2012. augusztus 25., szombat

§28.-Én is veled mehetek?

Hola ! Tegnap megint kaptam két díjat :D Nagyon szépen köszönöm :P....a mai nap folyamán ki fogok rakni az oldalra egy szavazást ahol a következő törimről dönthettek, de ha esetleg valakinem van valamilyen jó ötlete, hogy miről szóljon a következő törim írja meg komiban mert lehet, hogy annyira megtetszik, hogy végül az lesz a nyerő,,,addig is komizzatok xD
Gondolkodás nélkül oda mentem hozzá, de mikor Liam elé értem halványan rámosolyogtam. Nem nagyon számítottam arra, hogy a srácok itt lesznek mivel szerettem volna megmondani neki a meghívást. Lehet el sem fog akarni jönni mivel pont akkor lesz koncertjük vagy valami. Azt pedig nem akarom, hogy mondja le, hisz mennyi rajongónak okozna azzal csalódást.
Louis nem is nézett rám mikor leültem mellé a napágyra. Most jöttem rá, hogy milyen jó ötlet volt mikor beléptem a házba és magamra tekertem egy törülközőt.
- Hello Lou- gyengéden a vállának dőltem, de Ő csak hüppögött egyet. Húha itt nagyobb gond van mint gondoltam- Mizu?- kérdeztem barátságosan, de mikor meghallották a többiek szomorúan ránéztek Louisra és közelebb jöttek. Csak én és Liam vágtunk értetlen képet. Ezek szerint csak mi nem tudtuk, hogy mi a baja.
- Eleanor szakított velem- hangja tele volt szomorúsággal és szokatlanul vékonyka volt. Nem akartam hinni a fülemnek. Szakítottak? De hát miért? Hisz olyan aranyosak voltak együtt. Igaz személyesen nem találkoztam vele, de Lou mindig olyan boldogan mesélt róla. Tiszta szívéből szerette és ezt ki is mutatta. Rendezvényekre jártak és titkos randiket szerveztek. Ráadásul El nem is az miatt járt vele mert híres hanem pusztán azért mert szerette, nem úgy mint Perrie Zaynt.
Oh tényleg említettem már, hogy néhány napja szakítottak. Együtt hozták meg a döntést mivel miközben jártak félre kacsingattak. Meg aztán nem nagyon jött be nekik, hogy ilyen soká már együtt járnak. Ha engem kérdeztek,már vártam. Zayn nem úgy néz ki mint aki sokáig meg tud maradni egy csajnál. Perrie pedig gyönyörű , nem csoda hogy több kalandra vágyik.
De El? Ki sem néztem volna belőle, hogy pont Ő fogja dobni Louist.
- Miért?- kerekedett el a szemem, Ő pedig végre felemelte a fejét. Tényleg nagyon maga alatt volt.
- Féltékenység elvette az eszét- fújta ki a levegőt és az égre meresztette a tekintetét.
- Féltékeny volt? De hát kire?- értetlenkedett Liam és Ő is épp olyan meglepett volt mint én. Ez nagyon gyenge kifogás volt szerintem. Már bocs, de ha Lou valaha is megcsalta volna akkor tele lett volna vele a világ.
Hisz rögtön példának itt vagyok én. Még csak egy napja se jártam Liammal máris rajta kaptak a lesifotósok mikor a srácok villájából jöttem ki, Liam pedig megcsókolt. Pedig én egy senki vagyok Eleanor mellett aki modell és azért egy ketten ismerik a nevét.
Van egy olyan érzésem, hogy már rég ki akarta tenni a szűrét csak nem találta meg rá a legjobb alkalmat.
- Rád- nézett rám az én szemeim pedig elkerekedtek. Na jó erre most tényleg nem számítottam. Miért lett volna rám féltékeny. Hisz Liammal járok, és előtte meg Jayel. Eszem ágában sem volt Louval mivel tudtam , hogy barátnője van. Az eszem megáll.
Liam hangosan felnevetett mivel azt hitte haverja csak gúnyt űz belőle, de mikor Lou komoran ránézett rögtön abbahagyta és összehúzta a szemöldökét.
- Haha jó vicc- próbáltam úgy tenni mintha jól szórakoznék, pedig legszívesebben ha most itt állt volna Eleanor nem érdekelt volna, hogy nem ismerem. Istenre esküszöm, hogy megtéptem volna.
- Nem vagyok vicces kedvemben- nézett rám fagyosan. Hát jó tudni mivel ilyen hangnemben még amióta ismerem soha nem beszélt velem.
- Oké- válaszoltam úgy mintha semmi nem történt volna. Nincs kedvem pont vele veszekedni  egy lány végett akit nem ismerek.
- Szóval miért szakítottatok?- szólt közbe Liam és hol rám, hol pedig Loura nézett. Szerintem azt próbálta megakadályozni nehogy megmarjuk egymást. Rendes volt tőle, hogy nem akart veszekedést. Küldtem felé egy hálás mosolyt.
- Elege lett belőle, hogy szinte minden nap találkozok Emmával- folytatta ugyan abban a stílusban amiben eddig beszélt- Azt hiszi, hogy megcsaltalak vele. Már akkor kezdett idegbajos lenni mikor kórházban voltál én pedig sírva meséltem neki, hogy kómában vagy. Aztán pedig még rosszabb lett- hajtotta le a fejét. Nagyon megsajnáltam mivel látszott rajta, hogy a könnyei ellen küzd- Napi szinten veszekedtünk tegnap pedig odáig elment, hogy elolvasta az MSN-es üzeneteimet- tette még hozzá én pedig értetlenül néztem rá. Itt valami szörnyű nagy tévedés van mivel ha én beszélek vele akkor webcamon soha sem üzenetet írok neki. Amúgy ez azért egy kicsit szemétség volt mivel mindenkinek meg van a magánélete. Ennyi erővel én is elolvashatnám Liam üzeneteit vagy lehallgathatnám a telefonbeszélgetését. De nem tetszem mert megbízok benne.
- Én nem is írtam neked- válaszoltam határozottan, nehogy aztán még Liam félre értsen valamit Eleanor ostoba viselkedése miatt. Ezt nem hiszem el harmadik kerék lettem egy olyan kapcsolatban amihez nincs semmi közöm. Én miattam veszekednek mikor semmi mást nem érzek Louis iránt csak barátságot. Egyáltalán, hogy mer pont engem belekeverni? Életében nem látott maximum csak képen, de még azt is kétlem. Sőt még Twitteren sem  követ mert arról tudnék.
Félve ránéztem Liamra aki csak zavartan a hajába túrt.
- Te nem is lehettél mivel én voltam- ismerte be és szégyenlősen rám nézett- Pont nyitva volt a laptopod és láttam, hogy Lou  fenn van és gondoltam megkérdem tőle nincs- e kedve a srácokkal valamelyik nap átjönni- világosított fel mindenkit mivel hirtelen rá figyelt mindenki. Megkönnyebbültem, de nagyon. Viszont most már a laptopomra jobban kell figyelnem. Nem mintha valami szörnyű dolgot csinálnák Liam háta mögött, csak egyszerűen nem szeretem ha a cuccaimat nézik.
- Eleanor pedig félreértette mivel azt hitte Te írtad neki, hogy találkozzatok- bizonygatta Zayn, hogy értsem meg miről is van szó mivel szerintem észre vette, hogy teljesen elvesztettem a fonalat.
Most már holt biztos vagyok benne, hogy nem komplett a csaj.
- Végül pedig besokallt és tegnap este átjött leordította a fejem majd egy pofonnal búcsút intett nekem- nyögte ki nagy nehezen fájó emlékekkel Lou majd újra a térdére hajtotta a fejét.
- Hallanotok kellett volna- Niall roppant viccesnek találta a dolgot mivel úgy mesélte mintha akkora élmény lett volna. Neki lehet az volt, de szerintem Louisnak nem- Jobb volt mint egy 3D-s mozi- Harry végül fejbe csapta, hogy fogja be és szúrósan ránézett.  
Csend telepedett a társaságra. Valahogy fel akartam vidítani a srácot mivel így nagyon nem tetszett. Nem fogom engedni, hogy egy liba végett szomorkodjon.
- Hidd el. El  sem tudja képzelni, hogy mit veszít- néztem rá barátságosan Ő pedig végre felemelte a fejét. Kék szemei csillogtak és nagyokat nyelt nehogy elsírja magát- Kár miatta szomorkodnod, százszor jobb lányt érdemelsz nála aki megbecsül.
- De én tényleg szerettem. Meg sem fordult a fejemben, hogy megcsaljam- mondta kétségbeesetten én pedig vállára hajtottam a fejem.
- Már bocs, de egy kissé hibbant mivel eleresztett egy ilyen tökéletes pasit- kuncogott fel Lana és Lou másik vállára tette a fejét. Hát jól nézhettünk ki és szerintem élvezte is a helyzetet mert mosolyra húzódott a szája. Nem hiába mivel Ő ült köztünk mint egy király a két oldalán pedig mi.
- Haver most irigyellek- nézett rá tettetett bunkósággal Harry- Két ilyen bomba csaj vigasztal és a válladon pihennek a fejeik- göndörke tényleg nehezen viselte mivel sóvárogva nézett barátjára. Hát igen sok pasiból váltunk ki ilyen reakciót. Oké ez elég egósan hangozz, de ha láttátok volna az arcát, ti is így viselkedtetek volna,
- Asszem sürgősen be kell szereznem egy csaj, majd el kell intéznem, hogy dobjon- töprengett Zayn és bosszúsan nézett Louisra. Nem is Ő lenne ha nem fűzött volna hozzá kommentet. Sajnos Zayn ezt a vonatot lekésted. Mikor Perrievel szakítottak, te boldogan mesélted az.
- Hé most az én csajomról beszéltek- méltatlankodott Liam és küldött mint kettő srác felé egy gyilkos pillantást. Kacagva felálltam majd adtam az arcára egy puszit, hogy ne féltékenykedjen.
- Nyugi tőlem nem szabadulsz meg ilyen könnyen- vigyorogtam és kacsintottam rá egyet.
Lou sokkal jobb színben lett ahogy elnézetem mivel már mosolygott ami jó jel volt szerintem. Így már sokkal jobban tetszett. Olyan Louisos volt.
- Em köszi- állt fel végre Lou és megöleltük egymást- Igazad van, hisz én vagyok Louis Tommo Tomlinson aki nem ismer lehetetlent- tessék és már itt is van a régi Lou aki mindenből hülyeséget csinál. Csak könyörgök a répákról ne kezdjen el beszélni mert a falra mászok. Egyáltalán ha randizni megy egy lánnyal répát visz neki ajándékba, vagy virágot? Megnézném azt a lányt akinek répacsokrot nyújt át a kezébe és vacsorázni répafőzeléket kap. Oké ez azért durva lenne, de egyben vicces is.

○○○

- Ne hagyja itt- kezdtem el hisztizni az ágyamban közben pedig húztam vissza Liamot.
Késő este volt mikor mindenki elment tőlünk. Nem volt más vágyam csak jót aludni Liammal. Igen, vele mivel olyan jó érzés mikor melletted alszik közben pedig magához húz és simogatja a hátad, reggel pedig mikor felkelsz hallhatod ahogy melletted szuszog de egyik keze még mindig a derekadon pihen. Csodás érzés és nem lehet vele eltelni.
Liam csak ravaszul csóválta a fejét. Imádja ha könyörgök neki, de végül úgyis belemegy. Nem is Ő lenne ha visszautasítana egy ilyen lehetőséget.
- Persze, hogy aztán Ric megint kioktasson- vágott közbe, de én még mindig nem engedtem el.
- Miért oktatna ki?- tudakolóztam- Hisz nem csináltál semmi rosszat.
- Miután Te ma délután bementél beszélni a nagyiddal Ő azt kérdezte tőlem, hogy hány évesen szexeltem először és, hogy mennyire komolyan gondolom, veled a dolgokat mivel még gyerek vagyok, ezért szívesen nyújt tanácsot- kész végem volt. Kacagva dőltem vissza a ágyamba és a hasamat fogtam a nevetéstől. Hát igen apa mindig is mindent tökéletesen szeretett csinálni, de ez akkor is olyan vicces volt. Szinte magam előtt látom ahogy Liam fürdőnadrágban áll előtte közben apa pedig a biztonságos szexről beszél.
Szerintem ugyan ilyen arcot vághatott mint most.
- És mi volt a válaszod?- nyugodtam meg egy kissé és elkezdtem incselkedni vele- Mennyire komolyan gondolod he?
Liam mélyen a szemembe nézett majd egy másik pillanatban rám vetette magát és elkezdett csikizni.
Borzalmas érzés volt mivel a világon ezt utáltam a legjobban, Liam pedig tudta . Most pedig élvezettel csinálja közben pedig mind ketten röhögtünk- Ne könyörögve neee- sikítoztam és kapálóztam össze- vissza. Reméltem, hogy véletlenül nem rúgtam meg.
Majd abba hagyta a száját pedig az enyémre tapasztotta, hogy fogjam be. Hosszan csókolt végül pedig levegőhiány miatt szétváltunk.
- Ezt azért kapod mert bele löktél a vízbe plusz azért, hogy bebizonyítsam mennyire szeretlek- válaszolta és elhúzódott tőlem, de én újból magamhoz húztam és beledőltünk az ágyba. Annyi minden történt a délután folyamán, hogy elfeledkeztem a nagyiról és a meghívásáról. Azt hiszem most jötte a legjobb pillanat, hogy megkérdezzem. De , hogyan hogy ne tűnjek nyomulósnak?
- A nagyim Texasban él és tudod minden évben hozzá járok nyaralni- húzódtam el tőle Ő pedig feljebb emelte a fejét, hogy tudjon tisztára rám nézni. Arca azonban kissé elszontyolodott. Jaj csak ne értse félre a helyzetet.
- El akarsz menni hozzá nyaralni?- szakított félbe és aggódva rám nézett. Tessék mégis félre értette.
- Igen- bólintottam és szomorúan lehajtotta a fejét, de én még nem fejeztem be- Szerintem a muffinját te is imádni fogod és a farmot is- tettem hozzá az Ő szemei pedig felcsillantak. Így már sokkal jobban tetszett neki.
- Én is veled mehetek?- kérdezte izgatottan én pedig vigyorogva bólintottam.
- Suzy nagyi megakarja ismerni azt a különleges fiút akiről beszéltem neki- magyaráztam és reméltem veszi majd az adást, hogy ki is az a ’különleges fiú’. Úgy láttam értette mert széles mosolyra húzódott a szája- Szóval eljössz velem ?
- Boldogan- ölelt meg majd boldogan megcsókolt. Viszont én még mindig nem fejeztem be. Tudtam, hogy Lana szívesen eljönne velem viszont úgy nem, hogy pótkerék legyen. Ezért az az ötletem támadt, hogy a srácokat is elhívom, és így mindannyian együtt lehetünk.
- Várj még nem fejeztem be- toltam el magamtól gyengéden, hogy tovább folytassam- Arra gondoltam, hogy a srácok is eljöhetnének. Louisra ráférne egy kis változás- húztam el a számat Ő pedig gondolkozott.
- Hm úgysem mennek sehova meg aztán Amerikát is szeretik- vont vállat, de még mindig vigyorogott.
Nem hittem volna, hogy ennyire fel lesz dobva tőle. Ez olyan jó érzés volt.


6 megjegyzés:

  1. Nagyon jóóóó lett.. Szegény Louis, remélem majd újra összejönnek Eleonorral..
    KÖVIT.. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szerintem azzal nem árulok el sokat, hogy nem :D

      Törlés
  2. Ez nagyon jó lett. *-*
    Remélem Louis nem lesz megint letörve :D
    várom a kövit!!!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszett! Holnap felrakod az új részt? :P :D
    puszi: Bia :*

    VálaszTörlés