2012. augusztus 6., hétfő

§11.-Minden jött magától

Ezer bocs, hogy eltűntem, de elment a netem és nem tudtam feljönni :) Viszont ez most szerintem nagyon izgisre sikerült :D

Lily és nagyon jóban lettünk és amióta teljesen új külsőt varázsoltam neki még Lana is a barátnőjeként tekinti. Suli után minden nap hármasban vásárolni megyünk vagy csak beülünk valahova. És most már tényleg lányos kinézete van. Hosszú vörös haját minden nap vasalja, és már nem szakadt farmerokat hord sőt a minap még szoknyát is láttam rajta. Egy szóval büszke voltam rá és magamra is mert szerintem egész jó munkát végeztünk. Már csak az maradt hátra, hogy keressünk neki egy hozzá illő pasit ami a legnehezebb feladatnak bizonyult.
Lily csak a drogos, piás pasikról akart hallani akik csak megfektették volna.  Próbáltuk elmagyarázni neki, hogy azok nem hozzá valók de hajthatatlan volt. Lana még arra is képes volt, hogy bemutatta Őt Aaron haverjainak. Ráadásul minél hamarabb akart magának mert szerinte csak akkor lesz normális gimnazista lány. Ha engem kérdeztek Lily, San Diegóban egy kiélt ribanc volt és ezt akarja itt is folytatni.
Így aztán, hogy ezt a rossz szokását feladja pasi kereső körútra indultunk a városba. Csak sajnos a dolgok fordítva sültek el mivel nem Ő esett szerelembe, hanem én méghozzá az új osztálytársunkba Jay Tylorba aki fél évet fog hozzánk járni mivel cserediák.

Emlékeztek amikor azt mondtam, hogy én soha a büdös életben nem szeretnék bele egy gimis srácba? Hát pedig néhány napja pontosan ez történt.
Spanyol óránk volt és a csengetés után néhány perccel nyitódott az osztály ajtaja és megjelent az ajtóban egy napbarnított bőrű, fekete hajú fiú aki mosolyogva pásztázta végig a termet majd egy pillanatra megálltak a szemeim rajtam. Éreztem, hogy elvörösödök de azért küldtem felé egy apró mosolyt.
- Á gondolom te vagy az új cserediák Spanyolországból- nézett rá a tanár majd tetőtől talpig végigmérte. Akkor már értem miért van ilyen tökéletes alakja és színe-
- Igen én vagyok- bólintott a fiú- Jay Tylor vagyok- mutatkozott be mosolyogva majd a tanár bökött az előttünk lévő padra, hogy üljön le Nathan mellé. Ezt a mázlit most gyönyörködhetek rajta egész nap.

Ezek után pedig minden jött magától. Az egyik szünetben elkérte tőlem a füzetem és elkezdtünk beszélgetni. Nagyon jól megértettük egymást és még fel is ajánlkozott, hogy Ő majd korrepetál spanyolból. Rögtön rábólintottam, hisz vétek lett volna kihagyni egy ilyen segítő kezet.
De előtte még…
- Emma buli lesz Nathanéknál gondoltam eljöhetnél velem- ült le mellém az ebédszünetben az én szívverésem pedig majdnem leállt. Jay a suli legmenőbb pasija buliba hív engem. Engem aki még eddig soha senkivel nem mentem el a suliból és ezáltal még az első csókomon sem vagyok túl. Tudom 16 vagyok de eddig nem volt senki olyan aki méltó lett volna ( ez most elég nyálasan hangzott ) Viszont azt hiszem eljött az ideje, hogy túlessek rajta és ehhez pont tökéletes Jay.
- Te most randire hívsz? – pattantak ki a szemei közben pedig vigyorogtam ne kérdezzétek ,hogy miért de szerintem a boldogságtól.
- Aha- bólintotta majd félve felém pillantott- De ha neked ez túl gyors akkor csak barátként megyünk- kezdett el szabadkozni én pedig rögtön félbe szakítottam.
- Nem, nem én is pont a randire gondoltam- szakítottam gyorsan félbe és éreztem, hogy tetőtől talpig elvörösödök mint mindig amikor zavarban vagyok.
- Akkor ezt megbeszéltük- nyugodt meg és mielőtt elment volna egy puszit adott az arcomra. Olvadva kaptam oda a kezem ahol megérintette az arcom közben pedig neki dőltem a széknek. Ez nem hiszem el, hogy mind velem történik meg. Szerelmes vagyok de nagyon.
- Hé Júlia azért ne olvadj el mert szegény takarítónőknek munkát adsz- éreztem ahogy újabb két test ül mellém. Meg sem lepődtem, hogy Lily és Lana voltak azok akik ravaszul mosolyogtak.
- Jay…
- Tudjuk. Szombaton Nathannál buli és randire mentek- mondta Lana úgy mintha az előbb itt ült volna mellettem és végig hallgatta volna az egész beszélgetést.
Gyanakodva fordultam felé , Ő pedig csak a plafont kémlelte.- Feltűnően csináltátok.
- Vagy inkább hallgatóztatok- mondtam bunkón de végül elnevettem magam. Nem tudok rájuk haragudni mivel úgyis elmondtam volna nekik és így hallhatták a saját fülükkel.
- Most mennem kell, de majd délután átmegyek hozzátok és mindent elmesélsz- állt fel Lily az asztaltól és már el is viharzott
○○○

Délután mikor haza értem a fiúk épp a TV előtt ültek és popcornot ettek közben pedig Pokemont néztek. Már meg sem lepődtem rajta, hisz Liam mondta hogy oda vannak érte.
- Sziasztok- köszöntem hangosan mikor az ajtóban álltam Ők pedig csak nagy nehezen emelték fel a tekintetüket a képernyőről- Látom el voltatok egész nap.
- Eléggé- vont vállat Liam de nem nézett rám inkább csak a szájába tömött még több kukoricát és már a száját sem tudta kinyitni.
- Remek- bólogatta szinte magamnak aztán meguntam , hogy még csak rám se hederítnek- Ha valakit érdekel, hogy mi van velem  a szobámba megtalál- mondtam hangosan de választ így sem kaptam. Mérgesen vállamra kaptam a táskám és felmentem a szobámba.
Átvetkőztem és neki kezdtem a tanulásnak. Már javában csináltam a házi feladatomat amikor kaptam egy SMS-t. Az ágyamra másztam és felvettem a telefonomat aminek a kijelzőjén Jay neve állt. Az üzenet nem volt hosszú mivel csak ennyi állt benne : Örülök, hogy randink lesz J xoxo Jay.
Mosolyogva dőltem a térdemre és álmodoztam. Úgy néz ki, hogy nem csak én érzek így iránta. És ez annyira jó mivel tökre normális és aranyos is.
- Hiányoztam cica-mica? – nyitódott az ajtó és hirtelen Zayn ugorott az ágyamra én pedig rögtön felpattantam nehogy véletlenül rám essen. Azt sem tudtam, hogy hol vagyok de őt nem nagyon érdekelte. Kényelmesen elhelyezkedett az ágyamon mintha a saját szobájában lenne.
- Őszintén?- húztam fel a szemöldököm és leültem az asztalom előtt álló székre, de azért felé fordultam- Nem nagyon- húztam el a számat sajnálkozva.
- Ez most szíven ütött- tette a szívéhez a kezét mintha annyira végig sértettem volna. Én nevetve felvettem a földről egy vánkost és hozzá vágtam ami szépen fejbe találta de azért röhögött.
Ám a nagyobb probléma  még csak ez után jött. Mikor a vánkos fejbe találta eldőlt újra az ágyon és valahogy a keze közé került a telefonom aminek a kijelzőjén Jay SMS-je virított. Zayn mintha az Ő üzenete lenne elolvasta közben pedig az arcán megjelent egy gonosz mosoly. – Jay ? Ő a pasid?- húzogatta a szemöldökét engem pedig elkapott a pulykaméreg.
- Add vissza- vetettem rá magam, de Ő elvesztette az egyensúlyát és így mind ketten a földön kötöttünk ki.
Ő volt alul én pedig felette közben pedig röhögött. Észre sem vettük, hogy a szánk már teljesen összeért. Éreztem ahogy aprón szedi a levegőt és akkor…megtörtént. Előrébb hajoltam és megcsókoltam. Éreztem ahogy a feje megbillen majd visszacsókol. Nem tudom miért csináltam csak azt hogy jó volt. Talán azért mert féltem a szombattól és attól, hogy akkor kell először csókolóznom és nem akartam előtte égni. Most pedig itt volt Zayn és jó volt az alkalom. De neki barátnője van meg amúgy sem érzek iránta semmit.
Észbe kaptam végül pedig eltávolodtam tőle és lemásztam róla aztán pedig sajnálkozva ránéztem.
- Én sajnálom- hajtottam le a fejem szégyenemben- Tudom, hogy barátnőd van, de én csak azért csináltam hogy gyakoroljak- kezdtem el szabadkozni. Persze ezt a legkönnyebb de más most hirtelen nem jutott az eszembe. Nem akartam, hogy összevesszünk vagy ribancnak higgyen.
- Gyakorolni?- húzta fel a szemöldökét értetlenül. Most szerintem az lesz a legjobb ha elmondok neki mindent. Ennyit megér.
Így aztán elmeséltem neki mindent. Hogy randizni megyek Jayel aki nagyon tetszik csak nem akarok előtte égni mivel még nem csókolóztam.  
Meglepetésemre még csak nem is nevetett ki, ugyan úgy mosolygott mint eddig.
- Haragszol?- kérdeztem aggódva és lesütöttem a szemem.
- Rád ?- emelte fel a fejem, hogy nézzek rá- Soha !- nézett a szemeimbe mosolyogva és újra közeledett felém. Nem távolodtam el tőle, hagytam hogy szánk újra össze érjen és most nem én kezdem hanem ő.
De ekkor újra nyitódott az ajtó
- Emmus Li…- az ajtóban Liam tűnt fel aki meghökkenve ránk nézett. Én Zayn nyakát karoltam át, Ő pedig egyik kezét a derekamra tette és úgy húzott a magához a másik keze pedig a combomon pihent. Mikor megpillantottuk rögtön szétrebbentünk és ijedten pislogtunk egymásra. Lopva ránéztem Liamra aki teljesen elfehéredett, arcáról pedig a gyűlölet sugárzott- …ly van itt- fejezte be a mondatot majd sarkon fordult és becsapta maga után az ajtót.
- Ez nem semmi- sóhajtott fel Zayn és felállt közben pedig elkezdett fel- alá járkálni a szobában.
- Hát nem- válaszoltam és csak bámultam magam elé. Féltem attól, hogy Zayn kapcsolata miattam megy tönkre Perrievel, vagy netalántán Jay fülébe jut és akkor oda a randinak.
- Beszélnünk kell Liammel, hogy félreértette a helyzetet. Én komolyan nem szeretlek vagyis jó csaj vagy meg minden, de nem járnák veled- túrt bele megsemmisülten a hajába. Nem estek rosszul a szavai mivel én sem gondoltam másképp.
- Tudom- állítottam le, hogy végre megnyugodjon – Hisz mondtam, hogy… Inkább beszélek Vele- remek már egy értelmes mondatot sem tudok kinyögni. Megvontam a vállam majd elindultam megkeresni Liamet…

/LIAM/
Amióta itt vannak a srácok tényleg nem unatkozok, viszont alig látom Emet. Tisztára megváltozott ráadásul ez az új barátnője nagyon nem szimpi. Minden nap nálunk van és a srácokkal akar lógni ráadásuk tökre nyomul is. Libabőrös vagyok tőle akár hányszor meglátom. Em pedig boldog, hogy ilyen barátnője van na nem mintha sokat tartózkodna otthon. Ha bele gondolok, hogy a fiúk már csak egy napig lesznek itt megint elmegy az élettől a kedvem. Egyikőjük sem megy vissza a villába hanem haza mennek így én még mindig itt maradok mivel anyának új pasija van akit egy újságból ismertem meg. Szép anyám van mi, elmegy egy fotózásra Los Angelesbe nos egy sztriptíz táncossal meg haza jön. Hát köszi én abból nem kérek.
Szóval zajlik az életem én pedig élvezem. Egy jó dolog van benne mikor Em nincs otthon- szó nélkül tudjuk nézni a Pokemont, de valahogy mindig a végére haza jön mint ma. Ilyenkor már nem is figyel ránk hanem szó nélkül felmegy a szobájába mérgesen, amiért nem vesszük figyelembe.
- Hisztis tyúk- csóválta meg a fejét Lou mellettem mikor Em felment a szobájába de előtte még tette az eszét- Ezért nem csípem a húgaimat.
- Én meg ezért szeretem- dörzsölte össze a tenyerét Zayn és gonoszul felnevetett- Ha nem bánjátok, dolgom van- kacsintott egyet majd egyenesen fel ment az emeletre.
- Most azt hiszem sajnálom Emmát- gondolkozott Niall de azért még mindig evett. Van benne valami mivel Zayn imádja szédíteni a csajokat. Azt azért el kellett volna mondanom, hogy Em más mint a többi csaj. Na, mindegy majd magától is rájön.
Mikor újból visszafordítottam a fejem csengettek az ajtón. Nagy nehezen feltápászkodtam majd kinyitottam. A régen nem látott személy – Lily.
- Szia Liam- pislogott sokat, hogy vegyem észre de én csak megforgattam a szemem. Utálom. Szó nélkül bejött és már le is ült a kanapéra- Harry új hajad van?- nézett rá a mellette ülő göndörkére aki unottan ránézett.
- Nem, megmostam- válaszolta egyszerűen, de hangjában érezni lehetett, hogy ő is olyan véleménnyel van Lilyről mint én.
- Óh, jól néz ki- bókolt a lány én pedig jobbnak láttam, ha elhúzom innen.
- Em a szobájában van, gyere- húztam fel a kanapéról és magam sem tudom, hogy miért, de felkísértem. Persze az egész utat végig fecsegte, amiből én semmit nem értettem.
Aztán végre megérkeztünk és kopogás nélkül benyitottam.
- Emmus Li…- a látványtól még a szó is belém fagyott. Zayn és Emma csókolóztak. De nem csak olyan sima csók volt hanem rendesen élvezték. Már ott tartottak, hogy a feketeség keze az én Emmusom combján pihent. Na nem mintha Em ellenkezett volna. Kezeim ökölbe szorultak, de jobbnak láttam ha befejezem amit elkezdtem- …ly van itt- fejeztem be majd sarkon fordultam és becsaptam magam után az ajtón és egyenesen a szobám felé vettem az irányt. Az úgy szintén becsaptam majd a fejem belé vertem.
Nem akartam elhinni, hogy pont Zayn volt az. Miért Ő? Hisz barátnője van meg aztán nem is való Emhez. Ő olyan törékeny és ártatlan, míg Zayn egy rosszfiú.
Elkezdtem fel-alá járkálni a szobámban közben pedig próbáltam nem rájuk gondolni. De valahogy mindig magam előtt láttam ahogy Zayn Em combját fogdossa közben pedig hevesen csókolóznak.
- Bassza meg, nekem kéne a helyébe lennem- csaptam rá keményen az asztalra aminek az lett az eredménye, hogy megfájdult a kezem. Hogy lehet az, hogy Zaynek ilyen hamar sikerült nekem meg nem. Pedig én is már voltam vele kettesben és már bikiniben is láttam. Asszem itt már nagy gondok vannak mivel most legszívesebben vissza mennék és eltörném Zaynek azt a kezét amivel Em combját fogja.
Felsóhajtottam és leültem az ágyamra. Nem  vagyok normális, hogy így gondolok a barátomra. Semmi közöm nincs hozzájuk, de akkor is miért olyan szar érzés ?
Ajaj ugye nem lehet, hogy nekem most az az ’sz’ szós érzés a bajom ? Az nem lehet, hisz a mostohatesóm meg aztán nem is vagyok vele olyan jóban. Nyugi Liam amíg nem mondod ki magadban azt a szót addig nem kell semmitől tartanod…

12 megjegyzés:

  1. Jaaaajjj...imádom!!! Nagyon jól írsz! Gartula!:) Ugye holnap hozod a kövit?:OO :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia
      köszönöm a dícséretet jól estt :D ♥
      Hát majd meglátom mikor hozom :)

      Törlés
  2. IMÁDTAM!!!!(L) ez eddig a legjobb rész!!(szerintem.:D)
    az állam a földet verdeste amikor azt olvastam "Bassza meg, nekem kéne a helyébe lennem" nagyon jóó! holnap hozd a kövit!!!:DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia
      Hát az a mondta tényleg mindent vitt :D próbálok egy kicsi más Liamot faragni az eredetinél xD

      Törlés
  3. Ez...ez...nem győzöm hangsúlyozni hogy mennyire jó :D Főleg a Zaynes rész tetszett :D
    Minél hamarabb a következőt :D
    Azt még megjegyzem,hogy ez az egyetlen blog, ami megfogott és amit rendszeresen olvasok :D
    Üdv. Szandee ×

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia.
      Zayn hát igen. 3.Kedvenc :D
      köszi, hogy a rendszeres olvasóm vagy :P és örülök h tetszik

      Törlés
  4. Egyszerűen imáádom!! :)
    jöheet a következőő réész :DD

    VálaszTörlés
  5. ezz ku*va jóó let siess kövivel lééééééééééééééégyszi:DD remélem nem fog járni azzal a Jay-jel hanem inkább Zayn-nek:D nekem amúgyis ő a kedvencem és imádom ha körülötte forog legjobban a világ..*-*:DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia.
      Hát most nem fogom lelőni a poént. Majd minden idejében kiderül xD

      Törlés
  6. ez egyszerűen szavakkal leírhatatlan annyira jó lett!!!
    a Zayn-es részen én nekifogtam rágni a körmöm.
    kövit!!!
    :)

    VálaszTörlés