2015. április 24., péntek

| Chapter Thirty - Six |

Hellóó!!! És most már választ kaptok, hogy Louis miért is van a fejlécen :D az elkövetkező részek az Ő szemszögéből lesznek ;) komizniiiiii


| LOUIS TOMLINSON |

- Niall, nyisd már ki ezt a rohadt ajtót! - csapok még egyszer utoljára egy erőteljeset a szőke barátom bejárati ajtaján mérgesen, és remélem, hogy ezúttal végre már hajlandó is lesz kinyitni. El telik egy másodperc, de az ajtó még mindig csukva marad, nekem pedig nincs több időm még kopogtatni, ugyanis egy kézzel eléggé nehéz megtartani Lottie egész testét. A lány hulla részeg, így természetesen a saját lábán sem tud megállni szóval teljesen rám van szorulva. A fene sem hitte volna, hogy ennyire nehéz bánni egy részeg lánnyal. Eddig a derekánál fogva tartottam meg a kezemmel miközben Ő a teljes testével rám volt borulva. Azt hittem, hogy ez jó megoldás, de miután megálltam, valahogy már kicsit sem tartom jó ötletnek, ugyanis minél jobban csúszik lefele a földre, hála annak, hogy elaludt - állva. A kezemet amivel eddig kopogtam a húgom derekára vezetem és most már két kézzel szorítom és próbálom megakadályozni, hogy a padlón kössön ki. Az biztos ha most a földön fog tovább aludni, akkor onnan már biztos, hogy nem szedem össze. Elég volt nekem megkeresni Őt abban az undorító klubban, és ezt mind úgy, hogy az emberek hatalmas szemekkel bámultak mikor megjelentem. Egy lépést sem kellett tennem, máris kedvemre hozták az ingyen piákat. Mind azért mert megismertek. Nagy számnak számít ha megjelenek valahol véletlenül.
Azonban én mostanában kifejezetten utálom az olyan helyeket ahol tömeg van. Félre értés ne essék, imádok bulizni és kiszakadni egy kicsit a hétköznapokból, de mindezt ésszel is lehet csinálni. Az én esetembe nem tanácsos, ha csak úgy besétálok egy klubba ahol egy csomóan vannak akikben nem lehet megbízni. Voltak már gondjaim az ilyen helyek miatt. Arra pedig nem vagyok kíváncsi, hogy holnap megint azzal legyen tele a média, hogy mennyi sört megittam, meg hány szál cigit elszívtam egy éjszaka alatt.
Ma este viszont nem volt más választásom. Muszáj volt bemennem egy londoni klubba, miután Lou, - a banda fodrásza - felhívott, hogy szedjem össze a húgomat, ugyanis Ő nem bír vele, meg aztán sietnie kell haza Luxhoz. Hát persze, hogy nekem kell vele törődnöm, hisz a húgom. Ez igaz is, viszont nem az én ötletem volt az, hogy Lottie legyen Lou segédje. Így mostmár Ő is velünk tart mindenhova és ez miatt egy kicsit elszállt. Nagyra van magával mert tizenhat évesen egy jól kereső munkája van, és még a világot is bejárhatja velem. Természetesen eddig még egyszer sem köszönte meg nekem. Ha én nem lennék, neki sem lenne ez a röhejes munkája, ahol szó szerint a semmit tevésér kapja a pénzt. Mennyit tesz ha az ember vezetékneve Tomlinson.
Az biztos, hogy ezután az este után Louval is el fog kellenem beszélgetni. Az egy dolog, hogy a húgom neki dolgozik, de akkor se kezelje úgy mint egy felnőttet. Lottienak nem szabadna klubbokba járkálnia felnőttekkel! Hisz még gyerek! Iskolába kellene járnia, meg rajzfilmeket néznie, nem pedig őrült vad bulikba járkálnia, ahol csupa felnőtt van. Ha anyának a fülébe jut ez az este engem kinyír Lottieval együtt. Mondjuk nem én akartam azt, hogy legyen Lou segédje. De mégis én vagyok a felelős érte mivel a bátyja vagyok. Én meg a felelősség...magamról sem tudok normális gondoskodni. Még jó, hogy egy csomó testőr vigyáz rám akiknek hála nem követek el hülyeségeket, - csak néha.
Lottie feje a vállamra zuhan és mocorogni kezd, aminek következtében az én szorításom már mit sem ér ugyanis csúszni kezd a kezeim közül. Reménykedem benne, hogy talán összeszedi magát és végre kinyitja a szemeit, de nem ez történik. Résnyire kinyitja a száját majd összenyálozza a kabátom anyagát. Elborzadok és ezzel egy időben a méreg is elönt. Ha így folytatja a végén még képes lesz lehányni.
Még egyszer utoljára jól megszorítom a derekát, hogy biztonságban legyen, majd felemel a jobb lábam és kicsit sem kedvesen rúgok bele Niall ajtajába. Erre már tuti, hogy fel fog figyelni. Másodpercenként rúgok bele az ajtóba, majd percekkel később zaj hallatszik belülről, végül pedig végre kinyitódik az ajtó és az ír sráccal találom szembe magam. Késő éjjel ellenére pontosan ugyan úgy néz ki mint nappal, ami azt jelenti, hogy még nem aludt. Szerencsére. A klubbhoz az Ő lakása volt a legközelebb és mivel nem akartam, hogy Lottie az én autómat hányja össze így úgy döntöttem, hogy felhozom a barátomhoz és majd itt megpróbálom valahogy kijózanítani.
Niall nem szól semmit. Csak áll egy helyben és rosszállóan a fejét csóválja. Tudom, hogy nem kell neki semmit mondanom mert tudja, hogy mi a helyzet.
- Segíts! - kérem kétségbesetten ugyanis érzem, hogy már nem sokáig bírom tartani a részeg lányt. Niall megforgatja a szemeit és közelebb lép felénk, majd egy határozott mzdulattal megfogja Lottie egyik elernyedt karját és áttcsapja a vállán, míg én ugyan ezt megcsinálom csak a másik kezével. Lottie úgy lóg rajtunk mint egy hulla, és ez miatt még így is nehéz Őt behúzni a lakásba. Niall a lábával csukja be az ajtót, én pedig a nappaliba igyekszem, ahol Zaynbe ütközöm. A fekete hajú srác még mindig a szőkeség kanapéján terpeszkedik ölében pedig egy chipses zacskó pihen, mellette pedig a kanapén egymás mellett két kontroller pihen. Nem fogok meglepődni azon ha kiderül, hogy egészen idáig FIFA-t nyomattak a playstationön. És engem nem hívtak meg!
- Had segítsek én is - áll fel rögtön Zayn miután észre vette, hogy mennyire nagy szenvedés megtartanunk Lottie testét. Egy ügyes modulattal felkapta a lány lábát, majd a szabad kanapéhoz vezetett és kicsit sem óvatosan helyztük rá a lányt. Durva egy helyzet volt a ma este az biztos. - Mennyit ivott? - fordul felém végül, miközben Lottie állapotát tanulmányozza, aki csak annyira mozdul meg, hogy levegőt vesz.
- Ezt most úgy kérded mintha én velem lett volna, és én itattam volna le. - mondom felháborodva, majd kicsit sem kedvesen bököm félre Lottie lábait, hogy tudjak leülni a kanapéra. Az eszem megáll. Komolyan úgy nézek ki, mint aki megengedi, hogy a kishúga vele tartson bulizni? Soha nem mennék el a húgaimmal bulizni. - Lou elhívta magával bulizni, és ahogy látjátok nem nagyon kötötte Őt szabályokhoz. Majd felhívott, hogy menjek érte és vigyem haza. - mesélem a rövid történetet. A két srác megértően pislog a húgomra. Nekünk aztán nem kell bemutatni, hogy milyen érzés az mikor segg részegre isszuk magunkat. De Lottienál ez akkor sem megengedett. Azt sem tudom, hogy hogyan kell Őt kijózanítani.
- Folyik a nyála. - jegyzi meg Niall és undorodva a húgomra mutat majd az alatta lévő párnára. És most ezzel én mit csináljak? Azt leshetik, hogy én majd letörlöm. Örüljenek neki, hogy érte mentem és most vigyázok rá. Azonban elég gáz a helyzet ugyanis most nem a saját lakásomban vagyok. - Louis, remélem tudod hogyha lehányja a szőnyegemet, Te leszel megtisztelve azzal a feladattal, hogy feltakarítod. - hangja határozottan cseng és egy ravasz mosoly húzódik a szájára. Kék szemeiben a boldogság csillog miközben elképzeli a jelenetet ahogyan én a szőnyegét takarítom. Ez soha nem fog megtörténni.
Ha Lottie úgy dönt, hogy kidobja a taccsot, akkor majd Ő lesz az aki fel is fogja takarítani. Családi szokás. Miután először berúgtam és haza mentem, majd végig hánytam a fél házat, anya részegen takarítatta fel velem a sok mocskot. Addig ott áll felettem míg kész nem lettem. És nem érdekelte, hogy rosszul voltam. Állandóan azt szajkózta, hogy minek ittam, meg hogy most majd megtanulom, hogy nem jó az ha részegek vagyunk. A módszere bevállt mivel mostanra ha megint részeg vagyok, akkor legalább bele találok a vécé csészéjébe, így nem kell saját magam után takarítanom.
- Fel kéne ébresztenünk. - javasolja Zayn, ám ez az ötlet senkinek nem tetszik. Jobb így ha alszik. Ha felébresztenénk csak hülyeségeket beszélni mivel még mindig nincs kijózanodva.
Ilyenkor utálom az életemet. Jobban mondva akkor utálom, mikor véget ér a turné és négy hónapra szabadságot kapunk. Soha nem tudom, hogy mit kezdjek a sok szabadidőmmel. Örülök neki mikor egy napokra meghívnak valamilyen műsorokba vendégfellépőkén. Akkor legalább történik valami izgi.
De most még azt is tökéletesen elintézték, hogy az amerikai X-Factorban is úgy szerepljünk, hogy előre felvettek minket így megakadályozták azt, hogy a versenyzőkkel találkozzunk. A menedzser ötlete volt ez az egész elő- felvétel, mivel szabadságon vagyunk és kijár a pihenő, szóval nem lenne tanácsos ha Amerikába repkednénk. Pedig annyira szívesen ott lettem volna. Mivel szinte minden szombat este a tévém előtt meresztem a seggem, így nyomon tudom követni a tehetségkutató műsorokat. És élvezem! Vicces ahogy a versenyzők azon idegeskednek nehogy kiessenek. Tudom nem szép dolog kinevetni őket, hiszen négy éve én is ugyan ezeken a dolgokon mentem keresztül.
- Úgy döntöttem, hogy lelépek pár napra New Yorkban. - csúszik ki a számon az ötletem ami már napok óta forog a gondolataim között. Elmegyek az X-Factorba és ellátom pár jó tanáccsal a versenyzőket. Simon biztos örülne nekem ha meglátna. Amúgy is elegem van már Londonból.
- Minek? - kérdezi értetlenül Zayn. - Vagy úgy döntöttél, hogy utánozni fogod Harryt, akinek Los Angeles már a második otthona? - hangja ellenszenves miközben a göndör hajú barátunkról beszél.
Hát Harry tényleg megváltozott, sőt LA buzi lett. Amint véget ért a turné nem haza jött, hanem LA-ba és azóta ott is van. Csak akkor jön haza Angliába mikor valamilyen szereplésük van. Valamilyen oka csak van, hogy ennyi ideig képes ott maradni. Minden lehetőséget kérdeztünk már Tőle, de mindenre megcsóválta a fejét. Kezdetben azt mondtam, hogy biztos titkon barátnője van ott. Azonban miután egy csomó lány vette körül állandóan, rájöttem arra, hogy nincs nő ügy a dologban. Egyszerűen csak az ottani élet jobban bejön neki mint az angliai. Hisz ott meleg van, és el tud vegyülni a többi sztár között. Nem kell kapucniban járkálni az utcákon, miközben azon retteg, hogy mikor ismerik fel.
Én már arra sem emlékszem, hogy mikor mertem egyedül kimenni az utcára. Angilában túl sok rajongónk van, akik mindenre fel vannak készülve. Követnek, leskelődnek, és nem hagynak teret.
- Elegem van - mondom ingerülten. - Haza nem mehetek ugyanis minden az ikrekről szól. Múlt héten mikor otthon voltam Doris háromszor csinálta össze magát, és mind a háromszor nekem kellett kicserélnem a pelenkáját. Ernie pedig idegesítő ugyanis állandóan ordít. - panaszkodom fájdalmasan ahogy eszembe jutnak a kicsik. Szeretem őket, csak egyszerűen idegesítőek. Nem azért megyek haza, hogy az anyámmal csak róluk beszéljek. Nem is értem, hogy mit lepődök meg ezen. Mindig ugyan ez van, mikor a családba új baba születik.
- És erre az a megoldás, hogy elmész Amerikába? - ráncolja össze a homlokát Niall.
- Te jobb ha befogod, ugyanis nem én leszek az aki pár napon belül Ausztráliába repül az unokatestvéreivel. - mondom csipősen, Niall pedig összehúzza magát. Neki aztán tényleg nincs joga bele szólni abba, hogy hova megyek. Gondol egyet és haza repül Írországba onnan pedig Isten tudja, hogy milyen helyekre jár el. - Liamről pedig nem is beszélek. Catnek szülinapja lesz szóval szerintem már valamelyik tengerparton sütteti a hátsóját. - gondolok rá a wolverhamptoni srácra, akinek hetek óta már a színét sem láttam. Mindig ez van mikor szabadságon vagyunk. Liam eltűnik és csak a turné indulása előtt látjuk viszont. Az Ő élete csak a barátnője körül forog. Ha annyira szereti mint ahogy mondja akkor miért nem kérte már meg a kezét? Már csak az hiányzik és akkor Cat végleg elért mindent amit akart. Még mindig unszinpi a csaj. Lehet, hogy csak én vagyok ennyire előítéletes, de szerintem a csajnak már az elejétől az volt az célja, hogy Liam segítségével tudja beindítani a táncos karrierjét. Összejött neki.
- Úgy tudom, hogy otthon vannak még, mivel Catnek valami gondja akadt. - állítja Zayn. Liam és Zayn jó barátok. Már ha lehet olyat mondani, hogy Zaynek Nikkin kívül van más barátja.
Négy évvel ezelőtt mind az öten barátok voltunk, de mostanában már nem nagyon érzem. Mindenkinek van saját élete és csak a banda az ami összeköt minket. De félő, hogyha véletlenül valamelyikőnk kiborul és összeveszik a másikkal, akkor mindennek oda.
- Jól mondod, még. - hangom gúnyos, és egyikőjük sem áll le velem vitatkozni. Nem adok pár napot és az internet máris olyan képekkel lesz tele ahol Liam épp valamelyik repülőtéren pózol a barátnőjével. - Mindenki lelépett, akkor én miért ne tenném? - tárom szét a kezeimet. - Amúgy is Zayn, nem akarsz velem jönni? - kérdezem és Nikkire gondolok aki most az X-Factor miatt amerikában él.
- Nikki nem nagyon szereti ha mostanában a közelében vagyok - túr bele a fekete hajába és elhúzza a száját. - Fél attól, hogy azzal fogják megvádolni az emberek, hogy miattam sikeres. -magyarázza. Nikki pontosan olyan helyzetbe került az X-Factorban mint mi. Összerakták pár lánnyal és bandában jutatták tovább. Talán Dollyk a nevük...nem tudom pontosan, de hallottam, hogy nagyon esélyesek a győzelemre. Szívesen találkoznék velük.
- Pedig biztos örülne neki ha a közelében lennél - kacsintok rá pimaszul. - Titkon simán tudnátok találkozni. Meg aztán Te is boldog lennél ha egy kicsit vele lehetnél. - tudom, hogy nem fog tudni ellenállni. Nikki számára a minden. Most meg pláne, hogy a lány több ezer kilométerre van tőle. Eddig mindig együtt voltak, ugyanis Zayn még a turnéra is képes volt magával hozni a lányt. De aztán Nikki úgy döntött, hogy megpróbálkozik az énekléssel így a szülőországában jelentkezett az X-Factroba.
- Ki lesz az a marha aki titeket kettőtöket elenged New Yorkba? - kérdezi Niall kicsit sem kedvesen. Nem tudom, hogy mire akar pontosan kilyukadni. - Köszi, de a banda nem kér még egy füves botrányt. - emlékeztet a pár hónapja történt akciónkra Zaynel. Tény és való, hogy tényleg füveztünk mikor turnén voltunk, de arra nem gondoltunk rá, hogy a netre is felkerül. Pedig felkerült és eléggé kiakadtak ránk ez miatt az emberek.
- Te nekünk nem parancsolsz Nialler. - veregem meg a vállát hanyagul majd felállok a kanapéról és elindulok az ajtó felé.
- Lottieval mi lesz? - szól utánam Niall és  idegesen pislog rám. A húgomra nézek aki még mindig nyugodtan alszik.
- Majd reggel érte jövök. Addig viseld a gondját. - parancsolom, majd lenyomom a kilincset és elhagyom Niall házát. Ideje haza mennem összepakolni, ugyanis holnap indulok New Yorkba...


11 megjegyzés:

  1. Ijjáj!! Megint elsőő!!! Vagyis remélem!! Na szóval a mai rész!! (szíves szemes szmájli vagy hatszor) És Louis és Zayn, és Lottie, és Nialler...meghaltam!! Nagyon, de nagyon tetszett!! És lehet egy olyan gyanúm, hogy Niall meg Lottie(olvasás közben picit beindult a fantáziám)?? Remélem, és ez a rész versenyezik a 3. hellyel és válaszolva egyik válaszodban feltett kérdésedre (vagy nem tudom mire) az első kedvenc alá sok szíves szemes szmájli lesz és tudni is fogod!! Vagy kettő első kedvenc rész lesz...nem tudom!! És lehet nagyon zavaros voltam, hisz wow rész lett a rész :)
    Várom a kövit:)
    Enikő :) ♥♥♥♥♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Niall és Lottie? :s hát ez csak a te fantáziádban született kapcsolat :P
      szíves szemes szmájlit itt nem lehet írni xD csak egyszerű szívet :D

      Törlés
  2. Isztenem *-* Miért vagy ilyen tehetséges ? :3 Nagyon siess <333

    VálaszTörlés
  3. Imádtam légyszi siess a kövivel !!! <3 <3

    VálaszTörlés
  4. Imádtam légyszi siess a kövivel !!! <3 <3

    VálaszTörlés
  5. Egy költő bújt el benned ♡♥♥
    Miutan vegeztel ezzel a torivel,akkor nem lenne-e kedved folytatni az I WILL NEVER LET YOU DOWN c. Blogodat?
    Mert en nagyon kivancsi lennek a folytatasra... :)
    Oszinten hogy lehetsz ilyen tegetseges?xd
    megall az esz xd
    amugy szerintem a blogger elnevezes egyedul csak rad igaz,hiszen annyi otleted van a tortenerekkel kapcsolatban hogy az lehetettlen ♥♥♡

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. most hirtelen nem tudom melyik törim az, de rögtön áttolvasom és elgondolkozom rajta h abból mit lehetne kihozni ;) de nem ígérek semmit, ugyanis más töri is van az eszemben :D
      nem gondolom magam tehetségesnek amúgy :D
      ezt hogy érted h rám igaz a blogger elnevezés? o.O

      Törlés