2013. december 14., szombat

12.Hős

Hellóóó. Ez még mindig Liam szemszöge :D remélem örültööööööök

12.Hős
/Liam Payne/
Ma éjjel becsajozok és örökre elfelejtem Carolint. Ma éjjel becsajozok és örökre elfelejtem Carolint.
Igen ilyen hozzáállással léptem ki a bejárati ajtón, de mikor beléptem Zayn után az általa választott klubba ez a tervem egy csapásra elszállt.
Igaz egy csomó lányt láttam szórakozni meg táncolni, de akár melyikőjükre ránéztem Carolin arca tárult a szemem elé.
Nem nem és nem. Most azonnal ki kell Őt vernem a fejemből. Nincs igaza Zaynek, én nem lehetek szerelmes a tanítványomba. Csak pusztán azért látom mindig magam előtt, mert annyira szeret feltűnősködni. Könyörgöm egy tizenhét éves lányról beszélünk! Tapasztalatlan és azt sem tudja, hogy mi az a szex.
Nekem egy hozzám való nőre van szükségem aki az összes elvárásomat teljesíteni tudja. Aki hozzám való, aki nem riad vissza a házasság szótól akivel közös gyerekeink lehetnének.
Nem pedig egy diáklányra aki feltűnési viszketettségben szenved. Aki örök életben mindent megkapott és ezzel vissza is él.
Aki a világ legszebb lánya akivel valaha találkoztam. Akit ha egyszer megkapnék soha nem engednék el és akinek mindent megadnék amit csak akar.
Bassza meg. Nekem végem van. Oda a munkám, oda az életem. Oda minden egy kis csaj miatt aki elvette az eszemet.
Semmi gond. Szépen elfelejtjük Carolint és ma felszedünk valamilyen kurvát aki elfelejteti velem. Nincs más választásom. Zayn megmondta, nő hiányom van. Akkor változtatok rajta még most.
Zayn társaságával leülünk az egyik asztalhoz miközben Ő rendel magának valamilyen koktélt azonban én belégszem egy sima sörrel. Tudatomnál akarok lenni mikor meglátom álmaim nőjét a gyerekeim jövendőbeli anyját. Biztos, hogy itt van valahol akit én keresek és akire szükségem van.
- Ó ne - szisszen fel a mellettem ülő Zayn miközben minél lejjebb csúszik a székén.
Értetlenül nézek barátom felé, hogy mégis mi ütött belé, mikor pár másodperc múlva egy eléggé lenge öltözetű lány jelenik meg az asztalunk mellett. Vörös haja van, hozzá illő vörös ajkakkal és még a ruhája is piros. Tipikus kurva aki így keresi a pénzét. Zayn választás. Szereti az olyan lányokat akik csak a szexre hajtanak.
Ha engem kérdeztek undorító és gyerekes viselkedés. Oké én tudom, hogy csak egyszer élünk, de azért már felnőtt férfiak vagyunk akiknek gondolniuk kéne a családalapításra. Ez most hülyén hangzott. Én még nem akarok gyereket. Nekem egy szimpla barátnő is megfelel aki mindig mellettem van és aki viszont szeret. Szerintem ez nem olyan nagy kérés.
- Hellóka Zaynee - vihog a lány majd lehajol Zaynhez és meg akarja csókolni, de a fekete hajú fiú elhúzódik tőle.
Mindezt olyan hevesen csinálja, hogy lefordul a székről. Nem állom meg röhögés nélkül. Zaynről lerí, hogy irtózik a csajtól. Amit nem is csodálok. Ilyen öltözékben simán jelentkezhetne egy pornó filmbe.
- Az van, hogy ami közöttünk volt pár napja annak vége - tápászkodik fel Zayn majd hadarja el egy szuszra. Na ez most durva. Komolyan én előttem dobja szegény csajt. Akinek az arca pont olyan vörös lett mint a haja.
- Micsoda? - háborodik fel az ismeretlen lány.
- Könyörgöm kiröhögted a farkam méretét! - mondja sértődötten Zayn. Hát igen ez már csak Zayn Malik aki képes dobni egy lányt csak azért mert annak nem felelet meg a méret. - Sajnálom, de én lotyókkal nem vagyok hajlandó ágyba bújni. - teszi még hozzá felhúzott orral.
- Csodálkozol? Hisz még neki - szólal meg a lány majd hirtelen a nadrágomra mutat mire én gyorsan felállok és hátra lépek. - is nagyobb a micsodája mint a tiéd.
- Engem hagyjatok ki ebből. - emelem fel a kezem védekezésképen és minél távolabb lépkedek tőlük. Nincs kedvem részt venni a vitájukban.
- Pedig szívesen megkóstolnálak - kacsint rám mire én kis híján elhányom magam. Még bottal sem érnék hozzá. Utálom a vöröseket és szeretem ha egy lány normálisan fel van öltözködve.
- Még csak a nevedet se tudom - mondom és sarkon fordulok, de hallom ahogy a lány még utánam kiabálja a nevét. És rájövök arra, hogy Ő volt Angelina aki miatt Zayn a farkát méregette.
Utam a táncparkett felé vezet és valahogy semmi kedvem nincs szórakozni. Ezt az estét nem így képzeltem el. Tudtam én, hogy hülye ötlet Zaynel elmenni bulizni. Ő neki akár milyen lány megfelel míg nekem nem.
Ráadásul képtelen vagyok Carolint kiverni a fejemből. Az összes lányban Őt látom.
 Például nem messze tőlem egy eléggé mini szoknyában táncol egy hollófekete hajú lány aki tökre úgy néz ki mint Ő. Még az alakja is ugyan olyan. Na igen, de Ő nem Carolin.
 Először is azért nem mert ide csak felnőttek tehetik be a lábukat. Másodszor pedig azért nem, mert Carolin soha nem engedné csak úgy megfogatni a mellét Daniel Craiggel.
Daniel Craig fogdossa egy pontosan ugyan olyan lány melleit mint Carolin?! Te jó ég. Ez a lány nem csak úgy néz ki mint Ő. Ő Carolin, Daniellel.
Bele vetem magam a tömegbe, hogy minél közelebb tudja hozzájuk férkőzni. Pár lépés után pedig rájövök, hogy tényleg Ő az. Elég volt csak egy pillantását elkapnom. Ilyen vakító zöld szemei csakis neki lehetnek. Ráadásul Carolin szokott így viselkedni Daniellel mivel a pasit nem lehet lerázni.
És már megint erőszakoskodik vele! Nem veszi észre, hogy Carolin nem akar Tőle semmit.
Most avatkozzak közbe? Kizárt. Mégis mit mondanék? De akkor is. Csókolgassa a nyakát úgy, hogy Carolin nem akarja. Na jó ezt még nézni is rossz.
Dühösen indulok meg Daniel felé, de hirtelen egy szőke hajú lány elém ugrik. Ki akarom kerülni, de nem engedi. Istenem a szeme előtt fogják megerőszakolni Carolint!
- Nem ismersz meg igaz Liam? - kérdezi a számomra ismeretlen lány. Honnan tudja a nevem? Leszarom. Carolin bajban van nekem pedig segítenek kell rajta. Megrázom a fejem, hogy gőzöm sincs kivel van dolgom, de a lány a karom után kap. - Együtt mentünk a diplomaosztó bulira.
- Biztos. - tényleg nem emlékszek rá.
- Gondoltam megihatnánk valamit - próbálkozik mire én az Ég felé emelem a tekintetem.
- Nézd ha együtt mentünk buliba és utána nem kerestelek az azért van mert magasról leszarom a ribanc fejedet. Bocsi, de nem bukom a festett szőkékre Angyalom - csípek bele az arcába a lány szája pedig tátva marad.
Általában normálisan viselkedek mindenkivel, de mikor kihoznak a sodromból akkor nem érdekel mennyi embert bántok meg. És most miatta elveszítettem Carolinéket.
Tekintettem idegesen keresem Őket és akkor végre megakad a szemem rajtuk. A mosdó előtt állnak és Daniel minden áron be akarja húzni Carolint is. A lány nem akar végül pedig megrúgja a srácot, de ő vérszemet kap és a következő pillanatban a keze az én Carolinomon csattan.
Hát faszikám ezt most nagyon megbánod. Egyenesen a mosdóhoz siettem majd kinyitottam az ajtót.
- Ahogy az sem vicces, hogy miattad kell elzáráson ülnöm minden nap.- Hallom meg Daniel hangját miközben leszorította Carolin kezeit és az egyik lábával megpróbálta szétfeszíteni a combjait.
- Úgy tudtam, hogy a tanár szabja ki azt, hogy ki megy elzárásra - szólalok meg bunkón Daniel pedig rögtön abba hagyja az eddigi tevékenykedését. Tekintetem Carolinra vándorol akin megnyugvást vélek felfedezni. 
- Maga meg mit keres itt? - kérdezi flegmán Daniel miközben közelebb megyek magához. Csak úgy árad belőle az alkohol. - Itt nem parancsolgathat nekem.
- Igazad van. Itt nyugodtan szétbaszhatom a fejed, hisz úgysem fogsz rá holnap emlékezni - vonom meg a vállam és a következő pillanatban az öklömmel behúzok egyet neki. Pont az orrát találhattam el mivel rögtön kifeküdt ráadásul a kezem is bepirosodott. De megérte. 
Carolin még mindig a mosdón ült holt fehéren, és mikor közelebb mentem hozzá megrázkódott.
- Be vagyok baszva és majdnem megerőszakoltak és maga megmentett - néz rám azokkal a zöld szemekkel amik a megszokottabbnál jobban csillognak. Hát arra magamtól is rájöttem, hogy totál részeg. - El sem tudja képzelni, hogy mennyire szeretem magát - borul a nyakamba miközben elkezdi csókolgatni azt. A nadrágom rögtön megfeszül, de nem engedek a kísértésnek. Nem fogom kihasználni.
- Részeg vagy. - csóválom a fejem és eltolom magamtól fájó szívvel.
- Ha a szüleim meglátnak így soha többé nem mehetek ki a szobámból - mondja és akkor remek ötletem támad...


32 megjegyzés:

  1. WOW, erre mást nem tudok mondani :D hiperszuper rész lett, már nagyon várom a folytatást és remélem lesz valami még izgibb mint hogy csókolgatja a nyakát... :D siess a folytatással :33 xoxo

    VálaszTörlés
  2. Szegény Mr. Payne-nek mindenki a farkát fixírozza xDD És hogy milyen aranyos, hogy nem fektette le... :3 De gondolom úgy is az ágyába fog kerülni, de nem úgy :)) Siess a kövivel!!

    VálaszTörlés
  3. Ááááh,imádom:D
    Ez eddig a kedvenc szorim tőled:)
    Nagyon imádom,gondolom majd magához felhívja Carolint.
    Nagyon várom a kövit
    xoxo

    VálaszTörlés
  4. Szia :)
    Hááh ez jó lett nagyon. :DD
    Remélem nála fog aludni. :PP
    puszi♥

    VálaszTörlés
  5. Bomba jó
    előre gondolom h liamékhoz mennek fel

    VálaszTörlés
  6. áhhhh imádom,és téged is imádlak:) Liam<3 kövit!:DDD

    VálaszTörlés
  7. úriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisten! hozd holnap a részt, könyörögve kérlek!

    VálaszTörlés
  8. MIÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉRT!????!!!!!!
    Miért, miért, miért , miéééért? Mond miért csinálja ezt velem minden kedvenc blogom? Össze esküdtetek ellenem, vagy mi? Ma minden egyes blog amit szeretek a legjobb résznél hagyja abba. Most ki kell bírnom 24 órát, hogy megtudjam mi fog történni. Remek. Na mind1. Megpróbálok lenyugodni. Egyébként Baromi jó rész lett és (gondolom már kitaláltad) nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-naaaaaagyon várom a folytatást.

    VálaszTörlés
  9. Hmmmmmmmmmmmmmmm! Nem hazneljuk ki a kisdiaklanyt ..... Neeem! xD
    Hos lett atanaruuuuur! ;D Bezzeg mekem se ilyen tanarom se liyen hosom nincs!!! Felhaboriitooo!!!!!!!!
    Nagyon jo resz lett !
    Siess a kovivel!!!

    VálaszTörlés
  10. Ahjjj! Ez nagyon jó volt! De nagyom kiváncsi vagyok mi az a nagyon jó ötlet... xDDD Hozd minél hamarabb a folytatást! xxxx

    VálaszTörlés
  11. xD Zayn. Liam meg jól lekoptatta azt a csajt, csak tátott szájjal néztem xD Meg amikor behúzott a srácnak *-* Tudtam, hogy Liam lesz az :DD Kíváncsi vagyok az ötletére :)) Várom a köviit :))

    VálaszTörlés
  12. jájjjjj! holnapot, és új részt!!!!! :D imádom! <3

    VálaszTörlés
  13. A hos Mr. Payne :) Egyertelmu volt hogy o lesz az :D mar nagyon varom a folytatast remelem hamar hozod! ;)

    VálaszTörlés
  14. Gyorsan folytatást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

    VálaszTörlés
  15. Drága Dórucika :)
    Hát erre már komolyan nem tudok mit mondani . Ez lett eddig a legjobb rész, minden sora vicces és magával ragadó volt,. A kedvencem az volt, amikor Zayn leesett a székről, meg persze az, amikor Liam megmentette Cart *.* és azok a gondolatok. Teljesen egymáshoz valóak :D
    Millio puszi Xx csak így tovább, szuper vagy <3

    VálaszTörlés