2013. január 10., csütörtök

Eight

Itt a friss rész. Bocsi, hogy csak most hozom de sajnos nekem is félév van és tanulnom kell. De ha ehhez sok komit kapok akkor holnap is jöhet már a friss :D
LIAM
Amióta elkezdődött a suli mondhatni teljesen kicseréltek. De komolyan én soha az életben nem szoktam így beszélni egy lánnyal sem. Sőt akár hányszor egy olyan lány közelében voltam aki tetszett még csak megnyekkeni sem mertem. Mindig vörösödtem és úgy beszéltem mint egy fogyatékos.
Azonban Lyn teljesen más. Ő annyira idegesítő tud lenni, hogy legszívesebben mikor valami hülyeség elhagyja a száját megcsókolnám. Komolyan! Ahogy illegeti magát azokban a rózsaszín ruháiban ami nem is az Ő stílusa a falra tudnék mászni.
Fogalmam sincs mire jó ez az egész neki. Tudom, hogy valamit titkol és én ki fogom deríteni, hogy mi az. Valahogy újra elő kell hoznom a régi énjét amibe én bele szerettem. 
○○○
- Niall beszorult otthon a mosdójukban mikor Zayn és Harryt várta szóval egy kicsit késni fognak. - Louis nyugodtan levágódott az ágyamra én pedig csak nagy szemekkel bámultam rájuk. 
Elképzeltem a helyzetet ahogy Zaynék próbálják kitörni az ajtót Niall pedig a hasával van elfoglalva mivel szokás szerint éhes.
- Nem kéne segíteni Harryéknek? - kérdeztem aggódva mivel úgy voltunk megbeszélve, hogy megyünk bulizni mivel péntek van.
- Zayn azt mondta, hogy meg tudják oldani ketten. - vont vállat egyszerűen Lou és feltornázta magát ülő helyzetbe.
Remélem hamar kitalálnak valamit mert nincs kedvem otthon ülni. Már rámfér egy kis kikapcsolódás legalább addig sem fogok Lynre gondolni. Mármint arra, hogy miért viselkedik ilyan furán.
Leültem a székre és a térdemre támasztottam az egyik kezem majd elkezdtem a padlót bámulni ami nem volt valami jó szórakozás. Már rég buliznunk kéne meg hülyülni, nem pedig arra kéne várnunk, hogy Zayn és Harry mikor törik be Niallék mosdó ajtójukat.
- Ez meg mi? - nyúlt le Louis az éjjeliszekrényem mellé majd néhány másodperc múlva az a kép volt a kezembe ahol Lynnel vagyok. A szívverésem egy pillanatra kihagyott mikor megláttam a kezében ahogyan nézni.
Egyáltalán hogyan találta meg? Úgy emlékszek, hogy vissza tettem a helyére...vagy lehet csak akartam? Tegnap este mikor haza jöttünk Lynéktől elő kerestem ezt a képet és egész addig azt néztem még el nem aludtam.
És Lou most megtalálta. És nézni.
- Add azt ide. - ugrottam oda és el akartam venni tőle, de Ő felállt így nekem nem volt esélyem. Magasabb tőlem szóval kár még csak megerőltetnem is magam.
- Hiszen ez Brooklyn Jones. - fordította felém a képet és a szőke kislányra mutatott akinek fülig ért a szája. - Te ismerted Őt?
- Semmi közöd hozzá. Nem mondom el többet add ide. - mondtam mérgesen, de csak gonosz mosoly jelent meg az arcán.
- Ahogy elnézem barátok voltatok. - méregette a képet. - Akkor ezek szerint még most is azok vagytok.
- Annak nézünk ki? Mert szerintem nem.
- Hogy én milyen hülye vagyok. - csapta magát homlokon én pedig inkább már nem néztem rá hanem helyette duzzogva leültem az ágyamra. - Te totál bele vagy zúgva Jonesba.
Erre a kijelentésére azonban rögtön  felálltam és villogó tekintettel néztem rá. Ezt nem hiszem el, azt hittem ,hogy Louis lesz az utolsó aki rájön. Hatalmasat tévedtem, pedig nem is látszik rajtam.
- Te tényleg hülye vagy. - csóváltam meg a fejem és próbáltam komolynak látszani, hogy higgye el. - Add ide azt a rohadt képet!
- Liam szerelmes Brooklyn Jonesba. - kezdte el szajkózni és bután nevetett.
- Fogd be! - sziszegtem a fogaim között.
- ÚÚÚÚ a kis szerelmes.
- Louis nem mondom el többször! Add ide azt a képet és meg se szólalj. - nyúltam a képért, de Ő még mindig eltartotta.
- Nekem elmondhatod haver. Nincs abba semmi ciki, hogy a suli legmenőbb csajába zúgtál bele aki történetesen régen a barátod volt viszont most a pokolra kívánna...
Rosszul estek a szavai mivel sajnos tényleg igaza volt. Lyn soha nem lenne szerelmes belém, de én ebbe nem vagyok hajénadó beletörődni. Tudom, hogy fontos vagyok a számára csak rossz társaságba kevereredett.
- Befogod vagy elmondom mindenkinek, hogy Eleanor Parker képeivel van tele tapétázva a szekrényed? - vontam fel a szemöldökömet és összekulcsoltam a kezeimet mire Ő meghökkent és olyan 'úgy sem mered' nézéssel mért végig.
Szólásra nyitotta a száját mikor nyitódott az ajtó és megjelent Zayn, Harry és Niall. Tudom, hogy nem fogja elmondani még nekik sem.
- Bocsi a késésért, de mikor kinyitódott az ajtó és végre el tudtunk indulni meg kellett állnunk kaját venni, mert Niall a éhenhalás szélén állt. - magyarázta Harry én pedig csak bólintottam majd végre elindultunk.
Egy közeli discot választottunk ahol álltalában ilyenkor tele van velünk egykorú tinikkel akik a mi sulinkba járnak. Gyerekek vagyunk még szóval alkoholt nem nagyon fogyaszthatunk és nem is adnának ha akarnánk.
Ha itt vagyunk bowlingozni szokunk meg néha táncolni mikor hajlandók eljönni velünk a lányok. De az nem sokszor van mivel mi csak lúzerek vagyunk. Amihez én már kezdek hozzá szokni.
Éjfél is elmúlhatott már miko meguntuk és úgy döntöttünk, hogy haza felé vesszük az irányt. Zayn és Harry nagyon belejött a bulizásba pedig még csak nem is ittak. Csak annyi volt, hogy táncoltak egy lánnyal aki nagyon bejött nekik.
Kiléptünk az épületből a sötét utcára majd néhány másodperc véletlenül neki mentem egy alaknak aki épp egy csomó ember mellett állt. Minek kell pont a járda közepén bandázniuk?
- Mi van vak vagy? - ilyen az én szerencsém. Még itt is Tyler Willson béna arcát kell nézem. Kíváncsi vagyok, hogy Lynt hol hagyta mert tuti nincs vele. Hisz alig tud beszélni ami azt jelenti, hogy totál részeg a kiscsávó. - Payne még most is az ocsmány képedet kell bámulnom? Nem elég, hogy suliban állandóan a barátnőm után járkálsz...
- Járkál utána a szar. Nem tehetek róla, hogy szinte ugyan az az órarendem mint az övé. - fogalmam sincs, hogy minek kezdtem el vele veszekedni, hisz úgysem tud magáról. - Amúgy sem kellene. Szóval nyugodtan megtarthatod magadnak.
- Ésszel beszélj a csajomról lúzer. - ugrott nekem én pedig hátráltam egy lépést. Most komolyan meglökött? - Jól figyelj. Csak egyszer mondom el. Beverly az enyém és senki másé. Jobban tennéd ha a haverjaiddal leszállnál rólunk.
- Hisz rajtatok sem vagyunk. - vigyorgott Zayn. - Paranoiás vagy Willson.
- Kuss. - csikorgatta a fogait Matt aki jó három fejjel magasabb volt Zaynél, de ahogy észre vettem az utóbbit nem nagyon zavarta. - Húzz vissza a tükreidhez Malik mivel béna a séród.
- Ezerszer jobban nézünk ki nálatok. - mondta egyszerűen Harry közben pedig a körmeit nézegette. Túl messzire megyünk. Nem érdemes velük kezdegetni mert megjárjuk. - És még agyunk is van.
- Menőnek képzelitek magatokat mi? - röhögött fel Tyler.
- Igen, mivel barátok vagyunk és nem csak azért mert pénzünk van. És ha lesz barátnőnk nem csak azért mert menő hanem azért mert tényleg szeretni fog - mondtam, de a következő pillanatban egy hatalmas ütést éreztem a szemem alatt én pedig hátra estem. Éppen, hogy csak magamhoz értem mikor Tyler ismért felém állt és felhúzott majd behúzott még egyet, de most sokkal erősebbet. Éreztem a vér ízét a számban amit gyorsan kiköptem de nem bírtam nagyon megállni a lábaimon.
- Most már nincs nagy szád mi? - röhögött és ismét megütött, de most az orromat találta el. 
Nem sokkal mellettem Zayn a földön fetrengett, Harry a fejét emelte az ég felé közben pedig az orrát szorította, Niall és Louis pedig a hasukat fogdták.
- Remélem megtanultátok, hogy a menőket tisztelni kell. - röhögtek fel még utoljára majd amilyen gyorsan csak tudtak elfutottak.
- Jól vagytok? - kérdeztem mikor elmentek és felhúztam a földről Zayn aki egy szép maflást kapott az arcába amitől néhány másodpercre elvesztette a tudatát.
- Ezt nem hiszem el Tyler és a pincsiei így elintéztek. - csóválta a fejét Niall és a szemét dörzsölgette.
- Hétfőn mindenki rajtunk fog nevetni. - próbálta mondani Lou, de felszakadt a szája és ezért nem tudott normálisan beszélni.
- Ez mind az én hibám. - sóhajtottam fel és leültem a járdára. Nagyon szarul éreztem magam, ha befogtam volna akkor Tyler nem ugrik nekem és a srácok nem akartak volna megvédeni. - Miattam vertek meg ezek a pöcsök.
- Tudod mióta vártam már arra, hogy húzhassak be egyet Mattnek? - kérdezte vigyorogva Zayn. - Igaz Ő kétszer akkorát ütött vissza, de nem érdekel.
Hálás voltam nekik amiért mellettem állnak és próbálnak segíteni. Jobb barátokat álmomban sem kívánhatnák.
De ezt Tyler még nagyon megbánja. Be nem fogom köpni, de megtalálom a módját, hogy bosszút álhassak. Legalább ha igaz volna amit mond és tényleg Lyn megcsalná Őt velem. De így felesleges ez az egész. Komolyan féltékeny rám ami elég vicces így nézve...

8 megjegyzés:

  1. Szia :)
    Nagyon jó rész lett. :P
    Úgy sajnálom őket amiért így elbántak velük...:/
    Várom a kövit. :D
    puszi: ericsaadefan

    VálaszTörlés
  2. Szuper jó rész lett, várom Liam bosszúját :D Nagyon izgalmas volt, bár a fiúkat sajnáltam :(

    VálaszTörlés
  3. nagyon jóóó! siess a következővel!:)

    VálaszTörlés
  4. ez annyira jó rész lett! :D köviit gyorsan. :D egyik legjobb. x

    VálaszTörlés
  5. nagyon jó lett! :) gyorsan hozd a kövit!! :DD

    VálaszTörlés
  6. Nagyon supiii!*-* N
    Imadtam es kimerem jelenteni h ez az egyik kedvenc reszem:D Varom a kovit. Siess vele!:DDD ^.^

    VálaszTörlés
  7. Szia! :) Nagyon jó lett! :D Várom már a következőt.:) Siess vele.^^ Puszi.:)

    VálaszTörlés