2013. január 13., vasárnap

Ten

Itt a friss rész. És van egy remek ötletem. Mit szólnátok ha mostantól minden hónapban lenne az oldalon egy novella verseny? Én kitűzném a feltételeket és a nyertes novelláját feltenném meg ilyenek. Ha lenne rá érdeklődő akkor jelezzétek komiban és ha vagytok annyian, hogy megéri belevágni akkor valamelyik nap felteszem a jelentkezési feltételeket :D De azért komizzatok is ám
BROOKLYN
Egyszerűen nem tudtam felfogni, hogy Tyler képes volt verekedni ráadásul részegen. Ez annyira ocsmány húzás volt tőle. Ráadásul a nyakamt teszem rá, hogy fogalma sincs, hogy miért csinálta.
A pasim, de ezt akkor sem fogom neki elnézni. Nem verekedhet nyilvános helyen. Pedig még ma beszéltem is vele és semmi jele nem volt annak, hogy mi történt a hétvégén. Ebből az egészből azt vettem le, hogy Liamék hagyták magukat.
- De mégis miért? - kérdeztem óvatosan Liamtől, de nem válaszolt helyette a könyvét kezdte el bújni. Úgy látszik többet nem akar mondani mivel duzzog amiért átvertem.
A jelen pillanatban azonban ez nem érdekel. Beszélni akarok Tyler és jól összeveszi vele amiért a szemembe hazudott. Ugyanis azt mondta, hogy utálja az alkoholt és nélkülem soha nem menne el bulizni.
Szar érzés mikor átvernek. Megszólaltam én aki nap mint nap mindenki szemébe hazudik.
Mérgesen össze csaptam a könyveimet a táskámba dobtam és idegesen felálltam majd kirohantam a könyvátból. Most azonnal tidztázni akarom ezt az egészet Tylerrel. És most közel vagyok ahhoz, hogy dobjam.
- Hé Jones, Liamet nem láttad? - megtorpantam mikor a suli mellett a falnál megpillantottam Zaynt, Louist és Niallt.
Érdeklődve kaptam feléjük a fejem és indultam el feléjük mivel nem volt kedvem a fél udvaron keresztül ordibálni.
- A könyvtárban van még...- mondtam mikor kell közelségbe került és felnéztem a mobilomról ugyanis Perrie és Eleanor az autómnál áll. De mikor Louisra pillantottam a szám elé kaptam a kezem. A szája a kétszeresére volt dagadva és fel volt szakadva. Niall szeme alatt is egy lila folt éktelenkedett, de nem volt annyira vészes mint Liamé. Zayn horzsolása pedig még csúnyább lett. - ...ugye nem Tyler intézett el titeket is?
- Nem, minket a focicsapat tagjai.  Míg Nyálpofa Liamet ütötte, addig Matt és a többi pincsi minket vett célpontba. - mondta egyszerűen Zayn én pedig magam elé képzeltem ahogy Liamet próbálják védeni majd hirtelen elő ugrik a semmiből Matt a maga 190 centiméterével és 150 kilójával és rátamad szegény törékeny Zaynre aki nem tud csinálni semmit sem.
- Hol van Harry? - néztem rajtuk végig ugyanis göndör barátjuk hiányzott a csapatból. Annyira elveszettnek tűntek így hárman. Se Liam és se Harry aki eddig már százszor bepróbálkozott volna nálam.  Görcsbe rándult a gyomrom ugyanis ezek után el tudom azt képzelni, hogy csúnyán agyonverték.
Nem kéne nekik így kinézniük. Ők az iskolában a legnormálisabb srácok. Jó ezt eddig soha senkinek nem mondtam mivel az én baráti körömben Ők lúzerok, de az én szememben nagyon is menők. Nekik kéne a suli focicsapatában játszaniuk mivel jól játszanak. És a bálokon pedig zenélniük mivel tehetségesek.
- Egész éjjel nem állt el az orra vérzése így reggel el kellett mennie orvoshoz és most épp az orrát forrasszák össze, hogy álljon el a vérzése. - mesélte Niall és most kívételes módon nem nevetett, de még csak nem is mosolygott. Pedig én eddig még soha nem láttam ennyire komolyan Őt. De most megértem, hisz a barátja feleslegesen van kórházban.
- Sajnálom. - néztem rájuk bocsánatkérően ugyanis Tyler az én pasim szóval szerintem most engem is legszívesebben elintéznének. - Nem tudom mi üthetett Tylerbe...
- Megmondom én, hogy mi ütött bele. Nagy csávónak érzi magát mert az apja gazdag és a suliban Ő a menő focista. - válaszolta egyszerűen Louis én pedig szégyenkezve lesütöttem a szemem.  Rosszul éreztem magam és a dühöm minél nagyobb lett Tyler iránt.
- Tudom úgysem érdekel amit mondok, de tényleg sajnálnak titeket és Tyler ezt az egészet nagyon megbánja. - szorítottam ökölbe a kezem.
- Te sajnálsz minket? Na ne röhögtess. Hiszen te Brooklyn Jones vagy a cicababa aki élvezettel aláz meg minket a fél suli előtt. - köpte nekem a fájó szavakat Zayn. Legszívesebben elsüllyedtem volna szégyenemben.
 Azok csak buta tréfák voltak amiket nem gondoltam komolyan. És azt hittem, hogy mindenki élvezi. Ezek szerint tévedtem mivel Ők nem élvezték.
- Jó megérdemlem, hogy így beszéljetek velem. De ehhez a verekedéshez most tényleg nincs semmi közöm. - emeltem fel a fejem és a szemükbe tudtam nézni mivel tényleg az igazat mondtam.
- Pedig Nyálpofa pont miattad ugrott neki Liamnek. - vont vállat egyszerűen Niall az én pedig kővé dermedtem.
- Miattam? - mutattam önmagamra és féltem a választól.
- Aha. Állítása szerint Liam utánad járkál és meg akar magának szerezni. - tette még hozzá Niall.
Nyekkeni nem tudtam. Tyler féltékeny Liamre? De aztán már miért? Hisz még a hülye is észre veszi, hogy ki nem álhassuk egymást. Állandóan ott teszünk keresztbe egymásnak ahol tudunk. Akkor meg Liamnek hogyan tetszhetnék?
Jó nem tagadom éjjelente tényleg mindig magam elé képzelem azt mikor gyerekként csókolóztunk és arra gondolok, hogy most milyen lehet. De ez nem jelent semmit. Csak egy hülye álmok amik soha nem fognak megtörténni.
- Meglepődtél mi? A szent barátod már nem is annyira szent. - nevetett fel gúnyosan Zayn.
Én kinyírom Tyler és a többi agyament barátját is.  Épp mikor megfordultam akkor jött ki a könyvtárból Liam és nagy szemekkel nézett, hogy mit csinálok a barátaival.
- Szőke csak nem útbaigazítást kérsz? - kérdezte mikor oda ért mellénk. - Elfelejtetted hol áll az autód vagy mi?
- Miért nem mondtad, hogy Tyler azért ugrott neked mert féltékeny? - kérdeztem rögtön Ő pedig fülig elvörösödött majd szúrósan ránézett a három srácra. Hát most nem lennék a helyükben.
- Melyikőtök volt? - nézett rajtuk végig, Ők pedig mindenhova néztek csak Rá nem.
- Nem érdekes. - szóltam közbe. - De igaz ez?
- Ha igaz akkor sincs semmi jelentősége. - mondta fagyosan. - Most pedig ha megbocsájtasz be szeretnénk menni a kórházba meglátogatni a barátunkat. - aztán mind a négyen elmentek mellettem köszönés nélkül.
Hatalmasat sóhajtottam és én is elindultam az autóm felé ahol Perrie és El már vártam rám. Gyorsan kinyitottam az ajtót ők pedig csevegve szálltak be amiből most semmit nem értettem mert nem érdekelt. Csak Tylerre tudtam gondolni és arra, hogy Harry miatta van kórházban. Ez nem fogja megúszni ilyen könnyen.
- Láttátok ma Zayn Malik homlokát? - Perrienek erre a mondatára azonban felkaptam a fejem és a kelleténél erősebben szorítottam a kórmányt. Nagy dolog ha még a jégszívű Perrie Adams is figyelembe veszi Zaynt. - Nagyon csúnya horzsolása van.
- És mit csináljak vele? Adjak rá gyógypuszit? - kérdezte gúnyosan El én pedig megforgattam a szemem. - Biztos rámászott valamilyen csajra és épp mikor szexeltek véletlenül felnyitódott a lámpa a csaj pedig lecsapta mert annyira megundorodott tőle. - ezt azonban már nem hagyhatom szó nélkül.
- Képzeld el, hogy a Te drágalátos Matted támadta el közben pedig Tyler Liamet verte a többi focista pedig Harryt, Louist és Niallt. - sziszegtem a fogaim közt az Ő szemei pedig elkerekedtek a meglepetéstől.
- Ez most komoly? - kérdezte halkan Perrie.
- Ők mondták magunk és hiszek nekik. - mondtam keményen és most örültem, hogy végre kiszállnak az autóból.
Idegesen tapostam a gázra és Tylerék házát vettem irányba....

14 megjegyzés:

  1. Ez eddig a kedvenc részem kérlek siess a kövivel :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik a történet :) Az összeset olvastam már :) Nagyon király !!! Siess a kövivel !!!! Amúgy érdekelne a novella verseny :)
    xxBoo

    VálaszTörlés
  3. Szia :)
    Már nagyon várom a Tylerrel való beszélgetését. :P
    Nagyon jó rész lett. :D
    puszi: ericsaadefan

    VálaszTörlés
  4. Szia!
    Én is nagyon várom a Tylerrel való beszélgetést. Ez a rész tetszett eddig a legjobban, mert Lynt most komolyan érdekelte a fiúk állapota.
    Nagyon várom a következő részt!! Hozd mihamarabb!!
    xxx

    VálaszTörlés
  5. Szia! :) Nagyon jó rész lett! :D Kíváncsi vagyok mi sül ki a Tylerrel való beszélgetésből. Remélem Brooklyn szakít vele. Siess lécci a kövivel.! :) Puszi: Jenny.<3

    VálaszTörlés
  6. Vártam már egy rendes beszélgetést a többi fiúval...nagyon szuper lett :) várom a kövtekezőt

    VálaszTörlés
  7. Szia! Nagyon szeretem a blogod! Iszonyat jól írsz :) Hamar hozd a kövit! Egyébként én nem találom a 2. novellád :(

    VálaszTörlés
  8. úúúúúúú, ez fantasztikus lett. (: szerintem vagány a novella ötlet. :D hozd a köviit minél hamarabb. :D x

    VálaszTörlés
  9. Szia :D Szuper lett, kiváncsi leszek mit tesz majd Tylerrel :O Remélem jól megmondja neki a magáét!

    VálaszTörlés
  10. Jóó lett:D De amúgy nem azt beszélték meg Liammel, hogy Liam nem fogja szőkének hívni?XDDDD Na m1 xd csak feltűnt:D Amúgy nagyon jó lett:D

    VálaszTörlés
  11. sziia.:)
    remélem kiossza Brooklyn azt a tuskó Tylert!!
    szegény skacok. :((
    amúgy a rész isteni lett, hamar a kövit! ;)

    VálaszTörlés
  12. aztaaa*-* siess a kövivel!

    VálaszTörlés
  13. Waooooo*-* Nagyon jo es izgalmas lett!:DD Kivancsian varom h mi lesz most Tylerrel..vegul kidobja Brooklyn?:)) remelem!:"D Es telleg aranyos resz lett, vegre kezd elojonni a regi Brooklyn :D
    Puszi es siess a kovivel!;))

    VálaszTörlés
  14. úúúú*.* az egész töri annyira jóó!!!:)) úúúúúgy hasonlít az egyik kedvenc könyvemre:DDD siess a kövivel!!!:xx

    VálaszTörlés