2013. július 16., kedd

015

Új nap új rész. Nos ez a rész eléggé fura lett sőt tele van egy nem várt fordulattal is :D 
Mióta Liával újra beszélő viszonyban vagyok állandóan vigyorgok mint valami nem normális. Még magamon is meglepődök, hogy honnan tudtam neki olyan érzelgős beszédet elmondani. Így vissza gondolva már cikinek tartom, de akkor tényleg komolyan gondoltam. Hiányzott. Viszont nem mondtam neki teljesen igazat. Ugyanis tényleg közel engedtem magamhoz, de nem annyira, hogy minden titkomba be avattat.
Először is nem tud arról, hogy árvaházban nevelkedettem mivel a szüleim meghaltak. Másodszor nem tud a húgomról se. Harmadszor pedig arról sem tud, hogy miért a nagynénéméknél élek.
Ezekről a dolgokról még képtelen vagyok beszélni neki. Barátomként tekintek rá és meg is bízok benne, de az életem sötét oldaláról képtelen vagyok beszélni neki. Azért annyira még nincs közel hozzám. Ha majd teljes mértékben megbízok benne akkor majd elmondom neki. Vagy az is lehet, hogy nem. Nem akarom, hogy sajnáljon. Jobb ez így ahogy most vagyunk.
Újra járok hozzá korrepetálásra, mondjuk a mostani órák már sokkal felszabadultabbak és egy csomót szokunk nevetni. Számomra így sokkal könnyebben megy a tanulás. Meg is látszik a jegyeimen.
Josh és George pedig próbálják helyre hozni a drogos akciójukat. Állandóan a kedvemben járnak és állítólag már George sem jár kocsmázni sőt naponta már csak egyszer cigizik. Lelkiismeret furdalásuk van amiért úgy adtak drogot, hogy engem meg sem kérdeztek, pedig tudták nagyon jól, hogy én nem drogozok. És nem is áll szándékomban soha sem. Azért nem vagyok olyan hülye, hogy tönkre tegyem az életem. Vicces, hogy pont én mondom az hisz tizennégy évesen már alkoholt fogyasztottam meg cigiztem.
De mostanában nem hiányzik a cigi sem. Jól el vagyok nélküle és mikor rám jön az inger akkor inkább valami mással elfoglalom magam. Eleinte nehezen ment, de mostanára tisztára bele jöttem. Megígértem Liának, hogy leszokom és ezt be is tartom!
§§§
- Arra gondoltunk a nagynénéddel, hogy ma ha akarsz nyugodtan elmehetsz valahova a barátjaiddal. - péntek délután volt mikor Jack bejött a szobámba és szó szerint megdicsért, hogy mennyit javult a magaviseletem. Őszintén megmondva rettentő büszke voltam magamra. Jack az utóbbi időben nem volt velem túl kedves sőt inkább undok volt. A zsebébe nyúlt majd hezitálva bár, de vissza adta a telefonomat. Nem akartam elvenni. - Megdolgoztál érte.
- Most komolyan oda mehetek ahova akarok? - kérdeztem izgatottan mikor elvettem a telefonom és a zsebembe mélyesztette. Tisztára elszoktam már ettől az egésztől. Több hónap után oda mehetek ahova akarok ráadásul még a mobilomat is vissza kaptam. Megérte tanulni.
- Csak ma este és amikorra haza érünk Te is otthon leszel. - váltott komor stílusra amit már megszoktam tőle. Szóval akkor mennek valahova. - Épp azért is adtam vissza a telefonod, hogy tudjunk felhívni.
- Hova mentek? - húztam fel a szemöldökömet. És engem miért nem akarnak magukkal vinni?
- Louisnak focimeccse lesz az egyetemen. És mivel téged az ilyen úgysem érdekel gondoltuk kapsz kimenőt. - vont vállat. Így már érthető. Nem nagyon rajongok a sportért. De Lou igen, sőt pont ezért mert olyan egyetemre is. Imád focizni és örök életében imádott is. A család számára pedig kötelező az összes meccsét végig szurkolni. Eddig nem sok meccsét hagytam ki, de most nem zavar, hogy nem kell mennem. - Persze ez nem azt jelenti, hogy a büntetésedet felfüggesztettük. Amint haza érsz kiüríted a zsebeidet és vissza adod a telefonod és holnaptól megint csak a fiúkkal mehetsz el otthonról. - bólintottam egyet komolyan, de azért az orrom alatt vigyorogtam. Valahogy gondoltam, hogy ebből az egészből ez fog kisülni. Még mindig nem bocsájtotta meg, hogy átvertem.
- Oké. Otthon leszek mikorra Ti haza értek. Ígérem. - bólogattam mint egy bólogatós kiskutya.
- És a telefont is felveszed! - tette hozzá komolyan.
- Igen, akár hányszor hívtok. - mondtam és bólintottam egy hatalmasat majd elvigyorodtam. - Egyébként köszi, hogy adsz egy nap szabadot.
- Liam ezt ne vicceld el! Ha megint ellövöd a bizalmamat akkor többet semmi jóra ne számíts tőlem. - csóválta meg a fejét majd sarkon fordult és kiment a szobámból.
Amilyen gyorsan csak tudtam kihúztam a telefonomat a zsebemből majd hívtam is az első számot ami eszembe jutott. Josh rögtön kikosarazott mivel a szülei találtak nála egy füves cigit így most totál hisztiznek. George örömmel mondott igazt mivel állítólag hatalmas ötlete támadt, de ha nem gond akkor Miát is magával hozza. Rábólintottam ugyanis az biztos, hogy ma elhúzok innen.
Bő egy óra múlva George megcsörgetett, hogy menjek ki a ház elé. Fekete pólómat magamra húztam és a sapkám se maradhatott el amit szokás szerint hátra felé fordítottam és úgy indultam el a kijárati ajtó felé.
Mikor becsuktam magam után az ajtót kis híján felsikoltottam az örömömben mikor megláttam Georgeot és Miát két motoron ülni. Örök életemben az volt az álmom, hogy egyszer kipróbálhassam. De a nagynénémék veszélyesnek találták ezért soha nem engedtek. Viszont Georgenak rengetegszer áradoztam már arról, hogy milyen menő lehet már végig száguldani a fél városon.
- Ez nem igaz. - csóváltam meg a fejem miközben Mia leszállt a járgányról én pedig gondolkodás nélkül ültem fel rá. Vicces mivel soha nem vezettem még, de szerintem nem lehet olyan nagy dolog vezetni. - Honnan szereztétek?
- Az egyik az apámé a másik meg a bátyámé. - válaszolta Mia miközben Ő meg felmászott George mellé és épp azon volt, hogy fejére tegye a sisakját. - George mondta, hogy minden vágyad az, hogy egyszer motrozhass. - tette még hozzá jókedvűen. Nem hittem volna, hogy egyszer hálás leszek Miának. Pedig még csak barátok se vagyunk.
- Ez mind szép és jó, de én még életemben nem vezettem motort. - húztam el a számat. Ezután jött a gyors tanulás. George gyorsan felvázolta, hogy mi hogy működik én pedig próbáltam mindent észben tartani. Mikor úgy gondoltam, hogy készen állok fejemre húztam a sisakot és lassan elindultam. Először elég ramatyul vezettem, de mikor már vagy tizedszer mentem végig az utcánkon eléggé bele jöttem. Szerintem készen állok arra, hogy végig menjek a városon. - És hova akartok menni?
- Te vagy a főnök! -  vigyorogta George.
Magabiztosan megfogtam a kormányt majd a gázra léptem és elindultam Liáékhoz. Ilyen élményből Ő sem maradhat ki. Meg amúgy is tök hülyén nézünk ki így, hogy Mia boldogan ölelgeti George derekát.
Viszonylag elég gyorsan megérkeztünk a házukhoz majd gyorsan felcsörgettem. Alig telt el pár másodperc máris megjelent az ajtóban.
- Liam? Mit keresel itt ilyenkor? - kérdezte miközben szaladt le a lépcsőn aztán mikor meglátta, hogy min ülök kissé meglepődött. - Nem is mondtad, hogy van motorra jogsid.
- Mert nincs is. - vágtam rá vigyorogva. Most mit hazudjak neki? Ha nincs akkor nincs, de ez nem is baj. Rendőrökkel nem találkoztunk és elég jól tudok vezetni is. - Arra gondoltam, hogy Te is csatlakozhatnál hozzánk.
- Te megőrültél? - kiáltott fel majd elkezdte hevesen a fejét csóválni. - Liam ez veszélyes, sőt olyan mintha öngyilkosságot követnél el. Mégis, hogy gondoltad ezt az egészet? A nevelő szüleid tudják?
- Úgy nézek ki mint akik tudják? - húztam fel a szemöldökömet kérdően. - Lia ne hisztizz már. Tök jó buli és úgysem lesz semmi bajom. - komolyan mintha a nagynénémet hallanám. Életveszélyes.
- Én nem akarok részt venni ebbe a buliba. - mondta keményen. - De ha Te már nem akarsz élni, akkor tessék hajkurássz csak nyugodtan jogsi és tapasztalat nélkül. De ha kitöröd a nyakad akkor ne számíts arra, hogy majd meglátogatlak.
- Ezt úgy sem gondolod komolyan. - nézetem rá vigyorogva. - Ha ez az utolsó szavad akkor nem fogok könyörögni. Menj vissza a szobádba és tanulj. Addig én élvezem az életet. - kacsintottam rá végül pedig dobtam egy puszit neki. George felhorkantott, Mia pedig csak halkan kuncogott és úgy indultunk el ismét útnak.
Komolyan mondom ez a lány néha annyira fel tud idegesíteni ok nélkül. Csak irigykedik mivel Ő nem mer a szüleinek ellent mondani. Fél tőlük és inkább a tanulásba menekül. Pedig szerintem szívesen eljött volna velem. De ha egyszer ilyen önfejű akkor legyen.
Nem érdekel, hogy most megint hisztizni fog. Az biztos, hogy most nem kérek tőle bocsánatot ugyanis semmi olyannal nem bántottam meg. Csak neki akartam jót, hogy egy kicsit végre lazuljon el.
Ha nem akkor nem. Tisztára úgy beszélt mint aki a jövőbe lát. Mégis mi bajom lenne? Az ég világon semmi. Rémeket lát.
Miért veszekszik állandóan? Pedig én tök normálisan viselkedek vele.

Idegesen még jobban megnyomtam a gázt. A mellettem haladó autók mellett csak úgy elsüvítettem. A szél zúgott a fülemben, de eszem ágában sem volt lassítani. Élveztem minden egyes pillanatát. Egészen addig míg egy éles kanyar nem következett. Éreztem, hogy a motor kicsúszik alólam én pedig repülök előre a semmibe...

21 megjegyzés:

  1. Na ne már! Ne ne ne ne! Itt abbahagyni? Úúú, de utállak! :DD Ma muszáj meghoznod a kövi részt! Mu-száj!

    VálaszTörlés
  2. Jaj nagyon jó ez a rész is mind a többi!! Siess és nagyon ügyesen írsz bár szerintem tudod! !!!! ; )

    VálaszTörlés
  3. Valahogy éreztem, hogy ez lesz, vagyis, hogy kicsusszan az a motor. Remélem, hogy nem lesz különösebb baja.:O

    VálaszTörlés
  4. NEEEEEEEEEEE!!!!
    Ezt miert csinalod?MIiert itt hagyod abbaa??
    Este legyen fennt az uj resz mert ha nem odamegyek!
    IMADOMMMMM *.*

    VálaszTörlés
  5. waaaa!!!
    nagyon jooooo!!:DD
    hamar hozd a kovit lecciiii!!*-* xx

    VálaszTörlés
  6. Nagyon tetszett, remélem nem lesz semmi baja Liamnek.. csak így tovább, várom a folytatást :))

    VálaszTörlés
  7. Ezt úgy éreztem, hogy balesetük lesz! Remélem azért nem lesz komoly baja! Imádom a blogod! Siess a kövi résszel! <3 :D

    VálaszTörlés
  8. Ó, hogy tudtam, ó hogy tudtam. Tudtam, tudtam, tudtam, tudtam.!
    Csak adja az ég, nem bocsánat, csak add Te, hogy Liam épp ésszel megússza, és egy kisebb agyrázkódást, esetleg törött karral végzi, és nem csúszik be egy kamion alá.
    A nevelőszüleitől előre félek, és hát nem tudom, hogy Lia mit fog reagálni.
    Viszont a puszi rész, cuki volt.! :3

    Izgatottan várom!

    Ölel,
    Patricia F.

    VálaszTörlés
  9. Mintha már 2.-ra olvasnám ezt a részt mert annyira tudtam hogy mikor mi lesz. Siess a kövivel és remélem semmi komolyabb baja nem esik Liam-nek.

    VálaszTörlés
  10. Nagyon jó lett,csak így tovább.Siess a kövivel :)

    VálaszTörlés
  11. Akarooj uuuujjj reeesssszzztt MOST! *-*

    VálaszTörlés