2014. szeptember 30., kedd

10. - A fiú és az első arcra puszi

Hellóóó!!! Csak szerintem, röhejes és egyben furcsa, hogy az oldal nézettsége naponta több mint 800 és ebből átlagban 4 ember komizik és körülbelül 22 pipát kapok egy fejezethez ? o.O hülye vagyok matekból, de ez akkor is vicces xD na, no problem soha nem az voltam aki kényszeríti az olvasóit h komizzanak, de azért nem hiszem el h ennyire lusták vagytok :P meg azért én itt két naponta hozom a részeket ti meg kicsit kakikáltok a fejemre :D szarul esik, de nem érdekel :D írok mert szeretek és ha senki nem komizik akkor ez van, tőlem nem szabadultok meg..ez van xD

~ Liam Payne ~

Fogalmam sincs, hogy mikor fordult elő velem olyan, hogy megrémültem a barátaim megjelenése miatt. Nem is az, hogy megrémültem hanem inkább csak csalódott lettem amiért pont most rontottak be a házunkba, csak úgy, hogy én nem tudtam róla. Azt hiszem, hogy tudom miért volt múltkor Harry mérges mikor éjjel oda állítottunk hozzájuk Louisval. Hát most én is rettentő mérges voltam rájuk amiért csak így megjelentek. Basszus legalább felhívhattak volna és akkor nem lennék most ilyen kényelmetlen helyzetbe. Nagyon nem akartam azt, hogy meglássák Conniet. Vagyis egyszer tuti, hogy találkoztak volna mivel állandóan együtt vagyunk, de úgy gondolom, hogy ennek a nagy találkozásnak még nem ma lett volna az ideje.
Hiszen még én sem törődtem bele teljesen, hogy az apám új barátnője egy huszonkét éves egyetemista lány aki tele van titkokkal. Olyan titkokkal amiket én tudni akarok. Meg szeretném Őt teljesen ismerni. Azt akarom, hogy megbízzon bennem és ha úgy van az én vállamon sírja ki magát miközben és a selymes sötétbarna haját simogatom és kedves szavakat suttogok a fülébe...mi van? Megint elkalandoztam. Ez a csaj megőrjít, de komolyan.
Annyira szívesen beszélgettem volna még vele. Átbeszélgethettük volna az egész délutánt míg apa haza nem ért volna és nem vitte volna fel, hogy tudja megdöngetni. Azt hiszem, hogy füldugóban fogok aludni mert nem vagyok kíváncsi arra ahogy Connie az apám nevét ordítja miközben elélvez. Más lánytól elviselem, de Tőle nem vagyok hajlandó.
Ő annyira normális, egyszerűen nem az apámhoz való. Inkább hozzám, sokkal jobban összeillenénk. Térj már észhez ember! A szemében csak egy tizennyolc éves kölyök vagy. Azt sem tudod, hogy hogyan kell a csúcsra juttatni. Ő már tapasztalt, te pedig csak egy szűz fiú vagy!  Tényleg észhez kell térnem. Alig ismerem szóval nem szabad hülyeségeken gondolkoznom. Nem ott van Bethany. Rá kell összpontosítanom és arra, hogy az érettségi előtt a barátnőm legyen. Beth a hozzám való lány. Nem pedig Connie. Tényleg mihez kezdenék vele ha összejönnénk? Lefogadom, hogy már egy csomó pasija volt szóval tudja, hogy mi a helyzet az ágyban. Én meg még az óvszert sem tudnék magamnak rendesen felhúzni.  Meg sem fordulna a fejében, hogy összejöjjön velem. Süt róla, hogy mennyire reménytelen eset vagyok. Azon sem lepődnék meg hogyha a homlokomra lenne írva, hogy szűz vagyok meg.
Mondom én, hogy totál össze vagyok zavarodva. Lehet, hogy apának pont ez volt a célja. Azt akarta, hogy szarul érezzem magam amiért Ő negyven évesen olyan csajjal jön össze, aki velem soha nem járna. Majd egyszer megköszönöm neki.
És most még Louis és Harry is itt van akik pont olyan bénák csajozásban mint én. Soha nem hallottak még az intelligenciáról? Olyan feltűnően nézik Connie melleit, hogy szinte már kipotyognak a szemeik a helyükből. Habár jobb még azt bámulják mert legalább addig sem fognak faggatni. Valahogy nincs ínyemre elmondani nekik, hogy ez a dögös lány az apám új barátnője. Kész rémálom. Az apámnak jobb csaja van mint nekem valaha lesz. Nem is jobbat mondok...az apámnak olyan barátnője van aki még bennem is megmozgat valamit. Katasztrófa.
- Liam Te ellógtál suliból, majd kiderül, hogy egy dögös macával töltöd az idődet mikor a barátaid izgulnak miattad. - szólal meg szemrehányóan Louis és végre leveszi tekintetét Connie dekoltázsáról. Tudtam, hogy le fognak égetni.
- Lou miből gondolod, hogy a csajjal töltötte a délelőttöt? Szerintem a cica csak eltévedt, Liam pedig úgy döntött, hogy befogadja, így nem tud menekülni - veszi át a szót Harry. Ha tehetném legszívesebben elsüllyednék szégyenemben. Annyira tudtam, hogy le fognak járatni. A legrosszabb pedig az, hogy Connie csak ül és alig bírja vissza tartani a feltörekvő nevetését. - Cicus megmutassam a kivezető utat? - kérdezi pimaszul Haz és Connie elé sétál, hogy tudja megérinteni a karját. A célja az, hogy a lányt felhúzza a kanapéról, de a terve hamar kudarcba fullad. Ugyanis ujjai éppen hogy csak hozzá ér Connie karjához a lány új rá csak Harry kezéhez, hogy szerintem a vörös nyoma még pár héttel később is meglesz. Haz gyorsan vissza húzza a kezét majd simogatni kezdi a fájó pontot és csúnyán néz a mellettem ülő lányra.
- Még egyszer ne merj tapizni, mert legközelebb a tojásaid fogják bánni, Bongyorka. - figyelmezteti Connie a sápadt srácot aki szinte elbújik Louis mögött. Tuti, hogy ma már nem fog többé merni megszólalni.
- Nem is tudtam, hogy itt forgatják a Karate Kölyök új részét. Főszereplőnek jelentkeztél mi? - kérdezi Louis érdeklődve. Miért nem tud az életben egyszer normálisan viselkedni? - Verekedni azt tudsz, de eléggé erős akcentusod van nem gondolod? - most, hogy így megemlíti tényleg. Connie nem amerikai akcentussal beszél hanem valahogy máshogy. De nem jövök rá, hogy hogy.
- Ilyen szép bókot még soha nem kaptam. Mindig is tudtam, hogy csodásan mutatnék a vásznon, csak az a baj, hogy a közönség nem lenne ugyan ezen a véleményen és a filmipar egy szempillantás alatt csődbe borulna miattam. - kacsint rá Louisra Connie. Régebben ha valaki elkezdett Louval flörtölni akkor vette a lapot. De most csak semleges tekintettel néz a lányra. És ha jól sejtem közben pedig Gemma jár az eszében. Na nehogy már Gemma miatt veszítsem el az egyik legjobb barátomat.
- Akkor mégis csak nekem van igazam. Eltévedtél, Liam pedig megfenyegetett, hogy nem hagyhatod itt. Ép eszű lány nem maradna kettesben Liammel órák hosszat. - csattan fel Harry.
Igen, ott már gondok vannak mikor még a legjobb barátod szerint is egy csődtömeg vagy. Harry elég sokszor sértett már meg, de mégis a barátomnak mondom. Ő ilyen. Valamikor azt sem tudja, hogy mit beszél, vagy csak az után jön rá, hogy mennyire megbántotta az adott személyt miután elhagyta a bántó szó az ajkait. Louis egyszer két hónapon keresztül nem beszélt vele, ugyanis Harry kijelentette, hogy egyszer simán lefektetné Lottiet majd úgy csinálna mintha semmi nem történt volna kettőjük között. Louis totál berágott rá és közölte, hogy a húga nem egy ribanc és ajánlja, hogy maradjon tőle távol mert ha nem akkor ő saját maga fogja megverni.
- Pedig akár hiszed, akár nem de már órák hosszat beszélgetünk és totál jól érzem magam vele. Életemben nem találkoztam még nála jobb fej sráccal. - nem tudom, hogy Connie ezt most komolyan gondolja vagy csak Harry előtt játssza meg magát. Akár mi is az igazság, a szavai jól esnek.
- Melyik bolygóról szabadultál? Az Unalom Bolygójáról ahonnan Liam is érkezett? - kérdezi Harry gúnyolódva. Nem bír bele törődni mikor egy lány nem vele foglalkozik. Utál veszíteni.
- Durset, Anglia a becses lakhelyem, de mivel ide járok egyetemre ezért most már itt lakom. Ó és mellesleg Connie O'Neill a nevem és Liam apja a pasim és egyben élettársam. - csend honol a helységre. A két srác szája tátva marad és bele értve az enyémet is. Angliában él? Vagyis ott ahova egyetemre akarok járni? Hát ez eszméletlen. Hogy nem vettem észre. Hisz neki annyira brites a stílusa. Mintha tudnád, hogy hogyan néznek ki a brit lányok.
- Te brit vagy? - kérdezem örömteli hangon. Kis híján a nyakába ugrok.
- Te komolyan Liam apjának a csaja vagy? - kérdezi Harry kikerekedett szemekkel.
- Te vagy akkor mostantól Liam anyja? - kérdezi Louis, Connie pedig csak a fejét kapkodja. Szerintem életében nem halmozták még el ennyi kérdéssel mint most mi.
- Büszke angliai lakos vagyok. Igen komolyan Liam apukájának a csaja vagyok. És úgy gondolom, hogy huszonkét évesen még ciki ha valaki anyának szólítana, szóval nem nem vagyok Liam anyja. Még valami? - válaszol gondolkodás nélkül a kérdésekre. Harry és Louis nézése rögtön megváltozik felé. Szerintem tudják, hogy meg kell tartani a tisztes távolságot vele szembe. Hisz mégis csak az apám barátnője. Szóval úgy kell hozzá viszonyulniuk mint egy felnőtthöz.
- Hát ez eszméletlen - igazítom meg a szemüvegemet és az izgatottságtól még normálisan beszélni sem tudok. - Én is jövőre Angliában fogok élni ugyanis oda készülök egyetemre. Imádom azt az országot és egy csomó mindent tudok is róla. Például azt olvastam, hogy a brit lányok csinosak, de ahogy elnézem tévedtek, ugyanis Te brit vagy viszont nem csinos hanem egyszerűen gyönyörű. - oké én most ezt kimondtam hangosan? Komolyan hangosan a szemébe mondtam, hogy gyönyörű? Ó te jó ég. Valaki öljön meg.
Connie csak áll a szája pedig egy picit szétnyílik a döbbenettől. Hatalmas barna szemeivel az enyémeket keresi. Azt kívánom, hogy bárcsak szétnyílna alattam a padló. Lesütöm a szemeit és elkezdek hátra felé menni - noha nem tudom, hogy mikor álltam fel. Kicsit sem zavar, hogy Louis és Harry majd szétpukkadnak a nevetésben. El tudom képzelni magam, hogy hogyan is nézhetek ki. Mégis mi ütött belém? Hiszen ő Connie az apám barátnője! Nem mondhatom csak úgy rá, hogy gyönyörű.
- Még soha senki nem bókolt nekem ilyen szépet - szólal meg alig hallhatóan Connie, majd azt veszem észre, hogy feje közelíteni kezd az arcom felé. Még levegőt venni is elfelejtek mikor megérzem a parfüme illatát ami teljesen elveszi az eszem. Lehunyom a szemeit, de rögtön ki is nyitom mikor puha ajkakat érzek meg az arcomon. Connie megpuszilt engem? Kikerekedett szemekkel bámulok a lány ajkaira ami előbb még az én arcomon pihentek, majd kezemet arra a pontra teszem ahol megpuszilt. Nem tudom felfogni, hogy mi is történt. Engem eddig még lány soha nem puszilt arcon.
Csengetnek, Harry pedig szó szerint felugrik.
- Ez Gemma lesz. Mondtam neki, hogy jöjjön értem ugyanis anya vacsizni visz minket. - magyarázza miközben a kabátját veszi. Nem érdekel most Louis, pedig  Gemma név hallatán összerezzen és tudom, hogy legszívesebben kifutna, hogy láthassa. De mégsem mozdul. - Liam gyógyulj meg! - mondja és elviharzik.
- A nővére is olyan lüke mint Ő? - kérdezi gondolkodva Connie majd ő is lelép. Így az ebédlőben ketten maradunk Louisval. Leül a kanapéra, de le sem veszi rólam a tekintetét. Rosszat sejtek.
- Liam, Ő a papád élettársa. Nem zúghatsz bele! - mondja keményen, de olyan hangnemben ahogy eddig még soha nem beszélt velem.
Megrémülök. A szájából azt hallani, hogy belezúgtam Connieba rémes. Azt sem tudom az, hogy mikor van az mikor belezúgok valakibe. Tuti, hogy hazudik és téved.
- Egy lány van akibe bele vagyok zúgva és az Bethany. - kérem ki magam felháborodva. Na igen, csak kettejük között annyi a különbség, hogy Connieval beszélek, Bethel meg még soha sem. És még csak meg sem puszilt. Sőt meg sem köszönte mikor bókoltam neki. De Connie igen!
- Ha nem vetted volna észre flörtöltél vele! Kár, hogy nem látod magad, hogy hogyan is nézel rá. - csóválja a fejét. Leizzadok. Hogyan nézek Conniera?
- Miért, hogyan? - kérdezem bizonytalanul.
- Pont úgy mint Bethre. A szemeid csillognak az arcod ki van pirulva és miközben beszél, te szinte olvadsz a hangjától. - létezik olyan, hogy valaki ilyen rövid időn belül bele zúg valakibe? Miket beszélek? Én soha nem szeretnék bele Connieba! Hisz négy évvel idősebb tőlem. De mi van akkor ha Lou igazat mond, csak én nem merem bevallani magamnak?
- Elvesztem - dőlök hanyatt és pontosan Louis ölében kötök ki. A srác átkarolja a vállam és megpaskolja a kezem. Ez szörnyű. - Könyörgöm erről ne beszélj Harrynek! Sőt senkinek. Valahogy kizúgok belőle vagy valami. Connieval közöttünk soha semmi nem lehet. Az apám megölne ha megtudná, hogy tetszik a barátnője...- szinte elsírom magam fiú létemre.
- Bennem megbízhatsz Li - mondja miközben lenéz rám. Nincs kedvem felkelni róla. Olyan puha a teste. - Valahogy csak megoldjuk ezt is. A lényeg az, hogy ne szeress bele ennél jobban. Az lenne a tökéletes ha végre Bethany úgy tekintene rád mint egy srácra. És ha beléd zúgna akkor Te egy csapásra elfelejtenéd Conniet. - magyarázza gondolkodva. Ez így egész könnyen hangzik. De hogy érjem el, hogy Bethany végre belém zúgjon?...

21 megjegyzés:

  1. Isteniiiii rész *-* OMG , olyan cuki volt, mikor Connie megpuszilta *-* Nekem kell egy Liam :'( Vagy Louis :D Attól függ melyiket adod xd Bár van egy sejtésem ;) Gyorsan kövit ^^

    Chu~Hime-sama♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. éppenséggel egyikőjüket sem adnám oda xD

      Törlés
    2. mi az, hogy egyikőjüket se? :ooo ne légy irigy XD :D ♥

      Törlés
    3. Nyonyo~ Niall bébi :3 jó lesz :D

      Törlés
  2. Jájjjj *---* Hivatalosan is te vagy a bolygó legjobb írónője :D Siess a kövivel<3

    VálaszTörlés
  3. Szia nagyon jó rész lett imádtam fantasztikusan írsz! A következő is ilyen izgalmas lesz?

    VálaszTörlés
  4. Ohhh Liam nem baj az h kezdesz beleszeretni Connieba *.* <3
    Fantasztikus rész volt csak így tovább!! :DDD
    ÉÉssss nagyon siess a kövivel pls *-* :DDDDD

    VálaszTörlés
  5. Ohh, fantasztikus lett! :D
    Nagyon tetszett, imádtam :D
    valahogy éreztem hogy Liam bele fog zúgni Connieba :D
    sajnálom hogy előzőhöz nem irtam, de szokás szerint el vagyok havazva, de mostantól megpróbálok mindenhez írni :D
    nagyon várom a kövii részt, siess vele :D ♥♥
    Xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jajjj te...nem kell ilyen végett bocsánatot kérned :D

      Törlés
  6. Imádtam tetszik a sztori...várom a folytatást:)

    VálaszTörlés
  7. Szia gondoltam hogy ez lesz belőle
    Hogy Liam bele fog zúgni Connie-ba.és gondolom majd hamarosan összejönnek és. Hatalmas botrány lesz belőle.
    Szeretném leírni hogy nem mindig kommizok de attól függetlenül imádom és olvasom a blogodat.

    VálaszTörlés
  8. Nagyon jó rész lett :D gyorsan a kövit ;)

    VálaszTörlés
  9. Klassz rész lett;)

    VálaszTörlés