2014. szeptember 22., hétfő

6. - Fiú és annak barátai

Először is szeretnék bocsánatot kérni amiért tegnap pár órára leszedtem a részeket és azt írtam h lesz új töri...talán olyan tíz óra után újra tudtátok olvasni a meglévő fejezetek mert visszatettem őket pontosan úgy ahogy voltak :) sajnos az egyik ismerősöm megtalálta a törit és sikeresen elolvasott két részt majd a fejemhez vágta h mennyire ökör vagyok amiért ilyen történetet írok mivel gusztustalan...már megszoktam h mindenki hülyének tart a túl nagy fantáziám miatt, de tegnap fordult elő először velem h a képebe vágta ezt xD na sebaj ez csak jó mert így legalább tudom, hogy a törijeim egyediek, nem sablonosak és nincs több ilyen hangvételű történet a blogspoton. Az írók nagy büszkesége az ha azt mondják rá h egyedi ! szóval nem kell pánikolni ezt a törit fogom tovább folytatni.
Másodszor pedig szeretnék bocsánatot kérni egy személytől aki komizott a kifakadós bejegyzésem alá , - és akinek nem emlékszem sajnos a nevére, mert töröltem azt a posztot :| - szóval sajnálom amiért olyan bunkó stílusban válaszoltam a komidra pedig te csak egyszerűen azt írtad h csalódott vagy. hidd el soha nem szokok lekezelően bánni az olvasóimmal, de mikor te írtál szó szerint levert a víz mert az járt az eszembe, hogy lehet az ismerősöm aki olvasta a blogom, most mindenkinek azt meséli, hogy én titkon írok és milyen hülyeségeket. Remélem olvasod ezt a bejegyzést mert én nagyon restellem a viselkedésem :c
Egy hosszú bla..bla...bla után itt a kövi rész :)

~ Liam Payne ~

- Te Lou kérdezhetek Tőled valami olyat ami már régóta böki a csőrömet, de eddig még soha nem mertem rákérdezni mert féltem, hogy nagyon bepipulsz? - lassan sétálunk a hűvös éjszakai járdákon. Kietlen utakon megyünk ugyanis Louis úgy gondolta, hogy jobb lenne ha nem a forgalmas utcákon mennénk el Harryékhez. Őszintén soha nem szerettem mikor ennyire óvatos volt. Valahogy nem illett rá ez az egész dolog. Louis mindig is hármunk közül a legmenőbb volt, ha lehet így mondani. Merem azt mondani, hogy ha én és Harry nem lennénk akkor Lou a suli legmenőbb tagja lenne. Hatalmas humora van és mindenből viccet űz, még a tanárokból is. Ő az egyetlen aki még akkor sem tudja befogni a száját mikor súlyosan meg van fenyegetve. Ha cikizik egyszerűen nem foglalkozik a sértő megjegyzésekkel. Csak vállat von, tovább áll majd fejhangon elkezd valami totál értelmetlen dolgokról beszélni. És ha ilyen természete van, akkor mégis miért űznek belőle mindig bolondot? Mert Louis a menőség helyett az én és Harry barátságát választotta. Bekerülhetett volna a suli foci csapatába ugyanis eszméletlenül jól bánik a labdával. De ő az ajánlatra csak megcsóválta a fejét. Ha valaki bekerül a suli focicsapatába akkor minden egyes áldott nap edzenie kell, nyáron pedig két hónapot edzőtáborban kell töltenie. A szíve szerint szeretett volna csatlakozni, de mivel én és Harry bénák vagyunk szinte az összes sportban, ezért inkább ő sem állt be. Meg aztán nem is bírta a csapat tagjait ugyanis Ő azok a suliban akik a legtöbbet cikiznek. Végül Louis nem adta fel a focista álmait, hanem beiratkozott a városi csapathoz ahova hetente kétszer eljár edzeni és havonta játszanak más várasokkal, ahol persze Lou mindig tarol. Ha nagyon rajta lenne a dolgon akár még híres focista is válhatna belőle.  Neki fontosabb a mi barátságunk mint a saját jövője. Vannak napok mikor magába fordul és olyankor egy teljes másik oldalát ismerhetjük meg. Mint például most. Utálok kerülőúton menni Hazzáékhoz, de mivel Louist egyszer éjszaka egy csapat fiatal elverte a nyílt úton, azóta ha éjjel megyünk valahova mindig kiválassza azt az útvonalat ahol a legkevesebb ember közlekedik. Soha nem értettem, hogy hogyan lehetett bántani ok nélkül egy olyan srácot mint Ő. Pedig tuti, hogy semmit nem csinált, de a suhancoknak mégis az útjukba volt és csak úgy megverték. Emlékszem rá, hogy akkor sem mutatta a fájdalmát és Jaynek csak nagy nehezen sikerült kiszednie belőle, hogy mi is történt pontosan. Azóta kerüli az erőszakot és mikor a suliban is úgy érzi, hogy verekedésnek nézünk elébe, Ő az aki a pólónknál fogva húz hátra minket, hogy megakadályozza azt, hogy a menők elnáspángoljanak minket Harryvel. Egy szóval csodálom Louist. Minden szempontból és örülök neki, hogy a legjobb barátomnak mondhatom.
- Most totál tele lett a gatyám miattad. Haver megrémisztesz ezzel a kérdéseddel. - fordítja felém egy kicsit a fejét Louis és arcán tényleg félelem tükröződik. Pedig azt sem tudja, hogy mit akarok tőle kérdezni. Magamba jót mosolygok rajta. Állítólag jól rá tudom hozni az emberekre a frászt a titkolózásaimmal.
- Na, de kérdezhetek olyan dolgot amiről eddig még soha nem is beszéltünk? Mármint ilyen témáról még soha nem beszéltünk. -egészítem ki magam.
Louis a homlokát összeráncolja és elkezdi a tekintetemet kémlelni. Hülyén fogalmazok az biztos. Hisz mindent tudunk egymásról és ezáltal mindent el merünk mondani egymásnak. Azonban mégis van olyan téma ami eddig háttérbe szorult. Még pedig a csajok!
- Mibe keveredtél ember? - kérdezi egy szinttel magasabb hangon. - Ha drogcsempésznek álltál közlöm veled, hogy nem hozlak ki a dutyiból ha elkapnak. - mondja sajnálkozva majd elneveti magát a hülyeségén. Én mint drogcsempész? Még csak el sem lehet képzelni. Na jó az lesz a legjobb ha minél előbb megkérdem tőle azt amire igazából kíváncsi is vagyok, mert a végén még azt fogja képzelni róla, hogy egy körözött gyilkos vagyok és most arra akarom megkérni, hogy bujtasson el a rendőrök elől. Louisnál semmit nem lehet tudni. Az ő agytekervényei máshogy dolgozna mint egy átlag emberé. Hát igen Louis nem az átlagosságáról híres.
- Neked tetszik Gemma, igaz? - kérdezem meg levegővétel nélkül. Szemeimet teljesen összeszűkítem és úgy várom azt, hogy Louis felrobbanjon. Szemeimet már szinte becsukom, az alsó ajkamat harapdálom és várok. Várok arra, hogy Louis még a ruháimat és leordítja rólam amiért ilyet mertem kérdezni.
Akár ki mit gondol, szerintem jót sejtek. Igen, sejtem azt, hogy barátomnak titkon nagyon is bejön Harry nővére. Louis annyira könnyen kifürkészhető és ha jobban oda figyelünk akkor lehet látni a jeleket is. Amúgy is nem tudja letagadni azt, hogy nem az Ő képeit nézegette. Megismerem Gemmát és Louis gépében a lány képei voltak. Már csak az a kérdés, hogy ehhez az egészhez mit szól Harry. Gondolom nem nagyon tetszik neki az a tény, hogy a legjobb barátja a nővériért van oda.
- Milyen Gemma? - kérdezi alig hallható hangon. Nem néz rám hanem a cipőjét bámulja. Megállok és kezemet a mellkasom előtt keresztezem majd küldök felé egy rossz álló pillantást. Utálom mikor a hülyét teteti. Mintha annyi Gemma ismerősünk lenne.
- A legjobb barátod nővére! - ha játszani akar hát játszunk.
- De hisz neked nincs is testvéred. - válaszolja aranyosan. A pumpa pedig kezd felmenni bennem. Ennyire hülyére vesz? Nincs kedvem most az idétlen vicceihez. Ez nagyon is komoly dolog. Ez legalább nem valami unalmas téma amin már ezerszer átrágtuk magunkat.
- A másik legjobb barátod nővére - javítom ki magam és így most már végre nem tud hülyeséget mondani. Ugyanis csak két legjobb barátja van. Én és Harry és mivel nekem nincs nővérem, így csak a fürtös maradt. - Tudod a lány akinek világosbarna haja van, egy évvel idősebb tőled, egyetemre jár, és a hivatalos neve Gemma Anne Styles...
- És aki Ashton Fletcherrel jár. - teszi hozzá szomorúan Louis mire nekem rögtön leesik. Tényleg Gemmának van pasija méghozzá a velünk egy osztályba járó Ashton aki a sulibandában dobos. A kis buzi gyerek. Akarom mondani nem is buzi mivel akkor nem lehetne barátnője. - Liam a szerelmet nem lehet elrejteni, de mikor csak az egyik fél érez így a másik iránt akkor bele kell törődnünk. Ez van. Számomra nincs esély Gemnél és én ezt próbálom is elfogadni. - tárja szét a kezét megsemmisülten majd ismét elindul. Szinte futnom kell, hogy tudjam utol érni.
- De Louis...- kezdem el mondani lihegve, de ismét közbe szól.
- Menjünk Harryhez mert így még reggelre sem érünk oda. - mondja lehangoltan. Azt hiszem most már értem, hogy miért örül mindig mikor Harryékhez megyünk. Louis állapota rosszabb mint hittem. Ő neki nem csak tetszik Gemma, hanem fülig szerelmes a lányba.
Harryék házához nem sokkal tíz óra után érkeztünk meg, de hiába könnyebbültünk meg, hogy végre pihenhetünk egy jót, zárt kapu fogadott és a házban is koromsötét volt. Ami annyit jelentett, hogy mindenki aludt már. És mi Louval nem vagyunk olyan szívtelenek, hogy felébresszük az egész házat.
De mivel én nem mehetek haza, Louis pedig mindenáron Gemmát akarja látni ezért megint használnom kellett az agyamat. Az útról felvettem egy apró kavicsot majd egyenesen Harry szobájának az ablakát céloztam meg végül pedig az üvegnek dobtam. A kavics zajára tuti, hogy fel fog ébredni és akkor kinyitja az ajtót. Ráadásul Lou is vette a lapot mert másodpercekkel később fény villant Haz szobájában, majd maga a személy is megjelent az ablakban totál álmos fejjel.
- Ti meg mi a francért dobáljátok az ablakomat? Ha anya meglátja, hogy mit csináltok lesikáltatja veletek a foltokat amiket a kavicsok hagytak az ablakon. - ó igen, Anne tisztaságmániás. Pont úgy mint a fia. Harry fiú létére rendmániás.
- Nem lenne jobb ha eszt később beszélnénk meg mikor mind a hárman a szobádban vagyunk és alváshoz készülődünk? - kérdezte Louis dideregve. Hát meg kell vallani egy kicsit tényleg hideg volt már ide kint.
- Itt akartok aludni? Én ezt miért csak most tudom meg? - kérdezi Harry sértődötten. Tényleg jobb lett volna szólni neki, hogy mire készülünk, vagyis inkább készülök. Az apámat hibáztassa ne engem. Eszembe sem jutott volna eljönni otthonról.
- Mond csak Harry nem akarsz beengedni? - kérdezem most már én is fázva. Az említett megforgassa a szemeit, göndör hajába túr és lentről hallom, hogy mekkorát sóhajt. Az ablaka egyik szárnyát becsukja, és mikor azon van, hogy a másikkal is elvégezze ugyan ezt a műveletet még felszólok utoljára. - Ha kérhetném egy kicsit csipkedd magad mert pár perc és még a farkam is az aszfaltra fagy. - teszem hozzá. A mellettem álló Louis elkezd röhögni, de úgy hogy szerintem az egész utca felébred a hangjára.
Harry jó hosszú percekkel jelenik meg a bejárati ajtóban. Csak egy alsónadrágot és egy fehér felsőt visel pizsama gyanánt. Göndör haja a szokottnál is kócosabban pihen a fején. Arca pedig arról árulkodik, hogy nagyon mélyen aludt.
Gyorsan kifut, hogy tudja a kaput kinyitni, majd velünk együtt rohan vissza egyenesen a szobájába és dől vissza az ágyába, de úgy, hogy tudjon ránk nézni.
- Most pedig magyarázatot követelek, hogy miért törtetek rám és zavartatok meg a legmélyebb álmomban. - követeli és zöld szemeivel hol rám, hol pedig Loura néz.
- Mit álmodtál Hazzus? Talán azt, hogy velem aludtál egy ágyban? - húzogatja fel-le a szemöldökét Louis, de mikor kap Harrytől egy csúnya nézést csak megköszörüli a torkát. - Izé, én is kíváncsi lennék Liam arra, hogy miért akartál ennyire a mi kis Hazza babánknál aludni. - kérdezi és most ketten néznek rám egyszerre.
- Összevesztem az apámmal. - válaszolom egyszerűen és elkezdem a padlón heverő matracomat igazgatni.
- Megint? - kérdezi Harry és Louis egyszerre aztán felnevetnek azon, hogy egyszerre kérdezték ugyan azt. Végül Harry kérdez tovább.
- Lassan már könyvet lehet írni a veszekedéseitekből. - mondja egyhangúan Harry és nyakig betakarja magát. Igaza van. Nincs olyan nap mikor nem veszekednék az apámmal. Néha kezdem irigyelni az anyámat, hogy csak úgy lelépett. Apa mellett tényleg nem lehet kibírni ép ésszel.
- Mintha én tehetnék róla. - mondom mérgesen.
- Ma mi volt az a dolog amin olyan csúnyán összevesztetek, hogy hozzám menekültél, - amit nem bánok ugyanis imádom mikor itt alszotok, csak azért jobb lenne ha előtte inkább szólnál, hogy tudjak felkészülni. - Harry mindig is élvezte azt mikor foglalkozhat más magánéletével. És valamikor még egész jó tanácsai is voltak.
- Fejemhez vágta azt, hogy állandóan otthon ülök és, hogy nincsenek barátaim. - mesélem duzzogva.
- Akkor én mi vagyok? Kecske? - kérdezi felháborodva Louis mire én hozzá vágok egy párnát. Harry nevet és én sem állom meg, hogy nevessek. - Ezt nem lehet ép ésszel bírni. Most halálra sértettél Liam. Szóval úgy döntöttem, hogy elvonulok és megnézem azt, hogy Anne néni csinált e nekem kakaót. - tápászkodik ki az ágyából Louis vigyorogva és mielőtt akár mit tudnék szólni kimegy a szobából. Miért van olyan érzésem, hogy titkon abban reménykedik, hogy találkozik Gemmáva? És mi van akkor ha találkoznak is? Erre én kíváncsi vagyok.
- Asszem én is szomjas vagyok - közlöm Harryvel a tényt és amilyen gyorsan csak tudok én is Louis után megyek.
Nesztelen léptekkel megyek le a lépcsőn és a konyháig meg sem állok. Mint ahogy sejtettem Louis az egyik széken ül és a telefonját nyomkodja. Leül a vele szemközt álló székre és csak bámulom őt. Azonban ő az aki megszólít.
- Liam, Te hogy csinálod, hogy nem gondolsz állandóan Bethanyra? - pillant fel rám. A Bethany név hallatán rögtön verejtékezni kezd a tenyerem, a hasam görcsbe rándul és elkezdek a széken mozogni.
Bethany Noel vagyis a lány akibe négy éve totál bele vagyok esve. És a lány akivel négy éve nem tudtam normálisan beszélni. Még csak köszönni sem tudok neki mert akár hányszor meglátom berezelek és inkább elfutok. Egyszer próbáltam vele beszélgetni, de akkor is nyökögni tudtam csak, Ő pedig képen nevetett és tovább állt. Ami pedig a legszörnyűbb, hogy szerencsétlenségemre Ő a suli egyik legmenőbb csaja, szóval semmi esélyem nincs nála. Mindig menő srácokkal jár, engem pedig élvezettel nevet ki. Tudom hülye vagyok, hogy egy olyan lány iránt epekedek aki még csak figyelembe sem vesz, de egyszerűen szeretem. Akár mire képes lennék csak azért, hogy az én barátnőm legyen.
- Hogy jön ide most Bethany? - tetetem a hülyét pedig Louis és Harry is nagyon jól tudja, hogy hogyan érzek a lány iránt.
- Szereted, de mégis ép ésszel el tudod viselni, hogy pasija van aki nem Te vagy. - magyarázza Louis szomorúan.
- Esküszöm Te nagyon reménytelen vagy most. Hahó Lou, Gemma Harry nővére. Nem gondoltál még arra, hogy mit szólna ha rájönne? - szerintem kitörne a harmadik világháború. Harry nagyon kemény öcs.
- Nem, nem gondoltam rá ugyanis pontosan úgy mint te, beletörődtem abba, hogy Gemma soha nem lehet az enyém. Szerintem mi ketten szingliként fogunk meghalni. - hisztizik mint egy kislány majd feláll és magamra hagy a gondolataimmal.
Lehet igaza van. Bethany soha nem fog velem járni, és vele sem fog soha Gemma összejönni. Erről ennyit...

14 megjegyzés:

  1. PER-FECT és nagyon is jól tetted, hogy visszatetted a részeket ^^ Én imádom és tényleg egyediek a történeteid. Szóval gyorsan kérem a folytatást :D (igen tudom, hogy telhetetlen vagyok :D)

    Chu ~ Hime-sama ♥

    VálaszTörlés
  2. Szia. Olvasom az ezt a toridet ami nekem nagyon tetszik. Es egyebkent az ocsemet Noelnek hívják. Egy kicsit veletlen, nem?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szerintem nem véletlen, ugyanis az angoloknál használják lány név ként is...viszont itt a csajnak a Noel a vezetékneve ;)

      Törlés
  3. Szia. Örülök, hogy meggondoltad magad :) Imádom ezt a történetet és nagyon egyedi, ilyet tuti nem ír senki más és pont ezért jó, főleg ha te írod ;) Remek rész volt, várom a kövit :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát remélem is h senki nem ír :D ha meg ír akkor csakis tőlem vehette az ötletet mert mikor én elkezdtem senkinél nem láttam ilyet :P

      Törlés
  4. Áloháá:DD
    Szerintem is nagyon jó,hogy vissza tetted ezt a törit.Ugyan is -mint már mondták-tényleg egyediek a történeteid,és ezért is jó őket olvasni :D Na meg azért,mert nem ilyen Full Love sztorival jössz hanem mindig próbálsz valami újat hozni:D Egy szóval Perfect amit csinálsz :D
    Ez a rész is nagyon tetszett és alig várom a folytatást! :D

    Puszi Petra :**

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. pedig love sztorikat írok csak történetesen nem azokat a nagyon nyálasakat xD

      Törlés
  5. hát ez jóóó xD amit Liam mondott azon besírtam :D " Ha kérhetném egy kicsit csipkedd magad mert pár perc és még a farkam is az aszfaltra fagy." xD
    nagyon szuper volt, már azt várom mikor fog Liam Connieval találkozni, na akkor tuti még izgalmasabb részeknek nézünk elébe :D
    várom már a köviii részt, siess velee :D ♥♥
    xoxo

    VálaszTörlés
  6. Mostmár nem csalódott hanem büszke vagyok ! :D A Lehető legprofibban vágtad ki magad ebből a zűrös szituból amibe belekeveredtél. Nagyon örülök, hogy visszaraktad! Csak gyorsan hozd a részeket mert már nem tudom türtőztetni magam !!!! :)
    Komolyan mondom pedig én tényleg nem sokszor mondok ilyet, de mosolyogva olvastam végig, tényleg kicsit feldobtad a napom ezzel!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jéééj most már tuti nem felejtem el a neved :D totál hülyének éreztem magam h nem tudok tőled személyes(névre szólóan) bocsánatot kérni. két naponta tuti hozni fogom a részeket, ha minden jó megy :)
      mármint mit olvastál végig mosolyogva? xD
      én nem vágtam ki magam sehogy sem, csak az igazat írtam le h a családon belül valaki elolvasta a blogom ami nálam kész katasztrófa ugyanis itthon senki nem tudja h mit csinálok titkon :P

      Törlés
  7. Hali :)
    Tudom, hogy elég régen komiztam neked, és emiatt nagyon haragszom is magamra és nem is fogok magyarázkodni.
    Most minden részt bepótoltam, és nem láttam a kommenteket amiért letörölted a részeket, de szerintem egyedi és fantasztikus sztori. És tőled már megszoktuk a ''beteg,, dolgokat xDD bár szerintem nem az :))
    Már várom a kövit!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem is kell magyarázkodnod :D
      nem kommentek miatt töröltem le hanem azért mert az egyik ismerősöm megtalálta és azt mondta a törire, hogy egy beteg, pedofil hangvételű izé :P
      éljen az egyediség! a végén még a blogom miatt fognak elmegyogyóba becsukatni mivel túl nagy a fantáziám xD

      Törlés