2012. augusztus 31., péntek

Folytatódik...

Eddig bírtam írás nélkül. Vagyis nem írás nélkül inkább blog nélkül. Azt terveztem csak holnap teszem fel a bevezetőt de nem bírtam ki :P
Szóval ahogy észrevettétek az oldalt teljesen átalakítottam ami most már tökéletesen megy az új törimhez amihez holnap kerül fel az első rész.
Sajnos mivel nekem is elkezdődik a suli nem fogok tudni naponta felrakni részeket :/ Így gondolkoztam és arra a döntésre jutottam, hogy szombat lesz az a nap mikor friss fog felkerülni. Nem kell megijedni mivel ahogy magamat ismerem szerintem lesz olyan is amikor hétközben lesz friss :D
Remélem mindenkinek megfelel és ilyen lelkesek lesztek mint az előző törimnél ♥
Na de a történet :
Hol is kezdjem ?...Ja elein tisztázzuk nincs sok Liames blog ezért Ő kapja az egyik főszerepet viszont a másikat mindenképp Louis :D bocsi nem tudok dönteni kettőjük között...egyébként én már tudom melyikőjükkel fog végződni xD mert fog végződni valahogy.
A lány főszereplő neve Beverly Martinez akinek a legjobb barátja Liam Payne. Már 10 éves koruk óta jóban vannak. Itt jön az, hogy mindenki azt mondja fiú és lány között nem létezik barátság.
De náluk igen !
Nem akarok sok mindent elárulni mert nem lesz ugyan az :D

Egyébként a történet ihletője ez a videó volt :
Innen jött az iskola, meghogy átlagosak, az egyenruha ...

szóval remélem tetszeni fog :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése