2013. január 21., hétfő

Sixteen

 Sziasztok itt a friss. Mivel tegnap még jelentkeztetek a novella versenyre ezért úgy döntette, hogy mégis megtartom :D Szóval jó lenne, hogyha aki jelentkezett ezen a héten elküldené a kész novelláját:D óh és komizzatok, hogy már holnap tudja hozni a frisst ..

BROOKLYN
- Te még nem vagy kész? A buli fél óra múlva kezdődik. - sápítozott Eleanor mikor megláttak az ajtóban pizsamában. Megsemmisülten fejbe csaptam magam és gyorsan becsuktam utánuk az ajtót majd elindultunk fel a szobámba. Közben pedig lepisszegtem őket, hogy fogják be mivel a szüleim otthon vannak és semmiképp sem tudhatják meg, hogy buliba megyek, mivel akkor úgysem engednének el.
Apropó buli, teljesen kiment a fejemből úgy ahogy mostanában minden mikor meglátom Liamet. Amióta úgymond újra barátok vagyunk-persze még mindig beszólogatunk egymásnak,de nem olyan csípősen-sokkal jobb a hangulatam. Annyira könyebb életem lenne ha végre el tudnám neki mondani, hogy miért viselkedek ilyen furán.
- Gyerünk Brook nem késhetünk el...- kezdett el Perrie is jajveszékelni miközben épp sminkeltem magamat. Nem tudom mit vannak úgy oda. Ez csak egy buli ami megint tele lesz a suli legmenőbbjeivel és részegre isszák magukat.
- Mert? Akár hányszor szóba kerül ez a buli, ti annyira oda lesztek érte. Ugye nem titkoltok előlem semmi? - mértem végig a kényt lányt akik egymásra néztek. Különösen viselkednek amióta mondták, hogy ma lesz az a vacak. Semmi kedvem nincs menni.
- De hát ez Matt partia ami egy évben csak egyszer van. - forgatta meg a szemeit El én pedig megborzongtam. Vajon tényleg el akarok menni rá? Hisz néhány hete szétverték Liaméket és én még mindig nem felejtettem el a monoklit vagy azt ahogy szegény Harry a kórházban fekszik.
- Addig nem hagytok békén még nem megyek, igaz? - kérdeztem mire azok ketten hangos nevetésben törtek ki ami azt jelentette muszáj mennem.
Mikor elvégeztem az utolsó simításokat és megnéztem magam a tükörben szokás szerint a hányás kapkodott. A szoknya túl mini, a cipő túl magas, a felsőn túl nagy a dekoltázs, és utálom ezt az ízű szájfényt! De El és Perrie ehhez a felszereléshez ragaszkodott mivel szerintük ma igazán dögösnek kell lennem. Szerintem így nem dögös vagyok, hanem kurvás.
Anyáéknák azt hazudtuk, hogy moziba megyünk és egy nagyon hosszú filmet fogunk nézni szóval későn érek haza. Ők rosszálló nézés kíséretében bele mentek majd néhány perc múlva már a piros Audiban ültünk és meg sem álltunk Matték házáig.
Már az utca elején lehetett hallani a zenét és rengeteg autó állt a házuk előtt. A szülei megint leléptek a hétfégére és ilyenkor szokása házibulit csapni. Fura mivel eddig mindig Tylerrel jöttem. Ez az első ilyen bulim ahol nincs velem.
Mikor kiszálltunk rögtön megpillantottam Mattet és El máris a nyakába ugrott.  Így aztán Perrievel ketten mentük be. Az egész ház tele volt táncoló fiatalokk és szinte mindenki kezében piásüveg volt.
- Ezeket meg ki hívta meg? - kérdezte kiabálva Perrie és az ebédlőre nézett. Ott is sokan táncoltak ezért jól oda kellett figyelnem, hogy kikről beszélt. Néhány pillanat múlva pedig megláttam Liamet ahogy egy szőke hajú lánnyal táncol.
A szívem darabokra tört mikor kezei a lány derekára csúsztak és mind ketten hangos nevetésben törtek ki. Soha nem láttam még Liamet ennyire önfeledten nevetni. Miért esik ennyire szarul? Hiszen Ő csak Liam aki iránt nem érzek...semmit.
Jaj Brook kit akarsz átverni? Még a hülyének is feltűnne mennyire oda vagy érte mégha próbálod ki sem mutatni.
Dühösen megfordultam mivel le akartam minél előbb lépni, hogy bőghessem ki magam, de pecchemre pont Tylerbe ütköztem aki egy csokor vörös rózsát nyújtott felém.
- Szia Brook. Örülök, hogy eljöttél. Tisztára abban voltam, hogy nem fogsz. - mondta mosolyogva és még mindig felém tartotta a csokrot amit én nem akartam elfogadni. Ha azt hiszi ezzel minden el van intézve hát téved.
- Amint látod itt vagyok. - mondtam fagyosan, végül pedig a rózsákra bögtem. - Ha azt hiszed, hogy ezzel a csokorral minden el van intézve hát tévedsz.
- Rettentően hiányzol. El sem tudod képzelni, hogy mennyire.
- Pedig azt hittem, hogy Mirandával jól szórakoztok. - kulcsoltam össze a kezeimet mire Ő szégyenlősen lesütötte a szemei. Azt hiszi, hogy nem tudom mit csinálnak ketten? És még van képe bocsánatot kérni. - Ezek szerint még mindig élvezettel hazudsz a szememben. Remélem megint holt részegre iszod magad és verekedni fogsz Louisékkal. - direkt nem Liam nevét mondtam mert tuti elbőgtem volna magam.
- Mi? Dehogy. - csóválta a fejét. - Épp ellenkezőleg. Én mondtam Mattnek, hogy hívja meg azt az öt lúzert...akarom mondani srácot, hogy kérhessek tőlük személyesen bocsánatot.
- Ideje volt. - mondtam csípősen és a kezemben lévő csokrot egy ügyes mozdulattal a földre dobtam. - Tudhatnád, hogy utálom a rózsát úgy ahogy Téged is!
- Ne csináld. Én szeretlek és bármit meg tennék érted. - kezdett el ölelget, de én azt inkább szorongatásnak nevezném.
- Tyler hagyj békén és törődj bele köztünk már semmi nem lesz. - kiabáltam majd az első kezem ügyébe kerülő tárgyat ami egy tál puncs volt, a fejére öntöttem. Aki ezt látta mindenki felnevetett és lefényképezték Őt. - Na most ki a lúzer?
- Ezt még nagyon meg fogod bánni. - sziszegte a fogai közt majd gyorsan hátra fordult és elviharzott.
Legalább egy jó dolog történt ma este szóval erre inni kell. Leültem a bárpulthoz és öntöttem magamnak egy pohár vodkát amit kicsinyenkin ittam meg. Miért nem vagyok képes haza menni? Pedig ha még egyszer látnom kell azt a szőke hajú libát én esküszöm megtépem. Hogy volt képes a suli legmenőbb csaja elől elvenni a szerelmét? Én mindent megkapok amit akarok!
- Szia Szőke. - a pohár tartalma egyszerre öntődött ki a pultra mikor Liam ült le mellém. - Te meg mit csinálsz itt egyedül?
- Szerinted minek néz ki? - kérdeztem bunkón és az öklömmel támasztottam meg a fejem. - Iszok és közben nem próbálok arra gondolni, hogy mekkora egy elbaszott életem van.
- Hú, mi történt hogy ennyire magad alatt vagy? - fordult felém és kérdően rám nézett. Gúnyosan felhorkantottam. Mintha Őt annyira érdekelné.
- Nem kell megjátszanod magad Li. Nyugodtan vissza mehetsz ahhoz a szőke bombázódhoz akivel annyira jól szórakoztál. - válaszoltam fagyosan és közel voltam ahhoz, hogy elbőgjem magam. Pedig nem is ittam sokat szóval még csak a fejembe sem szálhatott.
- Te most Kimre célzól? - kérdezte és szó szerint a képembe röhögött.  Annyira nevetett, hogy a pultot ütögette. - Kim mint barátnőm? Ezt most komolyan gondolod?
- Láttam. - erősködtem. - Nagyon élvezted ahogy ott riszálta a fenekét. - ezt mikor kimondtam abba hagyta és végre újra normális lett.
- Várjunk csak. Te most féltékeny vagy?
- Azt meg ki mondta?
- Mielőtt teljesen részegre innád magad, jobb ha tudod, hogy Kim az unokatestvérem. - mondta és a táncolók felé bökött ahol megláttam az említett lányt miközben Harryvel csókolózik. Remek, most jól lejárattam magam. És még csak ki sem tudom magyarázni magam.
- Na várjunk csak...Kim és Harry...járnak? - kérdeztem óvatosan.
- Olyasmi. - mondta Liam mosolyogva. - Nyáron ismerkedtek meg mikor Kim itt volt látogatóban. Szerelem első látásra, de aztán vissza kellett mennie fősulira viszont megígére Harrynek, hogy hamar vissza jön hozzá. És itt van.
Jó valaki ásson el most helyben. Harrynek barátnője volt én meg lefeküdtem vele. Most, hogy fogok szegény csaj szemébe nézni. - Nyugi tudja, hogy  mi volt közted és Hazza között. - szinte olvasott a gondolataimban. - A csókot is meg azt az egy éjszakát is.
Arcom lángba borult miközben arról az estéről beszélt. Nem hittem volna, hogy Harry elmondja neki.
- Szóval tudod.
- Aha. Úgy ahogy azt is, hogy miért nem jártok. Harry szerint bele vagy zúgva egy srácba, de még magadnak sem mered bevallani. Igaz ez?- Én kinyírom, de komolyan. HOgy mert ilyeneket mondani Liamnek?
- Nevet is mondott?
- Azt mondta, hogy elég jól ismerem. - vont vállat egyszerűen, én pedig homlokon csaptam magam. Nekem végem van. - De most hagyjuk ezt. Lyn van kedved táncolni? -nyújtotta felém a kezét én pedig először hezitáltam, de végül a tenyerébe csúsztattam és a szőnyegre húzott.
Pont egy lassú zene indult és szokász szerint elvesztem barna szemeiben miközben kezeit gyengéden a derekamra csúsztatta és magához húzott. Mosolyogva tekertem kezeimet a nyaka köré és lassan forogni kezdtünk. Annyira jó érzés volt Őt ilyen közel tudni magamhoz. Észre sem vettem és a fejem a mellkasán pihent a kezei pedig a hátamat simogatták.
Bár soha ne lenne vége a dalnak és örökre így maradhatnánk...

9 megjegyzés:

  1. Úristen! Hát ez nagyon perfect lett! Hamar hozzad a kövi részt ! :D

    VálaszTörlés
  2. Azta:)..ez igen.. na itt mar lesz valami;)),gyorsan hozd a 18-as reszt(mivel mar a 17 elolvastam amikor venetlenul felteted:D)..es nagyon ugyes vagy<3

    VálaszTörlés
  3. Nagyon imádtam... többet nem is tudnék mondani.
    Várom a következőt :)

    VálaszTörlés
  4. Szia! :) Imádtam! :)) Várom a kövit! :DD Puszi: Jenny.<3

    VálaszTörlés
  5. Szia :)
    Áhh milyen romantikus lett a vége. *-*
    Hmmm Tyler mit fog kitalálni, várom, hogy már feltűnjön. :D
    puszi: ericsaadefan

    VálaszTörlés
  6. Szia! Iszonyat jó lett ez a rész, Liam olyan édes volt, awww nagyon cukik együtt ;)

    VálaszTörlés
  7. annyira éédes a Liam *-* <3 nagyon lennék most Lyn helyébe..:D remélem h összejönnek máár! <3 Xxx Vicky

    VálaszTörlés