2012. augusztus 1., szerda

§10.-Inkább balszerencsés

El érkeztünk a 10. részhez is a komik pedig napról napra gyűlnek :) ha esetleg az előző rész furán tűnt volna, vagy azt hittétek hogy az én agyamból pattant ki, ..Tisztázzuk Liam a való életben fél a kanalaktól ! Amikor ezt megtudtam én egész nap szakadtam a nevetéstől mert szerintem vicces :D na mind1 komikat...

A szavam be tartott és így majdnem fél éjszakám ráment arra, hogy a fiúk után kerestem a neten. Elég sok érdekes dolgot megtudtam mit ahogy azt, hogy Louisnak barátnője van- jellemző, hisz azt mondtam rá hogy helyes- Eleanor aki helyes lány és nagyon illik Louhoz. És tényleg imádja a répát és van egy mű galambja akinek Kevin a neve. Szerintem ezek pont illenek hozzá.
Zaynek is van barátnője Perrie, mondjuk belőle nem néztem volna ki inkább Őt a rosszfiúk közé sorolnám akik csak egy éjszakát vannak a csajokkal nos vége. Ezek szerint tévedtem.
Niall pedig a banda egyetlen Ír tagja és imádja a hasát, Harry pedig hát tényleg az idősebb  nőkre bukik és nem szégyenli.
Liam után pedig direkt nem kerestem, mivel ha valamit el akar mondani akkor elmondja személyesen. Meg aztán ennyi erővel Ő is rám kereshetne a neten, hogy én milyen életet élek.

Reggel szokás szerint úgy ment minden ahogy én azt megszoktam. A konyhába érve csak apa volt ott, úgy látszik hogy a srácok ilyenkor még javában alszanak.
Mondjuk hajnali 3 kor mikor szomjas voltam és lejöttem, összefutottam Niallal akinek a kezébe egy szendvics volt mivel állítólag arra ébredt fel, hogy korog a gyomra. Ha így folytatja Lucy óránként főzhet, mert mindent feleszik. És ami a legjobb nem hízik el.
Sajnos reggelizni nem volt időm mert apának előbb be kellett mennie dolgozni és így előbb indultunk. Miközben róttuk a forgalmas utcákat bőven jutott időnk beszélgetni. Ezért szeretem a reggeli autózásokat.
- Szóval meddig maradnak nálunk a fiúk- emeltem fel tekintetemet a fizika füzetemből, de apa épp azzal volt elfoglalva hogy kikerüljön egy autót.- Ó és kösz, hogy szóltál róla- vetettem a szemére szemrehányóan. Már tegnap meg akartam neki mondani, mivel elég kellemetlen volt mikor beléptem és négy fiúval találtam szembe magam.
Szerencsémre pont akkor váltott pirosra a jelzőtábla így kénytelen volt válaszolni a kérdésemre.
- Hirtelen jött az egész. Vasárnap este te tanultál, Liam pedig untkozott és megkérdezte hogy nem-e lenne baj ha átjönnének a barátai, én pedig rá bólintottam- mondta sajnálkozva és felém fordult- Tudom, hogy nem vagyok oda Liamér...
- ...oda meg vissza vagyok tőle- fordultam el tőle és kinéztem a piszkos ablakon. Miért is kezdtem el beszélni pont Liamról, hisz apa imádja őt persze hogy védeni fogja és dicsőíteni az ötleteit. Ha ő szóba kerül apának akkor csak rajta forognak a gondolatai és még az arc színe is megváltozik. Én ezt nem értem, a volt feleségét utálja a fiáért meg rajong. Kezdem irigyelni Liamet, hisz elérte amiért jött , megkapta az apját most már boldog lehet. Fáj még csak rá gondolni is, hogy háttérbe szorultam.
- Emma !!!- emelte fel a hangját és csúnyán rám nézett. Pedig még nem is mondtam el, hogy mit gondolok az Ő drágalátas fiáról.
- Mi van ? Nem tehetek róla, hogy nem imádom úgy mint te- morogtam az orrom alatt és már alig vártam, hogy a gimi előtt legyünk mert már cseppet sem élveztem apa társaságát.
- Pedig szeret téged, látom rajta- csóválta meg a fejét és végre betért az iskola utcájába végül pedig megállt a kapu előtt. Szó nélkül kiszálltam, még csak hátra sem fordultam és mérgesen becsaptam az autó ajtaját.
Még, hogy engem Liam szeret. Na persze,akkor én miért nem látom rajta. Óh talán azért mert nem látok a gyűlölettől amit iránta érzek. Elvette az életemet, de most már az apámat is. Ezt nem fogom engedni az biztos, legyen apával csak ne előttem.

Dühös léptekkel mentem a szekrényem felé és mikor kinyitottam egyesével dobáltam bele a könyveket. Szinte észre sem vettem, hogy pontosan mellettem Lana és Aaron nyalakodnak. Megforgattam a szemeimet és megköszörültem a torkom.
-Muszáj itt?- tártam szét a kezem végül pedig bevágtam az ajtót.
- Mi az?- nézett rám nagy szemekkel Lana és eltávolodott Aarontól aki még utoljára nyomott egy puszit a szájára majd elment.
- Mi a baj? Megmondom mi a baj- LIAM- keltem ki magamból, de jobbnak láttam ha halkabbra fogom a hangom mert akik a folyosón voltak mindenki felém fordult.
-Óh csak ő- mondta hanyagul Lana és belém karolt közben pedig elmeséltem neki az egész töröténetet a fiúkkal.
Mikor az osztályba értünk volna pont akkor csúszott ki a számon a banda neve, Lana pedig rögtön megtorpant és nem mozdult többet.
- One Direction nálatok van ? - hirtelen gyorsabban szedte a levegőt és az egyik füzetjével legyezte magát nehogy elájuljon. Mindig is tudtam, hogy oda van értük, de hogy ennyire az már azért egy kicsit túlzás. Ráadásul úgy hogy ott van neki Aaron. Ha nekem lenne pasim biztos nem tudnák így más fiúról ábrándozni. - Harry Styles nálatok van, te meg itt panaszkodsz- nézett rám lenézően én pedig csak kifújtam a levegőt- Liamot még megértettem, de hogy a többiek is- ábrándozott én pedig csak behúztam az osztályba és leültünk a padunkhoz- Mázlista- tette még hozzá, de pont akkor jött be a terembe Lily is.
A földet pásztázva leült az utolsó padba és nem szólt senkihez. Ekkor jutott az eszembe, hogy segíteni akartunk neki Lanával és ezt be is tartom.
- Lana- böködtem meg és Lily felé mutattam aki egymagában üldögélt. Lana oda fordult és elhúzta a száját. Úgy látszik még mindig nem rajong az ötletért, hogy barátkozzunk vele. Pedig már tudhatná ennyi év után, hogy én amit egyszer a fejmbe veszek azt meg is csinálom.
Így vállat vontam és felálltam a székről közben pedig az órámra pillantottam, hogy hány perc van még a csöngetésig. Szerencsére épp elég, hogy be tudjak mutatkozni és megmondani neki hogy ebédeljen a mi asztalunknál.
- Szia- néztem rá egy apró mosollyal Ő pedig nagy szemeket meresztett rám. Szerintem furcsálta, hogy oda mentem hozzá. Hát a stílusa még mindig nem változott, ugyan az a nadrág, cipő csak  a kócos vörös haja volt összekötve lófarokba. Kétségsem fér,erre a lányra nagyon rá fér a segítség. Jobbat nem is érdemelhetne nálam, majd én igazi menő csajt faragok belőle aki után döglenek a pasik- Én Emma Sparks vagyok, és Ő ott a barátnőm Lana Spell- mutattam barna hajú barátnőmre aki épp az előttünk ülő Nathannal merült mély beszélgetésbe. A srácról tudni kell egyszer Aaron és a haverjai összeverték, amiért Lanat el akarta hívni egy baráti fagyira. Azóta mindenki tudja, hogy Nathan fülig oda van Lanaért már évek óta. Szegény srác nem is veszi észre, hogy semmi esélye nincs nála.
- Öhm helló Lily vagyok- mondta egy kissé félénken és elkezdte a kezét tördelni.
- Csak gondoltam szólok, hogyha van kedved ebédelj velünk- mondtam egy barátságos mosoly kíséretében de pont akkor jött be a fizika tanár így kénytelen voltam vissza ülni a helyemre. Suttogva elmeséltem Lanának a fejlemnényeket aki nem örült annyira neki mint én.
○○○
- Nem tudom Emma én szeretem ezt a stílust- épp az ebédlőben voltunk és próbáltam rászedni Lily-t hogy bízzon bennem. Nem akart belemenni, hogy változtassam átt- San Diegóban mindenki oda volt értem. Menő voltam, de itt olyan vagyok mint egy fertőző vírus- ivott a narancslevéből de többet nem szólalt meg. Elég sok mindent megtudtunk róla és így most már Lana is máshogy állt hozzá. A szülei egy gyárban dolgoznak szinte egész nap és csak éjjel lássa őket. Régi városában a deszkások közé tartozott és szívből utálja a lányos dologokat. 
- Épp ezért kell a változás, hogy itt is menő légy- mondtam keményen, hogy érjem el a célom. Nem fogom engedni, hogy Mindy szekálja egész végzős évünkig ami még két év.- Bízz bennem, nem fogod megbánni.
- Hidd el tényleg rá bízhatod magad Emre. Mikor először mentem randira Aaronnal Ő sminkelt, csinálta a hajam és adott ruhát. BUMM Aaron pedig rögtön az első randinkon megcsókolt- emlékezett vissza a napra pedig már egy éve volt. Hát igen tényleg kitettem magamért, de megérte mivel nem sok lányt csókolnak meg az első randin.
Lilyn látszott, hogy gondolkozik én pedig imádkoztam, hogy bólintosn rá. Néhány percig szótlanul ültünk majd ismét a vörös hajú lány szólalt meg.
- Oké legyen- egyezett bele egy fancsali mosollyal. Tudtam, hogy nem fog tudni ellenállni a nézésemnek. Sok emberre hatottam már vele- De semmi nagy felhajtás- emelte fel a mutatóujját mintha fenyegetne.
- Esküszöm- öleltem meg nevetve és ránéztem hálásan.
- Egyébként, hogy állsz a One Directionnal?- tért el a témától Lana és elkezdte a körmeit nézegetni nehogy véletlenül rám kelljen néznie. Most minek kellett ezt kérdeznie. 
Úgy látszik Lily sem értette mert csak bámulta Lanát szótlanul. Az hittem a suli az egyetlen hely ahol nem kell a fiúkról hallgatom erre fő pont a legjobb barátnőm árul el.
- Miért?- kérdezte értetlenül Lily és érdeklődve fordult Lana felé én pedig csak elkezdtem a villámat forgatni az újjaim között.
- Ó ha már délután úgyis Emékhez mész akkor jobb ha felkészülsz- mondta nyugodtan Lana a szemei pedig ravaszul csillogtak. Élvezte a helyzetet, hogy engem gúnyolhat. Tudta nagyon jól, hogy utálom Liamot, de csak azért is szóba hozza. Lily Lanáról rám kapta a tekintetét, de én nem szóltam semmit- Nos Emma Liam mostohahúga- mondta úgy mintha a világon ez lenne a legjobb dolog. Éreztem, hogy elvörösödök mint mindig amikor idegen előtt szóba kerül. Ilyenkor mindenki azt hiszi, hogy puszi pajtások vagyunk és én is híres sztár vagyok. Pedig mekkorát tévednek. Mint tűz és víz.
- Na ne hülyéskedj már- Lily teljesen kifordult önmagából. Elkezdett a székén fészkelődni és gyorsabban szedte a levegőt is. Mint egy őrült rajongó.
- Pedig igen- bólogatott hevesen Lana és az üdítőjébe kortyolt a hatás kedvéért. Mintha én itt sem lennék. - És most még a többi négy srác is náluk van.
- Komoly?- kerekedett el Lily szeme és rám nézett, hogy tényleg igaz-e amit Lana mondott.
- Igen komoly. Milőtt apa elvette volna anyámat előtte már házas volt Liam anyjával aztán egy év után elváltak. Most pedig nálunk vakációzik,de mivel unatkozott elhívta a haverjait- magyaráztam, hogy nehogy valamit félre értsen- De jobb ha az elején tisztázzuk. Liam és én gyűlöljük egymást. Én személy szerint mindig letagadom mivel nem tartom még a mostohatesómnak se. 
- Azta- csodálkozott Lily, de szerintem a végét nem is hallotta annyira el volt foglalva a hallottakkal.- Szerencsés vagy !
- Inkább balszerencsés- vontam vállat unottan, de pont akkor csengettek be.- Akkor késő délután nálunk- szóltam még hátra Lilynek majd elindultam az egyik terembe angol órára...


12 megjegyzés:

  1. Hey, D!
    Tök jó lett!;)
    Nekem állatira tetszett, főleg, hogy összebarátkoztak Lilyvel. Kíváncsi vagyok a további fejleményekre vele, meg persze a többiekkel kapcsolatban.:)

    xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szia örülök h tetszik, hát a töri most veszi csak igazán kezdetét :D

      Törlés
  2. Szuper lett!!:$$
    Mar varom a kovit!!:))) siess vele:D

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó lett!! Siess a következő résszel!! :D

    VálaszTörlés
  4. Jó mint mindig...:DD
    siess a kövivel.:D
    pusz. Fancsi.

    VálaszTörlés
  5. Fantasztikus! Siess a kövivel! Nagyon!:)

    VálaszTörlés
  6. Szia!
    Nagyon tetszik. Főleg a stílus, ahogy írsz. Várom a következőket! Siess :)
    És köszi a kommentet :D
    Puszi: B.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát köszi :D és szívesen írtam komit és majd még megyek :D oké sietek

      Törlés
  7. Szia.! Először is, csak annyit, hogy iszonyatosan tetszik a blogod! Néhány hibát leszámítva, szinte tökéletes. Mivel még nemrég találtam így csak tegnap óta olvasom, s máris eljutottam a 9. részig. De van egy kis gond. A gond az,hogy a 9.részt sehogy sem tudom megnyitni, viszont anélkül nehezen tudnám tovább olvasni a blogodat. Ha lehetne, nem-e tudnád elküldeni valamilyen formában a 9. rész szövegét nekem? Nagyon sokat jelentene. Köszönöm. xx.

    VálaszTörlés