2013. január 15., kedd

Twelve

Köszönöm a tegnapi komikat és ahogy ígértem itt a friss mivel sok komit kaptam. Szóval ha ehhez is sokat kapok akkor már holnap jön a friss. Amúgy elég izgis rész lett mivel eddig még ilyen szemszögekből soha nem írtam :P Ó és a novella versenyre még mindig lehet jelentkezni. Szóval gyerünk !!!
LIAM
Vigyorogva és jó kedvűen nyitom ki a kórterem ajtaját ugyanis ha jobban bele gondolok nem is volt annyira rossz ez a nap. Igaz Lyn nem csókolt meg, de láttam a szemeiben, hogy nagyon is vágyik rá csak a büszkesége nem engedi. Már nem kell sokat várnom és úgyis a karjaimban fog kikötni és minden olyan lesz mint régen. Jó azt bevallom, hogy amikor az arcomra adott puszit kissé mérges voltam rá mert átvert, de ha most bele gondolok jobb mint a semmi. Ami pedig a legjobb az-az, hogy még sajnált is. Azért szívesen ott lennék amikor Nyálpofának állít. Talán még szakítanak is és akkor tiszta utam lesz.
A kezemet a kilincsre tettem és alig vártam, hogy végre beszélhessek Harryvel ugyanis a többieknek már elmondtam, hogy mi történt a könyvtárban. Már csak göndör hajú barátom nem tud róla.
Louis, Zayn és Niall szorosan a nyomomban volt mikor benyitottam, de néhány lépés után megtorpantam és szinte kővé dermedtem. Még a szám is tátva maradt mikor megláttam, hogy Harry és Lyn csókolóznak.
És a csókolózást most nem úgy értem, hogy egy egyszerű szájra puszi, hanem úgy, hogy rendes nyelves, nyálcserés. Még a szám it tátva maradt és szerintem a nyálam is kicsorgott mivel annyira bámultam aminek hamar vége lett. Ugyanis Lyn rögtön felpattant Harry mellőle, elvörösödött és miközben elment mellettünk motyogott valamit az orra alatt ami a sziára akart hasonlítani. Majd amilyen gyorsan csak elviharzott.
A három srác vigyorogva kikerültek ugyanis én még mindig úgy álltam mint aki elfelejtett járni. Harry és Lyn? Ez most komoly? Itt valami nagyon nem still. Mióta vannak ezek ilyen közeli viszonyban? És hol van Tyler, vagy erről senki nem tud? Én kinyírom Harryt amiért rá merte emelni azt a mocskos kezét. Nem érdekel, hogy a barátom nekem tetszik Lyn ráadásul én már régebb óta ismerem mint Ő. Na jó ez nem kifogás, semmi jogom bele szólni a szerelmi életükbe, de akkor is...
- Haver ezt meg, hogy csináltad? - kérdezte vigyorogva Louis mikor leült egy székre én pedig végre erőt vettem magamon és csatlakoztam hozzájuk. Nem csinálhatom azt, hogy most itt mindenki előtt verem össze. - Smároltál Brooklyn Jonessal!
- Na nem mondod Lou. Képzeld én is rájöttem. - Harry szerintem még maga sem fogta fel, hogy mi történt mivel az úját a szájához érintette és végig húzta rajta.
- Hogyan lehet neked ilyen piszok szerencséd? Ez a csaj jégből van ráadásul soha nem kezdene ki olyanokkal mint mi. - mondta elképedve Niall, Harry pedig büszkén kihúzta magát miközben ült. Én is büszke lennék magamra ha olyan lánnyal smárolhatnák mint Lyn. Soha nem csókolóztam olyan lánnyal mint Ő. Az Ő ajkai annyira puhák és finomak.
- Fogalmam sincs. Épp zenét hallgattam mikor bejött és azt mondta, hogy szakított Willsonnal mivel így elintéztek minket. Meg, hogy mennyire sajnál aztán el akart menni én meg mondtam neki, hogy adjon egy puszit és bele ment. De aztán mikor az arcomhoz ért volna én hirtelen elfordítottam a fejem és számra ment. Azt hittem, hogy elhúzódik vagy hisztit csap, de egyiket sem csinálta ugyanis vissza csókolt. - magyarázta Harry közben pedig úgy vigyorgott mintha valami nagy dolog történt volna. Lyn szakított Nyálpofával és rögtön Harryhez jött vigasztalódni. Most komolyan bejön neki? Na ne máár. Hisz még csak össze sem illenek.
- Nagy dolog. Mindenki tudja, hogy csak játszik veled. - horkantottam fel gúnyosan és erre a kijelentésemre mindegyikőjük felém fordult. - Hahó Te még mindig Harry Styles vagy aki az Ő szemében egy lúzer. Valld be őszintén neked sem tetszik, csak a menősége. - Jó lehet bunkón fogalmaztam, de ez most kikivánkozott. Rettentő mérges vagyok most rá és nem érdekel ha megutál.
- Honnan tudod? Lehet elege van már az olyanokból mint Nyálpofa és a haverjai. Kell neki egy kis változatosság. - pacsizott le Zayn, Harryvel és megveregette a vállát. Szóval mindenki örül csak én nem.
- Mit vagytok úgy oda, hisz ez csak egy ártatlan csók volt, semmi jelentősége...- kulcsoltam össze a kezeimet és szerintem magamat próbáltam nyugtatni. - Harry úgysem érez iránta semmit ezt mindenki tudja. Csak egy éjszakára kellene neki aztán dobná...
- Hogy mi? - szóltal fel Harry és csúnyán rám nézett, volt valami fura a szemeiben. - És mi van akkor ha nekem nagyon is tetszik? És nem csak a menősége miatt hanem tetszik mint lány? - újból sokkos állapotba kerültem. Még mit kell megtudnom ma? Kényelmetlenül éreztem magam mivel totál lejárattam maga.
- Nekem soha nem mondtad...- próbáltam mentegetőzni.
- Miért érdekelt volna? Te állandóan azzal voltál elfoglalva, hogy próbáltad befeketíteni előttünk. Pedig én már első óta ismerem és szeretem. - mondta fagyosan én pedig ismét horkantottam egyet. Nálam régebb óta biztos, hogy nem ismer. Viszont ezt most megszívtam ugyanis a Göndörke tényleg fülig szerelmes bele. Ez most jól megkaptam. Harry a barátom nem fogok vele ilyen hülyeség miatt összeveszni. Lehet Lyn is ugyan így érez iránta mert, hogy irántam nem érez semmit az biztos.
- Ideje indulnunk. Majd még holnap is jövünk. - állt fel Zayn és egymás után kimentek az ajtón és így csak négyszemközt maradtunk. Rosszul éreztem magam amiért ilyen ronda dolgokat vágtam a fejéhez.
- Ne haragudj Harry csak tudod, hogy én mit gondolok róla. - néztem rá sajnálkozva Ő szájára pedig megint vigyor szökött. - Nem akarom, hogy szenvedj miatta.
- Nem fogok. Annál nekem több eszem van. - kacsintott egyet én pedig vége elmosolyogtam magam. Azt vesszük nem is olyan vészes a dolog. Harrynek kijár már a boldogság és ha ezt Lyn mellett megkapja akkor nincs bele szólásom.
Intettem egyet majd becsuktam magam után az ajtót és Louba ütköztem aki az ajtó mellett állt. Zaynek és Niallnak már nyoma sem volt. Elindultunk a folyosón Louis pedig megszólalt.
- Hogy vagy? - kérdezte barátságosan én pedig nem értettem a kérdését ezért érdeklődve fordultam felé.
- Miért kérded? Amúgy jól. - válaszoltam ő pedig felnevetett.
- Harry és Brooklyn csókolóztak Te pedig megláttad. És mind ketten tudjuk, hogy érzel iránta. - na most már minden érthető. El is felejtettem, hogy Lou mindent tud.
- Harry a barátom és nem fogok vele Lyn miatt veszekedni. Először fájt, de az-az előtt volt mielőtt megtudtam azt, hogy Harry már évek óta szerelmes belé. Nekem fontosabb a barátságunk mint az, hogy egy lányon veszekedjünk. - vont vállat egyszerűen és Zaynék után indultunk...

HARRY
Csütörtökön hagytam el a kórházat, de suliba csak hétfőtől mehettem aminek most nem örültem ugyanis minél előbb szerettem volna beszélni Brookkal. Amióta megtörtént az incidens szinte madarat lehetett volna velem fogatni. Soha életemben nem voltam még ennyire boldog azonban Niallnak abban igaza van, hogy ez még nem jelent semmit. Lehet csak már én gondolok túl előre. Azonban Liamnek akkor sem lesz igaza, ugyanis Brook szerintem nem játszana velem. De ha mégis akkor kiélvezem az összes vele töltött pillanatot. A gimi első évétől arra vágytam, hogy jöjjön el velem csak egyszer randizni. És ez most megtörtént. Vagyis nem a randi de a csók igen.
○○○
Héfőn mikor kiszálltam Lou autójából és elindultam a srácok után mindenhol Brookot kerestem, de valahogy nem találtam meg. Mikor a szekrényeknél voltunk pont akkor csöngettek be ezért órára kellett mennem.
De mikor a biológia terem előtt mentem el pont akkor jött velem szembe. Szokás szerint gyönyörű volt és mikor meglátott küldött felém egy sugárzó mosolyt és láttam az arcán a megkönnyebülést.  Összes félelmem elszállt ugyanis egész hétvégén az járt az eszembe, hogy mi lesz ha letagadja az egészet. Most már tudom, hogy tévedtem. Ez a mosoly mint elmond.
- Hős szerelmes azért ne felejts el pislogni. - nevetett Niall én pedig észbe kaptam és játékosan megböktem.
Egész nap azt vártam, hogy mikor lesz ebédszünet ugyani akkorra terveztem, hogy beszélek vele. Milyen szerencsés Liam, hogy szinte az össze órája akkor van mint neki.
- Nem akarsz cserélni velem? - kérdeztem mikor leültünk a megszokott helyünkre és a termet vizsgáltam, hogy hol van Brook. Liam érdeklődve figyelt és fogalma sem volt róla miről beszélek.
- He? - kérdezte és a szájába tett egy sült krumplit.
- Akár mikor láthatod Brookot és beszélhetsz vele. - mondtam csalódottan.
- Most komolyan Hazza, láttál Te már engemet normálisan beszélgetni Brooklyn Jonessal? - húzta fel a szemöldökét. Az is igaz. Ők ketten képesek lennének megölni egymást. Nem értem, hogy mi baja van Liamnek Brookkal.
- Én még nem. Még kémián is úgy ülnek, hogy egy harmadik személy beférne kettőjük közé. - vigyorgott Zayn.
Valahogy nem volt kedvem enni ugyanis Brooknak még nyoma sem volt. Egészben az volt a leg rosszabb, hogy a focisták sem voltak itt. Remélem nem békültek ki mert akkor csúnya világ lesz. Most, hogy már ilyen közel vagyok hozzá nem fogom engedni, hogy egy olyan srác mint Tyler Willson lecsapja a kezemről.
Felvettem a táskámat a földről és azt mondtam, hogy mosdóba kell mennem, de eszem ágában sem volt oda menni. Helyette a szekrényét vettem célpontban ugyani úgyis szüksége lesz a könyveire szóval oda kell jönnie.
Gyorsan mentem a folyosókon míg végül elértem oda ahol az övé volt és meglepetten pillantottam meg, ahogy Brook épp a folyosó közepén veszekszik Austinnal aki miatt kórházba kerültem és Miranda Rynnel. Az a csaj állandóan Brookot utánozza mivel annyira irigyeli.
Elindultam feléjük és most már hallottam, hogy miről folyik a beszélgetés.
- Gyerünk Brook. Most, hogy Tyler dobott szingli vagy szóval nyugodtan el jöhetsz velem egy körre. Van hely az autóm hátsó ülésén. - még a hátamon is felállt a szőr mikor meghallottam ezt. Na persze ebből Ő nem eszik.
- Bocsi, de gorillákkal nem kefélek. Nem vagy az esetem. Te túl nagydarab vagy hozzám képest. - válaszolta fagyosan Brook és össze kulcsolta a kezeit a melle alatt. Austin elkezdett vicsorogni én pedig magamban jót nevettem rajta. Ezt most jól megkapta.
- Jaj cica, mindketten tudjuk, hogy téged nem érdekel a külső. - kezdett el nyalizni Austin és kezeit Brook derekára tette és minél közelebb húzta magához. Kezeim ökölbe szorultak ahogyan azt néztem ahogyan szegény lány próbál elhúzódni.
- Engedj el Austin mert sikítok. Undorodok tőled nem fogod fel? - próbált szabadulni Brook, de Austin minél durvább volt.
Ledobtam a táskámat a földre és elindultam feléjük. Senki nem bánhat így egy lánnyal, ráadásul nem Brookkal.
- Hé Ősember, nem hallottad mit mondott? - álltam villogó tekintettel Austin mellett és ugyan úgy mint néhány napja megint farkasszemet néztük. Annyi különbséggel, hogy most nem ijedek meg tőle.
- Nem kaptál már eleget Styles. Kevés volt amit kaptál. Szeretnél még kirándulni a kórházban? - röhögött fel és elkezdte tördelni az újait. Már épp lendítette volna a karját. De én gyorsabb voltam nála ezért egy gyors mozdulattal az arcába ütöttem Ő pedig hátra esett és elkezdte a vérző orrát fogni.
- Tessék most már Te mehetsz kirándulni a kórházba Ősember.- álltam fölé vigyorogva és mosolyogva ránéztem Brookra aki még mindig a szája előtt tartotta a kezét, de mikor észrevette hogy nézem a szemei felragyogtak.
Épp oda akartam volna menni hozz mikor a fél iskola körénk állt és kérdezősködtek, hogy mi történt mivel akkor zajt csaptunk. Majd a tanárok mindenkit beküldtek az osztályába így kénytelen voltam búcsút vetni Brooknak. Most azonban akkor is büszke vagyok magamra mivel megvédtem...

12 megjegyzés:

  1. dejóó:) gyorsan kövit!!

    VálaszTörlés
  2. Szia :)
    Annyira jól tudsz fogalmazni, főleg ezek a beszólások. xD
    Most Harry tuti a menők közé fog tartozni vagy kinyírja a többi focista...
    Várom már, hogy mi lesz kettőjük között. :)
    De azért nagyon szurkolok Liamnak. :D
    puszi: ericsaadefan

    VálaszTörlés
  3. Juj annyira cuki Harry :) de eközben pedig a szívem hasad meg Liam miatt :( nem jó ez így!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó. Hamar a következőt!:D

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó lett! Vár rád itt egy díj!:) http://littlediamond1d.blogspot.hu/2013/01/dij.html

    VálaszTörlés
  6. Nabasszus ilyen nincs... kit érdekel Hazza?? Liam meg csinalhatna valamit! :) De amugy jo resz lett!

    VálaszTörlés
  7. neeeee ugye nem fog összejönni Harryvel??! Csináljon máár valamit Liam!! Liamnek kell összejönnie Szőkével ;) :D!!! amúgy nagyon nagyon teccenek az írásaid! Xxx Vicky

    VálaszTörlés
  8. Szia! :) Eszméletlenül jó rész lett ez is és az ezelőtti is!*-* Csak most tudtam bepótolni, mert már két napja nem voltam gépnél, de komolyan mondom IMÁDOM! :) Én többekkel ellentétben örültem a Harrys résznek, itt a csókra célzok!^^ De azért remélem, hogy inkább Liammel jönnek majd össze! :) Nagyon várom már a folytatást, siess vele lécci! :) Puszi: Jenny.<3

    VálaszTörlés
  9. Nagyon jó lett imádom az írásaidat.:D Gyorsan kövit.<3

    VálaszTörlés
  10. Nagyon jó lett! Haarry milyen kis hősies, de szegény Liam :-(! Siess a kövivel! xxoo

    VálaszTörlés
  11. kövit,kövit!:))

    VálaszTörlés