2013. január 2., szerda

Four

Sziasztok. Köszönöm szépen a tegnapi komikat. Mondtam ha sok lesz akkor ma is jön a friss. És sok lett szóval itt van. Egyébként tegnap elkezdtem írni egy új novellát vagyis jobban mondva egy lelkes olvasóm elküldte az ihletet és megkért, hogy írjam meg neki. És én meg is tettem és már el is küldtem neki és ha tetszik neki akkor még az oldalra is felteszem. De addig komizzatok!!!!
BROOKLYN
Mosolyogva ültem le Tyler melle a kémia teremben. Mikor meglátott, hogy leültem mellé egy sugárzó mosoly jelent meg az arcán és lágyan megpuszilt. Egy csapásra elfelejtettem az ebédlőben lejátszódó jelenetet és jelen pillanatban nem érdekelt semmi más csak a pasim.
Tyler és én tavaly a karácsonyi bálon jöttünk össze és azóta is együtt vagyunk. Egész suliban mi alkossuk a legszebb párt. Rengeteg lány irigykedik rám mivel Tyler nem csak helyes hanem gazdag is. Az apjának luxus autó üzletei vannak az országban. És ha ez még mind nem lenne elég, Ő a suliban a foci csapat kapitánya. Azt hiszem van mire büszkének lennem.
- Hiányoztál. - suttogta a fülembe halkan én pedig libabőrös lettem. Nekem is hiányzott ugyanis az egész nyáron nem láttam mivel a haverjával volt Hawaiin és nem láthattam a nyáron. Tudom legtöbb lány már azon agyalna, hogy biztos megcsalt vagy valami, de én megbízok benne és még csak meg sem fordult a fejemben.
- Te is nekem. - mondtam és hozzá bújtam, hogy újra megcsókolhassam, de abban a pillanatba újra nyitódott az ajtó és megérkezett a többi diák is.
Nem is figyeltem fel ugyanis túlságosan el voltam foglalva Tyler szájával. Olyan jó érzés volt újra magam mellett tudni. Egész nyáron arra vártam, hogy mikor lehetünk megint együtt.
- Nocsak Szőke, neked pasid van? - idegesen húzódtam el Tylertől és pillantottam fel Liam Paynre. Arcán diadalittas mosoly jelent meg és volt valami gonosz a szemei közt. Csúnyán összehúztam a szemöldökömet és úgy néztem. - Részvétem! Évek múlva úgyis elfelejt.
Legszívesebben neki ugrottam volna, de az nem lenne jó rám nézve. Mármint mások nem tudják, hogy titkon jártam karatézni meg önvédelemre. Itt mindenki azt hiszi, hogy egy törékeny lány vagyok aki mindig magas sarkú cipőben járkál fel-alá miniszoknyában, billegeti a fenekét és a szőke haját dobálja hátra. Mellesleg gyűlölöm a hajamat vagyis a színét. De ezt senki nem tudja. Úgy ahogy ezen kívül sok mást sem.
- Te meg ki a tököm vagy? - nézett rá bunkón Tyler. Valami gyorsan kell csinálnom valamit mert ha ez a barom elszólja magát, hogy évekkel ezelőtt a barátom volt és, hogy még csókolóztam is vele, oda lesz minden.
Ugyanis mindenkinek azt mondtam, hogy Los Angelesből költöztünk ide és hirtelen a központban lettem. Azt hiszik, hogy valamilyen hírességnek vagyok a leszármozottja. Ami részben igaz is ugyanis az anyám tényleg modell, de nem olyan híres újságokban mint amit a barátaim hisznek. Csak egy egyszerű modell aki elég pénzt kap ahhoz, hogy mindent meg tudjon adni nekem. Apáról pedig ne is beszéljünk. Az időjárás bemondó a mai világban nem menő. Ezért hiszik azt, hogy Ő az X-Factor nevezetű műsor látványtervezője. Más nem tudtam kitalálni mikor kérdezték és mivel pont akkor ment el mellettem egy lány aki arról beszélt, hogy jelentkezik a műsorban és látványosan lép fel, hirtelen kicsúszott a számon, hogy apa a Brit X-Factor látványtervezője és ha Ő nem lenne műsor sem lenne.
Ezért nem is engedem, hogy a barátaim eljöjjenek hozzánk mert akkor lebuknák és mindenki megutálna.
Tudom az egész életem egy nagy hazugság, de már nem tudom vissza csinálni. Mikor Londonba költöztem nem voltak barátaim és tudtam, csak úgy lehetnek ha kialakítok egy olyan világot ami nem is létezik. És mindenki bevette most pedig már szinte az egész éltem egy merő hazugság. Néha undorodok magamtól mikor a tükörbe nézek.
Ezért is rettegek Liamtől. Ő az egyetlen a világon aki ismeri az igazi Brooklyn Jonest. És ha eljár a szája akkor nekem végem van. Ahogy most elnézem pont arra készül.
- Egy lúzer aki nem tudja hol a helye. - szóltam gyorsan közbe és undorodva Liam felé böktem.
- Igen? Úgy látszik valaki elfelejti a múltat. - kulcsolta össze a kezeit a melle alatt és a teremben szinte mindenki minket bámult. A mellette álló Zayn az orra alatt vigyorgott mert örült annak, hogy Liam szembe mer állni velem.
Velem akit a suliban mindenki csodál.
- Fogalmam sincs, hogy miről beszélsz. Hogyani is érthetnélek hiszen Te még a WC-t sem ismered. - vont vállat végül pedig a nadrágjára böktem ahol még mindig az egyik füzetét tartotta a farka előtt.
- Húzz el nyomi. - mondta flegmán Tyler pont abban a pillanatban mikor belépett a tanárnő.
Liam és Zayn el mentek az osztály leghátsó részében majd leültek a legutolsó padba, szerencsére jó távol tőlünk.
A teremben mindenki néma csendben figyelte az új tanárnőt. Igen sajnos új, mivel az utolsó két évben mindig Mrs. Sweet viszi akit szinte az egész iskola utál. Állítólag nem tanácsos ha az óráján valaki megszólal mert még azt is el tudja intézni, hogy kicsapják az illetőt. Én pedig az nem szeretném ugyanis főiskolára akarok menni, jó messze Londontól ahol új életet kezdhetek és önmagamat adhatom.
- Úgy látom mindenki kialakította a saját ülésrendjét. - nézett végig a társaságon majd orára bigyesztette szemüvegetét amivel úgy nézett ki mint egy bogár mivel akkora szemei lettek. - Sajnálom, de az én órámon én határozom meg az ülésrendet. - szinte mindenki mérgesen motyogott az orra alatt mivel nem tetszett az ötlete. De a tanárnőt nem érdekelte.
Leült a tanár asztali székre majd elő vett egy csomó papírt és vizsgálni kezdte. - Nos ezt mind úgy döntöm el, hogy megnézem az eddigi jegyeiteket. És így akkor mindenki azzal ül akivel tudásilag megfelel. Így nem kell kényelmetlenül éreznie magát senkinek sem. Hogyha teszem azt egy kiváló tanuló egy gyengébb tanúló társa akkor lehet az utóbbi kényelmetlenül érzi magát vagy pedig hátráltatja a társát a munkában. - magyarázta én lábaim pedig idegesen mozogtak a padlón.
Kémiában örök életben zseni voltam. Én voltam az osztályelső és mindig mindenkinek én csináltam a leckét. A többiek jóval alattam voltak. És ebben sajnos Tylert is bele értem. Esélyem sincs, hogy vele üljek. De akkor ki van az osztályban olyan akinek pont olyan az átlaga mint az enyém?
- Akkor lássuk először a jókkal. - nézett bele a papírjába majd néhány pillanat múlva felnézett. - Brooklyn Jones?
Büszkén nyújtottam kezem a magasba a tanárnő pedig elégedetten bólintott egyet. - Látom kémia versenyt is nyertél már és szívesen lennél kémia tanár is. Remek. - mondta elismerően és egy halvány mosoly jelent meg az arcán. - Nocsak van itt mégegy kis kémia tudósunk...- izgatottan hegyeztem a fülem mivel fogalmam se volt róla, hogy ki lehet az. Mert, hogy én nem ismerem az biztos. - Liam Payne?
Mindenki egyesével fordult Liam felé bele értve engemet is. Ott ült a leghátsó sarokban és teljesen el volt fehéredve mikor bizonytalanul felemelte a kezét. Kizárt dolog, hogy mellette üljek egész évben.
- Ugyan az-az átlagod mint Miss. Jonesé. Tökéletes összhangban lesztek. - mondta boldogan Mrs.Sweet és szemeivel azt nézte ahogy Liam össze szedi a cuccait és elindul az én padom felé.
- Tanárnő nem lehet esetleg változtatni az ülésrenden? - szólalt meg Tyler.
- Név?
- Tyler Willson. - válaszolta, én pedig reménykedtem benne, hogy el tudja azt intézni, hogy ne kelljen Liam mellett ülnöm.
- Willson örömmel látom, hogy az osztályban önnek is akadt párja. Zayn Malik nincs sokkal maga előtt. - adott választ Mrs.Sweet, Zayn pedig rögtön felkapta a fejét mikor meghallotta a nevét és szörnyülködve nézte mikor Tyler leült mellé.
- Te meg mit csinálsz mellettem? - nézett rá undorodva Zayn és elhúzódott a pad szélére. - Hol van Liam? - kérdezte banbán közben pedig ásított egyet.
- Örülnék neki Mr.Malik ha a többi órámon ébren lenne ha le szeretne érettségizni. - szidta le a tanárnő, Zayn pedig csak bólintott egyet, de szerintem még mindig nem fogta fel, hogy mi történik körülötte.
Gúnyosan felhorkantottam pont abban a pillanatban mikor a tanárnő tovább gondolkozott az ülésrenden, Liam pedig vigyorogva leült mellém.
- Hogy fogod kibírni a pasid nélkül egy teljes órán keresztül? - nézett rám vigyorogva én pedig csak mérgesen hátra dőltem a széken.
- Semmi közöd hozzá. És megköszönném ha nem szólnál hozzám. - mondtam bunkón.
- De hát az lehetetlen hisz a tanuló párod vagyok ami azt jelenti, hogy együtt kell tanulnunk. - mondta és még mindig vigyorgott. Nagy élvezi, hogy szenvedni lát.
- Ne is álmodj róla. Már az is szenvedés, hogy melletted kell ülnöm. - mondtam duzzogva.
- Ha akarod megpróbálom utánozni Tylert. Akár már most lesmárolhatsz úgy mint Őt az előbb. - mondta vigyorogva és elindult felém közben pedig a szájával csücsörített.
- Hozzám ne érj. - szóltam rá, de nem nagyon figyelt rám mivel minél közelebb került rám én pedig minél távolabb húzódtam tőle aminek az lett a következménye, hogy lecsúsztam a székről és a földön kötöttem ki.
Mindenki engem bámult és amilyen gyorsan csak tudtam vissza másztam a székre és megnyugtattam a többieket, hogy jól vagyok. Persze Liam szakadt a röhögéstől.
- Még egy ilyen és esküszöm...
- Nyugi Szőke tudom, hogy vágysz a csókomra. - kacsintott egyet.
- Soha nem fogok csókolózni veled. - vágtam vissza és idegesen hátra dobtam a hajam.
- Mivel már meg volt. És csak, hogy tudd úgysem fogsz nekem sokáig ellen állni mert a múlt kísérteni fog. - mondta tök komolyan.
- Álmodj csak Payne. - sziszegtem a fogaim között. - Soha nem fogsz velem csókolózni és soha nem leszek szerelmes beléd.
- Majd meglátjuk Szőke. Majd meglátjuk! - mondta nyugodtan és a szemem közé nézett.
Kellemetlenül éreztem magam mivel olyan volt mintha belém látna vagy valami. Még, hogy én szerelmes lenni bele. Na persze...

11 megjegyzés:

  1. Ohoo elso komment hatalma!:DD <3 Uuuu ez elegge izgire sikeredett:DDD nagyon tetszett!!*-* csak igy tovabb a tobbivel is es siess a kovivel!:)))^.^

    VálaszTörlés
  2. Szia!^^ Hát ez a rész valami eszméletlenül jóra sikerült.! :DD Imádtam az egészet!! :)) Izgatottan várom a kövit.:) Siess vele lécci.:) Ja és a novelládat is várom.:) Remélem hamarosan azt is felteszed! :) Puszi: Jenny.<3

    VálaszTörlés
  3. áááá de jóó! :D
    Istenem imádom Liam viselkedését! :D
    várom a kövit *-*
    xx

    VálaszTörlés
  4. Egyszerűen imádom az írásaidat. Mindig többet és többet szeretnék. Alig várom a következő részt.

    VálaszTörlés
  5. nagyon jó lett. élvezem Liam viselkedését. :)) annyira jó, siess a kövivel. x

    VálaszTörlés
  6. nagyon jó lett.:) Minden elismerésem hogy ilyen jó blogokat írsz.Én nem tudok az utadba érni,és ez nem is baj.Izgatottan várom már hogy mi fog kisülni ebből az ellenségeskedésből :)xx

    VálaszTörlés
  7. Nagyon jó lett ez a rész is! Siess a következővel! :D

    VálaszTörlés
  8. Ügyes vagy! Nagyon jó lett!:) Hamar kövit!:)

    VálaszTörlés
  9. nagyon jó!:) siess a következő résszel:)

    VálaszTörlés
  10. I M Á D O M! ♥
    még mindig rejtély számomra hogy tudsz ilyen nagyon-nagyon jóól írni! ;)
    Brooklynról meg annyit, hogy úgy is megtör, hiszen Liamnek nem lehet ellenállni!^^
    siess a következő résszel!

    VálaszTörlés
  11. Szia :)
    Hmmm Liamben nem csalódtam, nagyon tetszettek az utolsó mondatok. :P
    puszi: ericsaadefan

    VálaszTörlés