2015. május 1., péntek

| Chapter Forty - Three |

Hali! Ebben a szent percben értem haza és rögtön az első dolgom az volt, hogy feltegyem a részt :D a részt ami eléggé kis cuki lett :P komizniiiiiiiii



- Mira, Te most szépen szünetet tartasz - Simon hangja parancsolóan cseng, miközben a kezét nyújtsa a fejhallgatómért. A lehető legcsúnyábban nézek rá, és természetesen a kérését sem teljesítem. Még nincs itt a pihenő ideje. Az óra pontosan délt mutat, én pedig csak reggel nyolc órára jöttem, szóval nem voltam sokat a stúdióban. Mellesleg a lányoknak egy szóval sem mondta, hogy tarthatnak pihenőt. Lehet meg akar tőlem mára szabadulni, ugyanis valamiért nem vagyok ma a formában. Állandóan elcseszem a szólóimat és szinte az összes dalt miattam kell felvenni  újra. Addig nem veszem le a fejemről, míg meg nem mondja, hogy mi okból kell szünetet tartanom. - Kora reggeltől itt vagy és azóta folyamatosan énekelsz. Szünetet kell tartanod, mert megsérülnek a hangszálaid a sok erőltetésbe. - tudjátok mi velem a legnagyobb probléma? Hogy mindenben a rosszat látom. Most is elképzeltem, hogy azért akar elküldeni a stúdióból, mert béna vagyok, holott törénetesen a fordítottja igaz. Simon csak jót akar, és van benne valami, hogy megsérülnek a hangszálaim. Már kezdem érezni, hogy nehezebben megy az éneklés.
- És mi lesz a csajokkal? - pislogok a lányokra, akik szerintem titkon még örülnek is neki, hogy egy kicsit abba hagyhatták az éneklést. Legfőbb Jo, ugyanis neki eléggé meggyűlt a baja a dalszövegekkel. Mivel a bandában Ő az egyetlen félvér, és az angolt csak pár éve beszéli, így sok szleng kifejezéssel még nincs tisztában. A legtöbbet nem is érti, mivel a franciában, vagy spanyolban nem használják, de sokkal nagyobb problémát jelent kiejteni neki. Így elég furán ejt ki pár szavat, ami természetesen Simonnak nem tetszik mivel elrontja az egész dalt. Őszintén megmondva erre az egészre fel kellett volna készülnie mikor jelentkezett az X-Factorba. Vagy mit gondolt, hogy majd nem fog kellenie angolul énekelnie? Én mégis sajnálom. Olyan elveszett közöttünk, ráadásul még a fiúktól is megkapja a magáét, - jobban mondva Niall rajta éli ki az elfojtott hajlamait. Mivel Horan a One Direction egyetlen ír tagja, ezért a másik négy brit srác állandóan az akcentusával szokta piszkálni. Viszont most, hogy minden egyes nap együtt vagyunk, és Niall hamar rájött, hogy Jo-nak még borzalmasabb akcentusa van mint neki, ezért egy percet sem hagy ki, hogy ne utánozza a lányt. Először vicces volt, de most már inkább idegesítő. Az Ő próbáik álltalában hamarabb véget érnek, mint a mi stúdiózásunk, így rendszerint itt pihenik ki magukat. Jobban mondva csak Louis, Niall, Harry és Zayn. Liam nem érdekel, ugynis elárult a lökött barátnőjének. Megfogadtam, hogy messziről kikerülöm, így nem foglalkozom vele, nem is nehéz elkerülni Őt, ugyanis mikor a próbáik véget érnek rögtön Cattel foglalkozik, - mivel a lány mindig mindenhol, és minden percben Liammel van. Na ez még idegesítőbb mint Niall Jo-val való viselkedése.
- Alig vannak itt egy órája. Ne kérj arra, hogy elengedjem veled szünetre Őket. - csóválja meg a fejét mogorván Simon. Ha jól sejtem megbánta, hogy a Dollyk első nagylemezét Londonba akarta felvenni a saját stúdiójában. Azt gondolta, hogy számára így könnyebb lesz mivel egyszerre tud foglalkozni a One Directionnel és a Dollykkal is. Azonban ez a terve nem nagyon jött össze.
Nikki és Zayn sülve- főve együtt vannak, így a lány szinte a fiúk összes próbáját végig nézi, mivel állítása szerint az sokkal érdekesebb mint a stúdiózás. Jade úgy viselkedik mint egy igazi őrült rajongó, számára Anglia a mennyország ahol egy csomó hírességgel találkozhat. Imádja, hogy az összes kedvencének a koncertjére eljuthat és még a színfalak mögé is beengedik, mivel mindenki megismeri már. Jo ezt az egészet úgy fogja fel mint egy utazást, így minden este a városban kószál és az összes klubba bemegy ahol épp buli van, napközben pedig Niall és Harry szivatását próbálja elviselni. A klubban való bulizásának köszönhetően pedig már az első címlapszorijai is megvolt, mivel nem egyedül volt a buliban hanem Stylessal együtt. Igen, Harry elkísérte, majd valahogy rávette, hogy táncoljanak, másnapra pedig az összes újság azzal volt tele, hogy még egy One Direction tag randizik egy Dollyval.
És itt vagyok én, aki épp próbálja megszokni az új otthonát a pasijával. Louis ragaszkodott hozzá, hogy költözzek hozzá míg Londonban vagyunk. Bele mentem. Pedig szívem szerint haza mentem volna a szüleimhez Manchesterbe. De nem tettem, mivel egyszerűen még képtelen vagyok bemutatni Louist Nekik. Tudom, hogy arra számítanak, hogy Liammel fogok haza menni, és totál csalódottak lesznek ha megtudják, hogy már nem is vagyunk barátok. Nem az én hibám. Ő nem tudta befogni a száját, pedig megígérte, hogy soha senkinek nem fog beszélni a múltról.
- Én már két órája biztos itt vagyok. - kéri ki magának felháborodva Nikki és lehúzza a fejéről a fejhallgatóját aminek köszönhetően a fekete haja totál kócos lesz. Hanyagul bele túr, hogy megigazítja. A fejhallgató még mindig a kezében van, de félő, hogy pár perc múlva a padlón fog landolni a heves természete miatt.
- Akarod mondani egy szinttel lejebb voltál - köszörüli meg a torkát Simon. Nikki aprón elvigyorodik, de nem szólal meg. Az alattunk való szinten a próbaterem van ahol a fiúk próbálnak, és ahol Nikki volt két órán keresztül.  - Tudom Nikki, hogy élvezed nézni ahogy a srácok próbálnak, sőt irigyled is Őket amiért világkörüli turnéra mennek, de ha ilyen félvállon fogod, - sőt fogjátok venni a stúdiózást, akkor számotokra a turné csak álom marad. - most meg kellene sértődnöm a férfi szavai miatt, de az nem lenne igazságos. A Dollyk még nagyon kezdők, sőt az album sem halad valami jól, mivel mindennel foglalkozunk csak a dalokkal nem.
- Igazából Simon nem tudnál rövidebben rizsázni? - kezd el toporzékolni Jade és a telefonja kijelzőjét bámulja. - Öt órakor Katy Perry koncert lesz az arénában, és elintézték a számomra, hogy tudjak találkozni vele. - Jo homlokon csapja magát. Simon arca azonban pirossá válik és félő, hogy menten szétdurran. Imádom Jadet, de soha nem mernék ilyet mondani Simon előtt, ugyanis ha bepipul akkor kő kövön nem marad.
- Én pedig elintézem, hogy ne engedjenek be - Jade felnyög Simon szavai hallatán, ugyanis tudja, hogy a férfi egy perc alatt képes elintézni azt, hogy ne engedjék Őt be.  - Sőt amíg nem jön ki az első album, addig semmilyen koncertre nem mész - ahogy parancsol úgy mutogat a mutatóujjával, hogy még hitelesebbnek tűnjön. Én amúgy is elhiszem. Jade gyorsan szedi a levegőt és a sírás szélén áll. - Ez mindannyiótokra igaz! Eredményt akarok végre. És ezt csak akkor kapok, ha végre komolyan fogjátok gondolni. Hatalmas terveim vannak veletek, és nem fogom engedni, hogy a süllyesztőben kössetek ki csak azért mert úgy viselkedtek mint négy hisztis csitri. - ha lelkesítő beszédnek szánta akkor szerintem nagyon bejött. Eddig tényleg csak én voltam az egyetlen aki komolyan gondolta ezt az egészet. Jobban mondva inkább Louis érdeme, ugyanis Ő mesélt nekem arról, hogy milyen az mikor milliók tartanak példaképnek. Azt mondta, hogy belőlem tökéletes példakép lesz, sőt twitteren már egy csomó rajongói profilt készítettek, - igaz legtöbb rólam és Louisról szól, de már bele törődtem, hogy a hírnevem nagy részét a pasimnak köszönhetem. Ezen azonban változtatni akarok. És változni is fog miután kijött a Dollyk első albuma. Akkor végre az emberek rájönnek, hogy Louis segítsége nélkül is tehetséges vagyok. - Mira, menj és szellőztesd ki a fejed, vagyis jobban mondva pihentesd a hangszálaidat. Jo, Nikki és Jade vissza a fejhallgatókkal és külön- külön felvesszük a szólóitokat. - úgy döntök, hogy inkább nem kezdegetek, ezért leveszem a fejemről a hallgatót, majd kelletlenül Simon kezébe adom, aki csak bólint. Megforgatom a szemeimet majd elindulok, de még hallom Jo szavait.
- Keresett a herceged. Veled akar ebédezni. - a hercegem egyet jelent Louis-val. Pár napja mikor az egyik eldugott lánymosdóban voltam Louis-val, épp arról magyaráztam neki, hogyha szőke haja lenne akkor totál úgy nézne ki mint egy igazi mesebeli herceg. A kék szeme már megvan hozzá. Természetesen Jo meghallotta, és azóta nem hajlandó Louist a nevén szólítani.
Válaszadás képpen bólintok és végleg elhagyom a stúdiót. Utam egyenes a lifthez vezet, hogy tudjak lemenni a fiúk próbaterméhez. Elég csak kilépnem a liftből, rögtön meghallom, hogy még nem fejezték be. Nem akarom megzavarni Őket, így úgy döntök, hogy a csarnokban fogom megvárni Őt. Álltalában mindig ott kajálunk, mivel az az egy hely ahol senkit nem érdekel, hogy mit csinálunk.
Utálok egyedül lenni, már megszogtam, hogy Louis mindig mellettem van. Most meg olyan vagyok mint egy magányos kiskutya aki egyedül járkál a folyosókon.
Nagy is a meglepetés mikor a távolban meghallom, hogy valaki az én nevem kiabálja. Rögtön megállok ugyanis tudom, hogy Louis az. Azonban mikor a relytéjes alak feltűnik, nem lassítok a lépteimen hanem gyorsítok, mivel Liam az aki a nevemet kiabálja.
- Mira, Mira, Mira, állj már meg! - fut felém és mikor kellő közelségbe ér elkapja a derekam és egyenesen behúz a legközelebbi helységbe ami egy takarító raktár. Menekülni próbálok így egy erőteljeset rácsapok a kezére, hogy ne tapizza a derekam. A tervem be is válik mivel elengedi a derekam, de mikor azon lennék, hogy elmeneküljek előle, Ő egy ügyes mozdulattal rázárja az ajtót, a kulcsot pedig a nadrágja zsebébe csúsztja. Szerintem előre kitervelte. - Miért érzem úgy, hogy az elmúlt napokban kerülsz engem? - összeráncolja a homlokát és még a homályos fény miatt is látom a szomorú pillantását. Nem hiszem el, hogy megkérdezte. Azt hittem, hogy tök egyértelmű volt. Zihálva szedem a levegőt és totál kényelmetlenül érzem magam. A fenekembe szó szerint egy seprűnyél áll, a fejem felett koszos rongyok vannak kiteregetve, miközben a lábam mellett meg felmosó vödrök állnak. Csoda, hogy elférünk ketten.
- Talán mert így is van. - válaszolom nyersen és elkezdek mocorogni, hogy tudjak több helyet varázsolni. De egyszerűen képtelenség itt több helyhez jutni. Csak még több seprű bukkanik elő a semmiből.
- Szóval akkor tényleg kerülsz engem. - hüppög csalódottan. Nem válaszolok rá, mivel valahogy nem tudok foglalkozni vele. Ki akarok jutni erről a gusztustalan helyről. Ismét megmozdulok, de most Liam teste az aminek neki megyek. Érzem ahogy szedi a levegőt az orrán keresztül.
- Tudod eléggé félreérthető ez a jelenet most közöttünk - utalok arra, hogy úgy nézünk ki mint akik épp smároltak, vagy pedig még ennél is rosszabb dolgot csináltak. - És mivel nem akarom azt, hogy valaki ránk nyisson és elterjessze azt, hogy megcsalom a pasim, ezért követelem, hogy nyisd ki az ajtót! - a hangom reménytelenül cseng, és szinte már magam előtt látom, hogy mindjárt kinyitódik az ajtó és Louis meglássa azt, hogy Liam épp engem tapiz egy takarító szertárban.
- Kinyitom, ha elmondod, hogy mi bajod van velem - zsarol meg és még az orrát is felhúzza.
- Szemétlád! - mondom az arcába és a hatás kedvéért még a lábára is lépek, de szerintem meg sem érezte.
- Ez a szemétláda még mindig a legjobb barátjának tart! - emeli fel a hangját. Nem hiszem el amit mond. A legjobb barátok nem árulják el egymást. - Tudod Mira, én nem így képzeltem el ezt az egészet. Mikor megígértem, hogyha újra találkozni fogunk én úgy fogok viselkedni veled mintha semmi nem történt volna, komolyan is gondoltam. Tényleg még mindig Te vagy a legjobb barátom. Hiába nem találkoztunk öt éve. A szememben semmit nem változtál. - az alsó ajkamba harapok, de megszólalni nem tudok.
- Ha tényleg így gondolod, akkor mi a francért mutattad meg Catnek a közös képünket? - suttogom alig hallhatóan, viszont tudom, hogy minden szavamat hall. - Liam megígérted, hogy senkinek nem beszélünk a múltról!
- Jesszusom, Te azt hiszed, hogy elmondtam Catnek a kis 'gondunkat' ?  - elmosolyodok miközben két macskakörmöt rajzol az égbe és úgy mondja, hogy "gondunkat". Ezek szerint akkor mégsem mondott semmit. Ó, akkor rám nézve ez most eléggé kényelmetlen szitu. - Jaj Mira, néha annyira gyogyós vagy. - csóválja meg a fejét és megfogja az egyik tincsemet, hogy tudja a fülem mögé tűrni. Megremegek, ugyanis csakis Louis közelségét bírom elviselni.
- Honnan szedte azt a képet? - kérdezem kíváncsian.
- Imád utánam nyomozni - vonja meg a vállát. - Eléggé paranoiás, és nem is bízik bennem, de már megszoktam. - megfagyok és egyszeriben megint sajnálni kezdem, mint régen mikor mindenki bolondnak hitte csak azért mert látta a halott bátyját.
- Bocs, de a csajod őrült. - jegyzem meg. Felnevet, viszont nem szól semmit. - Viszont Te...
- Megváltoztam, úgy ahogy Te is - fejezi be helyettem. Vállat vonok. - Mit gondoltál mikor szőkére festetted  a hajad? - és azzal elkezd játszani a szőke tincseimmel. Tényleg Ő most lát így először.
- Kellett egy kis változatosság. - magyarázom egyszerűen.
- Helyes vagy. - mosolyodik el. Érzem, hogy elpirulok amin magam is meglepődök. Elfelejtettem, hogy Liam mennyire imád bókolni. Na igen, de ez már nem a régi kisfiús Liam. Ez már egy teljesen kész férfi Liam, aki a legjobb barátom.
- Nem akarsz kiengedni? - kérdezem.
- Te és Louis? - sejtettem, hogy előbb vagy utóbb meg fogja kérdezni ezt. - Mégis, hogy történhetett ez meg? Mármint olyan fura, hogy a haverommal jársz, én pedig még csak rá sem jöttem, hogy randizgattok. - túr bele a hajába gondolkozva. Szóval nem tudta.
- Hirtelen történt. Tudod a szerelmet nem lehet lelassítani. Csak jön és kész. - magyarázom szűkszavúan. Nem akarok pont vele Louisról beszélgetni.
- Barátok vagyunk? - vonja fel kérdően a szemöldökét. Elnevetem magam és a mellkasába fúrom a fejem. Jó őt újra a közelembe tudni. Már olyan rég óta vártam erre a pillanatra és most megtörténik.
- Örökké. - bólintok és egy hatalmasat szippantok az illatából. Nem akarom Őt elengedni, soha többé. Visszakaptam, többé nem engedem el...

6 megjegyzés:

  1. Ámen testvérem!
    Ez a rész tényleg írtó cuki lett! És újra barátok! Végre! De... ha ők nem jönnek össze később én nem tudom mit csinálok! Mira és Liam a világ legjobb párosa lenne... De a valóságban mondjuk én Zerrie - t shippelem, de Perrie - t, mondjuk mindenkivel shippelném... De rész egyszerűen perf lett! A hercegem megnevezés, pedig tényleg illik Louis - ra. A kis ,,szőke herceg"..
    Várom a holnapot, ámen testvérem!

    millió puszi,
    xx Bo.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mondjuk én Perriet nem shippelem egyikőjükkel sem :\

      Törlés
  2. Wiiii! Most tiszta happy vagyok! Már csak az kéne a teljes boldogságomhoz hogy összejöjjön Liammel. Egyébként ha ez nem is történik meg légyszi legalább egyszer csokolózzanak már. Ja egyébként hány részes lessz a töri, remélem azért ezt elárulod. Na nem rizsázok többet puszcsi ;)

    VálaszTörlés
  3. Késtem!Belátom! De sehol nem volt ingyen wi-fii, amiért nagyon restellem magam. Na de ennyit rólam! A rész nagon szuper, aranyos és cuki volt! Csak van az a fránya előérzetem hogy a holnapi nem ilyen lesz. Ajajajaj. Szóval siess a kövivel én itt leszek pontosan, remélem első komizóként!! Addig is szurkolok tovább!
    Puszi: Enci ❤❤❤

    VálaszTörlés