2015. április 26., vasárnap

| Chapter Thirty - Eight |

Helló!!!!!!! Szóval ebben a fejezetben valakik találkoznak és....ennyi :3 köszönööööööm a komikat ♥


- Nikki hiányol Téged. Örülne neki ha valamikor beugranál megnézni őt miközben próbálnak. - Zayn hangja óvatosan cseng, mint aki attól tart, hogy mikor fogok kiakadni a mondandója miatt. Türtőztetem magam, pedig nagyon azon vagyok, hogy elküldöm Őt melegebb éghajlatra a barátnőjével együtt. Mégsem szólok semmit. Csak horkantok egyet, ami akár úgy is tűnhet mintha csak a torkomat köszörültem volna. Pedig a horkantásom az ötletétől tört fel belőlem, ugyanis kicsit sem vagyok elragadtatva. Biztos vagyok benne, hogy Zayn addig nem fog mellőlem elmozdulni amíg nem reagálok a kérdésére. Azonban én még most nagyon nem akarok válaszolni.
Időhúzás képpen a lábaimat felpakolom az előttem álló üvegasztalra, majd tovább nyomkodom a telefonomat mintha annyira érdekelne amit ott látok. A valóság azonban ettől nagyon távol áll. A telefonomon egy csomó alkalmazás van amivel tökéletesen nyomon tudom követni az eseményeket az életemről és a bandáról is. Csak az a baj, hogy az emberek többsége szerint a One Direction csak Harryből áll, így a hírek többsége is csak róla szólnak. A legizgisebb téma a barátnők. Harry pedig szinte mindig csajokkal mutatkozik így rengeteg okot ad a pletykákra, amikből a fele sem igaz. A média egyszerűen képtelen elfogadni, hogy Stylesnak rengetek lány barátnője van. Igazából nem is a barátai. Egy igaz barátja volt, az is én voltam. De miután nem engednek minket barátkozni, így más társoságat kellett keresnie helyettem. Úgy tűnik, hogy Los Angelesben sem találta meg azt a személyt aki pótolni tud engem.  Így a média tovább talál ki hülyeségeket róla.
Mégis pár napja végre nem Harry a fő téma, hanem én és Zayn. Fogalmam sincs, hogy lehettem olyan ütődött, hogy New Yorkban nem fog egy csomó paparazzi fogadni minket a repülőtéren. A mai napig nem jöttem rá, hogy honnan tudták meg, hogy a városba tartunk. Mégis megtudták és rengeteg ember fogadott minket. És mindenki tudja, hogy milyen kemények az amerikai rajongók és fotósok. Éppenhogy, csak leszálltunk a gépről és elhagytuk az ellenőrző pultot, mikor megindult a pokol. Túl kevés biztonsági őr volt velünk, és túl sok volt az ember akiknek mi kellettünk. Vakuk villogtak a pofánkba, alig tudtunk menni miattuk. Próbáltak visszahúzni, hogy tudjanak képet készíteni velünk, pedig elmagyaráztuk, hogy nem állunk meg ugyanis nincs időnk.
Zaynt pedig valahogy fellökték. Még idejében meg tudott kapaszkodni az egyik biztonsági őrbe, de rettentően kiakadt. Bemutatott a fotósoknak és kicsit sem szép szavakkal illette meg őket. Nem fogta vissza magát, aminek meg is lett másnap a bűtje. A sajtó termeszetesen lehozta a képeket ahol Zayn középső ujja szerepel, és még a videók is felkerültek a netre miközben a trágár szavak hagyják el a száját.
És ha ez még mind nem lenne elég a rajongók azt is meglátták mikor én rágyújtottam cigizni. Senki nem értette meg, hogy csakis a stressz miatt csináltam. Basszus összenyomtak, lökdöstek és alig kaptam levegőt a tömeg miatt. Természetes, hogy totál kiakadtam.
Mondanom sem kell, hogy a menedzser mennyire kiakadt, hogy megint én és Zayn kerültünk bajba. Először a füves akciónk Dél- Amerikába, most meg ez. Nekünk példát kellene mutatnunk, ugyanis a rajongóink többsége még gyerek. Kicsit sem jó példa az ha cigizni látnak minket, vagy hallanak csúnyán beszélni.
Sőt azzal is megvádoltak az újságírók, hogy mostanában azért vagyok annyira nyúzott meg sovány, mivel drogozok. Az egy dolog, hogy tényleg adtam le pár kilót a turné alatt, és valahogy a hajam sem akar úgy állni ahogy én akarom mostanába, de könyörgöm pihenésre van szükségem.  Így azonban képtelen vagyok lazulni, ha még a szabadságom alatt sem hagynak békét nekem. Mostanra kicsit sincs kedvem ezek után elhagyni a lakosztályunkat. Nagyon nem így képzeltem a New York-i kirándulásomat.
Csak akkor térek vissza a valóságba mikor Zayn erőteljesen megböki a vállám, hogy végre reagáljak valamit a kérésére. Semmi kedvem Nikkit nézni ahogy próbál. Biztos nagyon jó lehet, de nincs hozzá kedvem. A végén még valaki kitalálná azt, hogy lecsaptam Őt Zayn kezéről, mivel ott voltam mikor próbál. Pedig megígértem Simonnak is, hogy beugrom az X-Factor stúdiójába.
- Nem tudom Zayn. - túrok bele a hajamba tanácstalanul. - A végén még Nikki maradna szarban miattam. Hisz Te mondtad azt, hogy nem akar még veled sem mutatkozni ugyanis attól fél, hogy az emberek azzal fogják megvádolni, hogy a Te sikered álltal akar feltörni. Megint csak pletyka lenne abból ha most hirtelen feltűnnék a próbájukon. - őszintén tényleg ez az igazság. Már nem az a világ van mint mikor mi kezdtünk el énekelni. Akkor a rajongóinkat még nem nagyon érdekelte a magánéletünk. Egyszerűen csak örültek neki ha láthattak minket élőben koncert közben. Mostanra ez már nem így van. Mindent elkövetnek azért, hogy a közelünkbe férkőzhessenek, ha kell követnek, hazudnak és még sorolhatnám. Szarul érezném magam ha Nikki még több utálatot kapna. Szegény lánynak már így sincs normális életet. Először azért utálta fél világ mert kiderült, hogy Ő Zayn menyasszonya, most pedig azért utálják mert az X-Factor legjobbjai között van, az emberek pedig úgy gondolják, hogy ez csak Zayn miatt van így. Hallottam már énekelni tavaly mikor elkísérte Zaynt turnézni így egy csomó időt volt velünk.
- Történetesen Ő volt az aki megkért, hogy szóljak neked. Nagyon meglepődött mikor megtudta, hogy Te is itt vagy, de egyben be is rágott rád mivel nem jöttél velem tegnap mikor én ott voltam a próbájukon. - nem tudom, hogy hihetek e Zaynek. Nikkinek miért változott meg ilyen hamar a véleménye? Most már nem zavarja, hogy megint azzal fogják Őt vádolni, hogy miattunk sikeres?
- Biztos, hogy tényleg Ő akarja, hogy menjek el az egyik próbájukra? - nézek rá gyanakodva a barátomra. Tudom, hogy zavarja Zaynt, hogy mióta itt vagyunk én ki sem mozdultam a lakosztályunkból. Őszintén megmondva nem akarok több balhét. Már így is totál tele van a gatyám attól ha bele gondolok, hogy milyen fejmosást fogunk kapni a menedzsertől mikor visszamegyünk Angliába. - Véletlenül nem csak Te próbálsz így kicsalni innen?
- Akár fel is hívhatod. - vonja meg a vállát majd felém nyújtsa a telefonját. Természetesen nem fogadom el. Helyette nagy nehezen felállok a kényelmes kanapéról, majd a szobámba sietek, hogy tudjak áttvetkőzni. Jobban mondva csak magamra kapok egy kapucnis felsőt aminek a kapucniját rögtön a fejemre húzom. A mobilommal megcsörgetem a sofőrünket, aki így tudja, hogy pár perc múlva jelenése van a parkolóban. A telefonomat visszacsúsztatom a zsebembe és elhagyom a szobámat. Zayn ugyan ott ül ahol hagytam, de mikor észreveszi, hogy visszatértem a szemöldökei az egekbe szökkennek. - Elmész? - kérdezi vigyorogva. Bólintok. - Nikki örülni fog neki ha meglát. De nem szólok neki, hogy mész. Legyen meglepetés. - kacsint rám.
Zayn imád meglepetéseket szervezni a mennyaszonyának. Hisz ott volt mikor kijelentette, hogy szereti a lányt. Szegény Nikki még csak nem is tudott róla, erre Zayn bejelentette egy tévé műsorban, hogy szereti. Vagy mikor az eljegyzésük volt, pont akkor volt a filmünk bemutatója. Nikki már egyszer infarktust fog kapni a vőlegényétől.
- Nem Nikki miatt megyek oda. Simonnak már sokkal előbb megígértem, hogy meglátogatom a stúdióban ha egyszer New Yorkban leszek. - na jó, történetesen Nikkire is kíváncsi vagyok, ugyanis úgy hallottam, hogy Őt is berakták egy bandába mint minket anno. Azonban Zaynek erről nem kell tudnia. A végén még túl büszke lenne arra, hogy az Ő barátnőjét mindenki sokkal jobban bírja mint Catet.
Eszembe sincs megvárni Zayn reakcióját. Amilyen gyorsan csak tudom elhagyom a helységet, majd sietős léptekkel megyek a hotel elé ahol az autó vár rám. A friss levegőre érve csak még jobban a fejemre húzom a kapucnimat majd indulok el az autó felé. Leszegett fejjel megyek végig a rövidke úton és nem foglalkozom a járkókelőkkel. Mégis megkönnyebbülten sóhajtok fel mikor már az autó hátsó ülésén pihenek. A sofőrnek megmondom, hogy hova akarok menni, majd elindulunk New York zsúfolt utcáin.
Fél órába telik mikor megáll az X-Factor stúdiója előtt. Örülök neki, hogy csak pár ember lézeng az úton, így szinte észrevétlen tudok maradni. Azonban a stúdióban érve sem veszem le a kapucnit. Oda akarok menni az információhoz, hogy közöljem miért is vagyok itt, ám a hölgy csak int egyet a liftek felé. Megismert. Miért nem lepődök meg ezen? Más embert nem engednének fel ilyen könnyen. Ami még ennél is jobban felháborít az a falakon lévő képek. Egy csomó versenyző, akik a műsornak hála váltak ismerté. És mi közöttük vagyunk, pedig kicsit sem vagyun amerikaiak. Dehát az X-Factor az mindenhol X-Factor.
- Gyönyörködsz magadban Tomlinson? - gondolkodás nélkül kapom el a tekintetemet a banda falon lévő fényképéről, majd egy sugárzó mosollyal az arcomon indulok meg Nikki felé. A lány széttárjai karjait és úgy várja, hogy öleljem meg. A kérését teljesítem és egy csontropogtató öleléssel köszöntöm, majd mikor elengedem tetőtől- talpig végig mérem. Lila hajvégek, pár új tetkó, fekete ruha. Minél jobban kezdi átvenni Zayn stílusát.
- Borzalmasan utánzod Zaynt. - nevetem ki jóízűen. Nikki először elkomorul, majd ökölbe szorítja a kezét és beleboxol a hasamba végül pedig kinevet. Mindig elfelejtem, hogy ő mennyire fiús lány. Állítólag ezt a természetét a hat fiú testvérének köszönheti. - Hallom Te is arra sorsra jutottál mint mi régen.
- Ha arra gondolsz, hogy engem beraktak egy szuper lány bandába akikkel meg fogjuk nyerni a versenyt, akkor nem arra a sorsa jutottam mint Ti. - most leszólta a One Directiont? Hisz mi vagyunk a világon a leghíresebb fiú banda. Senki nem tud a nyomunkba érni.
- Úgy látom a magabiztosságod is megvan. - Nikki csak bájosan megvonja a vállát. - Örülsz nekem? - kérdezem pimaszul.
- Számítottam rá, hogy el fogsz jönni, ugyanis Zayn megemlítette, hogy milyen kis X-Factor buzi lettél. - én kinyírom Zaynt. Attól még, hogy élvezettel nézem a brit X-Factort nem azt jelenti, hogy fanatikus rajongója vagyok. Nem ülök állandóan a tévé előtt mikor szabadom van. - Kíváncsi vagy egy igazi Dolly próbára? - először elgondolkozom rajta, hogy mi a csoda lehet az a Dolly, de rögtön leesik, hogy biztos ez lehet Nikki bandájának a neve. Dollyk. Hát eléggé érdekes, de hát mit lehet tenni. Egy lány bandáról beszélünk.
- Van más választásom? - kérdezem, de előre tudom a választ.
- Nincs! - jelenti ki Nikki, majd karon ragad és elkezd maga után húzni. Pedig én igazából Simonhoz jöttem. Most megint Zaynek szerzek örömet.
Nikki csak akkor áll meg mikor egy Dolly feliratú ajtóhoz ér. Kinyitja előttem, majd szó szerint bebök rajta. Csak nagy nehezen tudok megállni a saját lábomon. Hátra fordítom a fejem majd nagyon csúnyán nézek rá a vigyorgó lányra.
- Lányok, vendéget hoztam. - szólal fel, majd akkor tudatosul bennem, hogy nem egyedül vagyunk a helységben. Két lány épp a mikrofonjaikkal a kezükben állnak a szoba közepén. Az egyikük totál semleges arckifejezéssel pislog rám, amiből azt a következtetést vonom le, hogy le sem szarja azt, hogy ki vagyok. Vörösre festett ajkait csak megnyálazza és félelmetesen pislant egyet. Azonban a másik lányról nem mondható el ugyan ez. Boldogságában eldobja a kezében tartott mikrofonját majd elkezd egy helyben ugrálni.
- Hiszen ez Louis Tomlinson! - mutogat felém és a következő pillanatban a nyakamba ugrik. Az eszem eldobom. Az X-Factorban hajt a győzelemért és mellette őrült rajongó. - Tudtam, hogy egyszer bemutatsz neki is. Már csak Liam, Harry és Niall maradt. - mikor elenged Nikkit is megöleli. Szegények.
- Nyugi Jade. - veregeti meg Nikki a Jadnek nevezett lány vállát.
- Szóval Jadenek hívnak. - bólogatok kedvesen. Utálom mikor valaki ideges miattam.
- Aha, és nagy rajongótok vagyok. - magyarázza gyorsan. Ezt ha nem mondja akkor is tudtam volna.
- Viszont én nem. - lép elém a démonra hasonlító csaj is. Félelmetes ahogy kinéz. Nem árta neki egy pici napfény vagy valami. - De mivel érzem, hogy mostantól el kell viselnünk egymást Nikki miatt így nincs más választásom. Josephin vagyok. - eszébe sincs kezet fogni velem.
- Örvendek - vicsorgok rá és ez nálam még kedves gesztus. - Akkor Ti vagytok a Dollyk...- nézek rajtuk végig, de az ajtó megint nyílik majd egy újabb lány esik be rajta. És mikor azt mondom, hogy beesik akkor azt szó szerint is értem, ugyanis a padlóról szedi össze magát majd igazgatja meg a ruháját.
- Annyira sajnálom, hogy elkéstem, de Norahra kellett vigyáznom. - magyarázza hevesen, majd ledobja magáról a táskáját és leül a kanapéra, hogy tudja kifújni a levegőjét. Nem állom meg, hogy ne nézzem meg magamnak. Határozottan van benne valami. Valami amitől az ember szíve megdobban.
- Így vagyunk mi a Dollyk. - köszörüli meg a torkát Nikki. Szóval ez a titokzatos lány is a bandába tartozik.
És akkor történik meg először, hogy a szemembe néz. Csak egy másodpercig tart az egész, de mikor a kék szemeibe nézek rögtön libabőrös leszek. Nyelek egy nagyot és érzem, hogy fülig elvörösödök. Pedig ez nagyon nem vall rám. Nem szoktam zavarba jönni lányoktól. Van bennem annyi tisztelet, hogy tudom mi a helyes.
- Szép kis beesés volt ez az előbb. - a beszédem érthetetlen és ez a lány reakcióján meg is látszik, ugyanis amilyen gyorsan csak tud tisztes távolságba megy tőlem miközben holtsápadtan pislog felém.  - Louis vagyok. - mutatkozom be, ami fura ugyanis rég fordult elő, hogy valakinek be kellett mutatkoznom. De úgy érzem, hogy most muszáj normálisan viselkednem mert ez a lány más mint a többi.
- Mi a francot keresel Te itt? - kérdezi kicsit sem kedvesen. Meglepődök mivel úgy kérdezte mintha már évek óta ismernénk egymást. Pedig ez nem igaz. Életemben most látom Őt először.
- Hű, de heves vagy kislány. - nevetek fel.
- Nem vagyok kislány - csóválja meg a fejét hevesen.
- Ha tudnám a neved akkor nem szólítanálak kislánynak. - mosolygok rá kedvesen. Az alsó ajkába harap és úgy néz ki mint aki épp azon gondolkozik, hogy vajon el e mondja a nevét vagy se.
- Mira Nelson. - csúszik ki az ajkain végül a neve.
- Mira. - ízelelgetem a nevét. Jól esik kimondani. Meg aztán nincs is ismerősöm akit így hívnak.
- Akár most már mehetsz is ugyanis itt senki nem kíváncsi rád - bök az ajtó felé. Meglepődök, hogy mennyire gyorsan változik a természete. - Remélem csak Te vagy itt. Vagy a többi haverod is? - kérdezi gyanakodva és egyben idegesen. Fura egy lány az már biztos.
- Zayn is a városban van. A többiek pedig Angliában - válaszolok a kérdésére. - De miér érdekel ez téged ennyire?
- Mert ki nem állhatlak titeket.
- Merthogy? - vonom fel a szemöldökeimet. Ennyire hamar még senki nem utált meg.
- A Dollyk még be sem futottak rendesen, de máris a Te bugyuta bandádhoz hasonlítanak minket, pedig mi sokkal jobbak vagyunk mint Ti. Eleve van esélyünk a győzelemre is. - csak pislogni tudok a kifagadásán aminek lényegében még csak értelme sincs.
- Ha ennyire ellenszenvesek maradtok egymással, akkor semmi esélyetek a sikerre. - itt utalok arra, hogy Josephin totál kívülálló. Szemmel láthatóan utálja Jadet. Az már eleve nem jó ha nem fogadják el egymást. - Tudod miért lettünk mi sikeresek a fiúkkal? Mert nem csak bandatársak vagyunk hanem legjobb barátok is. - mondom a szemei közé nézve.
- Tűnj innen! - mondja határozottan és az ajtóra bök. Nagyokat pislog és akkor veszem észre, hogy majdnem elsírja magát. Mi rosszat mondtam amivel ennyire megbántottam? Fáj neki az igazság, hogy én a fiúkkal a legjobb barátok vagyunk, míg a bandatársaival csak elviselik egymást? Lehet azt akarja, hogy menjek el, de ez nem fog összejönni. Meg akarom őt ismerni közelebbről...

19 megjegyzés:

  1. Aaa ez a rész is fantasztikus lett:) nem lehetne hogy ma hozz még egy részt?:D annyira izgalmas hogy én nem biztos hogy kibirom holnapig, nagyon nagyon jól írsz:)

    VálaszTörlés
  2. Imádtam! Oké és egyáltalán nem lepődtem meg, hogy Mira ki van akadva. Hisz ez tök természetes! És Lou kifejezetten aranyos volt ebben a részben...Oké talán túlzásokba estem. Nem tudok normális mondatokat képezni..már megint! Tehetséges vagy, de komolyan! És a rész...leírhatatlanul tetszett. Szóval Top 5 - ben a negyedik :) Az első még mindig titkos :3 Holnap itt kicsit késve, mert hét óra :P de itt leszek és írok!!
    Puszi: Enikő xxx. ♥♥♥♥

    VálaszTörlés
  3. Úristen,úristen,úristen.:Dddd
    Egyetlen jó dolog a hétfőben az a kövi rész lesz.Most már kezdek Louiséknak drukkolni bár nem számítok rá, hogy ők lesznek a legvégén együtt. Liamre tippelek. Egyébként kicsit nem tetszik, hogy a Dollyk nincsenek ilyen jüban egymással. De maga az egész történetet még mindig imádom. :D Ez az eddigi legjobb történeted. És azért is ilyen izgalmas, mert ennyire elhúzod l.:találkozásokat. Bár mondjuk ezért inkább néha megölnélek. :"Ddd azért imádás,új részt<33:)
    Amúgy az eddigi névtelenk én voltam Szofi ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ne bánts :D szeretem húzni az emberek agyát xD

      Törlés
  4. Ajj en nem louist akarom hanem liamet... :cc

    VálaszTörlés
  5. Szia imádtam a részt és ismételten a körmömet rágom már hogy mi lesz a folytatása. Szóval légyszi nagyon gyorsan hozd és remélem nemsokára Liam is benne lesz. Puszi <3 <3

    VálaszTörlés
  6. *lö tök happy vagyok mert kitetted az új részt* Elkezdem olvasni* Erre megszólal anyu hogy le kell mennem a mamámékhoz, mert fánkot csinált, és el kell mennem érte (Fánk nyami *_*) Olyan dühös voltam hogy nem olvashatom :D Fhu... De most legalább komizhatok! Fantasztikus volt ezért sietni!!

    VálaszTörlés
  7. OMG! *.* Imádoom! :* Istenem csak ne húznád el ennyire a találkozásokat!! Ahjj! Lenyúzom a bőröm izgalmamban...... Nagyon várom már mikor fognak újra találkozni Mira és Liam! Uuu! Így tovább! <333

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hagyd a bőröd :D nem éri meg.......szeretem az agyatokat húzni :P

      Törlés
  8. ááá, lemaradtam :D épp benézek ide aztán látom hogy még a pénteki részt is elfelejtettem elolvasni, nemhogy a tegnapit :Dna mind1, a lényeg hogy szokás szerint szuper lett, és ahogy Mira reagált , minden pénzt megért volna hogy lássam az arcát :D
    nagyon várom a következő részt :3
    xoxo

    VálaszTörlés
  9. Úristen! Ez egy tökéletes ballagási ajándék a kedvenc bloggerinámtól :). Nagyon szupi lett a rész. Mira egyszerűen hihetetlen bár én is hasonlóképpen reagáltam volna le ha elvették volna tőlem a legjobb barátomat. Siess a kövi résszel. Úgy imádom a blogodat :)

    VálaszTörlés