2013. április 4., csütörtök

London, One Direction koncert

Mint ahogy ígértem, visszatértem és itt van a beszámoló az egész koncentról :)

Szóval az egész kirándulás, hétfőn kezdődött délután mikoris Pozsonyból felszállt a gép és meg sem álltunk Londonig. Hát nekem kész rémálom volt a két óra a levegőben ugyanis alig vártam már, hogy végre leszálhassak a Brit főváros repterén. Szinte sokkos állapotba kerültem mikor megkezdődött a leszállás és végre szemem elé tárultak Nagy Britannia zöld mezői és megláttam alattunk csurogni a Temzét. Le sem lehetett vakarni az arcomról a mosolyt, pedig még csak semmi volt.

Olyan délután 5 óra fele pedig végre megérkeztünk a Luton-i reptérre én pedig rögtön kirohantam és egy jó nagyot szippantottam London levegőjéből. Nekem akár ki akár mit mondhat, ott még a levegő is másabb mint nálunk, de komolyan xD. Az embereket pedig szinte csodálkozva hallgattam ahogy elmentek mellettem és angolul beszéltek.
A városba busszal mentünk be ami szintén egy jó egy óráig tartott. Akár hányszor ránéztem az autókra mindig azt hittem, hogy nem ül bennük senki mivel náluk a bal oldalon vezetnek. De azért marha vicces volt. Sorra haladtak el melletünk az igazi angol házak. Tipikus téglaházak amik ugyan úgy néznek ki mint a filmekben. És végre megláttam egy piros buszt! Felsikoltottam örömömben, de mikorra le akartam volna fékezni az a kis hülye elhajtott mellőlem. Akkor még azt hittem, hogy többet nem fogok látni.
Szerencsémre tévedtem ugyanis mikor este hat órákor leszálltunk a Baker Streeten, másodpercenként haladtak el mellettünk a jellegzetes emeletes piros buszok. Pont megállt melletünk egy és olyan szerencsém volt, hogy az oldalán pont egy Harry Potteros kép volt. Ennek hála egy újabb sikítás következett, de a tesóm megunta már és azt mondta, hogy nem fog velem szégyenkezni ezért behúzott egy szuvenír boltba ahol minden brites volt. A zokniktól kezdve az alsóneműig, felsők, esernyők meg minden. Nagyon komolya volt. És nagy meglepetésemre tudjátok mi került a kezembe egy szuvenír üzletbe. Igen...egy I ♥ 1D felső!! Látjátok igazi londoni nevezetességek lettek.
Mikor végeztünk az üzlettel elindultunk egy éttermet keresni mivel szörnyen éhesek voltunk. Egy kicsit mentünk előre és rögtön szemet szúrt egy McDonalds. Rögtön irányba vettünk, de mikorra oda értünk volna én kis híján infarktust kaptam mivel a Mekivel szembe egy igazi Nando's volt :) Mind a hülye átfutottam az úton és mondtam a tesómnak, hogy fényképezzen le előtte én meg jól bepózoltam...ááá kicsit sem néztek hülyének. Mikor a fotók kész lettek, rögtön bementem hátha a mi kis Niallünk pont ott van, de nem volt olyan szerencsénk. De akkor is voltam egy igazi Nando's étterembe!
Mikor jól laktunk elindultunk a városba körül nézni. Telefonfülkékkel pózoltam, de sajna nem tudtam úgy felmászni a teteüjkre mint Liam a TMH album elején :( Mind1 majd máskor. És még megtaláltam azokat a bicikliket is amikkel tavály nyáron Louis és Liam biciklizett a városban :D
Végül pedig a szállás következett én pedig alig vártam, hogy másnap legyen vagyis a koncert.

Reggel a legkorábbi mentróval mentünk az O2 arénához vagyis North Greenwich-be. Szóval olyan 8 óra előtt szálltunk le a metróról és akkor mikor elhagytuk a csarnokot megpillantottam a srácok első fotóját amit Londonba láttam. Természetesen rögtön oda mentem és ismét bepózoltam.( Khmmm lett egy közös képem plakát Liammel, de rajta vagyok a kép nem publikus mivel nem vállalok felelősséget a kinézetemért xD ) Szóval lett egy csomó képen és végre megpillantottam az arénát. A szám tátva maradt mikor végig néztem az épületet ugyanis én valami olyanra számítottam mint pl. Budapesten a Petőfi Csarnok. Hát kiderült, hogy az O2 Aréna háromszor akkora ráadásul bent tele van üzletekkel. De pechünkre az épületet csak 9 órakor nyitották. Pedig én voltam ott az első rajongó *_*
Szóval több mint egy órát az aréna körül sétáltunk és pontosan 9 órakor ismét a bejárat előtt voltunk, de akkor már volt ott egy pár directioner akiket pont akkor engedtek be. Mérgesen követtem őket ugyanis én akartam lenni az első. De sajna nem sikerült.
Beléptünk az épületbe és pár pillanat múlva ez tárult a szemem elé :
Sorry Niall véletlenül lemaradt...
De mikor célba vettem volna egy biztonsági őr nekünk állított és azt kérdezte, hogy az 1D world storet kerresük-e. Mondom igen, és útba igazított. Sietős lépésekkel követtem a plakátokat amin a srácok voltak és az álltal lehetett eljutni az üzletig. Ismét az utamba került egy Nando's, de most nem vettem figyelembe mivel az üzlet jobban érdekelt.
Hosszú gyaloglás után, de végre megérkeztünk az célállomáshoz :
üzlet eleje...
Kis híján elbőgtem magam mikor beléptem és a srácok életnagyságu figuráiv találtam szembe magam amikkel nyugodtan lehetett fényképezkedni ráadásul meg is lehetett őket venni. Így mostmár egy életnagyságu Liam figura büszke tulajdonosa vagyok :D De nem csak az tetszett az üzletbe hanem az is, hogy volt két televízió abban pedig az Up All Night turnéjuknak a koncerfelvétele ment. Ráadásul csak pasi eladók voltak akik nagyon kedvesek voltak. Mikor fizettem ki a Liames figurámat a pasi megkérdezte, hogy megye-e a koncerta. Mondom én neki vigyorogva, hogy megyek. Erre fő ugrott egyet és fülig szájjal azt válaszolta vissza, hogy akkor biztos nagyon örülök és, hogy izgatott vagyok :P Mondon nagyoon.
Nagyon bírtam xD
Mikor már nem tudtunk mit csinálni az üzletbe újra visszamentünk az arénába ahol már egy csomó directioner volt, pedig még csak délelőtt 11 óra volta. Nagyon büszke voltam magamra, ahogy végig néztem rajtuk és szinte mindenki 1D-s póló volt, vagy a srácok maszkja. Én pedig büszkén vittem a kezembe Liam figuráját. Kicsit sem néztek hülyének, ráadásul percenként állítottak meg, hogy hol vettem. Aki megállított már automatikusan mondtam, hogy 1D World Store.
Mint aztán végül kiderült azért volt olyan csomó ember már olyan korán, mivel a srácoknak fél egykor is volt egy koncertjük, amit aztán csak olyan 3 óra körül kezdtek el mivel annyira ember jött, hogy nem tudták őket beengedni. Amúgy totál abba voltam, hogy majd biztos lehet hallani valamit a koncertből, de csak a 5 Second of Summer próbájából lehetett valamit elcsípni.

Olyan négy óra után pedig úgy döntöttem a tesómmal, hogy ideje beállni a sorba. Igaz a kapunyitás csak fél hétkor kezdődött, de én már az elsők között bent akartam lenni. Viszonylag elég hamar eltelt az a két és fél óra, csak elég kényelmetlen volt mivel a földön ülva várakoztunk ráadásul két idősebb nő, vagy inkább anyuka megint oda jött hozzám és megkérdezték, hogy hol vettem a figurát. Nyugodtan válaszoltam nekik. Erre fő az egyikük megkérdezte, hogy ez melyik fiú. Mondom ilyen nyugisan, hogy Liam. A lényeg most csak ez után jött, mikor is azt kérdeze, hogy megyek-e a koncerta. Hát gondoltam magamba, nem csak jó kedvemből ülök itt a földön és várom azt, hogy engedjenek már végre be -.- De aztán mondtam, hogy igen. Aztán azt mondta az idősebbik, hogy ők is. Erre én bevágtam ilyen WTF fejet és azon gondolkoztam, hogy honnan szabadultak mivel alig pár perce kérdezték meg, hogy a figurán az melyik srác, szóval nem ismerték meg a Liamet *_* . De oké ha directionerek és itt vannak a koncerten akkor már csak van valami sejtésük. Végül még annyit mondtak, hogy biztos nagyon örülök ennek a figurának és, hogy mostantól minden este ezt fogom csókolgatni mivel életnagyságú végül pedig még megkérdezték, hogy szeretem-e a Liamet és leléptek. Tiszta megkönnyebülés volt :D
És még mindig csak fél hat volt. Sóvárogva néztem ahogy a tömeg jön le és alig vártam, hogy végre menjenek el mivel csak azután engedtek be minket. Voltak olyanok akik sírva öleték átt a barátnőjüket gondoltam az örömtől...vagyis akkor még nem tudtam miért sírnak.
Hat óra körül pedig végre sorba lehetett állni, de az ajtókat még mindig nem nyitották ki. Sajnos előttem és mögöttem spanyol lányok álltak, mellettem pedig oroszok. Szóval nem tudtam velük beszélni mivel semmit nem értettem. Jah csak annyit, hogy Ziall shipperek voltak a spanyolok xD
Negyed hét körül, pedig végre a biztosnásig őrök oda álltak az ajtók elé. erre fő néhány csaj felsikoltott. Ekkor már én is kezdtem egy kicsit ideges lenni, mivel tudtam hogy már csak percek vannak hátra és végre láthatom a srácokat élőben.
Az ajtókat kinyitották és kezdődött a motozás. Jobban mondva csak bele néztek a táskákba és lecsippűték a koncertjegyeket és már mehettünk is az arénába. Szinte már futottam a megadott ajtóhoz, de ott ismét egy biztonsági őr állt és nem engedett be. Újabb pár perces várokozás következett mikor kijött egy öltönyös csávó és közölte az őrnek, hogy beengedhet minket. És akkor szemem elé tárult az aréna. Kb olyan 10 ezer ember simán elfért benne. A biztonsági őr megnézte a jegyet és elmutatta, hogy hova kell mennünk.
Sietve rohantam le a lécsőről, de mikor a végén voltam egy őr rámszóllt, hogy felesleges futnom. Valahogy nem tudott érdekelni, hogy mit mond mivel pont megtaláltam az ülőhelyemet ami floor-ra szólt. És ami a legjobb volt, hogy senki nem ült előttünk. Kegyetlen jó helyünk lett.
És ismét vártunk mivel jöttek a többi emberek. A kivetítőn klippek mentek mint pl. Olly Murs meg valami brit együttesek akiket gőzöm sincs, hogy kik voltak. Amikor az aréna már jó félig volt akkor pedig betették a Little Mixtől a Change Your Life-ot. Aki ott volt mindenki Zayn nevét kiabálta, Perrie miatt és énekelték a szöveget :) Aranyos volt, de tényleg.
És végül jött az első előzenekar. Egy szőke hajú csaj volt és szégyenkezve hajtom le most a fejem, de elfelejtettem a nevét mivel annyira béna volt. Komolyan én alig vártam, hogy mennyen már le a színpadról. Egy jó dalt énekelt még pedig a Strongert Kellytől.
Mikor lement izgatottam vártam, a fiúkat, de először még betették tőlük a One Way Or Anothert. A tömeg torkaszakadtából énekelt úgy mintha már élőben menne én pedig ott táncoltam meg minden xD Nagyon kemény volt.
Ismét elsötétült minden én pedig remegő kézzel vártam, hogy megpillansam a fiúkat. De még mindig nem ők jöttem hanem a 5 Second Of Summer nevezetű banda. Na őket még élveztem is miver szerintem tök aranyos pasik :) Ráadásul a zenéjük is jó. Olyan 5-6 dalt énekeltek el majd lement a színpadról és már tényleg az 1D volt hátra.
Teltek a percek, de a fiúknak még nyomuk sem volt mivel kiderült, hogy technikai gondok akadtak. Ezért betették a This Is Us előzetesét, hogy tudják nyugton tartani a népet. Kezdtem már nagyon ideges lenni.
És aztán hirtelen minden elsötétült majd a kivetítőn betették a kisfilmjüket. Torkomszakadtából üvöltöttem a neveiket és mikor vége lett a kisfilmnek felcsendült az első dallam az Up All Night. Ugráltam énekeltem, fényképeztem és kiabáltam. Azt hittem elájulok mikor megpillantottam Liamet a fekete dzekijibe, ráadásul élőben a haja hosszabb mint a képeken. Pedig még csak kivetítőről láttam mivel messze voltak tőlem.
Sorra jöttek a dalok mint pl. az I Would, One Thing, Heart Attackt, More Than This. És a java még csak ez után következett mikor hirtelen azt vettem észre, hogy a levegőben vennak és énekelik a Last Firs Kisst és minél közelebb vannak hozzám.Végül a dalnak vége lett és ott álltak előttem teljes életnagyságban. Louison nem volt zokni :D Harry pedig nagyon dög élőben, szinte csorgott a nyálam mikor megláttam a fekete ingjéban. Niall pedig tök vicces és aranyos ráadásul nagyon nagy beszólásai vannak :P Zaynben pedig csalódtam ugyanis az összes srác beszélt valamit, vagy a dalok alatt vagy a dalok után, de ő nem. Csak akkor mondott valamit mikor a Twitter kérdéseknél Louis tőle kérdezte meg, hogy melyik kedvenc filmjében szerepelne és arra válaszolt akkor, hogy a Harry Potterban. Nem tudom nekem ő volt a legnagyobb csalódás meg Niall. Mivel Niallt eddig nem nagyon bírtam, de most, hogy láttam élőben és láttam, hogy milyen természete van nagyot ugrott a szememben.
Mikor a Twitter kérdésekkel végeztek jött a One Way Or Another. ÉS akkor Liam intett nekem!!! Komolyan énekelt és intett és még fel is kameráztam :P Halál szélén voltam. Mikor vége lett a dalnak Niall, Louis és Liam birkózni kezdtek a színpadon, Harry és Zayn pedig csak vigyorogva nézték őket. Nagyon viccesek voltak :D Végül ismét felszálltak a színpadra vagy mire és elkezdték énekelni a Change My Mind-ot és felettem mentek el. Harry kétszer, ismét mondom kétszer intett! Ráadásul észre lehetett venni ahogy figyeli a rajongóit.
És aztán indultak vissza fele miközben a Momentsot énekelték és ismét vissza mentek a színpad elejére...sajonos.
Mikor újra elő voltak az Over Again jött. Na nálam ott törött el az a bizonyos mécses. Meghallottam Liamet énekelni és csak úgy potyogtak a könnyeim. Talán akkor tudatosult bennem, hogy hol vagyok. Sírtam és énekeltem közben pedig azon járta az eszem, hogy milyen szerencsés vagyok már amiért egy levegőt szívhatok a kedvenc bandámmal és láthatom őket élőben. Felülmúlhatatlan érzés és egyben leírhatatlan.
Ez után már csak pár dal következett mint a Kiss You, LWWY, WMYB. Az utolós dal előtt Liam kapott egy melltartót és az ő és Louis fejére húzta miközben Niall az utolsó dalt konferálta fel :D A WMYB közben pedig lufik potyoktak az égből :P Nagyon nagy volt, de sajnos azzal vége lett a koncertnak. A srácok még utoljára megköszönték, hogy eljöttünk majd egyesével leugráltak a színpadról.
Mellesleg az egész koncertot kamerázták mivel benne lesz a This is Us című filmjükbe :)

Így összeségében ez volt életem legjobb koncertja. Nem csalódtam a fiúkban. Pont olyanok voltak amilyennek elképzeltem őket. Viccesek, aranyosak és dögööösek. Csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy mennyetek el majd egy koncertjükre mert megéri az árát. Én tuti, hogy még megyek mert hatalmas élmény.

Most pedig jönnekek  a képek . Nem teszek fel sokat mert nem akarom, hogy lelopkodjátok őket... A videókat pedig nem tudom feltölteni :S




5 megjegyzés:

  1. Remélem nem haragszol meg, ha azt mondom, hogy végig röhögtem ezt az egész bejegyzést.:DDDDD Ahogy leírtad, hatalmas élmény lehetett, mintha kajak egy történetet olvastam volna.:D Legközelebb magaddal kell vinned:D
    És és és és és és és és és és és és és privátban küldesz nekem képeket?*_________*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Minden képet küldj el amit csináltál, mert életemben nem láttam még Nando's-t .____. És érdekel:D

      Törlés
  2. *______* No comment!! Ez eszméletlen! Muszáj lesz nekem is elmennem egyre! Mondtam már, hogy mekkora mázlista vagy?! Mert ha nem akkor most mondom: nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagy mázlista vagy! És jönnek a hülye kérdéseim! :D Szóval mennyiért vetted az életnagyságú Liam-et, és bevitted magaddal a koncertre is? Legalább annak örülök, hogy te ott voltál remélem én is átélhetem majd! A videót tuti nem tudod feltenni? <3 :D

    VálaszTörlés
  3. OMG....többet akartam volna még erről olvasni, mert behaltam a beszámolódon, nagyooon tetszett, akarok még képet meg videóóót :)

    VálaszTörlés
  4. Szia!! Nagyon szerencsés vagy, mert eljutottál koncira. És meghaltam a beszámolodon. Halálra röhögtem magam azon a két nőn...nagy Directionerek lehetnek, ha szegény Liam-et sem ismerték fel. Arra a Liam bábura kiváncsi lennék. Jujj....az intéseknél mosolyogtam mint az állat, mert örültem, hogy ilyen szerencsés vagy! :) A végén viszont sirtam, mivel nekem 1% az esélye, hogy valaha is eljutok. A képek nagyon szupik!! De aláírások vannak?? Csak mert arról nem irtál. De a Nando's nál röhögtem XD na meg a telefonfülke. Imádtam a bejegyzésedet!! A bloghoz meg sok sikert!!! Az is nagyon szupi :)
    Ui.:bocs a hosszu szöveg miatt!!
    Uui.:benne vagy egy linkcserében? Vidóxx

    VálaszTörlés