2013. január 24., csütörtök

Nineteen

 Sziasztok itt a napi rész. :D Egyébként tegnap kaptam egy kedves e-mail egy személytől aki szó szerint lemondta a blogomat mivel szerinte unalmas, hogy az összes fent lévő töri Liamről szól. Á csak egy kicsit esett rosszul és szerintem a válaszommal egy kicsit túl lőttem a célon. Ugyanis nem értem, hogy miért baj, hogy állandóan róla írok. Szerintem nem unalmas mivel mindenhol megváltoztatom a személyiségét pont azért, hogy izgis legyen. Szóval Ti erről az egészről mit gondoltok? Ti is unjátok már, hogy a törijeim Liamesek? Komizniii


BROOKLYN
- Mi ez az egész Brooklyn? - nyitott be anya a szobámba a szemei pedig szikrákat szórtak. Mondhatom úgy is, hogy eddig még soha nem láttam ennyire mérgesnek. És az a baj, hogy az okát is tudom, vagyis gondolom. - Ma behívattak az igazgató úrhoz és azzal vádoltak téged, hogy elkezdtél étellel dobálódni az ebédlőben.
Hirtelen felpattantam az ágyból és értetlenül bámultam anyára. Itt valami félreértés történt ugyanis nem én öntöttem saját magam fejére az ebédemet, hanem Tyler.
- Micsoda? - kérdeztem felháborodva. - Anya ez hazugság. Én nem csináltam semmit...
- Ne magyarázkodj. Az igazgató úr mindent elmondott. Azt nem értem miért bántottad a barátnődet? Összevesztetek Mirandával és így akartál bosszút állni? - kérdezte én pedig csak a fejemet csóváltam viszont most már minden világos lett.
Miranda tuti beköpött az igazgatónál és úgy adta elő, hogy én kezdtem el kajával dobálni. Hisz megmondta, hogy nagyon meg fogom bánni, hogy szakítottam Tylerrel. A barátnőimet elvette tőlem és most már az iskolából is ki akar csapatni. Remek.
- Legalább egyszer az életben hallgatnál végig. - sóhajtottam fel és vissza mentem az ágyamhoz majd leültem. Anyától nem várok semmit csak annyit, hogy normálisan tudjak beszélni vele, de eddig még soha nem sikerült. Ahhoz Ő túl elfoglalt, hogy meghallgassa mi baja van a lányának. Ilyen sírom vissza azt amikor még Wolverhamptonban éltünk. Akkor még normális család voltunk és nem csak a munkája érdekelte. - Fogalmad sincs, hogy min megyek keresztül valójában. - csóváltam meg a fejem és próbáltam nem elsírni magam.
- Igazad van fogalmad sincs, mivel más lány örülne ha ilyen élete lenne mint neked. De ezek szerint neked még ez sem elég.
- Örülnének neki? Anya nincsenek barátaim, az életem egy nagy hazugság. - emeltem fel a hangom, de Őt tényleg nem érdekelte a magyarázkódásom.
- Ki akartak csapni amiért megszegteg az iskola szabályát. Hála apádnak egy csomó pénzzel támogattuk az iskolát ezért megúsztad egy igazgatói figyelmeztetéssel. - horkantottam egyet gúnyosan és hátamra dőltem majd a plafont kezdtem el bámulni. - Mellesleg szobafogságban vagy egészen karácsonyig. - tette még hozzá én pedig felültem.
- De hisz az még egy fél év. - háborodtam fel mérgesen. Miért viselkedik velem úgy mint egy óvodással? Azt hiszi, hogyha becsuk a házba azzal mindent megold. Hát téved mert csak még jobban utálni fogok otthon.
- Tudom.
- Öhm...Liamhez azért átmehetek? Véletlenül nálam maradt az egyik füzete és vissza akarnám neki adni. - mondta és úgyis tudom, hogy ebbe szó nélkül bele megy. Túlságosan imádja őket.
Nem válaszolt semmit de láttam az arcán átsuhhani egy mosolyt amit igennek vettem.

○○○

- Minden rendben Brooklyn? - kérdezte apa mikor én gyorsan átvágtam az előszobán Liam ingjét pedig a hátam mögé szúrtam. Igazából azért akartam átmenni hozzá, hogy tudjam neki vissza adni.
- Persze. Miért? - fordultam felé és rá mosolyogtam, de Ő csak tetőtől talpig végig mért és elismerően bólintott. Értettem a célzását ugyanis a rózsaszín ruháimnak nyoma sem volt és többet nem is lesz. Mostantól úgy öltözködök ahogyan én szeretek és senkinek nem fogom megengedni, hogy bele szóljon az életembe.
- Hát tegnap az összes méregdrága ruháidat és cipőidet dobozokba raktad és azt mondtad anyádnak, hogy vigye el az egyik árvaháznak. - mondta én pedig zavartan pislogtam és halványan elpirosodtam. Igaza volt mivel tényleg az összes ruhámat ami a régi életemhez fűzött kidobtam. Nekem nincs rájuk szükségem és nem is lesz. Gyűlölöm mindet. - És most olyan vagy mint gyerekként amikor állandóan mosoly volt az arcodon. Ha jól hallottam Liamhez mész. Kibékültetek?
- Nem is voltunk rosszban. - túrtam bele a hajamba, de Ő sejtelmesen rámnézett.
- Jaj kicsim anyádat átverheted de engem soha. Azt hiszed nem vettem észre, hogy nem úgy viselkedtek egymással mint régen. - mondta. Apa tényleg mindig jobban ismert mint anya és talán ezt is kötődtem hozzá jobban.
- De most már minden rendben. - válaszoltam mosolyogva.
- Akkor annak örülök. - bólintott én pedig intettem egyet és elindultam Liamék háza felé.
Még szerencse, hogy csak egy utca választott el tőle így hamar oda értem. Majdnem olyasmi házuk volt mint a miénk, de azért nem volt annyira puccsos és ezáltal sokkal barátságosabban festett.
- Szia Brooklyn már azt hittem soha nem jössz át. - nyitott ajtót Liam anyukája mosolyogva és rögtön be is húzott. Igaza van mivel amióta itt laknak csak a szüleim voltak itt én pedig mindig kitaláltam valamit, hogy ne kelljen jönnöm. Mekkora egy marha voltam. Elfordultam azoktól akik szeretnek. - Minek köszönhetem a látogatásodat?
- Én csak...
- Ó ne is mond. Tudom, hogy a fiamhoz jöttél. - mosolyodott el és kacsintott egyet én pedig elszégyeltem magam mert teljesen zavarba hozott. - Újra minden olyan lesz mint régen, igaz? De azért remélem nem együtt fogtok pisilni. - mondta én pedig elnevettem magam mikor kiskorunkban nem voltunk hajlandók egymás nélkül pisilni. Még szerencse, hogy a közvetlen szomszédaink voltak.
- Attól nem kell tartania. - vigyorogtam.
- Egyébként a szobájában van. Nyugodtan menny fel. Biztos örülni fog neked. - mondta és elnyomott a lépcsőkig majd felbögött az egyik ajtóra én pedig elindultam.
Mikor oda értem hangosan bekopogtam és egy szempillantás múlva nyitódott az ajtó és megjelent előttem teljes életnagyságban Liam. Barna szemei felragyogtak mikor meglátott és rögtön behúzott a szobájába.
A szám tátva maradt mikor végig néztem a szobám. A falak kékek voltak és tele voltak ragaszgatva Batmanes poszterekkel. Sőt még az ágyneműje is olyan volt. Mindig is tudtam, hogy szereti, de hogy ennyire.
- Csípj meg, hogy ébredjek fel. - mondta és végig nézett rajtam. Teljesen elvörösödtem mert tudom mire értette. A szakadt farmer, a convers cipő és a fehér top. - Semmi rózsaszín, magassarkú meg a többi plázapicsás cuccod? És ki mertél így jönni az utcára? Szőke minden elismerésem a tiéd. - vigyorogta én pedig kiöltöttem rá a nyelvem majd egy hirtelen mozdulattal lenyomott az ágyára maga mellé.
- És többet nem is lesz, ugyanis tegnap az összeset oda adtam egy árvaháznak. - húztam ki magamat büszkén majd hirtelen eszembe jutott az ingje amiért igazából jöttem. - Itt az inged. Kimostam szóval nem kapsz tőlem semmi fertőzést. - mondtam.
- Jaj már de bolond vagy. Ha nem hoztad volna vissza az sem lenne baj. - mondta és vállat vont. - Egyébként minden rendben?  Hallottam erről a Mirandás dologról.
- Ne is emlegesd. Anya karácsonyig szobafogságra ítélt miatta. - mondtam idegesen Ő pedig megszorította a kezem. - De már le se szarom. Nincs semmi szükségem rájuk ugyanis így legalább vissza kaptalak téged. És te százszor többet érsz náluk. - mondtam és láttam ahogy elvörösödik. Aranyos ahogy zavarban volt.
- Én is örülök, hogy újra barátok vagyunk. - mondta és megölelt, de ez most tovább tartott mint szokott. - Rettentően hiányoztál. Soha senki nem tudott pótolni téged. - simogatta a hátam.
- Ahogy látom a Te ízlésed még mindig megmaradt. - mondtam és újra végig néztem  a szobáján. - Egyébként még anyukád is mindig emlékszik arra, hogy együtt szoktunk pisilni. - mondtam vigyorogva Ő pedig homlokon csapta magát.
- Ezt a cikit. - csóválta a fejét. - Egyébként élvezettel hozza fel a gyerkkori énemet.
- A csókot biztos nem hozza fel. - mondtam halkan és szélesen elmosolyodtam mikor vissza gondoltam arra, hogy milyen zavarban volt amikor arról kérdeztem, hogy csókolózott-e már. Akkor még minden olyan könnyű volt és semmi gondom nem volt.
- Azt senkinek nem mondtam el mivel az-az én titkom marad örökre. - kacsintott egyet. - Egy olyan titok amit soha nem fogok elfelejteni. - mondta de szerintem inkább magának mintsem nekem.
- Én sem mivel szerintem nagyon vicces volt.
- Jah meg undorító. - tette hozzá vigyorogva. - De legalább mi már tizenegyes éves korunkban elmondhattuk azt, hogy csókolóztunk. - mondta büszkén.
- Fogalmam sincs, hogy voltam képes eldobni téged. Te voltál az egyetlen igaz barátom mégis szartam a fejedre. - sütöttem le a szemeimet.  - Egy pocsék barát vagyok.
- Te vagy a világon a legjobb barát még akkor is ha néha egy kicsit lütyő vagy. - húzott ismét magához én pedig bele szagoltam az illatába és teljesen elbódultam tőle. Annyira szívesen elmondtam volna neki, hogy valójában mit is érzek iránta, de féltem attól hogy esetleg ezzel megint tönkre tenném ezt az egészet ami köztünk van. Lehet, hogy Ő nem is érez így...

12 megjegyzés:

  1. Első komi*---*
    Nagyon, nagyon jó lett! Alig várom a következő fejezetet! :D Megkaphatom a facebook nevedet?:D Mert személyesen szeretném kifejteni, a véleményemet, a fejezet legelején írtakról:) Kérlek, jelölj be, és írj rám:)
    Eliza Mersany a nevem:):D

    VálaszTörlés
  2. Szerintem a blogod így a jó, nekem például ez a kedvenc blogom. Aki azt írta unalmas az kapja be.
    Inkább azért jó mert Liam-es, és én azt mondom csak is Liam-eseket írj a törikbe, de a novellák lehetnek másról szólók. Ennél a blognál nincs jobb, ja és ez a rész szuper volt. Szóval ne hagyd abba, és nekem is tetszik a Brigi név a kövi blogba meg persze az is Liam-es legyen lécci.

    xoxo: Heni

    VálaszTörlés
  3. Szia :)
    Ez nagyon aranyos rész lett. :P
    Szerintem egyáltalán nem gond, hogy mindig Liamről írsz ha te őt kedveled a legjobban. Mi mindig elolvassuk a törijeidet. Ez egy ember véleménye volt... Amúgy meg ha nem tetszik neki akkor ne olvassa, nem tudom miért jó neki, hogy megbántott... Bíztos csak féltékeny, hogy ilyen tehetséges vagy az írásban.
    Szóval ne bizonytalanítson el az az e-mail. :D
    puszi: ericsaadefan

    VálaszTörlés
  4. Szia:)En nem ertek aval egyet,hogy unalmas,hogy mindig Liamrol irsz:)..en nagyon szeretem amit csinalsz es buszke is vagyok rad;)
    en is szeretnem,ha a tobbi blogod is Liamrol szolna,mert en is nagyon szeretem s a blogodat is:)
    Es a resz nagyon jo lett:)Eszrevettem,hogy mar alakul Liam s Brooklyn kapcsolata;))

    VálaszTörlés
  5. sziaa:) szerintem aki írt nekem vagy nem volt magánál, vagy nemtudom:D én személy szerint imádom hogy mindig Liam-esek a törieid. tehát nehogy abbahagyd, csak így tovább.
    ezt a részt is imádtam. pusszi

    VálaszTörlés
  6. Szia! :)
    Nagyon szuper rész lett! :) És ne foglalkozz azzal az e-mail-lel! Egyáltalán nem unalmas, hogy mindegyik történeted Liam-es.:)) Mert nem hasonlítanak egymásra a sztorik.:) Mindegyiket nagyon jól megírtad! :D Én imádom az összeset.:)) Szóval csak így tovább! :)
    Puszi: Jenny.<3

    VálaszTörlés
  7. Nagyooooon nagyon jó lett a rész*___* imádom. Amugymeg..hülye lehetett az az ember..mivel..szerintme nagyon jó..hogy Liamről szólnak blogok..mert..sokat kerestem..és alig tlaáltaam...mindenhol Harryről szól a történet...szóval..inkább az az unalmas:| De szerintem a Liam főszereplésével nagyon jó :)

    VálaszTörlés
  8. Szia:D NE FOGLALKOZZ AZ E-MAILLEL. Nekem régebben Liam semleges volt, miattad szerettem meg igazán. És szerintem neked az áll jól, ha ő a főszereplő, nekem már a novellában is furcsa volt, hogy Louis szerepelt benne.
    Összegezve, imádjuk a történeteidet, és ez a rész is szuper lett^^

    VálaszTörlés
  9. Szia :) Nagyon tetszett ez a rész, és szerinte FOLYTASD AZT HOGY CSAK LIAMről írsz mert eddig nekem semleges volt és a blodog miatt szerettem meg, alig van róla blog :( Szóval csak így tovább mert egy történeted se unalmas!

    VálaszTörlés
  10. szia!:)
    Imádtam! Nagyon jó lett, mint mindig! :))
    Egyáltalán ne törődj azzal, aki ezt írta... azt se tudja mit beszél! Hogy lehetnének már unalmasak a történeteid?! Ugyan kérlek.. Folytasd azt amit te is, és mi is szeretünk! :))
    Várom a kövit ;)
    xoxo

    VálaszTörlés
  11. Szia. Minden történetet olvastam.És hálás vagyok érte. Mert csak Liamet nem szeredtem a bandából. Eleinte ezért is olvastam őket. De már megszerettem sőt imádom és nem unom hogy csak Liam. Ne foglalkozz vele.

    VálaszTörlés
  12. Fúúú nagyon jó lett! És ne is foglalkozz az olyanokkal akiknek nem tetszik...nekem amúgy a kedvenc blogom ,úgyhogy..:D Szerintem nagyon jól írsz.És szerintem kifejezettem jóó hogy csak Liam ről írsz mivel Ő a kedvencem és sehol sem találtam mégegy ilyen blogot.:D Nagyon várom már a következőőt!!! Xxx Vicky

    VálaszTörlés