2012. augusztus 27., hétfő

§30.-Ez most ugye csak egy vicc?

Hellóóó ! Remélem a tegnap bejegyzésemen senki nem sértődött meg *.*...viszont nagy meglepetésemre 9 komi összejött...inkább már nem is töröm rajta az eszem, hogy-hogy lehet. Pedig én tényleg nem akartalak fenyegetni vagy ilyesmi o.O Ez a rész hát...olyan unalmas lett, de azért remélem meglesznek a komik :D

Végre valahára aztán elérkezett az indulás napja. Igazság szerint még soha nem voltam ennyire boldog, hogy mehetek a nagyihoz. Általában csak unott képet vágtam és alig vártam, hogy vissza jöhessek Londonba mivel Texasban a nagyin kívül nem volt senkim. De megérte az a néhány hét mivel annyi muffint ehettem amennyit csak akartam. Sőt sokszor már azt hittük muffinmérgezésben fogok meghalni. Ezért megérte oda menni meg a farm miatt ami tele volt lovakkal meg más állatokkal amit itt nem látok.
Azonban most izgatott voltam és alig vártam, hogy végre felüljünk a gépre ami történetesen egy magángép volt a srácok miatt. Mivel menő sztárok nem jöhettek átlagos géppel a rajongók miatt akik ki tudja mit csináltak volna ha meglátták volna kedvencüket az egyik gépen.
Így aztán elintézték – igazából nekik természetes volt- egy luxos gépet amiben én még életemben nem ültem. Pedig ez nagy szó volt tőlem mivel apával minden évben eljárunk valahova kirándulni és általában az első osztályon utaztunk és ott is minden vágyamat kielégítették.
De ez maga volt a tökély. Ha akartuk volna mindenki ülhetett volna vagy akár feküdhetett volna külön. A légikisasszonynak csak csengetni kellett és már ott is volt. Akár mit kérhettünk Ő már hozta is. Komolyan itt még simán el is laktam volna.
Lanával csak nagy szemeket meresztettünk egymásra majd tátott szájjal bámultunk. Végül Liam zökkentett ki a mélázásból és lenyomott az egyik ülésre majd mellém ült.
Amúgy még mindig nem tértem rendesen magamhoz mivel valahogy pont az ablak mellé kerültem a gép pedig akkor szállt fel. Ilyenkor mindig olyan rossz érzésem van és ostoba filmek jutnak az eszembe amik lezuhantak. Lopva ránéztem a mellettem ülő Liamra akinek szinte fel sem tűnt, hogy mellette a barátnője totál be van szarva. Ő csak a telefonját nyomkodta nyugodtan. Sőt a többiek is nagyon jól elvoltak maguknak.
Lana egy női divatmagazint olvasott és teljesen bele volt merülve. A mögötte ülő Zayn fülében fülhallgató volt közben pedig a telefonján válogatta a zenéket. Lou pedig kényelmesen elhelyezkedett fekve az ülésen a hasán pedig a laptopja pihent.

Az út hátralevő része elég kellemesen telt. Ha nem lett volna Liam már rég bealudtam volna. Hála neki egész jól elszórakoztunk így ketten.
Eleinte fényképeket készítettünk magunkról miközben hülye fejeket vágtunk be. Aztán percekig azon röhögtünk, hogy nézünk ki. Legalább lett egy új háttérképem a telefonomra ahogy Liam az arcomat nyalja én pedig elhúzom a számat undorodva.
Később a felhőket néztük közben pedig megvitattuk, hogy mire hasonlítanak. Jó móka volta, csak aztán besötétedett így nem láttunk semmit.
- Amúgy Texasban komolyan cowboyok vannak?- szólalt fel Lana és felpillantott az újságából és kérdően rám nézett. Jó kérdés mivel én minden évben jártam ott, de soha nem találkoztam velük. Ezek szerinte el vagyok maradva.
- Ne már, olyan ruhát nem hoztam magammal- nézett fel rá aggódva Zayn . Esküszöm, sokszor rosszabb mint egy lány. Könyörgöm fiú. Oké nézzen ki jól, de nem túlzás már ez egy kicsit?- Meg amúgy is én nem veszek fel kalapot, mert tönkre teszi a séróm- húzta fel az orrát és megigazított fekete haján egy tincset.
- Most te arról a buzis fejedről beszélsz?- röhögött Lou hátulról én pedig képzeletben lepacsiztam vele. Ezek a bepökései mindent megérnek. És mindig olyan jó pillanatban mondja.
- Ha-ha-ha- nézett rá gúnyosan Zayn majd újra a fülébe tette a fülhallgatóját.  Louis nem úgy nézett ki mint aki megsértődött barátjára mert folytatta filmnézést.
Azért sajnálom, hogy végül Harry és Niall nem jött velünk. Pedig jó buli lett volna velük. De ha egyszer nem akkor nem. Igazuk van a család tényleg fontos meg aztán amúgy is olyan keveset láthassák őket.
Késő délután volt mikor végre leszálltunk a gépről. Mind az öten fáradtak és éhesek voltunk. Oké tényleg tele zabáltam magam mindenféle vacakkal ami nem vette el az éhségemet. Nekem rendes kaja kellett mondjuk egy McDonalds vagy valami hasonló. Mindegy csak ne fagyi legyen mert abból most egy életre elegem lett, hála Liamnak.
Kitalálta, hogy versenyezzünk melyikünk bír legtöbbet megenni belőle. Lana már az elején kiesett mivel szerinte túl hizlaló. Így végül három sráccal maradtam akik nem úgy néztek ki mint akik veszíteni akarnak. Végül holt verseny lett Louis és köztem.
Azonban a közelben egy étterem sem volt amit a többiek is észre vettek.
- Oké Em hol van itt egy McDonalds?- nézett rám kérdően Lou én pedig csak elkezdetem az egyik lábamról a másikra állni. Most, hogy a csudában mondja meg, hogy ez itt egy farm ahol csak kocsmák vannak? Itt mindenki azt eszi amit megtermel, semmi vett kaját.
- Öhm…hát azt elég nehéz lesz itt találni- túrtam bele a hajamba majd mind a négyen olyan furán rám néztek. A java pedig még csak ez után jött.
Ugyanis a nagyi kedvenc szomszédját küldte értünk akinek talán a világ legrégebbi kocsija volt. Mikor nyikorogva begördült elénk Zayn és Lana majdnem sírva fakadtak, Liam elkezdett hátrafelé trappolni mivel mikor Mr. Jones megállította a motort az olyan hangot adott mintha felrobbant volna. Pedig ez itt menő autónak számított.
- Nézz már oda a kicsi Suzy- jött elém nagy nehezen Mr.Jones aki egy lyukas kalapot viselt és a kora miatt már csak bicegni tudott. Ruhái is eléggé szakadtak voltak, de ez itt senkit nem érdekelt mivel senki nem volt gazdag.  Vigyorogva rám nézett a srácok pedig nem tudták, hogy fojtsák el a nevetésüket mikor megláttak, hogy az öregembernek csak egy foga van. Legalább a nevemet tudná. Akár hányszor itt vagyok mindig így hív pedig már ezerszer a fülébe rágtam, hogy Emmának hívnak.- Suzy engem küldött, hogy jöjjek eléd mivel Ő nem tudott.
- Jó napot- köszöntem neki mosolyogva Ő pedig büszkén kinyitotta tragacsa ajtaját és boldogan szállt vissza a volán mögé. Valahogy nem voltam tőle elragadtatva, hogy vele kell mennünk, hisz már eléggé öreg , lehet már nem is lát jól.
Viszont azt akartam, hogy  a srácok tényleg élvezzék az ittlétet meg amúgy is azt mondtam nekik, hogy ez egy szuper hely. Szóval úgy kell csinálnom mintha boldogan szállnák be.
Mikor azonban elindultam egyikőjük sem jött felém. Kérdően rájuk néztem, végül csak Liam csatlakozott hozzám, de ő arcán is látszott a félelem. Tudtam, hogy csak azért követett mert a barátnője vagyok.
- Én abba a micsodába nem szállok be- ellenkezett Zayn és összekulcsolta a kezeit- Nézzetek rá ki tudja meddig bírja. Én még élni akarok.
- Élni is fogsz mivel tök…biztonságos- Liam elhúzta a száját mikor az autóra nézett. Igazából szerintem magának sem hitte el amit mondott mivel mikor kinyitotta volna az ajtót az kis híján a lábára esett mivel leszakadt. Szó szerint a lába előtt alig egy centire volt.
- Letörted  az ajtót? Komolyan, hogy csináltad?- Lou röhögve nézte barátját aki még mindig a földön fekvő ajtót nézte megkövülten- A kezébe maradt- úgy látszik még mindig nem hiszi el amit látott mivel olyan hihetetlen arcot vágott.
Mr. Jones úgy látszik  meghallotta, hogy valami történt mert néhány percen belül újra köztünk volt és egyhangúan nézte a földön heverő ajtót.
- Uram elnézést. Én nagyon sajnálom, nem tudom, hogy történt mivel eddig ilyen még soha nem történt velem- szabadkozott Liam és hadarta a magáét csak , hogy nehogy megharagudjon rá a kocsi tulajdonos.
- Ez ? Semmi. Mindig ezt csinálja- vont vállat Mr.Jones és úgy néztünk rá mint egy bolondra- Na de szálljatok már be- tette még hozzá én pedig kérően rájuk néztem.
- Ha még történi ilyen akkor én benne vagyok- vont vállat röhögve Lou majd beszállt az anyósülésre. Ő komolyan élvezte ezt a helyzetet sőt szerintem örült neki.
- Sokba fog ez kerülni – fenyegetett Lana- Ha nem ez a cipőm lenne rajtam akkor inkább gyalogolnák- mutatott magas sarkújára majd feszengve beszállt hátulra.
Tudtam, ha már kettő meg van akkor Zayn is belemegy. És igazam volt valamit még morgott az orra alatt, végül pedig beült Lana mellé. Liam nem mondott semmit mivel szerintem még mindig nem tudta feldolgozni, hogy a kocsi ajtaja pont neki szakadt le és kis híján a lábára esett. Mosolyogva megfogtam a kezem és mi is beszálltunk. Még szerencse, hogy akkor volt így mindannyian kényelmesen el tudtunk helyezkedni.

Bő fél óra út után Mr.Jones bekanyarodott a szokásos földes útra ahol néhány perc múlva már a nagyi háza előtt álltunk.
Most is ugyan úgy nézett ki mint szokott. Hatalmas kert ami tele volt zöldségekkel és gyümölcsfákkal. A ház előtt állatok legeltek és pontosan a ház mögött pedig ott volt az istálló tele lovakkal.
- Ez most ugye csak egy vicc?- nézett rám segélykérően Zayn én pedig csak bájosan mosolyogtam. Soha nem kérdezték, hogy pontosan hol is lakik a nagyim. Szóval nem vagyok hibás.
- Nem kérdeztétek, hogy hol lakik szóval ne hisztizz itt nekem- vágtam vissza egy kissé nyersen, de mikor vissza szólhatott volna nyitódott az ajtó és már sietett is felém Suzy vagyis pontosabban a nagyim.
Ugyan úgy nézett ki mint mindig. Alacsony, kissé duci, ősz hajú asszony volt akit mindenki szeretett.
- Kis unokám, gyere öleljelek már meg- húzott le magához mivel én jóval magasabb voltam tőle majd szorosan megölelt- Annyira hiányoztál már- engedett el és két keze közé fogta az arcom, hogy jobban szemügyre vehessen- Emma te lefogytál. Olyan vagy mint egy gebe. Na várj csak majd én felhizlallak – engedett el én pedig kezdetem egy kissé kínosan érezni magam. A srácok hátulról alig tudták visszatartani a nevetést. Ez régebben vicces volt mikor magam voltam, de most hogy a barátom is itt van. Várjunk csak hisz Ő nem is ismeri Liamot.
- Nagyi nekem is hiányoztál- mosolyogtam rá majd félre álltam, hogy bemutathassam a többieket. Liam felé fordultam és oda nyújtottam neki a kezem Ő pedig félve elfogadta és mellé jött. Kissé félt- Szóval emlékszem mikor azt mondtam, hogy hozok egy különleges fiút- kérdeztem és Liamra mutattam- Nos Ő az én barátom- mutattam be a nagyi pedig széles mosolyra húzta a száját.
- Jó napot Liam Payne vagyok- mutatkozott be mosolyogva Liam és a kezét nyújtotta , de a nagyi szokás szerint boldogan megölelte és két puszit nyomott az arcára. Liamot hirtelen érte a dolog és teljesen zavarban volt.
- Szólíts csak nyugodtan Suzynak-  mondta és megcsípte az arcát- Istenem mintha csak Mayt és Ricet látnám- gondolt vissza a szüleimre. Jaj csak ne kezdjen el nekem nosztalgiázni mert az nem élem túl. Jobb lesz ha gyorsan félbe szakítom.
- És Ők a barátaim- szóltam gyorsan közbe és a másik három srácra mutattam- Lana Spell, Louis Tomlinson és Zayn Malik- mind a hárman integettek a nagyi pedig feléjük is küldött egy sugárzó  mosolyt.
De mielőtt ismét szólhattunk volna valamit elkezdett befelé húzni a házba mivel pont én és Liam álltunk mellette belénk karolt és úgy mentünk be. Lopva ránéztem Liamra aki észrevette, hogy nézem így küldtem felé egy sajnálkozó mosolyt a nagyi miatt, de nem látszott rajta , hogy bántja amiért ilyen nagyanyám van…

13 megjegyzés:

  1. jó fej nagyi!:)
    kíváncsi vagyok még "Zayn szenvedéseire."xd
    hamar a kövit!;)

    VálaszTörlés
  2. szerintem nem lett unalmas:D nekem, tetszett :) várom a kövit!!

    VálaszTörlés
  3. I Luv nagyi! :D Ez nagyon jó lett! Várom a folytatást, és nem volt unalmas! ♥

    VálaszTörlés
  4. Szia :)
    Hát mennyi időre is jöttek?! Zayn és Lana meg fog halni, főleg ha még a nagyi ganajozni is beállítja őket. xD
    Siess a kövivel. :P
    puszi: ericsaadefan

    VálaszTörlés
  5. Szerintem sem lett unalmas : ) Várom a köviit : )

    VálaszTörlés
  6. NEM UNALMAS:D siess a kövivel, mert nagyon izgi:D várom a tanyasi életet, remélem lesz benne egy pár olyan rész amikor Lana meg Zayn kínlódnak, hogy ők ezt nem élik túl, nincs egy bolt sem a közelben meg ilyenek :D és (mivel én imádom a lovakat:DD) remélem lesz benne egy pár lovas jelenet is amikor a srácok is meg a csajok is lovagolnak:* puszi:D SIESS:D

    VálaszTörlés