2013. január 3., csütörtök

Five

Sziasztok itt a kövi rész. Remélem túl éltétek ma a sulit és van kedvetek azért komizni. Tudjátok ha sok komi akkor hamar rész. Egyébként remélem, hogy tetszik a fiúk stílusa a töriben és Liamé is :D Nem akarom túlzásba vinni, de ennek a törinek ez a lényege, hogy tinik...
BROOKLYN
- Ez tök gáz, hogy vele kell ülnöd. - mondta felháborodva Perrie mikor kicsöngettek kémiáról és találkoztunk a szekrényeknél.
A barátnőimnél rendesen kiverte a biztosítékot mikor rögtön a lényegre tértem és elmondtam neki, hogy mi történt az órán. Totál kivoltam ettől az egésztől és nem  volt más vágyam csak az, hogy végre mehessek haza és dőlhessek bele az ágyba majd nyomjon el az álom ahol nem kell még egyszer vissza gondolnom erre az egész napra.
Perrie és Eleanor persze az én pártomat fogják és mindent megértenek, de ebben még ők sem tudnak segíteni nekem. Nem nekik kell egész évben Liam mellett ülniük és rettegniük attól, hogy esetleg volt barátjuk elszólja magát.
- Nekem mondod? - kérdeztem mikor az autómhoz értem és megálltunk előtte ugyanis még meg kellett várnunk Eleanort is akinek valami fontos elintéznivalója akadt. - Ha láttad volna Tyler arcát mikor el kellett ülnie mellőlem.
- Az egész iskolából pont Mrs.Sweetet kellett kikapnotok. Az a nő maga a sátán. Hálát adok az égieknek, hogy mi megúsztuk. - pillantott fel az égre Perrie én pedig megerőltettem egy mosolyt mivel tudom, hogy csak engem akart jobb kedvre deríteni. Pedig nekem nem is tanárnővel van bajom, de mindegy.
Idegesen dőltem az autó ajtójának és úgy vártam El-t, de helyette az öt nem kívánatos személy jelent meg.
Valamin nagyon jól szórakozhattak ugyanis mikor megláttak, Liam megtorpant súgott valamit Harry fülébe aki hangosan felnevetett. És elindultak felénk pont akkor mikor Eleanor is megjelent. Nem tudott volna pár másodpercel előbb ide tölni a seggét.
- Hé Eleanor nem akarod, hogy elvigyelek egy körre apa új kocsijával. - állt meg előttünk Louis közben egy ezüst Volvora bögött és mind ezt úgy tette mintha annyira menő lenne.
- Te azt menőnek tartod, hogy az apád kocsijával furikászol? - húzta fel a szemöldökét El és gúnyosan felnevetett.
Kényelmetlenül elkezdtem a könyökömet vakarni és lopva a mellettünk álló piros Audira néztem amiről mindenki azt hitte, hogy az enyém. Vajon ha Eleanor megtudná, hogy nem is az enyém hanem az anyámé, engem is így lenézne.
- Tedd el magad Tommo. És csak akkor szólj újra hozzám mikor minimum saját Audid lesz. - tette még hozzá vigyorogva és lepacsiztak Perrievel.
Lopva ránéztem Louisra aki csak a cipőjét kémlelte és ahogy elnéztem elment a kedve a további beszélgetéstől a lánnyal. Ez azért egy kicsit bunkó volt El-től. Szerintem nincs abban semmi rossz abban ha valakinek nincs saját autója. De az én igazi véleményemet nem mondhatom el.
- Inkább ne legyen saját kocsim, mint hogyha lenne és ilyen beképzelt lotyók lennénk mint Ti. - húzta fel az orrát Harry. Erre a kijelentésére elfutott a pulykaméreg. Kikérem magamnak a lotyó kifejezést. Ő nem tudja, hogy milyen vagyok valójában szóval ne nyilvánítson rólam véleményt.
- Szívesen randiznál ezekkel a lotyókkal Styles. Valld csak be nyugodtan. Hisz mindenki tudja mennyire kivagy már éhezve egy csaj társaságára. - montam tiszta nyugodtan, Harry arca pedig lángba borult és teljes összement szégyenében.
Szerintem ezzel a beszólásommal megnyertük a csatát mivel egyikük sem szólt semmit.  Egész addig amíg Liam elém nem állt és nézett rám azokkal az utálkozó szemeivel. Na igen, vele nem számoltam. Ugyanis megszoktam, hogy ők négyen vannak, de most már nem.
- Úgy ahogy Te is Szőke. Gyerünk szívesen elviszlek valahova ahol csak ketten vagyunk és kiélheted a vágyaidat. - mondta azzal az önelégül mosolyával, Zayn pedig füttyentett egyet én pedig próbáltam nyugodt maradni.
- Te hozzám soha nem fogsz nyúlni. Tudom örülnél neki ha egyszer ilyen barátnőd lenne mint én, de ez sajnos csak az álmaidban fog megtörténni. - tettem derekamra a kezem, de Ő még mindig csak sejtelmesen mosolygott. Szerintem meg sem hallotta amit mondtam neki.
- Jaj már. Ne szerénykedj. Beszállunk ebbe a méregdrága kocsid hátsó ülésére és nyugodtan kipróbálhatod rajtam a kézimunkát. - még hányingerem is támadt mikor azt néztem ahogy lepacsizik Zaynel és Niallel majd a többiekkel is.
- Undorodok Tőled Payne. - csikorgattam a fogaim és most már tényleg közel voltam ahhoz, hogy behúzzak neki egyet.
- Gyere Brook. Nem érdemes foglalkozni ekkora parasztokkal. - karolt belém Perrie és benyomott a sofőr ülésbe.
- Perrie este szabad vagyok. Ha akarsz Te is gyakorolhatsz rajtam. - hajolt be az abalakon Zayn, barátnőm pedig csak megforgatta a szemeit én pedig a gázra tettem a lábam és elhajtottam a parkolóból.
Liam élvezettel csinálja, hogy megalázhat és még csak nem is sajnál. Utálom sőt az még szép kifejezés. Most már nyugodtan elkönyvelhetem életem legrosszabb napjának...

○○○

- Szia Kicsim, milyen volt az első napod? - kérdezte anya mikor beléptem az ajtón Ő pedig kijött a konyhából, hogy üdvözölni tudjon.
- Csodás. - válaszoltam bunkón majd mielőtt kérdezősködhetett volna felrohantam a szobámba és becsaptam magam után az ajtót.
Első utam rögtön a fürdőbe vezetett ahol lemostam magamról a sminket és szőke hajamat lófarokba kötöttem majd amilyen gyorsan csak tudtam levettem a fehér miniszoknyát és rózsaszín toppot helyette felvettem egy szakadt farmert és egy fekete eléggé ideje múlta Green Dayes pólóm.
Igen ez az igazi Brooklyn Jones. Aki utálja a rózsaszínt és a sminket. Helyette imádja a fiús cuccokat és él- hal a garázsban parkoló motorjáért amiről csak a szülei tudnak.
Ha a suliban valaki meglátna így senki nem barátkozna velem többet. Utálom az életemet mivel egy nagy hazugság. Ha Wolverhaptonban maradtunk volna akkor ez most nem lenne.  Még mindig normális lennék és önmagamat adhatnám.
Megcsóváltam a fejem és lemásztam az ágyamról majd elő húztam egy régi megviselt dobozkát majd vissza másztam az ágyamra, kényelmesen elhelyezkedtem és lassan levettem a tetejét.
Azok a cuccaim voltak benne amiket elvileg el akartam felejteni, de nem voltam képes kidobni.
 És így most újra a kezem közt foghatom azt a képet ami akkor készült mikor az utolsó éjszakámat töltöttem Wolverhamptonban Liammel. Alig lehettünk több tizenegy évesnél és már mégis túl voltunk az első csókon. A képen épp az ágyról lóg le a fejünk és ettől elég érdekes az arcunk, de jól kivehető, hogy mind ketten milyen boldogok voltunk még akkor is ha az volt az utolsó közös éjszakánk. Csak a pillanatnak éltünk.
Egy könnycsepp csordult le az arcomról mikor megfordítottam a képet és szembe találtam magam a saját gyerekkori írásommal : Mrs. Payne és körülötte szívecskéket rajzoltam.
Igen, szerelmes voltam Liambe akkor sőt még évekkel később is. De aztán mikor beilleszkedtem itt, valahogy kezdtem elfelejteni.
Egy papír akad a kezembe amin egy e-mail cím volt. Ezt is akkor csináltam mikor elköltöztünk ugyanis erről, csak Liam tudott.
Felálltam és az asztalomhoz mentem majd bekapcsoltam a számítógépemet és rögötön beírtam a címet majd egy csomó levél tárult a szemem elé. Sok még el sem volt olvasni mivel egyszerűen már nem érdekelt. De most mégis el akarom olvasni.

2007. szeptember.2
LiamPayne: Na Lyn milyen London. Remélem még senkit nem találtál aki utánozni tud. Egyébként én már halálra unom magam. Rászedhetnéd a szüleidet, hogy gyertek el a hétvégére. Anya már stresszel nehogy váratlanul jöjjetek mert akkor nem tud sütit sütni. Addig nem akar csinálni palacsintát mivel állítása szerint összeset magam falnám fel. Pedig nem is mert magam nem lenne olyan izgi. Nagyooon hiányzol.

BrookJones: Az anyám megint megy egy fotózásra és apát is magával akarja vinni engem pedig rám akarna bízni az egyik barátnőm anyára. Igazából nagyon kedves lány csak az a baj, hogy túl lányos. Az egész szobája tiszta rózsaszín meg imádja a babákat. A palacsintából pedig hagyjál mert megeszlek helyette téged ha megeszed előlem. Te is nagyooon hiányzol.

2007. szeptember. 30
BrookJones: A szüleim még egész októberben is be vannak táblázva szóval akkor sem tudok menni. Képzeld már két új barátnőm van akik nagy jó fejek velem és nem engedik, hogy lejárassam magam. Új ruhákat vettünk meg minden. És mindig szét van engedve a hajam.

LiamPayne: Ne csináld már Lyn. Alig tudok veled beszélni mert soha nem vagy fenn. Remélem nem mondtam semmi rosszat vagy valami. Egyébként képzeld ma a suliban a fiúk arról beszéltek, hogy ki csókolózott már. Csodálkoztak mikor azt mondtam, hogy én már igen.  Biztos szép lehetsz azokban a ruhákban.

2007. november. 2
BrookJones: Bocs, hogy eddig nem írtam, de minden szabadidőmet lefoglalja a suli meg a pomponlánykodás. Hogy mit mondtál? Ugye nem mondtad el, hogy én voltam az? eszedbe ne jusson mivel még valaki félre értené a helyzetet. Egyébként egyszer el kell jönnöd ide mert itt bizti, hogy soha nem unatkoznál.

LiamPayne: Még, hogy Te pomponlány? Na ne röhögtess hisz még csak táncolni sem tudsz. Egyébként ahogy észre veszem nem nagyon hiányzok és nagyon jól elvagy az új barátaiddal. Szerintem én nem szórakoznék annyira jól ott.

2008. március. 20
LiamPayne: Hé Lyn miért nem írsz és miért nem veszed fel a telefont? El vagy tűnve, de rendesen.

BrookJones: Nincs időm. Majd ha lesz esküszöm, többet írok.

2008. augusztus. 9
LiamPayne: Miért nem jöttél el a szüleiddel. Igaz az, hogy azt monndtad nekik, hogy már nem kell az én barátságom mert jól elvagy az új barátaiddal is akikkel sokkal jobban szórakozol? Hát köszi én meg még vártalak és programokat szerveztem.

BrookJones: Jaj Liam ne csináld. Te ezt úgy sem érted. Keress új barátokat és majd megtudod.

2008. szeptember. 3
BrookJones: Van időm foglalkozni veled, szóval gyerünk beszélj egy kicsit most már magadról. Tudom bunkó voltam, hogy nem foglalkoztam veled, de nem tehetek róla ugyanis pompomlány kapitány lettem mivel képzeld el tényleg tudok táncolni.

2008. november.15
LiamPayne: Megfogadtam a tanácsod és új barátokat szereztem akik lefoglalják az összes időmet és akiket érdekli, hogy mi van velem.

2008.december.6
LiamPayne: Miért nem írsz?

2009. február. 20
LiamPayne: Téged szerintem már nem is érdekel, hogy mi van velem. Oké akkor ennyi volt. Szia.

A könnycseppek csak úgy potyogtak a szemeimből miközben a leveleket olvastam. Csúnyán megsértettem és még csak nem is tudtam róla. Cserben hagytam a legjobb barátomat pedig megígértem neki, hogy örökké a barátom marad...

11 megjegyzés:

  1. szegény Liam. :( de Brooklyn is sajnálom. :(
    amúgy a rész isteni lett, mint mindig! ;) jót röhögtem rajta! HAMAR HOZD A KÖVIT! ;)

    VálaszTörlés
  2. röhögni, és sírni is lehet rajta. :)) annyira jó pofa lett ez is. nagyon, de most tényleg nagyon jól tudsz fogalmazni. úgy röhögtem az elején. :D hozd hamar a köviit. :))

    VálaszTörlés
  3. Szia! :) Nagyon jó rész lett! :D Kíváncsi vagyok mi lesz még itt.:DD Siess lécci a kövivel.:) Puszi: Jenny.<3

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szupi remélem hamar jön a kövi rész :)

    VálaszTörlés
  5. imadom az osszes storydat:) volt h ejjel is fentmaradtam h olvassam;)
    es az ujba se csalodtam:D
    kovit gyorsan es remelem Brook hamar eszbe kap es egyutt lesznek Liammel ♥

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jó lett! alig várom a következőt! Remélem, hogy Brooklyn észhez tér, és Liammel lesz:):D

    VálaszTörlés
  7. Nagyon jó lett!! alig várom hogy kiderüljön a következő részben az hogy Brooklyn a 'legjobb barátjával' "tart" -e vagy marad olyan amilyen :) ! Siesss!!! :)

    VálaszTörlés
  8. nagyon-nagyon jó, imádom:)<3 siess a kövivel:)

    VálaszTörlés
  9. imáááádom és most kell a kövi:3<33

    VálaszTörlés
  10. Szia nagyon jó rész lett. :)
    Várom a kövit! :D
    puszi: ericsaadefan

    VálaszTörlés
  11. várom a kövit:DD puszii

    VálaszTörlés