2015. április 28., kedd

| Chapter Forty |

Hellóóó!!! Wow 40. rész és még van mindig 18 :D úgy látom, hogy kezdenek megint TeamLiamre és TeamLouisra bontakozni az olvasók xD hát én tudom, hogy ki lesz a befutó muhahahahha ;) komizniiiiii



- Remélem tisztában vagy azzal a ténnyel Cicus, ha most lefényképeznek miközben én eltaknyolok ezen a baszott csúszós jegen, ami történetesen a Te hibád lesz, ugyanis ha nem lennél a barátnőm és nem szeretnélek ennyire tuti, hogy nem jöttem volna el korizni, - akkor nem csak az én képeimmel lesz tele a világ, hanem azzal is, hogy az én nagy tehetségemnek hála nyerték meg az X-Factort a Dollyk. - a kis monológom után nem telik el pár másodperc én ismét máris a hideg jégen terülök szét, miközben Mira már meg van görnyedve a sok röhögéstől. Egész idő alatt csak rajtam nevetett, vagyis helyesebben engem nevetett ki.
Egy hónapja alkotunk egy pár, de történetesen még nem hoztuk nyilvánosságra. De a világ már szerintem így is sejti, hogy nem csak pusztán barátok vagyunk. Mégis a mai nap az első olyan helyzet mikor emberek közé merészkedtünk. Eddig úgy voltunk vele, hogy jobb ha először egymást ismerjük meg. Így az időnk nagy részét kettesben töltöttük Mira lakásán, amit én kicsit sem bántam. A lassú tempó pont tökéletes volt most a számunkra. Megismertük egymást, és mostmár hivatalosan is ki mertünk jönni a nyilvánosság elé. Meg aztán mostmár Mirának attól sem kell tartania, hogy az emberek azzal fogják megvádolni, hogy csakis miattam sikeres az X-Factorba.
Amíg tartott a műsor, én mellette voltam. Segítettem felkészülni, így természetesen Nikki, Zayn, Jade és Jo az elsők között tudta meg, hogy Mira és én köztem van valami ami kicsit sem barátság. Zayn örült neki úgy ahogy Nikki is, sőt rögtön négyes randit szervezett mivel Ő aztán igazán tudja, hogyan kell elrejtőzni New Yorkban úgy, hogy senki nem tudja meg, hogy kivel van. Azon a bizonyos különös randin, vallottuk be először, hogy mi igenis egy párt alkotunk.
Mégsem lehettünk felhőtlenül boldogok. Hiába próbáltuk titkolni a kapcsolatunkat, a rajongók és újságírók mindenhol a nyomunkban voltak. Hamar szemetszúrt a nagyvilágnak, hogy mennyit vagyunk együtt. Mirával voltam mikor ment próbálni, vele voltam mikor elhagyta a stúdiót, szóval egyértelmű volt, hogy elkezdtek az emberek találgatni. És jöttek az utálkozások, vagyis az, hogy a Dollyk csakis miattam döntősek. Pedig ez hülyeség.
Merem azt mondani, hogy ennek a négy lánynak nagyobb tehetsége van mint nekünk volt régen. Igaz nem a legjobb barátnők, de elvieselik egymást és a színpadra vannak teremtve. Szeretnek énekelni és harcolni. A harcnak pedig meg is lett az ára. Az X-Factor történelme során, ők lettek az első olyan lány banda akik megnyerték a versenyt.
- A Te tehetséged miatt? - pontosan a fejem felett áll meg, miközben én csak fekszem a jégen és az arcát kémlelem ami ki van pirulva a hideg miatt. Érzem, hogy szinte a koripályán lézengő emberek mind minket bámulnak, azonban én nem foglalkozok velük. Csakis Mirára összpontosítok és arra, hogy milyen gyönyörű még így kipirult arccal is. Zavarba jön és szégyenlősen elmosolyodik. Mindig ezt csinálja mikor figyelem Őt szótlanul. Nem hiszi el, hogy tényleg számomra Ő a legszebb lány a világon. Néha még én is meglepődöm rajta, hogy tényleg összejött velem. Mikor először találkoztunk nem hittem volna el, hogy valaha is lesz nála esélyem. Annyira vad volt és szinte már elhittem, hogy utál. Aztán minden olyan gyorsan történt. Még csak nem is hívtam el randizni mikor először csókolóztunk. Azt sem tudom pontosan megmondani, hogy mikor jöttünk össze. Tök normális dolog volt, hogy öszejöttünk. Nekem Ő kellett, neki meg én. Gondolkoznunk sem kellett, mert tudtuk, hogy nekünk egymás mellett a helyünk. Örülök neki, hogy így alakult.
A kérdésére hatalmasat bólintok és még a nyelvem is kiöltöm rá. Mira sejtelmesen elmosolyodik majd a következő pillanatban pontosan ráül az ágyékomra. Nem hittem volna, hogy valaha valaki pontosan ennyire el fogja találni, hogy hova kell ülnie. Nem a hasamra, nem is a combomra, hanem pontosan a farkamra. Erre már csak az tesz rá egy lapáttal, mikor lassan mozogni kezd, én pedig rögtön érzem, hogy a nadrágom duzzadni kezd. Elég kellemetlen jelenetnek nézünk elébe, ha Mira nem száll le rólam mihamarabb. Azonban ahogy elnézem eszébe sincs lemásznia rólam. Helyette csak előre dől így szinte már a hasamon fekszik, miközben ujjaival a borostámat simogatja. És mindezt nyilvánosság előtt teszi. - Fáj beletörődnöd abba, hogy a Dollyk megnyerték a versenyt, míg a One Direction csak a harmadik helyen végzett, igaz? - szemei csillognak és az alsó ajkammal kezd el játszani az ujjával. Lágyan csipkedi, majd fejét közelebb húzza az enyémhez, hogy a szám sarkába tudjon egy rövidke puszit nyomni. Felmorgok, ugyanis azt akarom, hogy csókoljon meg, de Ő csak játszadozik velem. - Hidd el nem olyan ciki az a tény, hogy az én bandám jobb mint a tiéd. - kacsint rám és még erősebben az ágyékomnak nyomja a testét. Ez az a pillanat mikor egy erőteljes nyögés hagyja el a számat, de mikor ez megtörténik Mira mind két kezét a számra tapasztja, majd ijedten néz  körbe, hogy megnézze hányan hallották meg az előbbi kis hangomat.
Tudom, hogy direkt csinálta, úgy ahogy ezt a bandás szöveget is direkt hozza fel. Állandóan ezzel szívat mióta a Dollyk megnyerték a versenyt. Tény és való, hogy irigy vagyok egy picit. A One Direction is megérdemelte volna a győzelmet, hisz voltunk ugyan olyan jók mint most a Dollyk, sőt még jobbak is. Azonban panaszra semmi okom, hisz a banda van olyan híres mintha megnyertük volna a műsort.
- Mivel nem akarok ingyen pornófilmet forgatni a koripálya kellős közepén, ezért ha szépen megkérlek, ne csinálj ennyire izgató mozdulatokat a formás popsiddal, mert a kis Tommo már a durránás szélén áll. - két kezemmel támasztom meg a testem, de pár másodperc múlva ismét a hideg jégen kötök ki, mivel a drága barátnőmet megint elkapta a nevetés aminek következtében ismét rám borult és a nyakamba fúrta a fejét. Mindig elfelejtem, hogy meg kell gondolnom, hogy miket mondok előtte ugyanis hamar tör rá röhögőgörcs amit hosszú percekig nem tud abbahagyni.
- Nem akarom, hogy miattam durranjon szét. - nevet bele jóízűen a fülembe, majd azt veszem észre, hogy feltűnőmentesen megnyálazza a fülcimpámat. Jóleső bizsergés fut végig a testemen, és máris tudom, hogy mi lesz a programunk ha haza tértünk innen.
- Szerintem már késő, ugyanis elsült. - húzom el a számat és próbálok nem gondolni a merevedő nemiszervemre. De ezt már Mira sem tartja nevetségesnek. Elhúzza a fejét a nyakamtól majd riadtan kapja hátra és néz rá a nadrágomra. Semmit nem lát, csak egy hatalmas dudort. Azért vagyok annyira kemény, hogy kordában tudom tartani magam így nem élvezek el az utca kellős közepén.
- Hát ha tényleg elsült akkor az nem nekem lesz ciki, hanem neked, ugyanis Te fogsz úgy az emberek között sétálni. - vonja meg a vállát egyszerűen.
- Majd megmondom mindenkinek, hogy így tisztelgek neked - ezt a mondandómat rögtön meg is bánom mivel Mira a mellkasomra üt és felhúzza az orrát. Most teszi a sértődött lányt. Nagyon is hozzá szokott már a perverz megjegyzéseimhez. Nagyon is bejön neki mikor ilyeneket mondok. - Ne hisztizz Cicus. Tudod, hogy szeretlek és soha nem teregetném ki a magánéletünket a sajtónak. - ülök fel, majd húzom bele az ölembe. Kicsit sem zavar, hogy a seggemet már nem érzem a jég miatt. Most fontosabb az, hogy Mirát kiengeszteljem.
- Szerintem most pontosan azt tettük. Holnap mindenki arról fog beszélni, hogy majdnem a koripálya közepén szexeltünk. - öleli át a nyakam és bánatosan sóhajt egyet a nyakamba. Én is valami ilyesmi cikkre tippeltem. Pedig szerintem semmi félreérthető dolgot nem csináltunk. Csak koriztunk, majd én elestem, Mira pedig rám feküdt és jól szórakoztunk. Tipikus szerelmes páros viselkedés.
- Szerintem meg csak hülyültünk és élveztük egymás társaságát - próbálom jobb kedvre deríteni és végig simítok a hatán. - Figyelj Mira, aki utál az úgyis sértő megjegyzéseket fog ránk tenni. Mind ketten tudjuk, hogy rengetek olyan ember lesz, aki gyűlölni fogja a kapcsolatunkat. Az azonban már rajtunk áll, hogy ki e tartunk egymás mellett. Ugyanis ha Te is annyira szeretsz mint én Téged, akkor nem lesz gond.
- Persze, hogy szeretlek Te hülye! - két tenyere közé fogja meg az arcom, majd úgy néz a szemem közé, hogy higyjem el az állítását. Imádom mikor azt mondja, hogy szeret. Annyi érzésel tudja mondani, hogyha még nem gondolná komolyan én akkor is elhinném. De tudom, hogy komolyan gondolja.
Én vagyok az aki nem bírja ki tovább és megcsókolom Őt. Érzem, hogy elmosolyodik miközben megézi a nyelvem a szájába. Erősebben szorítja a nyakam és testét még jobban hozzám nyomja. Rettentően jól tud csókolni. Olyan hatással van rám mint a drog. Megérzi az ember és rögtön többet akar belőle, majd azt veszi észre, hogy alig bír leállni. Na én is pontosan így érzek mikor Mirával csókolózok. Nem bírok betelni vele.
Mégis én vagyok az aki elszakadok Tőle, ugyanis minél jobban kezdek fázni. Pedig szívesen smároltam volna még vele, de akkor is túl hideg van már ahhoz, hogy a jégen üljek.
- Baszki, de szívesen megdugnálak most Cicus - szisszenek fel fájdalmasan. Mirától kapok egy csúnya nézését, de azért az orra alatt mosolyog. Megsértődhetne ezen a megjegyzésemen, de nem fog. Tudja, hogy nálam a dugás az nem kihasználás. Mind ketten élvezzük és kész. - De türtőztetem magam míg haza érünk. Szóval ha kérhetném, mássz ki az ölemből, mert alig érzem a seggem a hidegtől. - elneveti magát, de rögtön teljesíti a kérésemet. Mikor feláll rögtön a kezét nyújtsa, hogy tudjon felhúzni a jégről. Mikor állok akkor sem engedi el a kezem, hanem inkább erősebben szorítja mivel látja rajtam, hogy még mindig mennyire nehezen állok meg a korimon. Ujjainkat összekulcsolja, majd úgy kezdünk el kifele korizni a pályáról.
- Bárcsak örökké kettesben tudnánk maradni. - kérdő tekintettel fordulok a barátnőm felé, majd rögtön meg is értem, hogy mire mondta. Egy csapat paparazzi áll a pálya mellett, akik egy percre sem hagyják abba a fényképezést. A vállára teszem a kezem majd úgy húzom közelebb magamhoz és reménykedem benne, hogy így nagyobb biztonságban érzi magát.
És hirtelen lever a víz. De nem a paparazzik miatt, hanem attól, hogy nekem pár nap múlva haza kell mennem Londonba. Niall és Liam már elkezdték kiválogatni a dalokat az új turnéra. Harry azt üzente, hogy már úton van haza fele, szóval szerintem mára már ő is otthon van. Zayn pedig kijelentette, hogy nekünk is indulnunk kell, mivel a szabadságunknak vége. Azonban én erre még nem vagyok felkészülve. Mira itt marad New York-ba mivel elkezdtek dolgozni az első albumukon így esélye sem lesz velem jönnie. Na jó ezt még konkrétan meg sem kérdeztem Tőle, hogy velem e akar jönni. Nincs annyi dolguk, hogy ne tudna velem jönni. Nikki is Zaynel megy, ugyanis az angliai stúdióban is tud dalokat felvenni.
- Tényleg klassz lenne - igazítom meg a fejemen a sapkámat. Mira rögtön rájön, hogy valami bajom van. Lassít a léptein és összeszűkíti a szemeit, majd úgy várja, hogy folytassam. - Pár nap múlva haza megyek, és arra gondoltam, hogy Te is velem jöhetnél. - hadarom el egy szuszra. Ez az a pillanat mikor elhúzódik tőlem. Már nem akar hozzám bújni.
- Ez nem fog összejönni. - csóválja meg a fejét hevesen. Számítottam erre a válaszára. Mindig ennyire elutasító mikor a banda kerül szóba, vagy Anglia. Csak azt nem tudom, hogy mi baja van ezekkel a dolgokkal.
- Mert? - kérdezem megsemmisülten. - Nikki is Zaynel jön ugyanis Londonba is fel fogja tudni venni a szólóit. Akkor Te miért ne tehetnéd ugyan ezt? - tényleg nem értem, hogy miért nem akarja ennyire.
- Mert nem szóló énekes vagyok, így a Dollyknak együtt kell felvenniük az albumot - ekkora hülyeséget már rég hallottam. Egy csomó dalt vettem fel már egyedül én is és senki nem vette észre, hogy a fiúk nem voltak ott velem. - Meg amúgy is, nem akarom azt, hogy még többen utáljanak a kis barátaid miatt. - megforgatom a szemeimet.
- Miért utálod ennyire Őket? Ártottak neked? - igen, Mira hiába nem mondja, de tudom, hogy milyen véleménnyel van a bandámról. Csak az a fura, hogy Zaynel kijön. Akkor miért ne tudna kijönni Niallel, Harryvel és Liammel is? - Úgy alkotsz róluk véleményt, hogy még csak nem is találkoztál velük! Pedig pont annyira jófejek mint Zayn.
- Ezen az állapotomon nem is akarok változtani. Jó nekem így, hogy én New Yorkban élek, ők pedig nagyon messze Tőlem, Angliába.
- A családom is Angliában él, és szívesen megismerkednének már a barátnőmmel. - és ez igaz. Mióta anya megtudtam, hogy becsajoztam azzal nyaggat, hogy mikor viszem haza. Ha így folytassuk, szerintem soha.
- Hozd el őket New Yorkba. - tanácsolja Mira könnyen.
- Igen, majd pont miattad fognak húsz órát utazni repülőn, két csecsemővel. - horkantok fel gúnyosan. - Valami oka csak van, hogy ennyire gyűlölöd a bandámat. De ez hülyeség, ugyanis én meg a pasid vagyok, szóval engem is utálnod kellene, vagy mi.- töprengek hangosan.
- Téged nem lehet utálni. - mosolyodik el aranyosan.
- Őket sem. Hidd el tök jófejek. Olyanok mint én. - próbálkozom tovább.
- Sajnálom Louis, de nem. Nem akarok Londonba repülni hozzájuk. - úgy érzem ennek a beszélgetésnek itt vége. Mindenki várja, hogy megismerkedjenek az új barátnőmmel, én meg egyedül megyek haza.
A haza felé úton nem beszélünk. Abban sem vagyok biztos, hogy Mira még nálam akar aludni. Nem szól semmit mikor a hotel előtt állok meg az autóval. Csak megfogja a kezem és úgy indulunk fel a lakosztályom felé. Már az ajtó előtt hallom, hogy Zayn nincs maga. Ezért nem is lepődök meg rajta, hogy mikor belépek Mirával együtt Jade ugrik elénk.
- Képzeljétek, Simon elintézte, hogy az új albumunkat Londonba vegyük fel a saját stúdiójában, vagyis ott ahol a One Direction is próbál. Így mi is Veletek megyünk. - a mellettem álló Mira lesápad, én pedig nem állom meg, hogy ne nevessem el magam, majd húzzam közelebb magamhoz a sápadt barátnőm és nyomjak egy lágy csókot az ajkára. Velem jön haza...


12 megjegyzés:

  1. Víííí... Wáóó...sokkolt ;) :D <3
    #bestrész <3

    PS: Első komiiii ! :D

    VálaszTörlés
  2. Óóó :-D
    És most kiderül a féltve őrzött titok :-D
    Úristen, nagyon kíváncsi vagyok hogy fognak reagálni rá :-D tuti nagyon nagyon meglepődik majd Liam :-D
    Siess a kövivel :-D nagyon várom :3
    Xoxo

    VálaszTörlés
  3. OH MY GOD! OH MY GOD! OH MY GOD! Imádtam! Szerettem nem tudok jobbat írni! Top 2!!! Nem érdekel, hogy ott van - e vagy nincs! Komolyan, lehet hogy másokat nem, de engem te biztos inspirálsz!! És igen rengeteg kedvencem van, minden történetedből, de ezzel most nem foglalkozom! Na szóval...uhh, nem tudok mit írni!!! Várom a folytatást!!! És...aj megint nem tudok semmit írni!! Imádtam kész és megint elfogytak a fejemből az értelmes mondatok! Hála neked!
    Puszi: Enikő ♥♥♥♥

    VálaszTörlés
  4. Nos tévedek, vagy valakinek itt nagyon piszkos fantáziája van? :D Nem tudom eldönteni hogy Mira kivel mutat jobban xD Louis és Mira tökéletes pár *_* De Liam és Mira... Nem tudom :D Sietni <33

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Liam és Mira nem is egy pár o.O akkor hogy mutathatnak együtt jól? xD

      Törlés
  5. #teamliam# #faovurite1dband# #dollyk#
    Meg mindig liam a févorit..xd
    helyettem is majd sikongasd liam nevet a stadionba....legysziii xd
    am a resz tetszett,kivancsi leszek Liam reakciojara...xd #teamLiam#

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát én két éve is mikor voltam koncerten üvöltöztem a nevét, de nem hallotta meg :c bezzeg Harry kétszer is integetett, mondjuk Liam is, de akkor sem hallotta meg mikor az üvöltöztem neki, hogy szeretem xD
      úristen ez a sok hastag xD

      Törlés