2014. szeptember 18., csütörtök

4.- A lány új élete

Szióóóó!!! Igazából ma nem is akartam részt hozni, de aztán valahogy mégis hoztam :D talán azért mert megígértem h két naponta jönnek :P de ehhez nektek is kell egy kis aktívkodás ;) a rész hát...ilyen lett :D remélem tetszeni fog és komiztok....

~ Connie O'Neill ~

- Biztos, hogy jól vagyok így felöltözve? - vonom kérdőre az ágyamon szétterülő szobatársamat, név szerint Donnát. A lány figyelembe sem veszi a kérdésemet, hanem csak nyugodtan lapozgatja tovább a magazinját amit tőlem csórt el. Hosszú fekete haja az arcába lóg, lábait pedig kecsesen mozgatja előre hátra.
Az ajkamba harapok és úgy figyelem a tökéletes alakját. Nehezen hihető el róla, hogy pénzért árulja a testét. Egészen a mai napig azt hittem, hogy a kurvák akik pénzért fekszenek le férfiakkal, rondák és agyatlanok. Azonban Donna nem ronda és nagyon eszes lány is. Sőt szinte az egyetemen az egyik legokosabb hallgató. Mindig is irigyeltem. Szép, okos, vicces és az összes helyes pasit megkaphatja a suliból. Még Dereket is akiről mindenki tudja, hogy nehezen megkapható alak. Donna mégis megszerezte magának. Pár hónapig jártak ami elég nehezen hihető el, mivel Derek soha nem jár egy lánnyal sem. És, hogy én honnan tudok ennyi mindent erről a Derek srácról. Gólyabál volt rögtön az első héten, segg részegre ittam magam és lefeküdtünk, reggel pedig Ő volt az aki magamra hagyott az ágyban. A kis tetű, pedig nekem még a mai napig is tökre bejön. Hát ez van, életemben először én voltam az aki a padlóra került. És még mennyire haragudtam Donnára mikor Dereket felhozta a szobánkba és itt enyelegtek naphosszat.  Aztán szakítottak, vagyis Donna dobta Dereket. Ha engem kérdeztek élete egyik legnagyobb hibája volt. Egy ilyen pasit veszni hagyni, hát nem normális lány.
Azóta is azon töröm az eszem, hogy vajon mi van Donnában ami bennem nincs meg? Minden srác érte eped, akár hányszor feltűnik valahol Ő van a központban.
Azonban most, hogy már tudom mit csinál és, hogy honnan szerzi a pénzt, már valahogy nem csodálom. Mindig is elítéltem azokat a lányokat akik pénzért árulták a testüket. Komolyan olyan mélyre kell süllyedniük, hogy képesek idegen fazonokkal ágyba bújni? Miért nem tudnak normális munkát keresni maguknak?
És megszólaltam én aki most pontosan ugyan erre készül. Jelen pillanatban undorodom magamtól, hogy bele egyeztem Donnának abba, hogy elmegyek arra a helyre ahol egy éjszaka alatt ezreket lehet keresni. Felfogjátok? Ezreket egy éjszaka alatt. Ez azt jelenti, hogy pár éjszaka alatt megkeresem az egyetemre az összes pénzt és maradhatok Los Angelesben. Nem kell haza mennem, hanem folytathatom az álmaim megvalósítását. Nekem pedig csak ez a lényeg. Nem érdekel, hogy milyen úton keresem a pénzt, hanem csak a cél lebeg a szemem előtt.
- Nem egy szalagavató bálba készülsz baba. - nevet fel Donna és az oldalára fordul majd végig néz rajtam. Tetőtől- talpig végig mér és mikor kész van, elismerően bólint egyet és feláll az ágyamról. Egyenesen felém közelít, majd a derekamra teszi a kezét és lágyan nyom rajtam, hogy aztán végül mind ketten pontosan a tükör előtt tudjunk megállni. Nem bírok magamra nézni és ez a lenge öltözetem miatt van. Szinte a testemből minden látszik, - szó szerint minden! Az arcomon annyi smink pihen, hogy ha a falhoz vágnának ott maradnák. A hajam az eredeti méretétől a kétszeresére van tupírozva. A körmeimen akkora vörös műkörmök pihennek, hogy semmihez nem tudok normálisan hozzá érni. A tűsarkú cipőmnek pedig akkora sarka van, hogy az eredeti magasságom háromszorosa vagyok, pedig eddig sem voltam alacsony. A melleim a push-up melltartómtól szinte már a nyakamba vannak. Utálok a saját bőrömbe lenni! - Már majdnem tökéletesen nézel ki - szólal meg Donna és azzal egy időben maga felé fordít és két kezét a melleimhez teszi már ránk rajtuk egyet, mire azok még előbbre jönnek. Ezek szerint most már ha elkezdek járkálni a mellbimbóim is látszódni fognak. Csodás. Bólint egyet és végül még az asztalról felveszi a vörös rúzsát és az ajkaimra keni azt. - Most már tökéletes vagy!
Nem merek a tükörbe nézni, de mégsem bírom megállni. Mikor tekintetem találkozik a tükörképem másával először meg sem ismerem magam. Olyan mintha egy playboy magazinból léptem volna ki. Gőzöm sincs, hogy most ennek örülnöm e kéne. Tudom én vállalkoztam rá, de fel vagyok én erre készülve? Komolyan ágyba akarok bújni pár kiéhezett faszival akiknek még a nevét sem fogom tudni? El akarok én beléjük élvezni, hogy aztán pár dollár landoljon a zsebembe?
Ha most látnának a szüleim mentem szörnyet halnának. Egészben pedig az a vicc, hogy miattuk csinálom mert nem akarom egész életemben a gúnyolódásukat hallani, hogy milyen naiv vagyok.
Nem hátrálok meg! Kell a pénz és meg is fogom szerezni.
- Előre mondom, hogy amint meglesz a pénz én kiszállok ebből az egészből - néz a lány zöld szemeibe komolyan. Nem tervezem azt, hogy életem végéig egy ribanc leszek. Örülni fogok neki ha addig kibírom még meglesz a pénz.
- Mindenki ezt mondja mikor először megy, aztán pedig valahogy mégis maradnak. A pénz és a gyönyör elveszi az eszüket - mondja halál nyugodt hangon Donna. Összeráncolom a homlokomat, ugyanis nem értem, hogy mire akar kilyukadni. Mégis miféle gyönyör? Azt akarja nekem bemesélni, hogy a lányok élvezik azt, hogy egy idegen férfin vonaglanak? Ezt nem veszem be. - Hidd el Te is élvezni fogod. - veregeti meg a hátam majd megfogja a kezem és elkezd kifelé húzni a szobánkból.
Legnagyobb meglepetésemre a folyosón még pár csoport béli ismerősöm is csatlakozik hozzánk. Az egészben pedig az a legszörnyűbb, hogy Ők is olyan lengén vannak felöltözve mint mi Donnával. Eszem eldobom. Komolyan itt mindenki ribanc? Milyen jó, hogy én mindig mindent az utolsóként tudok meg.
- Most komolyan Donna, Őt is magunkkal akarod hozni? - szólal meg a vörös hajú csaj akivel eddig még életemben nem beszéltem ugyanis mindig elég csúnyán néz rám. A mai napig nem tudom, hogy mi a problémája velem. Azt olvastam, hogy a vörös hajú lányoknak nagyon ingerült a természetük. Még a nevében sem vagyok biztos. Mindig úgy voltam vele, hogy jobb ha mi ketten tisztes távolságba maradunk. Donna pedig most azt akarja, hogy egy autóba szálljunk be és egy helyre menjünk?
- Monic, Connienak ugyan úgy szüksége van a pénzre mint a csapatba bárki másnak - szól rá erélyesen Donna, de Monicot nem győzi meg. Felhúzza a kisminkelt fejét és továbbra is lenéző pillantásokkal áld meg. Miben jobb Ő mint én? Hisz pénzért árulja a testét. Azért kíváncsi lennék, hogy őt mi hajtotta bele ebbe az egészbe? Vagy Ő mindig is egy hivatásos kurva akart lenni?
- Nézz rá, messziről lerí róla, hogy nem közénk való. Ő olyan mint egy kis angyal, nem mint egy nő aki lefekszik akár kivel. Lefogadom, hogy titkon még mindig várja a hercegét. - nevet fel gúnyosan. Vissza kellene szólnom neki, de valahogy most nem tudok rá mérges lenni. Valahogy jobban izgat az, hogy hova megyünk és, hogy mit fognak velem csinálni. Be kell ismernem, hogy félek. És nem is vagyok teljesen biztos magamban.
Monicnak igaza van. Én nem vagyok olyan mint egy kurva. Hiszek az igaz szerelembe és csak olyannal vagyok képes ágyba bújni aki iránt érzek valamit. De most mégis arra készülök, hogy vadidegenekkel bújjak ágyba. Mi van akkor ha abban a klubban találom meg az igazit? Hisz oda nem csak ötven éves fazonok járnak. Megfordulnak ott a fiatalabb korosztály is akinek nem jött össze az élet és még nem találta meg az igazit, viszont szüksége van nőre és egy jó kis kiadós szexre ezért inkább fizet a gyönyörért.
Lehet Donna erről a gyönyörről beszélt. Ki tudja lehet ő is találkozott ott valakivel akivel azóta is tartsa a kapcsolatot mert belé szeretett. Miért ne élvezhetném a végén én is ezt az egészet?
- Úgy tudtam, hogy valaki azért áll ribancnak, hogy pénzt keressen. Nem pedig azért, hogy közbe a nagy Őt keresse. - kacsintok Monicra, majd egy diadalittas vigyorral mászok be az autó hátsó ülésére, Donna a volán mögé ül, Monic pedig az anyósülésre és ezzel szerintem a beszélgetés be is fejeződött ma estére. Az már tuti biztos, hogy én Monickal legjobb barátnő nem leszek. Rá legalább illik a ribanc nevező mert tényleg úgy viselkedik és még csak nem is kell megjátszania magát.
Donna elindítja az autót és elindulunk Los Angeles sötét utcáin. Késő éjjel ellenére az utcákon nem egy sem kettő fiatal hemzseg. Sőt ha az ember jobban oda figyel még tanúja lehet egy kisebb utcai verekedésnek is. Csak jobbra kell fordítanom a fejem máris tanúja lehetek annak, hogy egy néger gettó töltelék, hogyan tapos agyon egy nyápic szemüveges kölyköt. Nem értem az ilyen kisfiúknak a szüleit, mégis hogy a francba képesek elengedi a gyereküket éjjel. LA veszélyes hely ha nem vigyáz az ember. Olyan közösségbe kerülhet amiből soha nem tud aztán kikerülni. Mint én. Mindig is mondtam, hogy a pénz nagy úr.
Ujjaimmal kezdek el játszani és próbálok nem arra gondolni, hogy mikor is érkezünk meg. Azonban éppen hogy csak kifújom az eddig bent tartott feszült levegőmet, Donna leállítja az autót egy parkolóban ahol hemzsegnek a márkásabbnál márkásabb autók. Azt hiszem megérkeztünk. A két lány kiszáll az autóból vigyorgó arccal így én is kénytelen vagyok követni a példájukat.
- Connie köszöntelek a Pink Pussyban ahol garantálom rengeteg maradandó élményben lesz részed - karolja át a derekamat Donna és úgy indulunk el befele.
Hatalmasat nyelek ahogy a rózsaszínen villogó feliratot nézem ami mellé még egy nőt is rajzoltak. Azt hiszem kezdem érteni, hogy honnan kapta a nevét ez a hely. Szerintem gusztustalan. Eddig a rózsaszín az egyik kedvenc színem volt, de mostantól undorítónak találom. Maradandó élményem biztos lesz, de szerintem életem végéig azon leszek, hogy tudjam elfelejteni.
- Mi az hercegnő, nem ilyenre számítottál? Azt hitted, hogy a Disneylandbe hozunk? - gúnyolódik rajtam Monic. Esküszöm ez a csaj nagyon kapni akar tőlem. Szívesen megtépném azt a vörös haját. Legalább kiderülne, hogy igazi e vagy csak mű. A mellei tuti nem igaziak. De ha mégis azok akkor irigylésre méltó. Az én melleim miért nem tudtak akkorára megnőni mint az övéi? Neki dinnyéi vannak, az enyémekről pedig inkább nem is beszélek. Elég legyen annyi, hogy sokszor alig kapok melltartót mivel nem gyártanak kis méreteket. A legrosszabb pedig az, hogy huszonkét éves vagyok szóval már meg sem fognak nőni. Pedig a pasiknak a nagy mellű nők jönnek be. Lehet ez a válasz arra, hogy miért vagyok már egy éve szingli. Monicnak bezzeg minden héten új pasija van.
- Akár hiszed akár nem, pontosan ilyenre gondoltam mint ez - vágok vissza szemrebbenés nélkül. Ez most úgy hangzott mintha minden héten egy sztriptíz bárban tengetném az unalmas perceimet.
Ugyanis mint ahogy végül kiderült a Pink Pussy egy sztriptíz bár volt, ahova csak férfiakat engedtek be személyivel. Pont ezért nem volt itt egy gyerek sem és lány sem. Vagyis nők voltak. De azok vagy a rúd mellett táncoltak, vagy a pultnál álltak, és végül a kuncsaftokkal beszélgettek majd kézen fogva mentek fel az emeletre ahol a szobák voltak.
- Várj bemutatlak Marco-nak - kiabált rám Donna és próbálta túlharsogni a zenét és a férfiakat akik épp a rúdon táncoló lányt istenítették. Ha nekem most valaki azt mondja, hogy azon a rúdon kell illegetnem magam, miközben a vén faszik pénz nyomnak a bugyimba és a melltartómba rögtön megfordulok. Nem tudok táncolni! És a bugyimhoz sem érhet senki csak úgy. Egyébként is ki az a Marco?
Végül pár másodperc múlva Donna egy eléggé testes alakkal tér vissza. A fények ellenére szemüveget visel. A feje búbja kopasz, a szája körül kecskeszakáll éktelenkedik. Gondolom Ő Marco.
- Üdv! - intek egyet bájosan, de a kezem remegnek. A férfi nem köszön vissza. Megindul felém és mielőtt bármit is mondhatnék megfogja a seggemet és belém markol erőteljesen. Felszisszenek és már majdnem meglendítem a kezem mikor eszembe jut, hogy mégis, hol vagyok.
- Kemény a popsid cica. A kuncsaftok imádják a kemény húsokat - kacsint rám Marco. Fülig elvörösödök. Pedig most nem szabadna örülnöm a dicséretnek. - Szabályok. Hatvan perc a szobán száz dollár. Ha ráhúz akkor többet fizet. Óvszert muszáj használni. A kuncsaftok minden kérését teljesíteni kell. Ha azt mondja, hogy szivarozz miközben kivered neki, akkor Te szivarozni fogsz és kivered neki. Nincs hisztizés, hogy nem tetszik a faszi. Ha fizet Te ugorsz és csinálod a dolgod. Érted? - meg sem tudok szólalni, mert teljesen sokkos állapotba kerülök. Ezek a dolgok gusztustalanok. Viszont a fejem önálló mozgásra kel és elkezd bólogatni. - Úgy látszik a főnök máris kiszúrt magának - bök a hátam mögé én pedig követem a pillantását. Egy jól öltözött öltönyös férfi közelít felém. Arca kellemes és megnyugvást sugároz. Nem úgy néz ki mint aki ki lenne éhezve.
- Új lány? - ér mellénk és fordul Marco- Donna páros felé. Ő itt a nagy fej, vagy mi? - Hogy hívnak kislány? - kérdezi kedvesen. Kék szemeiben rögtön elveszek. Borostáján pedig legszívesebben most rögtön végig simítanék.
- Öhm...Connie...Connie O'Neill. - válaszolom nyöszörögve.
- Ne félj tőlem kedvesem. Eddig még senkit nem ettem meg. Igaz lányok? - fordul Monic felé aki csillogó tekintettel bólogat mint egy kiskutya. - Én Bradley Payne vagyok és enyém ez a hely. A hely ami mostantól a Te munkahelyed, neked pedig azt kell csinálnod amit én mondok! - fogja meg a kezem lágyan és kezd el húzni a pult felé.
Innentől kezdve nincs menekvés. Ez a munkahelyem és azt kell csinálnom amit Mr.Payne mond és akar...




15 megjegyzés:

  1. Na 'meg :ooo 0-0 Liam apja aka Sztriptíz bár vezető , wáó! Erre nem számítottam. Istenem , de imádom az írásaidat és persze téged is *-* Ohw és szegény Liam :c Jaj , de jó szülinapom ugye lesz új rész? *-* Nagyon szeretnék qwq

    Chu~Hime-sama♥

    VálaszTörlés
  2. Azta rohadt.... erre tényleg nem számítottam!! Komolyan Liam papája vezeti a klubbot? Ezt még én se néztem volna ki belőle.... Oké most sokkos állapotba kerültem xdxdxd
    Ettől eltekintve imádtam e rész minden sorát!!! Remélem h minél hamarabb hozod a kövit mert már alig várom h Conine és Liam találkozzanak!!! :DDD

    VálaszTörlés
  3. Hogy én miért nem lepődtem meg?? Na jó egy kicsit azért igen :D Mármint Liam apjának a viselkedéséből ítélve megfordult a fejemben. Az a Monic mekkora egy..... ribanc?! Szabad ilyet egyáltalán mondanom?? :D xD Nem érdekes már kimondtam... Siess a kövivel ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. komolyan megfordult a fejedben? na ne máááár :c

      Törlés
  4. Payne??????? :O :O :O Ezen kissé meglepődtem :O Wáá, amúgy bocsi, de nem tudok rendszeresen komit írni, mert gépről sokkal jobb. Öm.. van pár hiba a nák-nék ragozás. Csinálnák ilyen nincs csinálnék ilyen van. Meg ki nyissa. A ki nyiTJa a helyes :) nem bántásbók :) :) ÚJRA PERFECT FENOMENÁLIS!!!!!!!!!!!!!!!!!4

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. és akkor most megint vissza a kezdetekhez....én Szlovákiában élek szóval ezek a hibák nálam gyakran előfordulnak pedig át van nézve a rész, csak mivel nekem ez természetes ezért így hagyom mit sem sejtve arról, hogy hibás a szó...

      Törlés
    2. Ja bocsi, nem szerettelek volna megsérteni! :) :*

      Törlés
  5. na erre nem számítottam :D NAgyon jó lett :D

    VálaszTörlés
  6. ISTENEEEM! Hogy nem jöttem erre rrááá! Pedig sejthettem volna, hogy Liam apja valami ilyesmi alak. Jézusom, annyira adta magát, mégsem fordult meg a fejemben. Igazad volt vagynem.. kisasszony xD
    Amúgy meg szia, hogy vagy? xD
    Na szóval most még jobban várom az új részt ;)
    xoxo L.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. de mégsem sejtetted ;) amúgy meg neked is sziaaaaa...xD

      Törlés
  7. Óóó te jó ég! oO
    ez halálosan komoly? Liam apja? oO esküszöm, hogy nem térek észhez, de komolyan.
    úgy érzem, hogy Connie ott fog "ragadni" azon a helyen és valamilyen módon ott fog találkozni Liammel is szerintem :D
    várom már a következő részt, remélem hamarosan hozod :D ♥♥ xoxo

    VálaszTörlés