2013. december 3., kedd

Közérdekű

Mivel nem akarok még egy ilyen veszekedést és mivel azt sem akarom h még egyszer valaki lopással vádoljon meg, úgy döntöttem h ezt az éppen írott törimet letörlöm és amit ma nyitottam blogot át teszem ide. Vagyis ez a blogom http://teachmenowmrpayne.blogspot.sk/ itt fog tovább folytatódni. Így nem lesz több kellemettlenség mivel még mindig azt állítom h ilyen blogot jelenleg senki nem ír csak én. Nyugi amit most írtam törit nem törlöm csak pusztán átírom h még véletlenül se hasonlítson semmilyen blogra.

7 megjegyzés:

  1. Akkor most azzal amit épp írtál annak mi lett/lesz a sorsa?

    VálaszTörlés
  2. És nem is folytatod azt, amit elkezdtél itt?? Nemáááár....az tök jó volt..és még nem is olvastam olyat..:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. de folytatom ha átírom ugyanis eléggé nagy problémát kavart az a történet..és őszintén kicsit sem esik jól ha lopással vádolnak. ha pedig valami nem tetszik nem kell feljárnod a blogra. senki nem kényszerít rá...és mellesleg nem adok a névtelen kommentekre. szóval ha valami nem tetszik legalább vállald fel a neved és akkor esetleg beszélgethetünk

      Törlés
  3. Mar bocs de joga van velemenyt nyilvanitani ugy hogy ne rinyalj ha valami nem tetszik...:33

    VálaszTörlés
  4. Vesét, testszerveket szeretne vásárolni, vagy el akarja adni veséjét vagy szerveit? Ha lehetőséget keres arra, hogy pénzért eladja veséjét pénzügyi meghibásodás miatt, és nem tudja, mit tegyen, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és felajánlunk Önnek jó összeget, 500 000 dollárt a veséért. A nevem Doktor MAXWELL, neurológus vagyok a BILL ROTH KÓRHÁBAN. Kórházunk vese sebészetre specializálódott, és foglalkozunk vese vásárlásával és átültetésével is élő donorral. Indiában, az Egyesült Államokban, Malajziában és Szingapúrban találhatóunk. Japán.

    Szívesen jelezze felénk, ha vese, ill
    Az Organ's ne habozzon kapcsolatba lépni velünk e-mailben.

    E-mail: birothhospital@gmail.com
    Mi az alkalmazás száma: +33751490980

    Üdvözlettel
    ORVOSI FŐIGAZGATÓ
    DR MAXWELL

    VálaszTörlés