és azt hitte, hogy az a legjobb megoldás ha mindenkivel bunkó lesz. Mostanra azonban a világ megismerheti az igazi énjét, amibe én képes voltam egy nap alatt bele szeretni.

24 megjegyzés:

 1. Uuuristen! Iszonyatosan jo lett! Ashton egy idiota! Es Liam egy imadni valo cuki srac akinek igenis van szive!:3

  VálaszTörlés
 2. Utalom ashtont...de liam cukiii
  jajj de orulok neki hogy egyutt vannak de komolyan....annyira elszomorit h mar csak 4'5 resz van hatra..na mindegy mindenesetre imadom a blogod "virtual hug" :* :*
  Pusziii

  VálaszTörlés
 3. Tudtam, tudtam, hogy Ashton egy FA-ROK, egy HE-RE XD Na meg a szinonimái :D Isteni rész lett -mint mindig- és izgatottan várom a következő részt te nő ^^ (Uh lesz szex? XD)

  Chu~Hime-sama♥

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. te kis perverzecske :P nem lesz benne semmi olyan xD

   Törlés
  2. de ne már :'(( pedig én úgy szerettem volna qwq

   Törlés
  3. én is rengeteg mindent szeretnék :D

   Törlés
 4. úúú, de cukii *-*
  annyira aranyos volt ahogy egymással viselkedtek Liamék, hogy...úú nem találok szavakat rá :D
  zárójelben megjegyezném imádom Ashtont is, de itt kicsit ellenszenves figura lett, és örülök, hogy Liam megütötte :D
  nagyon szuper volt, várom a kövit :D *-*
  xoxo

  VálaszTörlés
 5. Uram Isten!! Ez valami...huhhh. Liam és Ashton..majd a buli!! Nem tudok rá szavakat mondani!! Hamar folytasd!!!

  VálaszTörlés
 6. Hát Ashton ezt most megkaptad:'DD Azért nem gondolta, volna,hogy Ő ilyen..de kiderült,hogy Ő is csak egy nőcsábász..xD
  Véégre együtt vannak :33 Ez egyre jobb és jobb:) Meg vicces is:)) Jó mondjuk ebbe most konkrétan nem volt semmi vicces,de egyszerűen ha a te történetedet olvasom mindig nevetni támad kedvem:DD De nem tudom miért:'D Talán mert imádom a blogod?xD Lehet xD

  UI.:Bocsi,hogy az előzőhöz nem írtam csak a suli leszívta az összes energiámat és egyszerűen lusta voltam már mindenhez mire végeztem mindennel..:// Bocsii

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. legalább most már értem, hogy miért tartod a fejezeteimet viccesnek xD
   jesszus, nem kell bocsánatot kérned csak azért mert nem írtál :) senki nem kényszerít rá

   Törlés
 7. Nagyon teteszett,Aston egy barom.Imádom a blogod és abba ne hagyd!!!:)

  VálaszTörlés
 8. Nagyon-nagyon jooo lett.:))) imádom:$ varom a kovit:D

  VálaszTörlés
 9. Na, mostanra pótoltam be a lemaradásom (elolvastam az összes eddigi sztorid a blogról) és utolertelek.
  Naszóval... Ezt nem gondoltam volna Asthonról ( asszem ezt nem így kell írni) de Liam annyira cukkki volt!! Nem lehetne még most gyorsan a Kövi részt felrakni?? Pls gyorsan hozd, mert belehalok, vagypedig elvonóra kell majd, hogy mennyek ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ashton :D isten ments h elvonóra kelljen menned :O

   Törlés
 10. Do...... had nyírjam ki a drága kis Ashtonunk-kat..... Ő egy kis Farkinca.... egy nem is tudom micsoda..... :D Siess

  VálaszTörlés
 11. wow <3
  kb ennyi most a reakcióm... kíváncsi vagyok hogy még mit írtál hozzá :D
  siess a kövivel! :)

  VálaszTörlés