2013. november 5., kedd

22.-Törődj bele!

Hellóóóó!!! Tudom, tudom tegnap nem volt rész :/ sajnálom de későn értem haza és lusta voltam új rész feltenni...viszont ma hoztam az új rész ami eléggé izgalmasra sikerült :)))

Hazudnék ha azt mondanám, hogy nem vagyok boldog Liammel. Boldog vagyok és nem csak megjátszásból. És ezt Neki köszönhetem mivel tudom, hogy tényleg fontos vagyok a számára és a szívéből szeret.
Pont ez miatt nem teljes a boldogságom. Harry szavai még mindig tisztán és élénken hallom a füleimben csengeni mikor is azt kérdezte tőlem, hogy tényleg szeretem-e Liamet. Nem válaszoltam rá őszintén és Harry ezt tudta nagyon jól. Pont azért mondta, hogy ne játsszak Liam érzéseivel, mert ha még mindig Louist szeretem akkor választanom kell.
Mintha azt olyan könnyű lenne. Hisz itt van Liam aki minden nap tud valami újat mutatni. Naponta későig dolgoznak a srácokkal a stúdióban és mikor haza jön, nem pihenni megy hanem velem tölti az összes szabad percét. Mindent megtesz azért, hogy boldoggá tudjon tenni és, hogy mosolyogni lásson. Ki ne vágyna egy ilyen pasira? Éjjelente hosszú órákon keresztül nézem a nyugodt alvó arcát közben pedig gondolkozok, hogy mi tévő legyek. Liam nem érdemli meg, hogy miattam szenvedjen. Hisz annyit harcolt értem, hogy be merje vallani az érzéseit. Számára még mindig hihetetlen, hogy a barátnőjének tudhat és akkor csókolhat meg amikor csak akar. Reggelente pedig mikor éppen hogy csak kinyissa a szemeit rögtön elmosolyodik és egy csókkal köszönt. Igen, Ő igazán szeret és én pedig pont ez miatt vagyok egy ribanc.
Ribanc vagyok mert nem szeretem Őt úgy ahogy Ő engem. És ez mind Louis hibája! Miatta nem tudok boldog lenni mivel még mindig szeretem. Pont úgy érzek iránta mint Liam iránt. A két srác egy szinten van nálam és ez fog lassan az őrületbe kergetni.
Utálnom kéne Louist hisz az utolsó találkozásunkkor szó szerint lekurvázott a fiúk előtt, és még csak nem is hülyeségből mondta hanem komolyan gondolta. Liam pedig mellém állt és jól beolvasott Neki ez miatt. Ha Harry nem lép közbe tuti, hogy egymásnak ugrottak volna.
Louis most még jobban megharagudott rám mert megtudta, hogy Liammel hivatalosan is össze jöttem és nem csak kamuból.
Ezeknek ellenére mégis boldog vagyok. És ezt Liamnek köszönhetem.
A mai napom is a megszokott hangulatban telt egészen addig míg meg nem szólalt a csengő. Unottan csukom le a laptopom tetejét és indulok meg ajtót nyitni. Azonban mikor kinyitom szemöldököm az egekbe szökken ugyanis Louis áll előttem. Semleges tekintettel meredek rá és legszívesebben rácsuknám az ajtót. De tudom, hogy úgysem menne el.
- Szia. - köszörüli meg a torkát halkan és egy apró mosolyt villant felém. Régen ezért a mosolyért ölni tudtam volna csak, hogy lássam azonban mostanra semmi ilyen érzést nem vált ki belőlem. Liamnek szebb mosolya van. Amúgy is mit képzelt, hogy majd azok után ahogy beszélt velem a nyakába ugrok? Na arra várhat mert az nem fog megtörténni.
- Ha Liamet keresed nincs otthon ugyanis Harryvel elmentek a városba. - mondom kicsit sem kedvesen. Azonban van egy olyan érzésem, hogy nem Liam miatt van itt. Hisz minek jönne ide mikor egész nap együtt voltak? Ő miattam van itt és szerintem azt is nagyon jól tudta, hogy Liam nincs itthon és ezt kihasználja mivel velem akar négyszemközt beszélni. A francba már, hogy Liam pont nincs itt! Pedig ha itt lenne akkor Louis elhúzna innen és nem kellene vele beszélnem. Ki mondta azt, hogy kell vele beszélnem?
Épp azon vagyok, hogy becsukjam előtte az ajtót mikor megint megszólal.
- Én hozzád jöttem - nyögi ki gyorsan mielőtt becsuknám az ajtót. Megforgatom a szemeimet Lou pedig kiskutyaszemekkel pislog rám, hogy ne csukjam be az ajtót. A pokolba az áldott jó szívemnek! Mert én mindenkinek adok egy második esélyt. Louis ezt nagyon nem érdemli meg. - Beszélni akarok veled, normálisan! - teszi még hozzá. Elgondolkozok miközben az arcát kémlelem. A megszokott vidámság helyett most szomorúan vizslat.
Nem szabadna bedőlnöm neki ugyanis nem egyszer átvert már ezzel a nézésével. Hisz mennyiszer a szemembe hazudta azt, hogy mennyire szeret aztán meg kiderült, hogy Eleanorral csal meg. Bedőltem neki mert annyira jó színész. Mi van akkor ha most is csak hazudozni jött ide? Mondjuk azt sem tudom, hogy mit akar. De érdekel engem? Nem tudom. Az utóbbi időben egy csomószor elképzeltem, hogy milyen jó lenne vele minden átbeszélni és megoldást keresni a problémánkra, vagy akár újra kezdeni. Aztán jött Liam és az érzések iránta mik nem csak puszta baráti szeretet. Louis háttérbe szorult és igazán boldog voltam.
Most azonban megint itt áll előttem és én pedig megint össze zavarodtam. Csodás.
- Szóval akkor most már nem vagyok kurva? - kérdezem fagyosan majd megfordulok és vissza sétálok a lakásba. Louis természetesen követ. Loki természetesen az új jövevény láttán rögtön akcióba lendül és agyon ugrálja. Louis elmosolyodik és megsimogassa a kutya buksiját, de mikor én ezt észre veszem gyorsan lehajolok és felveszem Lokit. Inkább maradjon Louistól távol mert még véletlenül megfertőzi és Loki is idióta lesz. Kár lenne érte.
El akarok menni, de Louis a kezem után kap és megállít majd maga felé fordít. Próbálok nem rá nézni, de túl erős a kísértés, így pár másodperc múlva egyenesen bele nézek a tengerkéken világító szemeibe. Száján egy bujkáló mosoly jelenik meg miközben gyengéden simogassa a kezem. Erre rögtön feleszmélek és kikapom kezemet a szorításából majd leteszem Lokit. De Louis nem adja fel.
- Soha nem tekintettem úgy rád, ezt Te is tudod - mondja miközben két kezét a derekamra csúsztatja. Zavartan lesütöm a tekintetemet és próbálom meg sem hallani a mondandóját. Nem eshetek újra bele a csapdájába. Én most Liammel járok! És szeret engem. Louis csak megint megbántana és újra magányos lennék miatta. Ezt még egyszer nem engedem meg neki. Egyszer már tönkre tett, többször nem fog. - Épp ezért is...
- Tudom bocsánatot akarsz kérni amiért bunkón viselkedtél velem - szólok közbe mire Ő meghökken. Nem számított rá, hogy ennyire nagy szájú lettem. Vele máshogy már nem lehet beszélni. - Találj ki valami újat mert ez már kezd egy kicsit unalmas lenni. - teszem hozzá csípősen és elveszem kezeit a derekamról majd hátat akarok fordítani neki, de az utamat állja ugyanis elém ugrik. Mérgesen nézek rá, miközben Ő szótlanul nézi az arcomat. Megfeszült izmokkal állom a nézését.
- Valld be őszintén Mack, Te nem szereted Liamet - nyúl az állam alá, hogy tudja felemelni a fejem. Nem tudok ellene mit tenni, hagyom hogy maga felé fordítsa a fejem. Próbálom elhúzni a fejem, de túl erős hozzám képest. - Csakis miattam vagy Vele mert így akarsz féltékennyé tenni. Te még mindig engem szeretsz! - emeli fel a hangját én nálam pedig akkor telik be a pohár. Jobb kezemet felemelem majd erősen rácsapok a kezére így elengedi az arcomat.Végül pedig ügyesen kikerülöm, de megint jön utánam.
Ezt nem hiszem el, miért nem megy már el? Elegem van belőle! Minek jött azért, hogy megint össze zavarjon? Hazudik ugyanis én már nem szeretem Őt.
- Semmi közöd az életemhez - ordítok az arcába idegbeteg módjára. - Szeretem Liamet, törődj bele! - szinte már érzem a szuszogását annyira közel vagyok az arcához. Azt remélem, hogy végre észhez tér és elmegy, de ennek az ellenkezője történik. Kezével lágyan végig simít az arcomon pont úgy mint régen. Szemeim automatikusan lecsukódnak és úgy élvezem érintését miközben Louis halkan felkuncog.
- Te nem szereted és soha nem is szeretted ugyanis mindig engem szerettél. - kuncogja és akkor végre észhez térek.
Kezét ismét ellököm az arcomtól majd pár lépést hátrálok és zihálva meredek rá. Nagyon jól szórakozik mivel mosolyog és élvezi a kialakult helyzetet. Azonban én robbanni tudnék. És tudjátok miért? Azért mert már megint neki adok igazat. Itt áll előttem pont mint régen és újra akarja kezdeni. Erre a pillanatra vártam mióta szakítottunk, nem? Élnem kéne a helyzettel.
- Csakis magadnak köszönd ezt az egészet! - kiabálok még mindig mire a szemöldökei az egekbe szökkennek mivel fogalma sincs, hogy miről is beszélek. Oké ha nem érti hát akkor itt az alkalom, hogy elmagyarázzam neki az egész történetet. Vagyis onnan amikortól az egész életem felfordult neki köszönhetően. Ugyanis Louis a hibás, hogy most Liambe is szerelmes vagyok! Igen, akkor éjjel mikor lefeküdtem Liammel, Louis miatt mentem oda a pulthoz.
- Oké, tudom én kezdtem el járni Eleanorra úgy miközben még Te voltál a barátnőm, de...
- Nem arról beszélek Louis - szakítom ismét félbe. Na most aztán tényleg rendesen össze zavartam. Igazából amit Ő mondott az is egy ok amiért most Liammel járok. Vicces, hogy neki mindenre van valami kifogása. Ha engedném akkor megint kibeszélné magát. - Emlékszel arra mikor megígérted azt, hogy felvállalod a világ előtt a kapcsolatunkat? - húzom fel a szemöldökömet mire Ő bólint egyet aprót és szégyenkezve lesüti a szemeit. Pedig akkor mikor a klubba Eleanorra érkezett meg nem szégyenlette ennyire, hogy átvert és a szemembe hazudott. - Az első ok amiért Te vagy a hibás - mutatom fel a mutatóujjamat. Szép sorjában végig megyünk mindenen. És akkor végre rájön, hogy miért is haragudok most rá. - A szemembe hazudtál mivel Eleanorral jelentél meg. Mérges voltam rád és a pulthoz mentem. Akkor jött képbe Liam és a drogos koktél.- Louis mérgesen felmorog, de én nem engedem közbe szólni. - A második ok amiért te vagy a hibás-emelem fel a középső ujjamat. - Megakadályozhattad volna, hogy ne kelljen eljátszanom azt, hogy Liam kamu barátnője legyek. Csak annyi lett volna a dolgod, hogy megmondod Paulnak az igazat, de Te nem ezt tetted...
- Azt hittem, hogy mikor magadra hagylak Paullal, Te nem vállalod el ezt az egész hülyeséget. - most már Ő is felemeli a hangját én pedig gúnyosan felnevetek. Látjátok erről beszélek. Megint próbálja magát feltüntetni mint a jófiú.
- Magamtól nem is vállaltam volna el - motyogom az orrom alatt közben pedig azon gondolkozok, hogy jó ötlet-e felvállalni az igazságot miszerint Paul fizet azért, hogy eljátsszam Liam barátnőjét. Most már tök mindegy mert Louis nem fogja annyiban hagyni ezt az egészt. - Fizet azért mert hazudok. Tudja nagyon jól, hogy apa nem ad pénzt a sulira. Paul pedig minden anyagi gondomat megold, csak annyi a dolgom, hogy nem szabad magam elszólnom még Liam előtt sem. Vagyis Ő úgy tudja, hogy örömmel segítek neki, pedig az igazság az, hogy nem. - sóhajtok fel szomorúan és megint elkap az-az érzés, hogy mekkora szemét vagyok Liammel. Szegény srác ha megtudná az igazat össze törne a szíve.
- Mack én ha ezt tudom, nem engedtem volna - lép elém Louis majd egy puszit nyom a homlokomra. Nincs erőm elhúzódni Tőle és hazudnék ha azt mondanám, hogy nem esik jól a közelség. Fáj beismernem, de nagyon is jó, hogy újra ilyen közel tudhatom magamhoz.
- Mégis szakítottál Velem és letagadtad azt, hogy a barátnőd vagyok - suttogom és közel vagyok ahhoz, hogy elbőgjem magam. De mikor ez megtörténne Louis két tenyere közé fogja az arcomat majd úgy néz a szemeim közé. A szívem hevesebben kezd el verni, tekintetem pedig akaratom ellenére is a szájára vándorol.
- Szeretlek és ígérem mindent rendbe hozok amit elszúrtam, csak adj még egy esélyt. - néz a szemeim közé mire én elmosolyodok és képtelen vagyok uralkodni magamon.
Gondolkodás nélkül ajkaimat a szájára nyomom Ő pedig tétovázás nélkül csókol vissza. Azonban a megszokott varázs ismételten nem jön. Csak csókolom érzések nélkül, miközben a gondolataim egy mogyoróbarna tekintetű srác felé kalandoznak akinek most kéne itt lennie és nem pedig Louisnak. Azt hiszem most jött el az a pillanat, hogy bevallhatom azt, hogy Liam az akit szeretek. És nem Louis. Annyit csalódtam már benne, hogy egyszerűen képtelen vagyok benne bízni. Liam pedig a szívéből szeret és én is Őt. Ha vele csókolózok az egész testemben bizsergés fut végig és mikor abba hagyjuk úgy vigyorgok mint egy vadalma. Louisnál ez a varázs már nincs meg. Nekem Liam kell most!
- Hogy oda ne rohanjak. Éljen a boldog szerelmes pár! - minta hideg vízzel öntöttek volna le olyan gyorsan húzódok el Louistól, majd találom szembe magam az ajtóban álló Liammel. Szemeivel fagyosan néz minket miközben kezeivel tapsol. A szívem hasad meg mikor oda akarok menni hozzá, de Ő ellök magától. Ezt nem hiszem el, meglátott Louis-val. Miért kell nekem mindig mindent elszúrnom? Pont most lát meg mikor végre rájöttem, hogy Őt szeretem.
- Liam...- nyöszörgöm, de Ő felemeli a kezét, hogy fogjam be.
- Eleget hallottam már Mack. - mondja bunkón miközben zsebre dugja a kezeit. Istenem mennyi mindent hallhatott? Ugye nem hallgatta végig az egész beszélgetésemet Louis-val? Mert ha igen akkor soha nem fog megbocsájtani nekem. Tudtam én, hogy ebből csak a gond lesz ha beengedem Louist. És tessék, Liam mindent tud. És még csak le sem tudom tagadni. De mikor jött be? Hallanunk kellett volna nem? Habár nem mert mind ketten kiabáltunk.
- Mennyi mindent hallottál? - kérdezem csendesen miközben hatalmasokat nyelek. Soha nem láttam Őt még így nézni rám. A szeretet helyett most undorodva néz vissza rám. Megérdemlem hisz kihasználtam.
- Mindent - válaszolja egyszerűen. A szám elé kapom a kezem közben pedig legszívesebben elsüllyednék szégyenemben. Ilyen az én életem. Akit egyszer megszeretek azt rögtön el is veszítem.
- Nem kell Paul pénze ugyanis rájöttem, hogy tényleg szeretlek - csóválom hevesen a fejem, de Liam csak gúnyosan felhorkant és a plafon felé fordítsa a fejét úgy mintha nem érdekelné az egész mondandóm.
- Na persze! Csak egy kérdésemre adj választ - szól közbe mire én rögtön csendbe maradok. - Mire volt ez az egész megjátszás jó? Mennyit gyakoroltad azokat a szövegeidet mikor azt mondtad, hogy milyen boldog vagy mellettem? - tárja szét a kezeit megsemmisülten.
- Azokat nem hazudtam. Sőt semmit nem hazudtam abból mikortól veled járok. - mondom keményen. Tényleg igazat beszélek. Boldog voltam mellette és nem csak megjátszottam. Nem hiszem hogy ennek mostanra van valami jelentősége.
- Most azt várod, hogy ezek után el is higgyem? - kérdezi szinte már kiabálva. Tudom, hogy nem hiszi el. Én sem hinném el a helyében, hisz most tudta meg a valós igazságot. Paul megmondta, hogy ez lesz a vége. Össze törtem Liam szívét. - Tudod mi a legszörnyűbb ebben az egészben? - húzza fel a szemöldökét mire én megcsóválom a fejem. Egyikünket sem érdekli, hogy Louis ott áll mellettünk és lehet, hogy csak én látok félre, de szerintem élvezi a helyzetet. Hát persze, hogy élvezi, hisz az volt a célja, hogy szétválasszon minket Liammel. Vagyis szerintem. - Az, hogy én még mindig szeretlek ugyanis én tényleg komolyan gondoltam mindent amit mondtam - most jött el az a pillanat mikor nem bírom és elbőgöm magam. Ő tényleg szeret engem és én tönkre tettem. - De ezek után...undorodok Tőled. Kihasználtál és hazudtál!
- Liam! - az arcomról patakokban folynak le a könnyek miközben meg akarom Őt ölelni, de ellök magától. Gyűlöl engem! És ami a legszörnyűbb megérdemlem. De én akkor is szeretem Őt.
- Takarodjatok innen - mutat a kijárati ajtó felé idegesen. Felzokogok és tudom, hogy nem adhatom fel ilyen könnyen, de fogalmam sincs, hogy mit is mondhatnék még. Eleget hallott már és neki van igaza. - Soha többé nem akarlak látni Titeket. - mondja fagyosan, mire Louis félúton megtorpan és vissza fordul. Ugye nem akarnak össze verekedni?
Én megértem Liamet persze, hogy nem akar látni minket.
- Haver ugye tudod, hogy ez lehetetlen, hisz egy bandában játszunk. - mondja Louis mire Liam felordít majd sarkon fordul és kinyissa előttünk az ajtót. Oké, de ebben meg Louisnak van igaza. Ha Liam nem akarja többé Lousit látni akkor mi lesz a bandával? Pedig Liam komolyan gondolja. Te jó ég ugye nem akar...
- KILÉPEK! - üvölti Liam majd arra leszek figyelmes, hogy bevágja utánunk az ajtót én pedig zokogva lerogyok a földre.
Mit tettem? Tönkre tettem Liamet csak azért mert szórakozni akartam. És ami a legszörnyűbb az-az, hogy tényleg belé szerettem mégis elveszítettem...

19 megjegyzés:

  1. Nagyon jó siess a kövivel :)

    VálaszTörlés
  2. Jó....gyorsan kövit..:)

    VálaszTörlés
  3. Te joooo EG''!!!!
    Fhu basszus tisztan bele eltem agam ! UUU Ez olyan brutal volt ,hogy nagyon! WHAA HUUHH AAA ez baromi jo resz lett!! Ha jol belegondolok ezen a reszen stresszeltem a legjobban!
    Nagyon jo lett !
    Siess a kovivel!

    VálaszTörlés
  4. uramisten...ez brutálisan jó volt:))))már nagyon várom a kövit:))))))))))

    VálaszTörlés
  5. Úristen, ezt nem hiszem el!!! O.o kérlek szépen ne szakítsd szét őket! Eszméletlen rész volt,ár m nagyon vártam. Siess a kövivel! :33 xoxo

    VálaszTörlés
  6. Megmondom őszintén eddig bírtam Louist, de most annyira megsajnáltam Liamet ,hogycsakna .. de Mack viselkedését nemtudom elviselni:DDD Én ilyen kritikus vagyok de a történetet IMÁDOM!:)

    VálaszTörlés
  7. Én mindjárt elbőgöm magam!:(((((((((((((((((((((((((((((

    VálaszTörlés
  8. Egyet értek az előttem szólóval:(((

    VálaszTörlés
  9. Uramatyám....lesokkoltam..kész...vége....nekem annyi :OO gyorsan hozd a következőt mert szerintem nem birom ki

    VálaszTörlés
  10. nem akarok gonosz lenni , nem szemétségből mondom szóval ne vedd magadra... de nekem nem tetszik hogy Mack ilyen naiv, buta , befolyásolható, és esetlen és hogy őszinte legyek valóban ribancként voselkedik. De most komolyan döntse már el hogy mi a rékot akar, és küldje el Louist a picsába!!! hogy őszinte legyek ez az első rész ami nem tetszik, a többi hibátlan , de komolyan. :)

    VálaszTörlés
  11. Konolyan?!?!?!?!?!?! Itt abbahagyni hat ezt nem birom omfg . Nagyon jo lett, tudod mennyire vartam erre a reszre de aaaaaa holnap kovit akarok, sot kovetelek!!:)
    Olel,
    Lizi

    VálaszTörlés
  12. áhhhhhh. kérlek, hozd holnap a következő részt *__* nagyon várom.

    VálaszTörlés
  13. Szia :)
    Húha remélem a következő részben kibékülnek annyira sajnálom szegény Liam-et. :(
    puszi♥

    VálaszTörlés
  14. OMG! OMG! Im crying! Ez valami fantasztikus volt! A szivem megszekadt Liam és Mack miatt is. Jajj hozd minél hamarabb a kövit, mert én ma már nem fogok rendesen aludni. xDDD

    VálaszTörlés
  15. Áh,ez a rész valami ndjfgjc *-*!! IMÁDTAM <3 jaj,kérlek holnap rakd fel az új részt:) szét izgulom magam miatta :DD

    VálaszTörlés