2013. január 1., kedd

Three

Először is Boldog Új Évet kívánok mindenkinek. Ez az év első bejegyzése. Nagy tapsot kérek. Másodszor pedig bocsi, hogy tegnap nem volt rész, de hát Szilveszter volt én pedig este mentem egy házibuliba és egész nap arra készülődtem :D De most itt a kövi amihez sok- sok komit kérek. Ó és legyen sikeres évetek és 2013-ban is látogassátok ilyen sokan az oldalt xD
LIAM
Azt hittem ha Londonba fogok élni minden olyan lesz mint Wolverhamptonban. Lesznek barátaim akikkel hülyülni tudok, menő leszek és mindenki csodálni fogja, hogy milyen szuperul tudok gitározni.
És ehelyett mi fogadott?
A magány, unalom és még sorolhatnám. Mikor anyáék közölték, hogy Londonba költözünk boldog voltam mert azt láttam, hogy itt minden álmom valóra válik. Hisz ez egy menő város ami tele van lehetőségekkel.
Tévedtem.
Pontosan a nyári szünet első napján költöztünk be és azóta eltelt már két egész hét. És még mindig nem ismerek semmit. Ami pedig a legjobb, hogy már a szüleimnek sincs ideje rám. Állandóan dolgoznak én pedig már bele halok az unalomba. Szemétség!
○○○
Itt állok egy Nando's nevezetű étterem előtt ami tele van fiatalokkal. Őszintén megmondva pont azért választottam ezt a helyet mert barátokat akarok szerezni. Nincs kedvem úgy kezdeni az új sulit, hogy nem ismerek senkit. Szóval barátok kellenek.
Belépek a zajos étterembe és keresek egy üres asztalt majd mikor jön a pincér rendelek egy kólát és figyelek.
Minden asztal tele van szórakozó fiatalokkal akik nem úgy néznek ki, hogy szükségük van egy új barátra. Ráadásul nem is vagyok nagyon közéjük való. Hisz én még csak tizenhat vagyok, nem ihatok alkoholt és nem is cigizek. Ha valaha bekerülnék egy ilyen társaságba a szüleim kitagadnának otthonról.
- Ez még mindig hamis Niall! - érdeklődve hegyeztem a fülem mikor meghallottam, hogy a mögöttem ülő asztalnál valaki gitározni próbál és tényleg hamis volt. Én már csak tudom hisz hat éves korom óta énekelek és zongorázok aztán néhány éve gitározni is megtanultam. Megsúgom, hogy titkon énekes akarok lenni.
- Tegnap a bátyám játszott rajta és szerintem átálította a húrokat. - szólalt meg ismét a Niall nevezetű srác majd elkezdett újból játszani. Ha jól sejtem egy Justin Bieber szám volt, vagyis arra akart hasonlítani.  Nem volt annyira rossz, csak nem tudta a kottát. Viszont én igen.
Kiittam gyorsan a kólámat majd felálltam és megálltam a mögöttem álló asztal előtt. Négy srác érdeklődve pillantott fel rám. Ahogy elnéztem velem egyidősek lehettek és nem néztek ki bunkóknak.
- Helló. - szólalt meg a fekete hajú srác és csak bámult. - Segíthetünk valamiben? - kérdezte érdeklődve én pedig észhez tértem és megszólaltam.
- Azért játszol hamisan mert a B húr helyett a D-t kell pengetned. - néztem rá a szőke hajú srácra aki a gitárt fogta. Csodálkozva húzta fel a szemöldökét és csak nagy szemeket meresztett rám. Jó tényleg elég hülye helyzet, hogy csak úgy idejön egy idegen srác és tanácsokkal látja el. - Elhiheted. Évek óta zenélek és mellesleg én is szeretek Justin Bieber dalokat játszani.
- Ez egy Justin Bieber dal volt? - kérdezte csodálkozva a répafelsős srác mire a szőke hajú rosszállóan ránézett. - Bocs haver de ez inkább olyan volt mint mikor a nagyanyám énekel akinek nincsenek fogai.
Mindenki egyszerre felnevetett velem együtt. Niall küldött felé egy kancsali mosolyt majd újra megpróbálta, de most már megfogadta a tanácsomat. Mikor vége lett a dalnak hálásan rámnézett és arrébb csúszott.
- Köszi. Egyébként Niall Horan vagyok. - ültem le mellé majd kezet nyújtott barátságosan. Érdekes akcentusa volt amin magamban jót mosolyogtam.
- Örvendek. Liam Payne. - fogtam vele kezet mosolyogva.
- Louis Tomlinson. - következett a répás felsős srác is. - Egyébként új vagy erre fele? - kérdezte kíváncsian.
- Aha. Pár hete költöztünk ide Wolverhamptonból. - mondtam.
- Csúcs. Gondolom akkor nem ismersz itt senkit. Én Zayn Malik vagyok. Egyébként nem vagytok rokonok Harryvel? - nyújtott kezet a fekete hajú srác is és a mellette ülő göndör hajú srác felé bökött. Most tudatosult csak bennem, hogy majdnem ugyan olyan haja van mint nekem. De ez nem jelenti azt, hogy a rokonom.
- Őhm...nem hinném. - csóváltam meg a fejem.
- Én sem. Mivel a szüleim nem mondták, hogy van Londonon kívül más rokonunk. Meg amúgy is az én vezeték nevem Styles. - mondta és ahogy elnéztem nem tetszik neki, hogy hasonlítgatnak minket.
- És hova fogsz járni suliba? - kérdezte barátságosan Louis.
- A London High Schoolba. Most kezdem az utolsó előtti évemet. - húztam ki magam büszkén mivel állítólag az egész város legmenőbb iskolája. Na nem mintha menőzni akarnák ezzel.
- Mi is oda járunk. Sőt én és Niall is tizenegyedikesek leszünk. Harry alattunk van egy évvel, Lou pedig most lesz végzős a mázlista. - mesélte Zayn az én számat pedig apró sóhajtás hagyta el.
○○○
Első nap a suliban. Idegesen megyek a srácok mellett akik a nyáriszünet alatt a legjobb barátaim lettek. Szinte minden nap velük lógok és nem bánom már, hogy ide költöztünk.
Zaynel szinte minden órán együtt vagyunk mivel ugyan azokat a tantárgyakat vette fel mint én. A szünetekben pedig Niall is csatlakozik hozzánk és azt mesélik, hogy mire kell vigyázni.
Mikor elkezdődik az ebédszünet Louis és Harry jön mellénk és a diákokat mutogatják, hogy kik a jó fejek és kik azok akiket messziről el kell kerülnöm.
- Vigyázat banya riadó. - horkantott fel Niall mikor az egyik asztal felől három dögös lány állt föl. Olyanok voltak mint a modellek a kifutón és ugyan úgy meg is bámulták őket. Szinte mindenki utánuk fordult és sóvárogva bámulták.
Megbabonázva álltam Niall, Harry és Zayn mögött, és még a szám is tátva maradt mikor jobban szemügyre vettem a középső lányt. Haja aranyszőke volt amiben megjelent néhány göndör fürt, halványan ki volt sminkelve és olyan szépségkirálynős volt a járása.
- Jól jegyezt meg, Liam. Jonest és a többi cicababát messziről kerüld ki ha kedves az életed. - hallottam meg mellőlem Louis hangját és akkor végre rájöttem, hogy honnan olyan ismerős a lány.
Hiszen Ő Brooklyn Jones. Az a Brooklyn akivel először csókolóztam és akibe még aztóta is bele vagyok zúgva. Sőt most már még jobban. Eszeveszettül dögös. Vajon Ő is megismer? Remélem igen mert szívesen lennék még mindig a barátja. Vagyis na...
- Brooklyn? - nyomakodtam átt Zayn és Niall között akik csodálkozva néztek gondolom azért mert én itt elvileg senkit nem ismerek. Mikor megszólítottam láttam az arcán a meglepettséget viszont a következő pillanatban elsötétült az arca. Így még soha nem láttam. Rám mindig mosolyogva nézett most meg úgy mintha egy fertőző vírus lennék.
- Mivan? - húzta fel az orrát én pedig elindultam felé, de véletlenül megbotlottam a saját lábamba ami már megszokott volt nálam. Elég béna vagyok mikor zavarban vagyok. És most túlságosan az vagyok.
Na szóval megbotlottam és az egész ebédem a vadonatúj világosbarna nadrágomon landolt amit anya csak erre a napra vett. És most olyan mintha összepisiltem volna magam. Elég cikis volt, de nem is az fájt, hogy az egész iskola rajtam röhögött hanem az, hogy Brooklyn is nevetett rajtam gúnyosan és lenézően. Kegyetlen szar érzés volt látni ahogy nevet rajtam.
Harry elkezdett veszekedi velük, de engem már valahogy nem érdekelt. Csak le akartam lépni, hogy ne kelljen tovább néznem Brooklyn gúnyosa arcát. Ez nem az a lány aki a barátom volt és akivel először csókolóztam.
Hálás voltam a srácolnak amiért mellém álltek és most tényleg boldog voltam, hogy becsöngettek.
- Ne is törődj velük. Ők azt élvezik amiko az olyanok mint mi, szenvedünk. - mondta barátságosan Niall én pedig nem értettem. Mellesleg nem is nagyon tudtam figyelni rá mivel miközben mentem a folyosón egész végig a farkam előtt tartottam a táskám.
- Miért Ti milyenek vagytok? - kérdeztem kíváncsian.
- Ahogy Ők hívnak minket lúzerok. Ők pedig a bálkirálynők, vagyis jobban mondva plázapicsák. - rázta ki a hideg Zaynt miközben a három lányról beszélt.
Oké ha Brooklyn ezt akarja játszani akkor megkaphatja. Senki nem fog nevetni rajtam ráadásul nem egy lány és nem Ő...

13 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszett :) siess :))))))))))))))))))))))))

    VálaszTörlés
  2. Szia! :)) Boldog Új Évet neked is!^^ Nagyon tetszett a rész! :D♥ Alig várom már a következőt! :) Siess vele.:D Puszi: Jenny.<3

    VálaszTörlés
  3. sziia! sikeres, mint mindig. :D hozd gyorsan a köviit, mert belehalooook. :)) amúgy neked is Boldog Új Évet kivánok. x

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tetszik ez a történeted is. és már nagyon várom a folytatást :D

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó*-* hamar a kövit;)

    VálaszTörlés
  6. Nagyooon jó..Hamar hozd a következőt :) Boldog Új Esztendőt :D xx

    VálaszTörlés
  7. imádomm*-* kövit!:)

    VálaszTörlés
  8. Liam bekeményíít:DDDDDDD Haha:D kövit!!:)

    VálaszTörlés
  9. Szipi szupi!!:)))*-* Most olvastam csak h mi tortent az elozo toriddel es nagyooon nagyon sajnalom mert nagyon jo volt://:(( DE! Ez a tori is eszmeletlenul tetszik!!:))^.^ Szoval varom a kovetkezot:DDD Siess vele!:DD :3

    VálaszTörlés
  10. Szia :)
    Hűha várom Liam mivel fog visszavágni! :D
    Neked is Boldog Új Évet!!! :)
    puszi: ericsaadefan

    VálaszTörlés
  11. nagyon várom a kövit:D siess vele:)puszi

    VálaszTörlés
  12. sziaa. Nagyon jo lett ! Igy tovabb ;) es gyorsan a koviit.!~ *-*

    VálaszTörlés
  13. nsgyon jó rész lett!
    hamar a kövit! :DD

    VálaszTörlés