2015. május 12., kedd

| Chapter Fifty - Four |

Hellóó!!! Hát gondoltam ennek a résznek az elejére megint kiteszek egy +16- os karikát, hogy legyet tisztába vele, hogy van benne egy kis durva jelenetecske :D komizniiii



- Úgy érzem, hogy mindjárt megfulladok ebben a ruhában. Nem fogom kibírni ilyen szűk ruhában egész éjjel! - jajgatok miközben próbálom a ruha szoknyáját leljebb húzni a combomra, de a várt hatás elmarad, mivel ahogy húzom lefele úgy a felső része is jön a szoknyával együtt. A bőr mini ruhák átka. Alig takarják el a feneked, a melleidet pedig a nyakadba nyomják a push- up hatás miatt. Egy szavam sem lehet mivel csakis a számomra szabták. Én voltam a hülye, hisz én akartam bőr szerkót, csizmával a Brit Awards-ra. Csak arra nem gondoltam, hogy ennyire szűk lesz és ennyire rövid. Elgondolkodtató, hogy most egy énekesnőre, vagy inkább egy kurvára hasonlítok. De hát ez kell a népnek nem? Példaképet akarnak. Vajon tényleg ez én vagyok? Őszintén megmondva sokszor már nem tudom. Úgy érzem, hogy ez már nem én vagyok. Csak egy bábu aki hazudik a világnak. Azt hittem, hogy szeretek énekelni, de most, hogy megkaptam és milliók tudják a nevemet már nem is élvezem annyira. Olyan mintha csak rám erőltetnék ezt az egészet. A gond szerintem az lehet, hogy más mondja meg, hogy mit csináljak. Nincs is saját életem. Ha valamit csinálok akkor először engedélyt kell kérnem, hogy véghez e vihetem. Röhej, hogy nem mutatkozhatom olyan ruhában amiben szeretnék. Gyűlölöm azt amivé váltam. Átlagos szeretnék lenni! Egyetemre akarok járni, és azzal akarok randizni akivel én szeretnék. Nem pedig kényszerből akarok egy fiúval lenni. Már pedig igenis kényszerből vagyok Louisval, ugyanis tudom ha szakítanék vele, akkor tönkre tenném a One Directiont az érzéseim miatt. Louis nem értené meg, hogy nem szeretem. Őt nem érdeklik az érzések. Soha nem is érdekelték. Elegem van. Szeretni akarom Liamet, titkolózás és hazudozás nélkül. És ami a legfontosabb nem akarok versengeni senkivel. Már pedig ma este ez is be fog következni. Ugyanis a Brit Awardsba két olyan kategória van ahol a Dollyk és a One Direction is jelölve van. A legjobb banda és a legjobb dal. Félő, hogy mindent a fiúk fognak aratni, viszont tudom, hogy akkor Jade és Jo nagyon csalódott lesz, mivel ők akarnak lenni a legjobbak a briteknél is. Versengenem kell Liammel. Természetes dolog, hogy én is azt szeretném ha az én bandám nyerne, de nem fogok megharagudni ha üres kézzel megyünk haza. Haza. Bárcsak már vissza mehetnénk Amerikába. - Átok ez a bőr izé. - nyavajgok tovább és legszívesebben letépném magamról a ruhát.
- Pedig csodásan festesz. - gyönyörködik a munkájában Ruby, vagyis a Dollyk hivatalos ruhatervezője. Ő tervezi a turné ruhákat is, ezért már olyan mintha Ő is a csapatba tartozna. Van stílusa, és tényleg amit megálmodunk Ő megpróbálja megvalósítani.
- Úgy mint egy kurva. - jegyzem meg bosszúsan és hagyom, hogy felhúzza a csizmámom lévő zipzárt. A csizma egészen a térdem fölé ér így szerencsére csak nagyon kis rész látszódik ki a combomból.
- Inkább mint egy rock hercegnő. - javít ki és a fejemre nyom egy kalapot ami a szerkómhoz tartozik még. Az egész megjelenésem fekete, csak a szőke hajam virít, meg a benne lévő rózsaszín tincsek amiket pár napja szereztem. - Hidd el, Te leszel a gála főszenzációja. - biztat mosolyogva és megigazítja a mellem felett a részt, - vagyis még jobban húz a ruhán, hogy még karcsúbbnak tűnjek.
- Nem fog szétrepedni rajtam a ruha? - kérdezem aggódva és próbálok egy picit mozogni. Járni tudok, de csak nagyon óvatosan mivel a szűk ruha nem engedi.
- Ne egyél sokat. Sőt inkább semmit ne egyél. És akkor nem lesz baj. - kacsint rám a jó tanácsa után. Nem mintha amúgy sokat ehetnék. De panaszra semmi okom. Mivel minden estémet Liammel töltöm titokban, ő pedig nem engedi meg, hogy ne egyek, így semmi gondom az éhséggel.
A limuzin időre érkezik. Kissé feszülten szállok be, ugyanis mióta a banda létezik azóta még soha nem fordult elő, hogy külön érkeztünk meg valahová. De a ma este más, mivel a lányokkal csak a vörös szőnyegen fogunk találkozni. Életem első vörös szőnyeges bevonulása. Nem csoda, hogy remegnek a lábaim mikor kiszállak az autóból és máris egy csomó vaku vakít meg, és több száz rajongó szajkózza a nevem, hogy menjek oda hozzájuk egy képre vagy egy aláírásra. Egy mosolyt varázsolok az arcomra és elindulok a szőnyegen, de rögtön irányt változtatok és a korláthoz megyek pár rajongóhoz. Boldogan készítek velük képet és írom alá a papírjaikat mikor egy kezet érzek meg a derekamon.
- Úgy emlékeztem, hogy megbeszéltük azt, hogy  együtt vonulunk végig a szőnyegen. - suttogja Louis a fülembe, de egy percre sem hagyja abba a mosolygást és az integetést. Természetesen a kezét sem távoltítja el tőlem, én pedig próbálok olyan arcot vágni mint aki élvezi a pillanatot. Pedig kicsit sem. Elég elfordítanom a fejem és rögtön megpillantom Liamet Harryvel és Niallel. Próbál nem feltűnően nézni, de nem sikerül neki. Nagyon is megakad a szeme mikor végig néz rajtam és elismerően bólint. Inkább lennék az Ő oldalán mint Louisén, aki nem bízik bennem.  A livestream óta bunkóskodik velem mivel azt mertem mondani, hogy Liammel jönnék össze a bandából ha nem vele járnék. Bocsánatot kért már a féltékenykedése miatt, de kezdek besokalni. Állandóan féltékenykedik. Még a vak is észre venné, hogy totál nem bízik bennem. És jogosan.
- Nem vagyok hajlandó végig vonulni egy olyan személlyel aki nem bízik bennem. - vicc, hogy pont én beszélek a bizalomról mikor én ezerszer ocsmányabb dolgot csinálok. De ha Louis szakítana velem, akkor nem lenne semmi gond és nyugodtan felvállalhatnám a kapcsolatomat Liammel. Azonban nem úgy néz ki mint aki szakítani akarna velem.
- Bocsánatot kértem már! - sziszegi a fogai között feszülten. Próbál nyugodt maradni, de nem nagyon akar összejönni neki.
- A sok bocsánat kérésed feldughatod magadnak. - paskolom meg az arcát vigyorogva és tovább állok.
Az este első fele zseniálisra sikeredett. A banda most adta először elő az új dalt a színpadon. Nem hittem volna, hogy egyszer Angliában is lesz akkora sikerünk mint Amerikába. Úgy látszik, hogy az embereknek tényleg tetszik amit csinálunk.
Miután vége lett a fellépésünknek a lányokkal ismét szétváltunk. Álltalában utálom az ilyen rendezvényeket mivel mindenhol csak csupa beképzelt alakba futha az ember. Történetesen én is bele futottam valakibe a mosdóknál. De Ő nem beképzeltem volt, hanem édes. Igen, a személy akiről beszélek Liam volt.
Épp a női mosdóba készültem mikor elsétáltam a férfi mosdó mellett ahol hirtelen egy kar ragadta meg a csuklómat majd húzott be a helységbe. Liam nem habozott, Mikor szólásra nyitottam volna a számat Ő gondolkodás nélkül támadta le az ajkaimat. Hevesen csókolt kezei pedig a fenekemen pihentek. A pillanat nem tartott sokáig, mivel elnyomtam magamtól.
- Te nem vagy normális! Ez egy mosdó ahova percenként jönnek be a férfiak. Le akarsz bukni? - vonom kérdőre és tisztes távolságba megyek Tőle miközben megigazítom a ruhámat, vagyis próbálom leljebb húzni a combjaimra. Nem sikerül. Ráadásul zavarban is vagyok mivel Liam szinte már a nézésével képes lenne levetkőztetni.
- Sajnálom, de egyszerűen megőrülök érted - mondja fájdalmasan és megint közelebb von magához és megcsókol. Esélyem sincs visszacsókolni ugyanis annyira gyors, hogy a számról máris átvándorol a nyakamra miközben az egyik mosdóhoz nyom. Kezeivel erőteljesen belemarkol a fenekembe és feljebb emel, hogy tudjon megtámasztani. Apró sóhajok hagyják el a számat ahogyan a fülem alatti vékonyka bőrt csókolgatja majd veszi a fogai közé és megharapja. - Három napja nem láttalak. Hiányoztál bassza meg! - mondja az ajaimba. Igen, tényleg három napja nem találkoztunk mivel nem tudtam elszabadulni Louistól.
- Te is nekem. De akkor sem tartom jó ötletnek, hogy ezt itt csináljuk. - fogom tenyerem közé az arcát és úgy húzódom el. Szinte hallom ahogy kattog az agya, hogy mégis mihez kezdjen a helyzettel. Nadrágjában szinte már szét durran, és mikor ezt szóva tenném neki, lehúz a mosdóról és megint megcsókol majd elkezd nyomni egyenesen be az egyik fülkébe. Az ajtó becsukódik utánunk és a falhoz nyom, de ajkaink egy percre sem válnak szét. Nekem sem kell sok ezek után, hogy ellazuljak.  Kezeimet az ingjére vezetem és lassan gombolom ki. Hirtelen elkapja a kezem és egy pimasz mosoly suhan átt az arcán.
- Engedd, hogy most én csináljak jót neked. - kacsint rám és hideg kezét máris megérzem a combjaim között. Lassan és érzékien simogat majd a bugyim környékén barangol már. Megremeg, de mikor észre veszi gyorsabban kezd el csókolni. A bugyimon keresztül simogat, a számból pedig halk sóhajok törnek fel. Bugyi volt és nincs, vagy ha van is Őt nem érdekli mivel megtalálja a módját, hogy bejusson az ujjaival. Először csak gyengéden kezdi izgatni a csiklómat, belőlem pedig hangosabb sóhajok törnek fel ami számára erőt ad, mivel most már az egyik ujjával hatol belém. Érzem, hogy nedvesedem és ez miatt totál kényelmetlenül érzem magam. De mintha Ő ezt élvezné. - Imádom mikor a nevemet sóhajtod. - húzza ki belőlem az ujját majd lenyalja az undormányt. Megcsóválom a fejem és kikapcsolom a nadrágja övét, hogy végre tudja használni a férfiasságát is. A gond már csak a ruhámmal van, de Ő még azt is könnyen megoldja. Elég csak egy picit rántania rajta a melleim máris kifordulnak a ruhából hála a push- up -nak. Szemei felcsillanak és szorosan közel húz magához aminek következtében a melleim a csupasz mellkasának fúródnak. Kezét elhúzza a hátamról és egyenesen a melleimre vezeti majd megcsípi a mellbimbóimat. Felszisszenek és kezemet a nyakára teszem és felém húzom, hogy tudjam ismét megcsókolni. Megigazítja magát és egy erős mozdulattal felkap. Lábaim a derekam köré tekerődnek Ő pedig csak nyom a falhoz és csókol. A számról áttér a nyakamra majd a vállamra. Minden bőrt végigcsókol majd rátér a melleimre, mikor hirtelen nyitódik a mosdó ajtaja. Liam rögtön abba hagyja a csókolgatást, az én szemei pedig kipattanak. Szája a mellbimbóm körül van és onnan néz a szemem közé idegesen
Az egyik fülke nyitódik, mi pedig Liammel mozdulatlanok maradunk. Hangosan szedem a levegőt. Túl hangosan.
- Harry gyere már! Asszem Ti nyertetek egy díjat - valaki szól be. Harry az aki a mellettünk lévő fülkében van.
- A kurva életbe már! Nem hiszem el, hogy még hugyozni sem hagyják nyugodtan az embert. - kis híján felröhögök, de Liam befogja a számat egy csókkal. Hallom ahogy Harry felhúzza a nadrágját majd szó szerint kirohan a helységből. Liam is elenged, majd eszeveszett gyorsasággal kapja magára az ingjét és csatolja vissza az övét, hogy aztán tudjon nekem segíteni. Eléggé nehéz feladatnak bizonyul vissza nyomni rám a ruhát.
- Úgy látszik díjat nyertem - mondja mikor kész vagyok, de azért a biztonság kedvéért még húz a ruhámon nehogy véletlenül kilátszódjon a fenekem. - Mi lenne ha éjjel folytatnánk a lakásomba? - kérdezi pimaszul.
- Intézd el a részleteket. - kacsintok rá. Vigyorogva bólint majd kikukucskál az ajtón, hogy tiszta e a levegő. Tiszta így elsietek mellette, de még nyomok egy puszit az arcára. Kipirult arccal csatlakozom a lányokhoz, és pont akkor szólítják a fiúkat a színpadra. Megnyerték a legjobb banda díjat. Mosolyogva figyelem ahogy Liam áll és az öltönyét igazgatja miközben próbál egy normális beszédet kinyögni.
Ki akarom fújni a levegőt, de nem sikerül mivel a legjobb dal kategória következik ahol a Dollyk is jelölve vannak. Pár másodperc telik el mikor a kivetítőn a banda neve szerepel. Jade és Nikki egyszerre ugrik a nyakamba miközben Jo a színpadra húz, hogy tudjuk átvenni a díjat.
- Igazából ezt a díjat Mira érdemli meg mivel Ő írta a dalt. Igaz? - fordul felém Nikki és a kezembe nyomja a mikrofont a díjjal együtt. Valamit mondanom kellene a dalról. De mit?
- A dalt egy olyan személy ihlette akibe fülig szerelmes vagyok. - nyögöm ki büszkén és kacsintok. De nem Louisra pedig Ő az aki vigyorogva tapsol. Hanem a mellette ülő fiúra. vagyis Liamre és Ő ezt nagyon jól tudja. Tudja, hogy róla írtam egy csomó dalt. Más nem tudja, de nem is baj. Hisz a mi szerelmünk furcsa. - Szeretlek! - tátogom a szeme közé nézve. Bólint mosolyogva boldogan...

12 megjegyzés:

  1. Szia drágaság ! :) nagyon jó lett ez a rész is :* hamar hozd a kövit :)

    VálaszTörlés
  2. Kiakarsz te engem csinálni az utolsó részekbe?? Észrevettem ám, ne tagadd! Először is a gif oh te szent atya gatya, aztán a rész!! És kész végem!! A vége pedig eszméletlenül és pofátlanul lett tökéletes!! ISTENNŐ VAGY!! Na nincs több pofa, siess a kövivel!!! :3
    Puszii: Encii❤❤❤❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a gifet direkt nem említettem meg az elején :D

      Törlés
  3. Na jó
    Én kihalok!!
    Majd ha lehet a sírom mellé orhideát rakjatok és illatosított gyertyát!!
    De most komolyan.
    Az elöttem kommentelővel egyetértek!!!
    Te tényleg az utolsó részekben ki akarsz mintket nyírni!!
    Pedig én szeretlek:"CC
    Siess a kövivel^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ehh,, nem szeretem az orchideát, kék rózsan nem fog megfelelni?? :P jujj van You & I -os illatosított gyertyám, ha akarod kölcsön adom a sírodra majd, de utána kérem vissza xD

      Törlés
  4. Osztom az előttem szólók véleményét kicsinálsz ;) Hát hogy fogom így megtudni mi lesz velük * felháborodott fej csipőre tett kézzel * És a rész hatása alatt vagyok megint szavaimért felelőséget nem válalok <3 ;) siess a kövivel <3

    VálaszTörlés
  5. Deruljon mar ki leciiiii😍😍😍
    Pfuuu nagyon jo resz volt *0*
    Es mar nem tudok milyen dicseroszavak kitalalni neked :o
    Varom a kovit ❤❤

    VálaszTörlés
  6. Szia! Most lebuknak? Miért nem akar Louis szakítani?
    Nagyon jó rész lett!
    Klau:

    VálaszTörlés