2013. december 7., szombat

05.Miranda

Holaaaa! Köszönöm a komikat :) És utólag is Boldog Mikulást mindenkinek :D

05.Miranda
Daniel amilyen gyorsan tudja elengedi a kezem, én pedig gyorsan tisztes távolságba megyek Tőle. Azt hiszem, hogy a szorításának a nyomát még napokig érezni fogom. Most ha nem jött volna Mr.Payne akkor vajon mit csinált volna velem? Oké tudom, hogy hülyeség ilyenekre gondolni, de akkor is.
Megszorította a kezem és nem akart elengedni. Ráadásul tök félelmetesen mondta, hogy vissza fog kapni. Nem veszi észre, hogy én már nem akarok tőle semmit? Nem szeretem és ezek után pedig csak még jobban megutáltatta magát velem. Ezek szerint ha elborul az agya akkor még képes lenne megütni is. Ez borzalmas! És én ezzel a faszfejjel veszítettem el a szüzességem! Hánynom kell magamtól. Mentségemre legyen szólva, totál szerelmes voltam és azt hittem, hogy Ő az igazi, meg , hogy a mi szerelmünk örökké tart.
Arra rájöttem, hogy soha semmi nem tart örökké. És ez leginkább a szerelemre igaz. Szerintem nincs olyan, hogy örök szerelem, mivel időnap előtt úgyis kihűl az egyik fél részéről. Mint például a szüleimnél. Harminc éve házasok, de nem telik el úgy nap, hogy ne veszekednének. Ráadásul apa már az évfordulójukra sem emlékszik és anya szülinapjára sem. Szívás, de ez van.
Ezért sem akarok többé szerelmes lenni. Elég nekem a futó kalandok. Amúgy is kibe lennék szerelmes? A suliban szinte már mindenki végig ment Mirandán, én pedig nem akarok olyan pasival járni aki már járt a csaj szájában.  Szóval erről ennyit.
Viszont most jövök egyel az angol tanáromnak. Megmentett Danieltől, de nem értem, hogy miért. Mármint miért avatkozott közbe és hogy-hogy pont erre jött. Fura, de nem izgat.
Ráadásul Dan is totál megijedt tőle. Vagyis farkasszemet néznek Mr.Paynel, miközben Dan szemeiben gyűlöletet vélek felfedezni. Hát ez van, úgy látszik nem minden tanárnál lehet a központban.
- Örülnék neki Mr.Craig ha a közeljövőben távol tartaná magát Miss. Gilbertől...sőt az iskola minden diáklányától ugyanis ez nagyon goromba húzás volt magától. - mondja komoran Mr.Payne miközben az állam a földet súrolja.
Most komolyan megvédett engem? Vagyis kiállt mellettem! Hát nem aranyos Tőle? Akarom mondani..rendes gesztus vagy mi.
Francba. Francba. Francba! Ő az angol tanárom. Nem mondhatom rá, hogy aranyos.
- Sajnálom tanár úr, csak elfogott a hév mivel annyira szeretem Carolint, de Ő ezt nem akarja megérteni. - nyalizik Dan miközben én tetetett hányást színlelek.
Ekkora köcsög szöveget még nem hallottam a szájából. Azt hiszi, hogy Mr.Payne majd beveszi? Van egy érzésem, hogy nem. Gúnyosan felhorkantok és Mr.Paynere pillantok aki karba font kezekkel áll alig pár lépésre mellettem.
- Maga így mutatja ki a szeretetét egy lány iránt akit szeret? - húzza fel végül a szemöldökét Mr.Payne mire Dan lesápad. Viccesen néz ki. Hát én most félnék a helyében. Igaz Mr.Payne csak ma jött, de szerintem mostanra mindenki rájött, hogy vele aztán tényleg nem érdemes kezdegetni mert tudja, hogyan kell beoltani a diákot. - Akkor figyelmébe ajánlok valamilyen romantikus filmet és abból megtanulhatja hogyan viselkedik egy férfi a szerelmével - kacsint Danre aki még csak nyekkeni sem tudom.
Szóval Mr.Payne szereti a romantikus filmeket. Tökély.
- Elnézést tanár úr. Többet ilyen nem fog előfordulni. - kémleli a cipőjét Daniel.
Nem gondolja komolyan. Csak azért mondta, hogy Mr.Payne békén hagyja. Ha komolyan beszélt volna akkor a tanár szemébe nézett volna. De a cipőjét bámulta ugyanis nem mert Payne szemébe nézni! Hazudik. Szóval még be fog nálam próbálkozni. Ajaj.
- Azt ajánlom is! - bólint Mr.Payne és tekintetünk találkozik. A kezeim izzadni kezdenek ahogyan mogyorószemeibe bámulok miközben valami fura érzés kerít hatalmába. Eszméletlen, hogy már csak a puszta nézésével miket tud belőlem kiváltani. Carolin! Ő az angol tanárod! - És még egyszer nem akarom meglátni az iskolában mikor semmi keresnivalója nincs itt, ráadásul nem Miss.Gilbert társaságában. - ez volt a végszó, ugyanis utoljára még rám nézett és egy apró mosolyt véltem felfedezni a szája sarkában, majd sarkon fordult és elhagyta az iskolát.
Megbűvölve néztem távolodó alakját. Basszus milyen jó segge van már. Habár nem csak a segge a jó hanem az egész teste. Egyszer megnézném egy szál semmiben. Na jó le kell állnom. Ez nem normális dolog, hogy ilyeneken gondolkozok.
- Az enyém leszel! - mélázásomból Dan hangja zökkent ki a fülembe suttog, de mielőtt vissza tudnék neki szólni Ő is elhagyja az iskolát.
Magam maradok az üres folyosón miközben percekig Daniel szavai csengenek a fülemben. Kíváncsi vagyok hogyan leszek az övé. Inkább leugrok a BigBen tetejéről minthogy vele kelljen újra összejönnöm. Előbb utóbb úgy is fel fogja adni ha rájön, hogy nekem már nem kell. Vagyis remélem. De mi van akkor ha soha nem adja fel? Olyan nincs.
Szomorúan felsóhajtok majd én is elhagyom a kihalt iskolát. Ilyen sem volt még, hogy én mentem el innen legutoljára. A végül még úgy fogok kinézni mint egy okos diák. Fúj.
A táskámból elő halászom a telefonomat meg a fülesemet mikor a hátamat valaki megböki. Rögtön megfordulok és szembe találom magam Miranda kéken virító szemeivel. Még a hideg is kiráz.
- Szállj le Danielről! - mondja utálattal teli hangon miközben megböki a mellkasomat.
Ez most komolyan megbökött engem?! Fogalma sincs, hogy kivel kezdett ki. Tűrtem mikor lefeküdt a pasimmal, de ezt már nem fogom tűrni. Velem senki nem beszélhet ilyen hangnemben. Ráadásul nem Miranda.
- Mi a fasz? - kérdezem és ellököm a kezét. Hupsz talán véletlenül letörtem az egyik műkörmét. Megérdemelte. - Te csak ne bökdöss engem!
- Hú most aztán megijedtem! Mert ha megteszem mi lesz? Futsz az új tanárhoz panaszkodni? - röhög fel gúnyosan.
 Komolyan úgy viselkedik mint egy ovis. Mi köze ennek az egészhez Mr.Paynehez? Ez a lány beteg.
- Miranda ha akarsz Tőlem valamit akkor légyszíves korunkhoz kellő képen tedd meg azt. - forgatom meg a szemeimet unottan.
Miért engem áldott meg a Sors egy ilyen emberrel mint Miranda? Miért?
- Tartsd magad távol Danieltől, mert ha még egyszer meglátlak a közelébe mindenkinek azt fogom terjeszteni, hogy titkon kavarsz Mr.Payneval - fenyeget meg miközben belőlem egyszerre tör fel a röhögés.
Vissza mentünk az oviba. Szóval én másztam rá Danre. Milyen muris ez. Sőt már Mr.Payneval is kavar. Egy napja sem tanít itt, de én már rámozdultam. Milyen jó, hogy erről én nem tudok.
- Ahogy gondolod. Csak tudod aki normálisan gondolkodik rájön, hogy kamuzol. - felem egyszerűen.
- A diákok nem hülyék. Mindenki lássa, hogyan nézel Paynre és, hogyan néz Ő rád - válaszolja mire én ledermedek.
Hogyan is nézek Rá? Jó talán fantáziáltam róla egy picit, de ez nem jelenti azt, hogy tetszik. Könyörgöm a tanárom! És, hogyan néz rám Ő? Nos arról gőzöm sincs. Basztatni azt szeret, de szerintem semmi több.
- Sürgősen keress fel egy idegorvost mert valami nincs rendeben odabent - bökök a fejére majd köszönés nélkül kikerülöm. Nem pazarlom az időmet ilyenekre mint Ő.
- Figyellek Carolin! - kiállt után még én pedig csak megforgatom a szemeimet.
Most aztán nagyon megijedtem. Szánalom ez a csaj...

20 megjegyzés:

  1. AZTAKUTYABETYARODAT!!!!!! xD
    Beszarok, az ilyen libakat el kell asni!!! Egy szep kihalt erdobe! <3 De jo is lenne!
    Hiperszuper resz lett!
    Am en is szoktam ilyesmikrol gonolkozni! De jo segge van! xD
    Siess a kovivel!

    VálaszTörlés
  2. Azta! Ez baromi király lett! :D Nagyon várom a kövi részt!!
    ,,De jó segge van!" x'D

    VálaszTörlés
  3. Wááá, imádtam :)) Baromi jó rész lett, már nagyon várom már, hogy mikor fognak valami erotikust csinálni xD siess a kövivel :)) xoxo

    VálaszTörlés
  4. nagyon jó lesz Liam szemszögéből is?

    VálaszTörlés
  5. Dan és Miranda teljesen össze illik. Úgy utálom mind a kettőt. De viszont Mr. Payne-től arai volt, hogy megmentette :DD Olyan izgiii, nem bírom ki a kövi részig, pedig holnap lesz xD Liaam *-*

    VálaszTörlés
  6. Uhh! Ez nagyon jó volt!!! :3 Liam annyira cuki és édes volt, ahogyan beoltotta Danielt, megérdemelten. Nagyon kiváncsi vagyok mi fog még történni. Hozd minél hamarabb a következő részt!

    xxxxx

    VálaszTörlés
  7. Nagyon tetszett <3 Irtó ügyes vagy! :)

    VálaszTörlés
  8. Rohadt jó lett :D Mirandáék meg eláshatják magukat :D

    VálaszTörlés
  9. Ja és még valami.... Nekem is lehetne ilyen angoltanárom *-* XD

    VálaszTörlés
  10. Drága Dórucika!
    Húha, kezdem beérni magam, nem? Már csak eggyel vagyok lemaradva *.* büszkefej :)
    Amúgy ez a Miranda egyre idegesítőbb, Danről már nem is beszélve. Pontosan összeillenek XD nem csodálom, hogy azon a bulin egymásra találtak :) Amúgy a könyv, amire az előző fejezetnél utaltam Becca F: Csitt csitt... van benne egy jelenet a főszereplő lány és Elliot között, ami nagyon emlékeztetett erre, de csak az erőszakosság miatt. Az a lány házának a falánál történt, és ilyen értelemben teljesen más volt <33
    Millio puszi Xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. sokan említették már ezt a könyvet...asszem el kell olvasnom :)

      Törlés