2015. május 9., szombat

| Chapter Fifty - One |

Hellóóó!!! Ismét új szemszög amit ismét csak vártatok ;P remélem elnyeri a tetszéseteket és komiztok :D 




| MIRA NELSON |

Az ajtó végleg becsukódik utána én pedig lassacskán csúszom le a hideg padlóra miközben hátamat a falnak támasztam és magamhoz húzom a térdeimet, hogy tudjam áttölelni őket, vállamat pedig a térdeim hegyére helyezem és úgy bámulok előre lesokkolt agyal.
Liam megcsókolt. Liam szerelmet vallott nekem. Én pedig elküldtem. 
Elküldtem, de vajon igazából tényleg ezt akartam tenni? Ha tényleg ezt akartam, akkor most miért hullanak a könnyeim akár hányszor csak eszembe jut az arca miközben azt próbálja bizonygatni, hogy belém szeretett. Fájdalmat okoztam neki, és magamnak is.
De az istenit, hogy lehetséges az, hogy belém szeretett? A legjobb barátja vagyok már évezredek óta, - na jó pontosan öt évvel ezelőtt lettünk csak barátok, de nekem úgy tűnik mintha csecsemő korunk óta ismernénk egymást. Annyi minden megtörtént már velünk, és tudtam is, hogy még sok mindenen fogunk végig menni, de arra soha nem gondoltam volna rá, hogy majd pont a szerelem lesz ami közénk áll, ráadásul nem az Ő részéről. Magamban nem bíztam e téren. Számomra mindig Ő volt a srác, aki aranyos, tökéletes, és ha nem lett volna a legjobb barátom biztos, hogy többet akartam volna Tőle. Soha nem mertem más szemmel ránézni, csak úgy mint a barátomra. Akkoriban eszembe sem volt egy fiúra úgy rá nézni mint akibe szerelmes lehetnék. És a fiúk sem néztek rám ami érthető is volt, hisz sovány voltam, két számmal nagyobb ruhákat hordtam és mindenki csúfolt. Ezért Liamet is csak úgy vettem mint egy fiút, aki a barátom, sőt a legjobb barátom. Persze jó érzés volt mikor megölelt, vagy megpuszilt, de tudtam, hogy ennek úgysincs semmi jelentősége mivel biztos, hogy nem azért csinálja mert tetszem neki. Nem is akartam azt, hogy tetszek neki. Egészen mostanáig. Nem gondoltam arra, hogy ha egyszer majd visszont látom akkor egy férfit kapok helyette. Egy dögös férfit, aki eléri mindenkinél, hogy belé szeressen. És már én sem vagyok az a nyomi kislány, aki fél a fiúktól. Hazudnék ha azt mondanám, hogy mostanában nem fantáziáltam Liamről. Sőt büszke voltam magamra akár mikor csak bókolt. Életem egyik legjobb napja volt mikor közölte, hogy szakított Cat-tel. De mikor rágondoltam mindig eszembe jutott Louis. A pasim, akivel együtt lakom, aki bemutatott a szüleinek, aki képes lenne értem megcsinálni mindent. És én mégis úgy érzem, hogy hiányzik valami. Mégpedig a bizalom. Képtelen vagyok a múltamról beszélni neki mivel tudom, hogy úgy már nem kellenék neki. Egy kapcsolat ami tele van hazugságokkal és nem csak felőlem. A múlt tabu a számunkra. Csak a csillogás, a mostani életünk a fontos. Nekem pedig ez nem elég. Szeretem Louist, de nem úgy mint...Liamet. Basszus kimondtam! Na és akkor mi van? Szerintem ez egyértelmű volt mindenki számára. Liam ismer és a barátom, természetes, hogy hozzá kötődöm jobban. Csak itt van Louis, akit nem akarok összetörni. Na meg a banda. Ha Liam miatt szakítanék Louis-val akkor a One Directionnek vége lenne ráadásul miattam. A fél világ már így is gyűlöl amiért Louis barátnője vagyok.
Az egy dolog, hogy én mindig éreztem Liam iránt valamit, de arra nem számítottam, hogy Ő is. Arra duplán nem számítottam, hogy szerelmet is vall. Mégis mikor jött rá, hogy szeret? Hisz semmi észrevehető nem volt rajta. Vagy igen? Bókolt egy csomószor. kereste a pillanatokat mikor hozzám érhetett, bunkó volt mikor nem beszéltem vele, ráadásul hirtelen a Louis-val való kapcsolata is megromlott pont az után mikor én feltűntem a színen.
El kell mennem Liamhez most azonnal! Meg kell mondanom neki mindent. Nem lehet vége a barátságunknak. Barátság? Itt már nem arról van szó. Több akarok lenni mint a barátja.
- Mira? - csak az egyik cipőmet sikerül magamra vennem. A ruhám még mindig az van rajtam mint az este folyamán. Csak egy hosszított felső és semmi más, - na meg most az egyik pár csizmám. De amint meghallom Louis hangját hirtelen elfelejtem, hogy szükségem lenne a másik pár csizmámra is, meg a kabátomra. Miért pont most jött haza? Akkor sem fog tudni megállítani. - Cicus hol vagy? - kérdezi meg ismét és hallom ahogy elkezd sétálni a lakásban. Nincs egyedül, mivel valaki leül a kanapéra is. Nem kell sokáig keresgélnie ugyanis hamar megtalál a gardróbnál. Kíváncsian néz végig rajtam. Hazudozásra fel, már megint. - Készülsz valahová? - von kérdőre kíváncsian.
- Női gondok. - hazudom szemrebbenés nélkül.
- Jól vagy? - lép közelebb felém és a derekamra teszi a kezét. Semmi érzést nem vált ki belőlem, nem úgy mint Liam. Mikor ő hozzám ért akkor olyan érzés fogott el mintha áramot vezettek volna a testemben.
- Igen...vagyis nem, de Te ezt úgysem értheted. - csóválom a fejem és a hatás kedvéért a hasamra teszem a kezem. Louis kék szemei aggódva figyelnek és még jobban magához húz.
- Megrémisztesz. - suttogja és elkezdi a hátamat simogatni. Kellemetlenül érzem magam. Ő aggódik én pedig hazudok. Sőt arra készülök, hogy szerelmet vallok egy másik fiúnak.
- Jól leszek. Egyszerűen csak szükségem van valamire. - húzódok el tőle és elhúzom a számat. Louis megértés képpen bólint, sőt még a kabátomat is segít magamravenni. Nem kell tükörbe néznem, de tudom, hogy hülyén nézek ki. A lábaimat nem fedi semmi, de kit érdekel? Beszélnem kell Liammel. Szerencsére nem kérdezősködik tovább mivel eleve nem is tudja, hogy mi a konkrét bajom. Még jó, hogy a fiúk megrémülnek attól mikor a lányok a női gondokról kezdenek el beszélni nekik. Megfogja a kezem és úgy kísér ki a szobából. A megérzésem jó volt mikor azt mondtam, hogy nincs egyedül. Zaynt is magával hozta. Gondolom kicsit ki akarják szellőztetni a fejüket a sok dalírás után.
- Zayn ma elmarad a palacsinta. Mira nem érzi jól magát és valamilyen bogyókra van szüksége. - néz rá fekete hajú barátjára Louis miközben kezét a vállamra helyezi és úgy von közelebb magához, hogy egy puszit nyomjon a fejem búbjára. Próbálok olyan tekintetet fágni mint akinek tényleg hatalmas fájdalmai vannak. Vajon milyen bogyókra célzott az előbb Louis? Miért van olyan érzésem, hogy maga sem tudja?
- Kár - mondja Zayn, de kicsit sem úgy néz ki mint aki tényleg nagyon sajnálja, hogy el kell otthonról mennem. - De azért a focimaratont megtartjuk? - pillant rá Louisra kétségbeesetten. A mellettem álló srác vigyorogva bólint. Szóval megint egész éjjel playstationozni fognak és semmi mással nemtörődni.
- Még szép. - kacsint rá jókedvűen Louis. Hirtelen én már nem is vagyok fontos a számára. Fontosabb egy hülye videójáték mint én. És mi lenne akkor ha tényleg rosszul érezném magam? Akkor is inkább Zaynel foglalkozna?
- Akkor én nem is zavarok tovább. - húzom fel az orrom felháborodva és jobban a nyakamra húzom a kabáromat. Louis észhez kap és ismét rám figyel.
- Vigyázz magadra Cicus - simít végig az arcomon kedvesen, majd egy gyors puszit nyom rá. - És siess haza! - kéri aranyosan. Válaszadás képpen bólintok, de mikor elfordulnék tőle még egy csókot nyom az ajkaimra. Nem csókolom vissza. Sőt inkább borzalmasan érzem magam. - Szeretlek. - teszi hozzá még utoljára mosolyogva. Ez az a pillanat mikor végleg kisétálok a lakásból mivel úgy érzem, hogy megfulladok az érzéseimtől. Louis nem ezt érdemli. De ha tényleg jobban éreztetné velem, hogy szeret, akkor titokban nem ábrándoznék egy másik fiúról. Liam mégcsak nem is a pasim, de mégis jobban érzem azt, hogy Ő tényleg törődik velem és képes harcolni értem. Nem pedig féltékenykedni.
Próbálok nem Louisra gondolni az úton miközben Liam lakásához vezetek. Nem tudom, hogy mi lesz most. Hogy fog hozzám viszonyulni Liam. Hisz elküldtem! Most meg csak úgy becsengetek hozzá. Ráadásul azt sem tudom, hogy mit akarok neki mondani. Félek a jövőtől. Lehet hülyeséget csinálok ha most becsengetek hozzá. Talán az lenne a legjobb ha így hagynék mindent. Vagyis megszakítanám vele a kapcsolatot. De képtelen vagyok. Kell nekem Liam. És nem csak úgy mint egy barát.
Remegő kezekkel nyomom meg az ajtóján lévő csengőt. Nem telik el pár másodperc máris nyitódik az ajtó és megjelenik előttem egy szál alsógatyában. A szívem hevesebben kezd el dobogni ahogy végignézek a csupasz felsőtestén. Képzeletben azt látom, hogy megfogom a hasán lévő kockáit. Az alsója szűkösen áll rajta, szóval próbálok nem is törődni vele.
- Mit akarsz? - kérdezi kicsit sem kedvesen a résnyire kinyitott ajtón keresztül. Egyik lábamról a másikra állok közben azon gondolkozom, hogy mit mondjak neki.
- Én csak...- elakadok, de Liamnek ez nem tetszik. Unottan megforgatja a szemeit és már épp azon lenne, hogy becsukja az ajtót. Gyorsabb vagyok nála, így mikorra sikerülne becsuknia én nem engedem neki. Csodálkozva pislog rám, de mikor szólásra nyitná a száját én akcióba lendülök, vagyis szó szerint a nyakába vetem magam, két lábamat a dereka köré tekerem a kezeimet pedig a nyaka köré helyezem. Fejünk vészesen közel van egymáshoz. Érzem minden egyes levegő vételét. Két keze szét van tárva és nem tudja, hogy mit kezdjen velük. Úgy csimpaszkodok a testén mint egy majom. A mogyoróbarna szemeit nézem amik szokás szerint csillognak. Viszont most veszem észre először, hogy feltűnik bennük az én tükörképem. A szemei csillogásának az okozója én vagyok.  Ez a felismerés pedig elég okot ad arra, hogy az ajkaira vessem magam. Képzeletben hallom ahogy a jól ismert tüzijáték megszólal, de számomra még ennél is jobb érzés kerít hatalmába. Mint mikor totál betép valaki és leblokkol az agya miközben csak egy dologra tud koncentrálni, - ez az egy dolog az én esetemben Liam ajka. Többet és többet akarok belőle. Az egész testemen érezni akarom a csókja nyomát. És meg is fogom kapni. De Ő még nincs felkészülve, mivel miközben én csókolom Ő csak vigyorog boldogan, viszont megérkezem a kezeit a fenekemen, vagyis úgy tart meg. Szorosabban szorít magához és ennek következtében megérzem a hasamon az ágyékát.
- Majom. - húzódik el tőlem mosolyogva és hirtelen már nem is bunkó. Elképesztő, hogy mikre képes a csókom. Jó biztos miattam volt bunkó, hisz elküldem miután Ő szerelmet vallott nekem.
- Majom, akit Te szeretsz. - nyalom meg az alsó ajkát és azt akarom, hogy megint csókoljon meg. Elhúzza a fejét és megrázza. Nem értem, hogy miért hezitál. Hisz itt vagyok. Megcsókoltam. Egyértelmű a válaszom nem?
- Ez igaz. Viszont azt nem tudom, hogy veled mi a helyzet. - mondja és enged a szorításból vagyis már nem fogja olyan erősen a seggem. Nem akarom Őt elengedni. A nyakánál fogva húzom magamhoz, de még mindig nem engedi, hogy megcsókoljam. Elfordítsa a fejét. Szóval játszani akar. - Túl heves vagy baba ami tökre bejön, csak az a gond, hogy én nem olyan vagyok aki engedi kihasználni magát. Nálam az érzések a nyerők. - kezd el cincogni és ravaszul elmosolyodik. Azt akarja, hogy valljak neki szerelmet. Eddig még soha senkinek nem vallottam szerelmet. Mikor Louis-val az érzéseinkről beszéltünk, én csak annyit mondtam, hogy tetszik nekem. De Liamnek ez nem elég. Ő sokkal többet érdemel.
- Most azt akarod, hogy valljak szerelmet a legjobb barátomnak? - kérdezem és a nyakát kezdem el cirógatni az ujjaimmal. Felkuncog, az arca pedig felderül.
- Gyerünk Mira mond ki. - kacsint rám.
- Mit? - teszek úgy mintha nem tudnám, hogy miről van szó.
- Tudod Te nagyon jól. Addig nem beszélek veled. - rázza meg a fejét és már épp azon lenne, hogy elengedje a fenekemet, mikor én megrémülök.
- Szeretlek Te hülye. - mondom ki a bűvös mondatot mosolyogva. Liam elhúzza a száját mit akinek nem tetszik valami. Az én szerelmi vallomásom jobb mint az Övé volt.
- Ez így tök sablonos. Érzések kellene Mira, érzések. - érzések. Nekem olyanok vannak?
- Mit vársz Tőlem még? Nem elég, hogy képes voltam miattad hazudni Louisnak mivel téged szeretlek? Ha nem fogod fel sajnálom! Tudod jól, hogy milyen béna vagyok a pasik terén. Évek kellettek míg rájöttem arra is, hogy Te vagy a számomra az ideális pasi. - mérges vagyok. Le akarok mászni róla, de hirtelen megint erősebben szorít magához. - Tegyél le! - kérem, miközben ő csak sejtelmesen mosolyog.
- Téged csak egy helyen foglak letenni. Még pedig az ágyamban. - egy ravasz mosoly kúszik az arcán, ami engem csak még jobban felizgat.
- Én benne vagyok. - válaszolom gondolkodás nélkül miközben két kezem közé fogom az arcát és úgy húzom közelebb magamhoz, hogy tudjam megcsókolni. Sokkal hevesebben csókol vissza miközben elindul előre és csak akkor tesz le mikor már az ágyánál vagyunk. Gyengéden fektet le majd mászik felém, de egy percre sem vállnak el az ajkaink. A kezeim önálló életre kelnek. A nyakáról áttérnek a hasára ahol végig simítok, majd meg sem állnak az ujjaim a merevedéséig. Érzékien simítok végig a dudoron, de hirtelen abbahagyja a csókolózást. Én azonban nem törődöm bele ilyen könnyen. Felemelem a fejem, hogy tudjam ismét megcsókolni, ám nem csókol vissza. - Akarlak Liam. - nyögöm az ajkaiba.
- Én viszont nem. - mondja határozottan. A szemeim egyszerre pattannak ki, majd nézek rá. Azt mondta, hogy nem akarja? Elhúzódik tőlem majd az ágy sarkába mászik és a szőnyeget kezdi el kémlelni.
- De hisz mondtam, hogy szeretlek. - mászok mellé értetlenül.
- És én is téged. Pont ezért nem akarlak rögtön az első adandó alkalommal megdugni . Hogy néz már ez ki? - néz rám tanácstalanul és kínosan elneveti magát. Szerintem nincs benne semmi rosz. Legalább most már tudom, hogy nem csak a szexre hajt.
- Engem nem zavar. Sőt, már egy csomószor elképzeltem, hogy milyen lehet veled az ágyban. - simítok végig a kezén. Nem vált ki belőle semmit. Fejemet a nyakához emelem, - jobban mondva a füléhez, - és apró puszikkal borítom be.
- Mira, ne csináld ezt! - mondja fájdalmasan. - Nem akarlak kihasználni.
- Nem is használsz ki. - válaszolom és még egy puszit nyomok a nyakára.
- Mi van Louis-val? Ha megtudná...
- Kitől tudná meg? Ha most elküldesz remélem tudod, hogy aztán hiába jössz hozzám könyörögni, hogy bocsájtsak meg. - húzódom el tőle és tényleg már azon vagyok, hogy felálljak mellőle mikor a csípőmre teszi a kezeit és bele húz az ölébe.
- Most, hogy megszereztelek, többé nem eresztelek el Mira Nelson. - néz a szemem közé. Hevesebben kezd el dobogni a szívem és ismét én vagyok az aki megcsókolom...

18 megjegyzés:

  1. Na de Mira!! Liam tiszta úriember!! Jó nem találok szavakat...Gratulálok Liamnek Mirához, de sajnálom Lout...Jó befejeztem nem tudok össze rakni egy értelmes mondatot! Siess a kövivel!!
    Puszi: Enci ❤❤❤❤❤❤

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Éljen! Mindeni szereti egymást! :) Nem csak csókot/csókokat kaptunk! Liam minek agyal ennyit?
    Louis? Azt sem bánom, ha kiderül, hogy meleg, csak lépjen ki kettőjük közül. De még mindig nem tudom, mire céloztak a fiúk, hogy tudják mit csinál Zaynnel.
    Nagyon jó rész volt megint! Várom a holnapit!
    Puszi: Klau

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Klau :)
      Naa en sztem arra celoztak h fuveznek....

      Törlés
    2. nincs olyan verzió h Louis meleg lenne :D semmire nem céloztak :P

      Törlés
    3. Klau, KÖSZÖNÖM, HOGY MEGÉRTETTED:D

      Törlés
  3. Ámen testvérem!
    Azt hiszem joggal; VÉGREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!! El sem tudod hinni, hogy milyen régóta várok arra, hogy ez a csók megtörténjen! Egymásba szerettek, Louis pedig hoppon maradt! De nem baj, mert Mira és Liam a világ legjobb párosa (lennének)!!!!! És egyébként Louis és Mira kapcsolata, nem is olyan jó, mint amilyennek mutatják, szerintem! De nem baj, ugyanis Mira és Liam két szerelmes pár, mindig együtt jár, egy tányérból esznek, mindig összevesznek!!!!!
    Egyébként sajnálom, hogy eddig nem írtam de mindig buszon olvastam, ráadásul mobilon, és nem akartam ékezetek nélkül írni, de hát mindegy, mert most minden vidámságomat beleadtam ebbe a kommentbe, remélem érzékeled! :D

    millió puszi,
    xx K. Devonne / Bo. (nevet változtattam, megint :D )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ha nem írnád a neved a végére akkor is tudnám, hogy te vagy az ;)

      Törlés
  4. Egy kerdes:Louis meleg?
    Amugy imadtam a reszt *-* ez a resz lett sztem az egyik legjobb ♥♥
    bloggerkiralynoooo ♡♥♥♥¤
    By:Kinga

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. miért lenne meleg? o.O a történetben gondolod ugye?

      Törlés
  5. Szia én csak annyit fűznék hozzá hogy VÉGREEEEEEEEEE! Mira is bevalotta hogy mit érez. De most komolyan Liam tiszta úriember volt (bár nekem is lenne egy ilyen barátom). Ja és még annyit hogy én is kíváncsi vagyok mit csinál Lou és Zayn. Alig várom már a holnapot addig is szia. Puszi <3 <3 <3

    VálaszTörlés
  6. Végre a várva várt csók és érzelmek bevallása istenem de jó rész lett megint ;) csak mint mindig <3 várom a holnapot siess ;)

    VálaszTörlés
  7. Összejönnek!! Remélem xDD
    Nagyon nagyon fantasztikus rész lett ám 😍
    És amúgy sablon szöveg de iszonyatosan bele tudtam élni magam a sztoriba mivel egy picit talán hasonló a helyzetem nekem is csak épp nincs Louis :DD
    Tetszett, imádtam és meg ezer ilyen szó van amivel ki tudnám fejezni.
    Remélem holnap olyan reggel 4 körül felteszed mert én kéles lennék felkelni hogy elolvassam XD😍😍❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hűűűha szóval te is két pasit szédítesz egyszerre ? :P te kis huncut :D

      Törlés
  8. Imádlak!!*-*
    Ó, szóval női gondok Mira?:DDD
    És Liam drága kész úriember!^^ talán túlságosan is:')))
    Szegény Louis:((((((
    Mit fog mondani Mira hogy miért volt ennyi igeig "boltba"? Bocs nem volt a boltba a kedvenc tamponom ezért elkelett mennem a tesco-ba de ott nagy volt a sor:))))))
    Siess a kövivel!!*-*

    VálaszTörlés
  9. Nagyon jó,:)
    Eset ha valakit érdekel benézhet a blogomba
    http://liampayneonedirectionchaeted.blogspot.hu/

    VálaszTörlés