2015. április 18., szombat

| Chapter Thirty |

Helló!! Uh, basszus tegnap elfelejtettem feltenni, pedig nagyon akartam, de elaludtam xD mentségemre legyen szólva, hogy beteg vagyok és olyan gyógyszert kaptam ami totál kiüt így egész nap képes vagyok aludni és csak telóról neteztem xD viszont most itt a rész, ami szám szerint a 30. és az összes fiú feltűnik benne( Zayn még hosszú hajjal és nem kopaszon xD) ééss, gyakrabban akarnám hozni a részeket, mivel szeretnék új törit kezdeni végre, csak az a baj, hogy mostanában igen Louisos lettem és félő, hogy az új történetemet ha elkezdeném Őt tenném főszereplőnek :s viszont nem tudom, hogy ide fel e tegyem  majd ha úgy adódik, hogy Ő lesz a főszereplő..baszki, én nem tudom mi van velem...amióta szingli lett, azóta szó szerint megőrülök érte :D szegény Liam, háttérbe szorult :c asszem túl vagyok pörögve xD jaj, nem tudom, hogy mi legyen...De én Liamet is szeretem, de Louist is xD jó befejeztem, inkább megyek vissza aludni :P ti pedig komizzatok :))))))))



- Ki az a személy, akivel képes vagy órák hosszat beszélgetni, minden áldott nap? - néz rám gyanakodva Harry, majd az arcomról a telefonomra vándorol a tekintete miközben abban reménykedik, hogy a kijelzőn megpillant egy nevet ami választ ad a kérdésére. De én gyorsabb vagyok, így egy ügyes mozdulattal az ujjaimmal letakarom a telefon kijelzőjét, Harry pedig semmit nem lát. Pedig annyi alkalma lett volna rá megnézni a telefonom. Elég ha csak megnyom rajta egy gombot és rögtön megpillanthatja a háttérképemet amin én és Mira szerepelünk. Ezálltal ha összerakná a dolgokat rögtön megtudná, hogy ki is az a személy akivel minden egyes nap órák hosszat képes vagyok beszélgetni.
Igen, ez a személy Mira. Nem telik el úgy nap, hogy ne beszélgetnék vele. Csak ez az egy esélyünk most, hogy tudjuk tartani a kapcsolatot. Miután Ő kiesett a versenyből haza kellett mennie Manchesterbe ahol a szülei új iskolába íratták. Egy leányiskolába és abból is a legjobba. Szegénynek semmire nincs ideje, ugyanis az iskola és a tanulás minden energiáját leszívja. Még szombaton is a suliban kell rohadnia. Gondolhatjátok, hogy ez az egész nem a lány ötlete volt. Igaz mindenképp iskolát akart váltani, hogy ne kelljen még egyszer vissza mennie a régi osztálytársaihoz, de arra nem számított, hogy a szülei kiválasztják Manchester legelitebb intézetét. Én talán azt is tudom, hogy miért tették. Egyszerűen féltették a lányukat, mivel tartottak attól, hogy Mira megint képes lesz valami őrültséget elkövetni, miután az X-Factorban elvérzett. Pedig Mirát kicsit sem zavartatta, hogy kiesett. Számított rá, hogy ez fog történni. Sőt még örült is neki, hogy így alakult mivel mostmár sokkal többet fog foglalkozni az énekléssel is, - már amennyi ideje marad az iskola mellett. A szülei úgy gondolták, hogy inkább egy kemény sulit választanak a számára, ami mellett semmi másra nem marad ideje, így gondolkodni sem tud butaságokon. Szegény Mirának pedig tényleg nincs semmire ideje. Még arra sem, hogy minden szombaton felutazzon Londonba, hogy nézhessen engem meg élőben. Nem vagyok rá ez miatt mérges ugyanis megértem. Neki az iskola a fontos, nekem pedig az, hogy a bandával a legvégsőkig versenyben maradjunk. És elég nagy az esélyünk rá.
A mentorok szerint mi vagyunk az első olyan banda a műsorban, akik az első fellépésük után egy csomó rajongót szereztek maguknak. Van benne valami, ugyanis mostanában mikor az utcán sétálunk már megismernek minket az emberek. Először furcsa volt, hogy pont velem akart valaki lefényképezni. De így, hogy lassan a műsor vége közeleg, már kezdem megszokni ezt az egészet.
Örülök neki, hogy akkor Simon úgy döntött, hogy egy csapatba tesz minket Louis-val, Harryvel, Niallel és Zaynel. Először féltem ettől az egésztől mivel totál más volt a nézőpontunk. Nem is ismertük egymást, de máris Barbadosba kellett utaznunk Simon villájához, ahol az élő műsorba való bejutás volt a cél. Beraktak minket egy szobába és megparancsolták, hogy készüljünk fel valamilyen dallal. És mi mit csináltunk? Kiszöktünk és elmentünk focizni. Nem volt neve a bandának, nem volt dalunk amivel elő tudtunk volna állni Simonnak és ráadás képpen Louis még valamilyen tengeri sünbe is belé lépett ami miatt egy teljes napra kórházba került. Akkor először mutatkozott meg a bandán az összetartás, ugyanis gondolkodás nélkül mentünk Louis után a kórházba és maradtunk mellette miközben beszélgettünk. Mindenki mesélt magáról és arról, hogy milyen fontos neki ez az egész. Akkor találtuk meg a nevet a bandának is. Vagyis Harry ötletéből pattant ki, hogy miért nem nevezzük el a bandát One Direction-nek. Külön jöttünk, de egy irányba megyünk tovább. Így lettünk mi a One Direction, és így gyarapodtam még négy legjobb baráttal. Tudtam, hogy ez az egész ami közöttünk kialakult még nagyon hosszú ideig működni fog.
- Csak a legjobb barátommal...vagyis barátnőmmel. - válaszolom, de erre a kijelentésemre nem csak Harry néz rám, hanem a maradék három srác is. A stúdiói öltözőnkben vagyunk, ugyanis épp ruhapróbát tartanak a szombati élő műsorra, majd után élesben elpróbáljuk a színpadon is a produkciónkat. De jelenleg még semmi nem kezdődött el. Egyszerűen csak becsuktak minket ide, az asztalt megpakolták egy csomó kajával, utána annyit mondtak, hogy szórakoztassuk el egymást. Rossz döntés volt ez szerintem. Niall máris megette szinte az összes kaját. Zayn azóta fel sem kelt a tükör elől, ugyanis neki maga a mennyország ha egy tükröt lát egy csomó hajápolási cuccal.
Zavarba jövök, és rögtön meg is bánom, hogy ezt a mondatomat most hangosan kimondtam. Mégis, hogy mondanám azt, hogy Mira és én csak barátok vagyunk? Hülyén jön ki ha azt mondom, hogy legjobb barátnőm.
- Neked van csajod? - Zayn szemöldöke az egekbe szökken miközben a székjével felém fordul. És félre értették, tudtam, hogy ez lesz. Mindenki félre érti. Miért olyan lehetetlen az, hogy egy csaj a legjobb barátom?
- A legjobb barátom egy lány és mivel nem találkozhatunk így csak telefonon tudunk beszélgetni. - magyarázom a legértelmesebb módon. Remélem eljut a kis agyukig, hogy nincs barátnőm. Pláne nem Mira. Az a célom, hogy megvédjem őt, de nem akarom letagadni a barátaim előtt. Viszont azt sem akarom, hogy megismerjék egymást. Kicsit sem hasonlít a természetük. Mira csendes és félénk, ez a négy srác pedig menő és nagyszájú. Csak megrontanák Őt. Mira pedig erre még nincs felkészülve.
- Ha az én csajom volna biztos, hogy nem elégednék be telefon beszélgetésekkel. - vonja meg a vállát vigyorogva Harry és perverzen rám kacsint. Megforgatom a szemeimet és összekulcsolom a kezeimet a mellkasom előtt.  Igen, már rájöttem arra, hogy ötünk közül Harry a legfiatalabb, de a legperverzebb is.
- Nem a csajom. Csak barátok vagyunk. - mondom nyugodt hangnemben.
- Ez nem volt szép dolog Tőled, hogy eltitkoltad előttünk a barátnődet. - mondja felháborodva tetettet sértődéssel Zayn. Reagáljak erre valamit?
- Barátok vagyunk és ez így is fog maradni, mivel nem az esetem. - fogalmam sincs, hogy hogyan adjam a tudtukra, hogy nincs barátnőm és akiről most épp azt hiszik, hogy a csajom, az csak Mira. Gondolom rájöttetek, hogy egyikőjük sem tudja az igazi múltamat. Tényleg a barátaim akikkel mindent megbeszélek, de úgy gondoltam, hogy az elmegyógyintézetes időszakomról senkinek nem beszélek. Elég, hogy csak Mira tud róla.
- Na és, hogy hívják ezt a titkozatos lányt akiről azt állítod, hogy nem az eseted, de mégis minden nap beszélsz vele? Vagy talán a nevét sem szabad tudnunk? - kérdezi kíváncsian Louis. Elgondolkodom. Attól még, hogy elmondom a nevét, úgysem fogják tudni, hogy ki is Ő.
- Mira. - mondom egyszerűen. Louis bólint és nem kérdezősködik tovább. Harry és Zayn töprengő fejet vág és gondolom most azon töprengnek, hogy ki lehet az a bizonyos Mira. Sok Mira nevezetű lány él a világon.
- Én a banda miatt szakítottam a barátnőmmel. - vonja meg a vállát Niall. Érdeklődve fordulok felé ugyanis eddig ezt nem hallottam. Nem is tudtam, hogy volt barátnője, akivel miattunk szakított vele. Ez azért elég durva.
- Szintúgy. - bólint Louis is. Ő is a banda miatt szakított a lánnyal? Hát miez már? Én ha valakit szeretek akkor nem fogok szakítani az miatt vele mert bekerültem egy bandába. Időt szakítanék rá, vagy valami. De biztos, hogy semmi pénzért nem szakítanék egy ilyen kis semmiség miatt.
- Most a bandának kell a legfontosabbnak lennie mindannyiónk számára. Ha valaki nem harcol annyira, akkor oda a küzdelem. Szóval Liam, ideje lenne átgondolni, hogy jelenleg mi a fontosabb a számodra. A csaj akivel órák hosszat beszélgetsz és aki miatt olyankor még csak hozzánk sem szólsz. Vagy pedig mi és a banda. - Niall szavai egy kicsit fájdalmasan érnek, miközben a másik három srác csak komoran bólogat.
Úgy tudtam, hogy félre fogják érteni ezt az egész dolgot.  Lehet, hogy tényleg órák hosszat beszélgetek Mirával és olyankor szarok minden másra, de ugyan úgy a banda is fontos. Minden energiámat a bandának szentelem. Még éjjel is képes vagyok gyakorolni csak azért nehogy pont én legyek az aki elront valamit. Akkor ne én legyek már az aki vissza húzza a bandát. Igen fontos a számomra a banda, de Mira is. Az a baj, hogy Mira és a srácok is két külön világ. Sokkal könnyebb lett volna ha Mira is bekerül az élő műsorba. Akkor velem lehetne és nem kellene azon stresszelnem, hogy vajon mi történik vele.
- Mira a barátom akinek szüksége van rám. Nem hagyhatom csak úgy magára. Mellesleg minden energiámat a bandának szentelem. - kérem ki magamnak bunkón. Lehet ezekből a mondataimból semmit nem értenek, de nem is érdekel. Megígértem Mirának, hogy mindig számíthat rám és ezt be is tartom. Tudom, hogy mennyire fontos neki az, hogy naponta elmondja nekem, hogy mi történt vele. Tudja, hogy nekem akár mit elmondhat ugyanis én akármiben segítek neki.
- Akarod mondani a csajodnak van szüksége rád. - nevet fel Harry.
- A barátomnak van szüksege rám! - javítom ki mérgesen, de aztán rájövök, hogy kár veszekedni velük.
Helyette inkább felállok a kanapéról, majd gondolkodás nélkül indulok kifele. Nem érdekel, hogy nem szabadna kijönnöm onnan. Jelen esetben nem akarok beszélgetni a fiúkkal. Először feledkezzenek meg erről az egész beszélgetésről. Szerencsére senki nem törődik azzal, hogy nem vagyok a helyemen, pedig egy csomó emberrel találkozom. Csak sétálok a folyosókon egyedül, egészen addig míg véletlenül valakinek neki nem megyek.
- Basszus! - felemelem a fejem és szembe találom magam egy lánnyal. Megrémülök ahogy végig nézek hófehér felsőjén amin egy barna folt éktelenkedig. A lány megsemmisülten próbálja eltüntetni a foltot, amit ha jól sejtek én okoztam mikor neki mentem. És ami még ennél is szörnyűbb a lány sem idegen a számomra. Már egy csomószor találkoztam vele a próbákon, ugyanis Ő az egyik háttértáncos. Ennél már csak az a borzalmasabb, hogy a hajáról Sarah jut az eszembe ugyanis ugyan olyan göndör haja van mint neki volt. Hazudnék ha azt mondanám, hogy titkon nem szoktam Őt bámulni. Ó, dehogyisnem. Aranyos arca van, és néha volt olyan pillanatom, hogy meg is akartam Őt szólítani. De soha nem mertem megtenni.
- Én úgy sajnálom! - kérek rögtön bocsánatot és totál hülyén érzem magam amiért tönkre vágtam a felsőjét. - Nem vettelek észre...
- Nekem negyed óra múlva színpadra kell állnom. Ha nem leszek ott, vagy ha kések akkor a nagynéném megöl! - meséli idegesen és még mindig a felsőjét tisztogatja. - Nincs másik ruhám se! - fogalmam sincs, hogy ki lehet a nagynénje, de az biztos, hogy segíteni akarok rajta. Hisz az én hibám.
- Véletlenül elpakoltam a barátnőm egyik felsőjét. Szóval ha akarod szívesen kölcsön tudom neked adni. - túrok bele a hajamba és elpirulok. A lány sugárzó mosollyal néz rám. Igazából tényleg nálam van Mira egyik pólója amit biztos akkor pakoltam be mikor indultunk a táborba.
- Nem fog érte megsértődni a barátnőd? - kérdezi aranyosan.
- Úgysem fogok találkozni vele egy ideig. - vonom meg a vállam, majd intek a fejjem, hogy kövessen. - Amúgy engem Liamnek hívnak. - mutatkozom be. Hangosan elneveti magát. Nem értem.
- Hol marad az a bemutatkozás, hogy Liam Payne a One Directionből? - kérdezi kuncogva. Már értem, hogy miért nevetett ki. Hisz az X-Factor stúdiójában vagyunk, természetes dolog, hogy ismer. De akkor én miért nem ismerem Őt? - Egyébként imádlak benneteket. Sőt nektek szurkolok! - löki meg játékosan a vállam.
- Örömmel hallom - válaszolom vigyorogva. - Te itt dolgozol?
- A nagynéném Cheryl Cole, és miután a nyáron összetörtem a kocsiját most úgy kell ledolgoznom a kárt, hogy itt táncolok. - húzza el a száját. Akkor már érthető, hogy kitől örökölte a mozgását. - Egyébként én Cat vagyok. - mutatkozik be. Biztos észre vette rajtam, hogy nem merem megkérdezni tőle, hogy hogyan is hívják.
Vissza térve az öltözőnkbe a fiúk kitágult pupillákkal figyelik az új jövevényt, azonban Cat nem zavartassa magát. Nyugodtan leül közéjük és úgy várja meg míg én elő keresem Mira felsőjét. Mikor megtalálom a kezébe nyomom, mire Ő a nyakamba ugrik és egy puszit nyom az arcomra. Az arcom egy paradicsom szívét ölti fel, miközben a szívem hevesebben kezd el dobogni. Én most flörtöltem egy lánnyal! Csak nehogy a végén kiderüljön, hogy van pasija.
- Mond, hogy elhívtad randizni. - állít nekem Niall.
- Mi van azzal a dumával, hogy most a bandának kell a legfontosabbnak lennie? - kérdezem értetlenül miközben az előző beszélgetésünket idézem fel.
- Az csak arra a csajra vonatkozik aki nem az eseted. Viszont Cat Cole más lapra tartozik. - legyint Niall jókedvűen. Fáj ahogy Miráról beszél. Nem is ismerik Őt, akkor mégis hogyan tudnak róla véleményt nyilvánítani. Ezek után valahogy már nem is akarom, hogy ismerjék meg a lányt...



6 megjegyzés:

  1. Remélem én vagyok az első na szóval most nem érdekel ki mit mond de haragszom a másik négy srácra....És ami azt illeti mintha Louis szinglisege vonzana a lányokat vagy nem tudom feltunt sokkal több képem van róla mint Liamről.... Siess a kövivel és bocsi az ékezetek miatt
    Puszi Enci <3 <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nekem szerencsére még nincs több képem róla, de ha így halad akkor ...jaj ... nem soha nem fogja leelőzni nálam Liamet..vagyis remélem, hogy nem xD

      Törlés
  2. Már megint valami fenomenálisat alkottál :D Amugy, mit gondolsz Zayn új külsőéről? Nekem nem tetszik.Ráadásul, El hiányzik Lou oldaláról.Nagyon siess <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én meg inkább imádom a szingli Louist ;) Zaynről pedig nem nyilatkozom :P

      Törlés
  3. Megint szuper lett :D
    remélem azért nem fogja Mirát elhanyagolni, mert a fiúk így álltak hozzá először :))
    nagyon nagyon várom a következő részt :D
    xoxo

    VálaszTörlés